Biden se neobično našalio i izvalio da bi se naglo razbolio i da bi podnio ostavku kada se ne bi slagao s Kamalom u vezi s moralnim principima

Biden
13 komentara

Demokratski kandidat za predsjednika SAD-a Joe Biden, za kojeg se predviđa da će pobijediti na američkim predsjedničkim izborima ako Izborno učilište potvrdi rezultate izbora 14. prosinca, prethodno je sebe nazvao “potpredsjednikom kandidatkinje Kamale Harris.” Ta je izjava uslijedila nakon Bidenove navodne šale u vezi toga da će, ako se ispostavi da je Biden osvojio ove izbore, Bijelom kućom vladati senatorica iz Kalifornije.

Bivši potpredsjednik Joe Biden ostavio je u četvrtak čudan dojam kod nekih gledatelja CNN-a, nakon što je voditelju Jakeu Tapperu rekao da će trebati glumiti bolest i da će morati napustiti Bijelu kuću, u slučaju da se ne bude slagao s Kamalom Harris u vezi s moralnim pitanjima.

Nakon što se pojavio, s potpredsjednicom koju je odabrao, Biden je razmišljao kako će on i Harris pokušati ostaviti po strani razlike, radi zajedničkog donošenja odluka.

“Slažemo se oko naše filozofije vladanja i slažemo se u vezi s time kako želimo pristupiti tim pitanjima s kojima se suočavamo”, rekao je Biden, razmišljajući o tome kako se odvijao sličan postupak dok je obnašao dužnost potpredsjednika za vrijeme mandata Baracka Obame.

“Ako se ne budemo složili, kao što je bilo kada se Barack i ja nismo slagali u vezi s nekim odlukama, privatno će mi reći, ‘Mislim da bismo trebali napraviti točke a, b, c i d’, a ja ću reći ‘sviđa mi se i ne sviđa mi se, ne volim b i c i u redu je“, dodao je Biden.

Tada je rekao nešto tako neobično, nešto što je gledateljima bilo vrlo teško za shvatiti. Gledatelji nisu znali šali li se Biden ili zapravo samo ”potiho govori onako kako zapravo jest”, kako su neki korisnici razmišljali na društvenim mrežama.

“Kao što sam rekao Baracku, ako se dogodi da se u vezi s nekim moraln0m principom Kamala i ja ne složimo, razvit ću neku bolest i jednostavno ću morati dati ostavku na poziciji predsjednika”, izjavio je Biden, što je izazvalo potiho kimanje glavom Kamale Harris.

Ovo nije prvi put

Ova navodna šala nastala je nakon što su mnogi već izjavili da bi Kamala Harris bila ta koja bi zapravo vladala Bidenovom administracijom, ako Joe Biden pobijedi. Razgovarajući s pristalicama u Atlanti krajem listopada, sam demokratski kandidat dao je dodatnu težinu ovoj glasini, nakon što se sam predstavio kao “potpredsjednik Kamale Harris.”

“Svi mislite da se šalim, zar ne”, dodao je tada, bez daljnjih objašnjenja, šalu za koju Trumpova tajnica zadužena za tisak Kayleigh McEnany jednostavno potvrdila kao “ono što smo svi već znali.”

Kamala Harris također je izazvala određeno čuđenje nakon što je govorila o “administraciji Harris,” za koju je rekla da će se održati nakon što Joe Biden bude izabran za sljedećeg američkog predsjednika. Senatorica se u to vrijeme brzo ispravila, na kraju nazvavši prividni aranžman “administracijom Biden-Harris”, no njezine riječi nisu prošle neopaženo.

Intervju CNN-a bio je prvi put da su Biden i Harris zajedno razgovarali i nastupili negdje, nakon što su ih ”mainstream” mediji proglasili pobjednicima na američkim predsjedničkim izborima, čemu se žestoko usprotivio američki predsjednik Donald Trump, koji smatra da su izbori pokradeni ”od njega kroz široko rasprostranjene nepravilnosti i kroz izborne prijevare.”

joe bidenKamale Harris
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
4e 65 6b 64 6f 2e
3 godine prije

“i jednostavno ću morati dati ostavku na poziciji predsjednika.”

Malo ste nadodali. Rekao je: “i dati ću ostavku.” Da li je sa tim mislio sebe ili što bi trebala napraviti podpredsjednica, može biti stvar debate. Ali da je izjava čudna, čudna je.

Smrt fašizmu
3 godine prije

Ništa nije čudno. Crnu od početka spremaju da bude predsjednica. Joe je bivši, pitanje je samo što su smislili kao razlog micanja, bolest ili…

NSU
3 godine prije

On u ovim godinama izgleda dovoljno loše, tako da neće trebati glumiti nikakvu bolest!

Daniel Plainview
3 godine prije

Prije bih rekao da je senilna matora mumija opet bio neoprezan i nehotično otkrio plan demokrata.

Melita
3 godine prije

Mislim da nema smisla tražiti prikriveni smisao u Bidenovim izjavama. Više je nego očito da čovjek pokazuje ozbiljne znakove demencije i da ga ponekad treba shvaćati doslovno, jer izgleda da često gubi kontekst kome se obraća i što smije ili ne smije reći. Mnogi postavljaju pitanje zašto su između svih demokratskih kandidata za ove visoke funkcije moćnici u sjeni (a više nema sumnje da su svi politički izbori namješteni) izabrali tako krhke kandidate: Bidena, bez trunke karizme i ozbiljno načetog zdravlja; a Kamalu su doslovce izvukli s dna stranačke bačve i na mala vrata uveli kao kandidata za potpredsjednicu. Radi se o ženi bez ijedne originalne misli, ogromnog ega i obrnuto proporcionalno kompetencije za bilo kakvu političku funkciju. Izgleda da su ih, upravo zbog ovih osobina odabrali, kao vlastite političke avatare koji će bez pogovora izvršavati sve što im se kaže. Kamala je, kao avatar novijeg datuma proizvodnje zamišljena da ubrzo… Čitaj više »

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Prema visokim izvorima iz White House, Bidenov tim je još 30. 11. “poručio”
(s nanogvicom!) kako će se priznati gubitak izbora ako se njega i sina poštedi sudskih postupaka, progona, zatvora. Nema šanse, Trump to ne prihvaća, prevara se mora sudski utvrditi, jednom zauvijek, za pouku svima koji rade isto, širom svijeta.

Max
3 godine prije

Ima tu nešto.

Krokodil
3 godine prije

Kabala muppet shou. Starac pusta vjetrove. Hahaha

BanOvan
3 godine prije

Gosn Pretilni Gyuro onaj tvoj jeBiden je prolup seimickih razmjera. Zvijezda vodilja ti je pogubila kompas. Zacrvenis li se bar nekada?

Jomla
3 godine prije

u slučaju da se ne bude slagao s Kamalom Harris u vezi s moralnim pitanjima.
Ukoliko bude “elektoriran”, do takvog neslaganja će brzo doći, prema tome…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI