Palković d.o.o. – renomirana firma sa dugogodišnjim iskustvom poznata po kvaliteti usluge

palkovic-naslvona
0

Palković d.o.o., s punim imenom – Palković d.o.o. za građevinarstvo, trgovinu i usluge, firma sa sjedištem u Velikoj Črešnjevici, renomirana je firma sa dugogodišnjim iskustvom pružanja usluga proizvodnje namještaja, koja od 2009. godine proširuje svoje poslovanje, te osim proizvodnje namještaja obavlja usluge krojenja i kantiranja.

Osim u Velikoj Črešnjevici, firma Palković d.o.o. posluje i u Virovitici, a smještena je u ulici Josipa Jurja Strossmayera na broju 227a, gdje je osim salona najmeštaja smještena autopraonica te caffee bar Palković.

Što je ono što tvrtku Palković d.o.o. čini posebnom i jednom od najuspješnijih na području Virovitičko-podravske županije?

Kao prvo, glavni pokazatelj i dokaz više nego uspješnog poslovanja pokazuju činjenice da tvrtka neprekidno posluje više od deset godina. Ovo, naravno, ne bi bilo moguće niti izvedivo da kvaliteta asortimana koju Palković d.o.o. nudi svojim kupcima nije bila i da još uvijek nije maksimalne kvalitete i pristupačnih cijena.

O čemu se zapravo radi?

Palković d.o.o. u svom proizvodnom asortimanu nudi potpuno opremanje kuhinja, izradu regala i ormara po mjeri, izradu stolova i klub stolića te izradu kreveta. Kada govorimo o opremanju, u tom slučaju govorimo o opremanju poslovnih i stambenih prostora, kao i hotela te apartmana. Kada govorimo o salonima namještaja firme Palković d.o.o. u tom slučaju govorimo o zaista širokom spektru proizvoda i usluga koje Palković d.o.o. nudi svojim kupcima.  Ovdje ulazi opremanje kuhinja i nabava opreme za kuhinje (kao što su sudoperi, slavine, veliki izbor ugradbenih aparata raznih proizvođača), opremanje spavaćih i dnevnih soba, predsoblja, nabava i proizvodnja stolova, stolica, dječjih soba, sjedećih garnitura, komoda i vitrina izrađenih od masivnog drveta vrhunske kvalitete, madraca, podnica, prostirki, sistema, uredskih stolica te ostalog uredskog namještaja.

Uz domaću proizvodnju, izvrsna suradnja sa susjednim zemljama jedan je od jamaca vrhunske kvalitete. Suradnja sa susjednim zemljama često je bila jamac poboljšanja kvalitete, a dokaz za to je i pokazatelj kako Palković d.o.o. posluje. Ovdje je potrebno posebno naglasiti i istaknuti da je od ukupnog asortimana zastupljeno sa sveukupno 40% direktnog uvoza iz ostalih zemalja članica Europske Unije kao i iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Direktnim uvozom postižu se povoljnije cijene, čime se jamči puno bolja pristupačnost uz niže cijene, čime se opet zadržava već postojeća visoka kvaliteta, koja je prijeko potrebna za postizanje i održavanje konkurentnosti proizvoda, kako u Republici Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama i zemljama članicama Europske Unije. Osim 40% direktnog uvoza iz zemalja EU i susjednih zemalja, 60% proizvoda se proizvodi u Republici Hrvatskoj, što znači da tvrtka Palković d.o.o. proizvodi hrvatske proizvode od najkvalitetnijih domaćih sirovina.

Postizanje najboljih rezultata, kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu zahtjeva konstantno usavršavanje i unapređivanje

Da bi tvrtka Palković d.o.o. ostala na razini visoke kvalitete proizvodnje i pružanja usluga, osim kvalitete sirovina potrebna je i visoka kvaliteta kakvu pruža timski rad, osposobljavanja i usavršavanja. Iz navedenih se razloga Palković d.o.o. brine o konstantnom usavršavanju i stalnom osposobljavanju svojih djelatnika kroz različite i brojne edukacijske programe, čime se postiže to da djeatnici budu uvijek upoznati s asortimanom robe i usluga i da uvijek idu “u korak” sa novim izazovima i potrebama koje zahtjevno tržište očekuje.

Ako želite kvalitetno i po pristupačnim cijenama – odaberite Palković!

Bez obzira jeste li bili kupac ili to tek namjeravate postati, ono što možete očekivati u Palkoviću jest vrhunska kvaliteta domaćih proizvoda uz vrlo pristupačne cijene, a sve to prezentirano uz pomoć uslužnih i pristojnih djelatnika koji su Vam uvijek na usluzi.

Drvopogonproizvodnjastolarijauvoz
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI