Zlatan Ibrahimović poručio LeBronu neka se ostavi politike – „Radi ono u čemu si dobar!“

Zlatan Ibrahimović - James LeBron
27 komentara

Umjesto da se bavi politikom, NBA zvijezda LeBron James trebao bi se baviti onime u čemu je dobar, smatra jedna od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda Zlatan Ibrahimović.

Švedski i naš nogometni velikan Zlatan Ibrahimović, koji je dvije godine proveo u Los Angeles Galaxyju MLS-a i od tada prešao u AC Milan, tijekom intervjua za švedski Discovery Plus odgovarao je na pitanja o Jamesu.

Ibrahimović je pohvalio nastup Los Angeles Lakera na terenu, ali rekao je da nije toliko zadivljen Jamesovim političkim aktivizmom.

“Jako mi se sviđa. Fenomenalan je u onome što radi, ali ne volim kada se ljudi, nakon što steknu nekakav status, počnu baviti politikom“, rekao je u isječku objavljenom na Twitteru u četvrtak.

“Mislim, radi ono u čemu si dobar. Napreduj u onome što radiš. Ja igram nogomet jer sam najbolji u igranju nogometa. Ne bavim se politikom. Da sam političar, bavio bih se politikom“, rekao je Ibrahimović.

„Velik broj ljudi, nakon što postanu poznati, odluče da je odjednom ono što oni misle važnije od onoga što misle drugi“, rekao je Zlatan.

“To je velika prva pogreška koju ljudi naprave kada postanu poznati i kada dobiju određeni status”, rekao je Ibrahimović, koji je u svojoj karijeri osvojio 31 trofej, a smatraju ga jednim od najvećih nogometnih napadača svih vremena. “Klonite se toga. Samo radite ono u čemu ste najbolji, jer u suprotnom nije dobro.“

Zlatanovi komentari izazvali su mnoštvo komentara. James je bio dugogodišnji kritičar bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, nazivajući ga “propalicom” 2017. godine.

Prošle godine izjavio je da se crnce doslovno proganja u svako doba, svaki puta nakon što iskoračimo izvan udobnosti svojih domova”, a moć svoje slavne osobe iskoristio je za sponzoriranje registracije birača koji su vodili do izbora 2020. godine.

U listopadskom intervjuu za The New York Times, James je rekao da je gledanje svijeta kroz rasnu leću “autentično onome što ja jesam.”

“Dolazim iz zajednice crnaca. Razumijem svoje crnce i ono kroz što prolazimo svakodnevno. Razumijem da tijekom vremena nismo dobili puno informacija i razumijem koliko je važan naš glas“, rekao je.

Zvijezda Lakersa rekla je da se njegov politički glas s vremenom razvio. “Svi u svom životu imamo trenutke u kojima znamo tko smo i znamo o čemu se radi. A riječ je o rastu. Odrastao sam tijekom svoje karijere. Prerastao sam stadij 18-godišnjeg djeteta koje je u ligu ušlo 2003. godine, do 35-godišnjaka koji je suprug i otac troje djece“, rekao je James. “Došao sam do spoznaja tko sam i za što se zalažem. I ne radi se samo o meni, već i o mojim ljudima. Zbog toga volim biti na čelu ovakvih stvari“, rekao je.

Sve ok LeBron, ali ipak poslušaj Zlatana.

LeBron JamesZlatan Ibrahimović
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
... ....
3 godine prije

Ja sam ovu vijest igrom slučaja prvo čuo na nova tv. Inače bogobojazno pratim haerte jedan i četiri i objave presvetog stožera. Da..
Voditelji sportske rubrike su ovo složili na način vidi ibre balkancine, a vidi lebrauna elokvencije svijesnog građanina svijeta i kako to sve već ide sa titranjem blmu. Zaokružili su vijest riječima: sam pao, sam se ubio (Zlatan).
I sve je djelovalo kao iz vlastitog uvjerenja.

3 godine prije zadnji put uredio ... ....
Stara kuka
3 godine prije

Stvarno bih cijenio objašnjenje zašto mi je upis obrisan.

Daniel Plainview
3 godine prije

Komentirati nije isto što i promovirati određenu ideju. U prvom nema ništa loše jer je u okvirima kritičkog razmišljanja, dok u drugom postoji opasnost od širenja zaraze pod pokroviteljstvom liberalne agende, a to je ono što LBJ i brojne poznate nesimpatične njuške rade.

Tztztz
3 godine prije

Ne samo on nego i kojekakvi pjevci, glumci…kad pocnu blebetat sruse se potpuno u ocima javnosti

Slonica
3 godine prije

Rugala se sova sjenici.
Nije ni Zlatan baš operiran od komentiranja dnevno političkih zbivanja.

Prc Milojko
3 godine prije

LeBron dosao do spoznaje da je crnac i kao takav da se treba da bori za crnce i za njihova prava… recimo da je to sve ok…

Da je bio u ” boju protiv Trumpa” …. i to je recimo sve ok.

Da se je borio protiv Trumpa ali za Bidena…. ispada je u stvari LeBron samo jos jedan crnac vise koji radi za “svog” belca “gospodara”….. A to nije ok za njega i njegovo spoznanje….

Max
3 godine prije

I u pravu je.

pepljuga
3 godine prije

a neki oadnu tako nisko da je to tuzno ! Pa pljuju po svome i svemu 🤦‍♀️🙇‍♀️

Boba Lazarević
3 godine prije

Kad poklone građanstvo milijunima nelegalnih useljenika, službeno 11 milijuna, ali zapravo preko 30 milijuna, uglavnom Latinosa, crnački aktivizam će se rasplinuti kao lanjski prdac.

braco
3 godine prije

primitivcina , neotesani, navodno pjeva cajke na SAN REMu , trebao je pozvat Kovacica iz Chelsea da zajedno pjevaju i da publici u prvim redovima lijepe 100 ili 500 Euro na celo, jadni taljanceki, dno na ili jos bole da pozove Dacica , to je sve ista ekipa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI