Akcija za protjerivanje Otvorenog društva pokrenuta i u Armeniji

Armenija protjeruje Otvoreno društvo

U Armeniji je Glas naroda u listopadu proveo sociološka istraživanja koja su dizajnirana da otkriju stav armenskog društva o novom ugovoru o partnerstvu sa zemljama Europske unije, zakonu o obiteljskom nasilju i diskriminaciji seksualnih manjina. Istraživanje je obuhvatilo 3300 građana, od čega 45% žena i 55% muškaraca.

Stručnjak Covinar Kostanijan je istaknuo kako u društvu nema mnogo informiranih ljudi o gore navedenim zakonima i sporazumu između Armenije i EU. Najmanje o zakonima znaju u Tavušu, tek nešto više u Erevanu i Armaviru.

Istaknuo je “kako 62% ispitanika ima negativan stav o potpisivanju sporazuma s Europskom unijom, jer, prema njihovu mišljenju, EU svoje zakone nameće armenskom društvu”.

Što se tiče zakona o nasilju u obitelji i diskriminaciji seksualnih manjina, velika većina je o njima izrazila negativno mišljenje, ali ne zbog sadržaja, nego  javnost te zakone povezuje s jačanjem odnosa s EU.

Predstavnik Glasa naroda Arman Gukasijan napominje kako 34% ispitanika smatra da će usvajanje ova dva zakona dovesti do uništenja obiteljskih vrijednosti, 49% smatra da im je svrha “širenje nemorala u društvu”, a 42% da će u Armeniji “uzrokovati katastrofu”.

Arman Gukasijan smatra da sve nevladine organizacije koje promiču ove zakone podupire Soroseva zaklada. Istaknuo je da 74% ispitanika izrazito negativno ocjenjuje aktivnosti Zaklade Otvoreno društvo Armenija.

“Ta je brojka velika i solidna za nas i planiramo pokrenuti kampanju za borbu protiv Soroseve zaklade u Armeniji, čime ćemo slijediti primjer mnogih zemalja u svijetu”, rekao je Arman Gukasijan.

Predstavnici kluba Glas naroda su izjavili da počinju prikupljati potpise kako bi se relevantnim tijelima žalili na aktivnosti otvorenog društva, a konačni im je cilj protjerivanje zaklade iz Armenije.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Ivo Lola nije sam
Gost
Ivo Lola nije sam

Sorry na off topica ali kasnite. Trebate ugraditi jedan chat, neka bude samo na glavnoj stranici, gdje ćemo moći ostaviti komentare i poruke neovisno o temama. Mene zanima kako Logično komentira poziv Rexa Tilerson balkanskim državama na stvaranje nove Jugoslavije pod američkom zastavom, pardon, čizmom. Poziva nas na bratstvo i jedinstvo, da krenemo putem oprosta i počnemo da pišemo novu istoriju, ali ovaj put skupa sa Albanijom i naravno s Kosovom. Kaže još kako treba da odjebemo jeftini ruski plin po 250 dolara i kupujemo američki ukapljeni po 485 dolara jer tako kaže Rex, Rusi prodajom jeftinog i kvalitetnog plina šire svoj utjecaj u regiji, a istovremeno ćemo pomoći američkoj ekonomiji da stane na noge, sve u duhu sjevernoatlanskog savezništva. Da nas Rusi udaljavaju jedne od drugih, da smo mi ovjde balkanjerosi i ameri defakto braća, ono barem prvi rođaci. Nadrobio je još svašta, spominjao Krim, “ruske hakere”, kako Putin postavlja vlade i predsjednike po svijetu po svom ukusu, i kako je sve što je rekao službeni novi kurs SAD-a prema Balkanu.

aleksandar
Gost
aleksandar

vidio sam tu kartu. To ce biti Juga be Slovenije i Hrvatske.

Rokokoko
Gost
Rokokoko

Nema Hrvata i Slovenaca,a upali braca Albanci.Drug Zukov je pod tabletama otkad je vidio tu kartu.U tim teskim trenucima iskazite mu potporu.

ohrana
Gost
ohrana

soros je general hibridnog rata svjetskog poretka protiv ljudskih bica

Zabac Kerry
Gost
Zabac Kerry

Zlo koje hoda

davor
Gost
davor

BRAVO ARMENCI,IMATE VIŠE MOZGA U GLAVI OD VAŠIH SUSJEDA GRUZIJACA,A O UKRAJINCIMA DA I NE GOVORIM….DRŽITE SE VI I DALJE BOLJE RUSA,BOLJE ĆE TE PROĆI…….

dalmata
Gost
dalmata

Iz gladne guice dode u tupe mozjane.Bolj ikad nego nikad.Neka se soros ne brine,sta pusi na sve strane, tu su vjerni vazali,poludivlja Balkanska plemena,od koji vecina ima spreman vazelin,u depu na suknjama

Rokokoko
Gost
Rokokoko

Soros je agent za specijalne operacije u sluzbi Kosher Nostre.Od sirenja gender ideologije,obojanih revolucija itd.Zukov ga obozava jer se potajno nada da ce mu ozivit propalu drzavu.Inace u lokalnim filijalama Otvorenog drustva je najvise jugounitaristickih i manjinskih kadrova tzv.antifa pa zato Zukov stoji iza tih petokolonasa.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik