Bill Clinton i mlade djevojke bili su na Epsteinovom ostrvu za “seksualne orgije”

Bill Clinton
26 komentara

Dok je Epsteinova tužiteljica potvrdila da se on hvalio kako mu Clinton navodno duguje usluge, ona je primijetila da ne može da kaže da li je Epstein ozbiljan kada iznosi ovu tvrdnju.

Nedavno objelodanjeni sudski dokumenti iz tužbe za građansku klevetu iz 2015. protiv Ghislaine Maxwell, bivše saradnice pokojnog finansijera i osuđenog seksualnog prestupnika Jeffreyja Epsteina, čini se da će rasvijetliti neke od posjetilaca privatnog ostrva na Karibima u vlasništvu Epsteina.

Kako Fox News ističe, dokumenti su otpečaćeni 30. jula, uprkos Maxwellinim advokatima koji su pokušali da zaustave objavljivanje hitnim zahtjevom, tvrdeći da navedeni dokumenti mogu „neprimjereno uticati na potencijalne svjedoke ili navodne žrtve“.

Jedan od dokumenata sadrži razgovor između osobe koju mediji identifikuju kao tužiteljicu Virginiu Giuffre i njenih advokata, pri čemu je Giuffre spomenula da je bivši američki predsjednik Bill Clinton bio prisutan na ostrvu Epstein gdje su “seksualne orgije” bile “redovna pojava”.

Ona je potvrdila da se Epstein hvalio kako mu Clinton duguje usluge, mada je dodala da ne može reći da li je Epstein bio ozbiljan kada je to tvrdio, napominjući da bi to “ismijavao”.

Giuffre je takođe tvrdila da je Maxwell imala seks sa maloljetnim djevojkama „praktično svaki dan“, dok su bili na ostrvu Epstein.

Tužba za klevetu Giuffre protiv Maxwell riješena je za nepoznati iznos u Giuffreinu korist u 2017. godini.

Ghislaine Maxwell uhapšena je 2. jula u New Hampshireu po šest tačaka optužnice koje se odnose na zavođenje maloljetnika, trgovinu seksom i krivokletstvo.

Suočena sa 35 godina zatvora ako bude osuđena, ona se trenutno nalazi u saveznom zatvoru u Brooklynu dok čeka suđenje; izjasnila se da nije kriva.

Bill ClintonGhislaine Maxwelljeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
3 godine prije

Nemoguce, pa Bill se zakleo svojoj lijepoj i umiljatoj ,nadasve dragoj supruzi kako ju je prevario samo jednom s Monikom i to samo BJ, nista vise, nista manje!??

nekoime
3 godine prije

Ma di bi Clinton mlade cure…

nekoime
3 godine prije

Biden se ne druži s ruskom oligarhijom nego s ukrajinskim kriminalcima. A gdje ima ukrajinskih kriminalaca, ima i Ukrajinki. Jaaaako mladih.

Mali Mujo
3 godine prije

Na samrtnoj postelji pita žena muža:
– Reci dragi jesi li ti meni bio vjeran?
– muž odgovara: Ma draga prevario sam te samo dva puta.
– žena a skim: Pa jednom sa tvojom sestrom a drugi puta sa tvojom majkom.
– muž: A jesi li ti draga meni bila vjerna?
– žena: Ma i ja sam tebe prevarila samo dva puta.
– muž: A s kim draga?
– žena: Ma ti znaš da sam ja cijeli život navijala za Dinamo, pa sam te prevarila jednom sa igraćima a drugi puta sa navijaćima.

BanOvan
3 godine prije

Od MonikoFilije do PedoFilije kratak je put

Alex
3 godine prije

Bio bih i ja, da sam mogao…tko ne bi…😍😘

Zax
3 godine prije

Ti dokumenti otkrivaju puno vise. Dokazuju da je FBI zataskavao cijeli slucaj i da su pokusali Trumpa povezati s Epsteinom. Sve je to vodio R. Muller koji je kasnije vodio aferu russiagate. Ovo je tek pocetak. Prije izbora u novembru jos ce puno podataka procuriti o cijeloj eliti demokratske stranke i njezinih simpatizera i njihova uloga u trgovini djecom i pedofiliji.

zgrl
3 godine prije

Trump je još prije skoro 20 godina istjerao Epsteina iz Mar a Laga jer je bio “neugodan” prema djeci nekih gostiju. Ne postoje dokazi da je ikad bio na Epsteinovom otoku.

Spartak
3 godine prije

Bez obzira što su radili na tom Epsteinovom otoku, pa čak i jesu li uopće bili, Clintoni su ogavna bagra i samo kao takvi mogu ući u povijest zajedno sa sličnim moralnim šljamom

alex roth
3 godine prije

bili sa devojkama je u stvari bio jedan smisljeni vicjer ako pretsednik usa nije smelo da sezna da je on pederas.to se sazanalo
kada on vise nije znacio nista vazno za drzavu.istina i pederi su isto kao i ostali muskarci samo sto su zadnjicu poglasili za
seksualni organ.

alex roth
3 godine prije

istina je veoma tuzna jer ta propadajuca kapitalisticka zajednica ima samo dve partije koje u stvari i ne vode taj deo
sveta jer glavnu odluku daje savet nepoznatih te stoga,logicno,veci broj partija ne bi mogli da odrzavaju takav anti
narodni sitem.tako nije uopste vazno ko ce biti na vrhu toga saveza drzava koje su sklepane na nedemokratskoj bazi
koja je u takvoj antinacionalnoj sredini raznih dosavsih naroda i bila jedino moguca za stvaranje takvog drustva koje
se razvilo u bas takvo kakvo je moiglo i da se ocekuje.

Mate
3 godine prije

Mate

Mate
3 godine prije

Pripremao se čovjek na otoku za Moniku Lewinski….kažu svjedoči da ju je poderao

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI