Elon Musk pojavit će se na sudu u slučaju klevete, u kojem Unswortha naziva pedofilom

Elon Musk
7 komentara

Tehnološki vizionar nazvao je Vernona Unswortha pedofilom, a ovog mjeseca je objavljeno kako je Musk angažirao privatnog istražitelja koji će iskopati prljavštinu o njemu.

Elon Musk će ići na suđenje u prosincu u slučaju klevete, nakon što je sudac odbio Muskov zahtjev da se odbaci tužba podnesenu od strane britanskog špiljara Vernona Unswortha.

Američki okružni sudac Stephen Wilson rekao je da će porota odlučiti je li 48-godišnji inženjer nepažljiv u svojoj izjavi koju je napisao u svojoj objavi na Twitteru o gospodinu Unsworthu. Unsworthov odvjetnik primijetio je da je teret dokazivanja zbog nepažnje manji, nego za stvarnu zlonamjernost.

U slučaju klevete našli su se Musk i Unsworth i to prošle godine, tijekom trajanja akcije spašavanja tajlandskih školaraca zarobljenih u pećini.

Musk i njegov tim osmislili su koncept mini podmornice koja bi se mogla koristiti u akciji spašavanja. Unsworth je u intervjuu za CNN tu ideju nazvao “PR podvigom” i dodao kako bi tehnološki vizionar “mogao zabiti svoju podmornicu tamo gdje boli”.

Musk je nazvao Unswortha „pedo tipom“, iako se kasnije ispričao. Mjesec dana kasnije, poslao je e-mail izvjestitelju BuzzFeed-a, koje je kasnije objavila agencija, u kojem je špiljara nazvao silovateljom djece.

Ovog mjeseca objavljeno je da je jedan od Muskovih pomoćnika angažirao privatnog istražitelja koji će iskopati prljavštinu na Unsworthu. Naknadno se ispostavilo da je detektiv osuđenik. U navodnom e-mailu koji je bio upućen reporteru BuzzFeed-a, tehnološki vizionar tvrdio je da se Unsworth oženio 12-godišnjom djevojkom na Tajlandu.

Gospodin Unsworth rekao je da je svoju ženu upoznao u Londonu kada je imala 32 godine. Unatoč svim neuspjesima, Muskov odvjetnik Alex Spiro činio se pozitivnim, rekavši: “Radujemo se suđenju. Razumijemo da je, iako se Musk ispričao, Unsworth je želio produžiti svojih 15 minuta slave “.

KlevetaPedofilijasuđenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivo
4 godine prije

A elon mu je bio kum na vjenčanju, pa zna. Ruga se jedan pedofil drugome.

Emiliano Zapata
4 godine prije

Nadam se da cu dozivjeti kad mu budu sudili zbog lazi da salje sve i svasta u svemir

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI