ISIL “uskrsnuo” u Kirkuku (FOTO)

Kirkuk Irak
7 komentara

Najnovije fotografije koje je ISIL objavio na internetu samo potvrđuju da uhićeni “civilni djelatnici” na oslobođenim područjima trebaju proći rigoroznu provjeru i sustav filtracija na kojeg se nakon nedavnog zauzimanja Al-Qaraytayna u Siriji odlučila vlada u Damasku.

Naime, na oslobođenim područjima veliki broj muškaraca zatečenih na licu mjesta tvrdi kako su bili pekari, da su raznosili poštu, radili u gradskoj čistoći, održavali sustave za napajanje električnom energijom, vodom i radili slične poslove, jednostavno jer su morali.

Jučer je ISIL objavio fotografije obuke svojih članova u tajnom kampu u pokrajini Kirkuk u sjevernom Iraku. Budući da su teroristi pokrili lica, nemoguće je utvrditi njihov identitet.

 

Međutim, na fotografijama se opaža kako se barem jedna grupa ekstremista priprema na području Kirkuka za borbe protiv iračkih snaga, koje su gotovo dovršile posao iskorjenjivanja ove terorističke organizacije u Iraku.

Iako je pokrajina Kirkuk pod kontrolom iračke vojske, na fotografijama koje je objavila agencija Al-Amaq, propagandna služba takfirističke skupine, vide se teroristi u tajnom kampu za obuku negdje na području ove regije.

Damask uvodi nultu toleranciju i provjeru svih koji su živjeli u „kalifatu“

ISILIslamska državaKalifat
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Registracija
5 godine prije

Bitno da su Kurde potjerali a sada gmizavci ponovno rovare. Svi su se veselili oslobađanju od Kurda a sad znamo i zašto. Irak to nije u stanju kontrolirati.

victory
5 godine prije

Ovo može biti spin. Ne mora ovo uopće biti snimljeno u Kirkuk provinciji.

aha
5 godine prije

Isil u kukuriku koaliciji, Milanović ponovno preuzima SDP.

alan ford
5 godine prije

pa evo cio-hazarski mutikaša i fanatični anti-Putinovac i ratni huškač, Janusz Bugajski je u Jutarnjem već najavio da cio-hazari očito pripremaju neku novu varijantu ISILa, ili Al Kaide: http://www.jutarnji.hr/komentari/zlo-nije-eliminirano-rada-se-nasljednik-isis-a-daleko-od-sirije-snazno-raste-pokret-brutalnih-dzihadista-vec-su-okupili-nekoliko-tisuca-boraca/6750291/ Bugajski piše da se nešto sprema u srednjoazijskim islamskim državama, Tadškistanu, Turkemnistanu, itd… koje su nekada bile republike SSSR-a. Čitaj: cio-hazarski mafijaši i njihovi pajdaši cio-vehabije iz Saudijskle Arabije, pripremaju planove da potpale islamistički terorizam u srednjoazijskim državama, koje su u blizini Rusije i još od vremena SSSRa, su povezane sa Moskvom. I u tih 5 država su na vlasti sekularni vlastodršrci, koji imaju dobre odnose sa Moskvom. Dakle, treba to razbucati. Destabilizacija Rusije, izazivanjem, destabilizacije u susjedstvu Rusije u ovim islamskim srednjoazaijskim državama, kao i u većinskim muslimanskim fregijama Rsije u Kavakazu, to je plan cio-hazara, koji su još prije 25 godina kovale zločinačke Rockefellerove mutikaše Samuel Huntington i Zbigniew Brzenski, za koje se nadam, da se sada peku u… Čitaj više »

Zvrk
5 godine prije

imam opasku. piše ispod slike “borci”. ovakvu retoriku sam primjećivao kod AJ, CNN i sličnih medija koji su time davali ljudsku komponentu njihovoj ideologiji i borbi. molio bih ispravak u “teroristi” tako da ne ubada u oči.

Danko Nešović
5 godine prije

To je hrpa idiota, a ne ISILovaca. IS je uništen, sad svaka budala misli da može raditi sranja pod krinkom IS.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI