UDARNO – Izvršen atentant na bivšeg japanskog premijera tijekom javnog govora

Shinzo Abe
35 komentara

Bivši japanski premijer Shinzo Abe hitno je prebačen u bolnicu nakon što je navodno upucan dok je držao govor, javljaju lokalni mediji, ističući da su prolaznici čuli dva glasna praska prije nego što se Abe srušio. Abe je pao na tlo tijekom govora u gradu Nara u petak i viđen je kako krvari, prema NHK-u, koji je dodao da je nakon toga bio u stanju “kardiopulmonalnog zastoja”, citirajući lokalne vatrogasne službenike. Osumnjičeni strijelac je navodno uhićen. Japanski premijer s najdužim stažem, Abe vodio je kampanju za predstojeće parlamentarne izbore ovog vikenda, govoreći u korist vladajuće Liberalno-demokratske stranke.

Nekoliko medija, uključujući novinsku agenciju Kyodo, rekli su da je bivši premijer napadnut. Kyodo i nacionalna televizija NHK izvijestili su da se čuo pucanj. Prevezen je u bolnicu bez znakova života, javljaju lokalni mediji.

 

atentantShinzo Abe
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mari
1 godina prije

Ako kabala ne može kupit, onda eliminira. Japan se već dugo vremena migolji ispod američke čizme, dosta je i njima i Hirosime i Fukusime.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Nadam se barem prirodnom odstrelu ostalih politicara i tajkuna koji su sudjelovali u KovidTeroru

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Number two + three …. Then comes those … Behind . Feel the PAIN 😠

Damir
1 godina prije

Koliko mi je poznato, Abe je eksponent tamnih sila.

Ja to onako
1 godina prije

Putin i Rusija krivi garant.

Lazar
1 godina prije

Je li ovo dobro ili lose po globohomo ekipu? Mislim, kome odgovara ovo, Kinezima ili zapadu?

Skyteh
1 godina prije

Sve te koji podržavaju ljevičare na odstrel!

Keki
1 godina prije

Podrzao 2030. agendu oko 2015.te

nepoželjni
1 godina prije

Ovaj atentat jasno pokazuje da zabrane i restrikcije u vezi sa posjedovanjem oružja ne znače ništa kada netko naumi imati ga i upotrijebiti na ovaj način.
U novim vijestima o događaju kažu da je atentator upotrijebio oružje kućne izrade.
Japan je zemlja u kojoj je možda najteže doći do oružja i drže da su oni najsigurnija zemlja po pitanju zloupotrebe oružja…no, kako sam rekao ni jedan zakon ni broj policije i zaštitara nisu dovoljni da garantiraju “sigurnost” kada pojedinac odluči pravdu uzeti u svoje ruke.
Lik je 2020. odstupio sa dužnosti premijera zbog bolesti (ulceroznog kolitisa) a prije 4 mjeseca je javno pozivao da Japan razmjesti američko strateško nuklearno oružje na teritoriju Japana (!) kako bi se “zaštitili” od Kine….
…očito, netko je smatrao da će za Japan biti bolje ako ga više ne bude.

cro pad x
1 godina prije

NIJE TREBALO NJEGA PRVO.BEZNACAJAN TIP -POLITICKI MRTVAC TAKORECI. O RAZLOZIMA ZASTO JE BAs na njega dosao red da plati zivotom dalo bi se pozabaviti cjelim elaboratom no moj komentar je da ABE pripada grupi politicara koji je ipak bio ljevicar i prema tome nije bio ni nesto ni agresivan da bi neko i pokusao vrsiti atentat na njega. Starac koji bi i bioloski zna se vec sta morao.NO OSTAVIMO Abea na miru.JA VJERUJEM DA JE OVO SAMO POCETAK NECEG OTREZNUJUCEG ZA VECINU POLITICKE ELITE U SVJETU KOJA BAS KREIRA OVO SVE STO SE DOGADJA I DA CE SE LANAC NASTAVITI NEGDJE DRUGDJE I ONDJE GDJE BAS TREBA BOZE POMOZI NEVINU A ONAJ KO JE KRIV NEKA IDE K VRAGU JER JE I SAM SOTONA .

łedeno doba
1 godina prije

I mnogi Kinezi, državni financijski stručnjaci, ekonomi, državni kapitalisti vlasnici kineskih koncerna- ujedno članovi KP Kine i slično… također su bili Švabovi učenici u WEF-u. Tamo na listama “young global leaders” WEF-a, dosada sam vidio preko 20-ak Kineza… među njima i glavnog urednika kineske državne Tv CCTV-a, Chenggang Rui. nekoliko Kineza dosada su također sudjelovali na godišnjim skupovima Bilderberga. Jedan od njih je i sadašnji vicepremjer Kine, Liu He, bio na skupu 2014. kineski ministar vanjskih poslova Wang Yi-bio je u veljači u Minhenu, na godišnjem skupu kabaline organizacije Minhenska konferencija o sigurnosti (MSC), zajedno sa Scholzom, Blinkenom, Gatesom, Kamalom Harris..itd. To je ona MSC koja je sa drugom kabalinom organizacijom, Ted Turnerovom NTI, lani sprovela vježbu pandemije majmunskih boginja. Jedan od sponzora vježbe bila je i državna kineska agencija CCDC , za prevenciju od zaraznih bolesti, a jedan od glavnih sudionika vježbe, bio je zlogalsni dr Gao Fu, glavni… Čitaj više »

rade
1 godina prije

Napadac je bio ex-marinac,mozda ima veze sa cinjenicom da se vojnici iz americkih baza izavljavaju nad gradjanima ali i nad japanskom vojskom.

Legendarni Grk
1 godina prije

Što se zapravo dogodilo u Fukushimi: Izraelska firma “Magna BSP”, koja je “održavala” i mijenjala unutarnje kamere koje snimaju reaktore je podmetnula mini nuklearne bombe koje su sve programirano eksplodirale u razmacima u milisekundama i tako su uništili reaktor 3, nakon čega je radijacija krenula van. To je bila kazna židovskih bankara tadašnjem japanskom premijeru koji je provjeravao stare ugovore koje je Japan imao i odlučio je terminirati stari ugovor iz 1945. da Japan svake godine financira američku vojnu bazu sa 13 milijardi dolara. Budući da premijer uporno nije odustajao unatoč pritiscima, bankarska banda ga je kaznila “nuklearnim incidentom”. U Japanu se od 2011. do 2013. rodilo oko 36 % djece sa teškim abnormalnostima, bez ruku, nogu ili očiju. Radijacija je stigla i do zapadne obale SAD i iznosi 1400 % više od standardne vrijednosti. Fukushima je veća katastrofa od svih 2000 nuklearnih eksplozija zajedno koje su do danas izvršene… Čitaj više »

burt
1 godina prije

ovaj put je isključeno da je umiješan neki japanski vjerski ili apokaliptički kult, optužit će Sjevernu Koreju ili Kinu da su naručitelji ubojstva, ili jedne ili druge ili oboje a to će imati posljedice za daljnji razvoj situacije u tom području

MKD
1 godina prije

Napadac/Ubica japaneza bio pelcovan mozda, a???

Tupko Glupko
1 godina prije

Umro je u bolnici.

mrdo
1 godina prije

I kako je? Jel’ mu dobro?

Suze Roni
1 godina prije

Atentat na Shinzo Abea je izvrsio bivsi marinac japanske mornarice.Abe je zagovarao jos veci angazman USA i Pentagona te se pregovaralo o jos jednoj USA bazi. U Japanu se gomila ogromno nezadovoljstvo americkom okupacijom Japana od 1945 i jedan iz te grupacije nije izdrzao i likvidirao je Abea.

Max
1 godina prije

Nije Abe bio dovoljno poslušan u plandemiji i htio je odbaciti od SAD nametnit pacifistički ustav i vratiti Japanu vojnu moć. Objavljeno je da se korona virus samo uništio. Mislim da sam tada najavio ovako nešto.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI