Internet se ruga Joeu Bidenu da se ”gubi u grmlju” na putu prema Bijeloj kući

Biden
17 komentara

Dok su se neki korisnici interneta šalili o Bidenovoj šetnji, drugi su nudili moguće objašnjenje predsjednikovu odabiru rute.

Američki predsjednik Joe Biden izazvao je podsmijeh na internetu, nakon što se na društvenim mrežama pojavila snimka njegova povratka u Bijelu kuću iz Delawarea.

U videu se vidi kako se POTUS približava Bijeloj kući dok agent Tajne službe ispred njega pokazuje prema pločniku.

Međutim, Biden tada nastavlja hodati travnjakom umjesto da se okrene prema pločniku na kojem je agent pokazao rukom te uspješno pronalazi put prema ulazu u zgradu.

Brojni korisnici društvenih mreža koji su komentirali taj prizor, nisu bili zadivljeni predsjednikovim postupcima, a neki su se šalili da se “izgubio u grmlju” te su čak doveli u pitanje i njegove mentalne sposobnosti.

Bilo je, međutim, i onih koji su tvrdili da je očito nešto blokiralo pločnik na koji je agent pokazivao, objašnjavajući zašto ga je Biden na kraju zaobišao.

joe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Malomorgen
2 godine prije

… bedarija, išao je za agentom….
… 😒

Aeronetcz
2 godine prije

Biden je postavljen da dokrajci Ameriku i da se Amerika kao unija raspadne na male drzsvice.Uz to sada krece likvidacija Nato snaga a prije dvije godine pisao sam ovdje na Logicno da ce Nato otici brzo iz Afganistana i onda slijedi raspad Nato snaga.Ide preformacije i unistenje Pax Amerikana svojim tokom..Do kraja godine poceti će totalni raspad Amerike..

postenlopov
2 godine prije

Da Amerika ima ovakvog predsjednika svaki neprijatelj amerike bi pozelio.

nepoželjni
2 godine prije

Hebate! … pa ja tako mom njemačkom oštrodlakom ptičaru, kad sam u lovu, pokazujem utabane stazice koje vode u grmlje, ali moram priznati da ni on baš uvijek ne slijedi moj prst 😉

———————-

Eh ljudi moji, koliko je perverzan onaj koji vlada Svijetom, kada narodu najmočnije oružane sile Svijeta postavi ovakvu pogubljenu spodobu za predsjednika !?

Zar to nije jasna poruka svjetskom roblju kojom mu se pokazuje koliko je beznačajno i glupo!

…ma nama su bili postavili predsjednika vlade koji nije čak ni znao govoriti naš jezik i ja sam to tada shvatio kao poruku kojom nam se “gazde” rugaju i sprdaju, ukazujući nam koliko smo nemoćni, bezvrijedni i glupi (a ovaj kojega imamo sada je školski primjer marionete i izdajnika koji patološki prezire svoje sugrađane).

AJeTo
2 godine prije

Kraj toliko zla koje se može razotkriti portal piše o dementnom primjerku koji ne bi mogao pratiti vlastito suđenje.

mislim
2 godine prije

bio na kavi.
i pročitam , da glavni problem za planove cijepljenja dijece je nedovoljna ispitanost nad istim.
kako lažu ,i skreču pozornost.
nije to glavni problem .
glavni problem je što su dijeca zdrava i korona im nemože ništa ,a oće da ih truju, zašto?
!.
navodno da bi zaštitili 92-ogodišnjake.
ajme ,ajme, kako mi za ranije digli živce.

Max
2 godine prije

Nesposoban

Stara kuka
2 godine prije

Hm. Stari senilac umjesto po stazi krenuo u kuću preko livade. I sad mu se neki likovi na internetu zbog toga rugaju. I to je članak u medijima. Vijest koju vriedi objaviti. E novinarstvo daleko si dospjelo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI