Akcija za protjerivanje Otvorenog društva pokrenuta i u Armeniji

Armenija protjeruje Otvoreno društvo
8 komentara

U Armeniji je Glas naroda u listopadu proveo sociološka istraživanja koja su dizajnirana da otkriju stav armenskog društva o novom ugovoru o partnerstvu sa zemljama Europske unije, zakonu o obiteljskom nasilju i diskriminaciji seksualnih manjina. Istraživanje je obuhvatilo 3300 građana, od čega 45% žena i 55% muškaraca.

Stručnjak Covinar Kostanijan je istaknuo kako u društvu nema mnogo informiranih ljudi o gore navedenim zakonima i sporazumu između Armenije i EU. Najmanje o zakonima znaju u Tavušu, tek nešto više u Erevanu i Armaviru.

Istaknuo je “kako 62% ispitanika ima negativan stav o potpisivanju sporazuma s Europskom unijom, jer, prema njihovu mišljenju, EU svoje zakone nameće armenskom društvu”.

Što se tiče zakona o nasilju u obitelji i diskriminaciji seksualnih manjina, velika većina je o njima izrazila negativno mišljenje, ali ne zbog sadržaja, nego  javnost te zakone povezuje s jačanjem odnosa s EU.

Predstavnik Glasa naroda Arman Gukasijan napominje kako 34% ispitanika smatra da će usvajanje ova dva zakona dovesti do uništenja obiteljskih vrijednosti, 49% smatra da im je svrha “širenje nemorala u društvu”, a 42% da će u Armeniji “uzrokovati katastrofu”.

Arman Gukasijan smatra da sve nevladine organizacije koje promiču ove zakone podupire Soroseva zaklada. Istaknuo je da 74% ispitanika izrazito negativno ocjenjuje aktivnosti Zaklade Otvoreno društvo Armenija.

“Ta je brojka velika i solidna za nas i planiramo pokrenuti kampanju za borbu protiv Soroseve zaklade u Armeniji, čime ćemo slijediti primjer mnogih zemalja u svijetu”, rekao je Arman Gukasijan.

Predstavnici kluba Glas naroda su izjavili da počinju prikupljati potpise kako bi se relevantnim tijelima žalili na aktivnosti otvorenog društva, a konačni im je cilj protjerivanje zaklade iz Armenije.

Arman GukasijanOtvoreno društvozaklada otvoreno društvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivo Lola nije sam
6 godine prije

Sorry na off topica ali kasnite. Trebate ugraditi jedan chat, neka bude samo na glavnoj stranici, gdje ćemo moći ostaviti komentare i poruke neovisno o temama. Mene zanima kako Logično komentira poziv Rexa Tilerson balkanskim državama na stvaranje nove Jugoslavije pod američkom zastavom, pardon, čizmom. Poziva nas na bratstvo i jedinstvo, da krenemo putem oprosta i počnemo da pišemo novu istoriju, ali ovaj put skupa sa Albanijom i naravno s Kosovom. Kaže još kako treba da odjebemo jeftini ruski plin po 250 dolara i kupujemo američki ukapljeni po 485 dolara jer tako kaže Rex, Rusi prodajom jeftinog i kvalitetnog plina šire svoj utjecaj u regiji, a istovremeno ćemo pomoći američkoj ekonomiji da stane na noge, sve u duhu sjevernoatlanskog savezništva. Da nas Rusi udaljavaju jedne od drugih, da smo mi ovjde balkanjerosi i ameri defakto braća, ono barem prvi rođaci. Nadrobio je još svašta, spominjao Krim, “ruske hakere”, kako Putin… Čitaj više »

ohrana
6 godine prije

soros je general hibridnog rata svjetskog poretka protiv ljudskih bica

Rokokoko
6 godine prije

Soros je agent za specijalne operacije u sluzbi Kosher Nostre.Od sirenja gender ideologije,obojanih revolucija itd.Zukov ga obozava jer se potajno nada da ce mu ozivit propalu drzavu.Inace u lokalnim filijalama Otvorenog drustva je najvise jugounitaristickih i manjinskih kadrova tzv.antifa pa zato Zukov stoji iza tih petokolonasa.

Zabac Kerry
6 godine prije

Zlo koje hoda

dalmata
6 godine prije

Iz gladne guice dode u tupe mozjane.Bolj ikad nego nikad.Neka se soros ne brine,sta pusi na sve strane, tu su vjerni vazali,poludivlja Balkanska plemena,od koji vecina ima spreman vazelin,u depu na suknjama

davor
6 godine prije

BRAVO ARMENCI,IMATE VIŠE MOZGA U GLAVI OD VAŠIH SUSJEDA GRUZIJACA,A O UKRAJINCIMA DA I NE GOVORIM….DRŽITE SE VI I DALJE BOLJE RUSA,BOLJE ĆE TE PROĆI…….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI