fbpx

Nove službene brojke o islamističkoj agresiji na Siriju objašnjavaju paranoju čelnika EU

UN i ISIL

Ujedinjeni narodi su po prvi put objavili detaljan popis stranih militanata u Siriji i koliko ih je poginulo ili zatočeno u njihovoj borbi „na Alahovom putu“, kako oni kažu, iako se svi islamski klerici, isključujući vehabije i one iz Muslimanskog bratstva, slažu da njihov put vodi ravno u „vatre Džehennema“, isto mjesto koje je među kršćanima poznatije kao Pakao.

Američki dokumenti po prvi put otkrivaju broj stranih terorista u Siriji i njihovu nacionalnost, što ukazuje da je broj stranih terorista koji su ušli u Siriju od početka rata ukupno dosegao 171 400 boraca.

Dokumente su objavili egipatski pisac Refaat Al-Sayyed Ahmad u knjizi pod „Sirija suočena s činjenicama i dokumentima globalnog rata“.

Detalji informacija o nacionalnosti i broju stranih terorista koji su ušli u Siriju od početka rata u Siriji su sljedeći:

 • 24 500 terorista iz Saudijske Arabije, ubijeno je 5990 terorista, uključujući 19 žena, a 2700 terorista je proglašeno „nestalima“. Nestale ćemo i dalje voditi kao takve, iako se u većini slučajeva radi o teroristima kojima nisu pronađena tijela i ubijeni su u zračnim udarima ili borbama u pustinji ili drugim nepristupačnim regijama, gdje su skončali svoj ratni put.
 • 25 800 terorista iz Turske, od kojih je poginulo 5760 i nestalo 380.
 • 21 000 terorista iz Čečenije, od kojih je 5230 ubijeno, 16 su žene, a 1950 je proglašen nestalima.
 • 10 500 terorista iz Tunisa, od kojih je 4200 ubijeno, uključujući 45 žena, a 1260 je proglašen nestalima.
 • 9 500 terorista iz Libije, od kojih 3940 ubijenih i 1650 nestalih.
 • 13 000 terorista iz Iraka, od kojih je 3780 ubijeno, a 1200 je nestalo.
 • 11 000 terorista iz Libanona, od kojih je ubijeno 3110, a 1080 je nestalo, od kojih su 7 bile žene.
 • 8600 terorista iz Turkmenistana, od kojih je 3050 ubijeno, uključujući 11 žena, a 900 je proglašen nestalima.
 • 7500 terorista iz Egipta, od kojih je 2100 ubijeno, a 870 je nestalo.
 •  3800 terorista iz Jordana, od kojih je 1990 ubijeno, a 265 nestalo.
 • 4600 terorista iz Pakistana, od kojih je poginulo 1380 i 590 nestalo.
 • 3600 terorista iz Afganistana, od kojih je 1380 ubijeno, a 630 proglašeno nestalima.
 • 2800 iz Jemena, od kojih je 1440 ubijeno, a 700 je nestalo.
 •  2550 terorista iz Kazahstana, od kojih je ubijeno 1130.
 • 2700 terorista iz Uzbekistana, od kojih je 780 ubijeno, a 390 nestalo, uključujući 4 žene.
 • 1900 terorista iz Kuvajta, od kojih je ubijeno 640, a 8 je nestalo.
 •  1950 terorista iz Alžira. 620 terorista je poginulo, a nestalo 44.
 • 2100 terorista iz Maroka. Ubijeno je 610, uključujući 7 žena, a 630 je nestalih.

Sada dolazimo do „zajedničke brojke“ od  30 000 terorista sa Zapada i drugih različitih nacionalnosti, među kojima je najviše iz Rusije, Francuske, Velike Britanije, Belgije, Švedske, Finske, Danske, Norveške, Novog Zelanda i Amerike. Naravno tu su i oni iz BiH, Kosova, Albanije, Makedonije i drugih zemalja, Ujguri iz Kine i drugi, koji su činili jak borbeni potencijal „kalifata“, ali im je sudbina ista kao i njihovoj „braći“ iz ostatka svijeta.

To znači da je ukupni broj terorista koji su ušli u Siriju bio 171 400 boraca, od kojih je sirijska vojska ubila 51 910, a uhićeno je ili je čak pobjeglo 33 847 terorista.

Dokumenti Ujedinjenih naroda za sada sadrže ove podatke. Ali samo za sada, jer nedostaje usporedba s imenima i brojkama sirijske vojske i vojno-obavještajne službe, tako da bi broj mogao biti i veći.

Po mom mišljenju, to možemo pokušati saznati na kraju rata, kada svi sukobi završe i kada sirijska vlada bude brojala svoje mrtve, a znamo da još uvijek ima mnogo nestalih koji nisu proglašen mrtvim.

Sirijski povjesničari, pravi, a ne oni kao što je Rami Abdel Rahman, koji rade za Britance i zapadne obavještajne službe i  pružaju sve  “službene” koje možete naći na internetu, napisat će pravu povijest o ovom ratu. Međutim, čak i prema američkim izvorima je jasno da to nije bio građanski rat i da je sirijska vojska uspjela obraniti zemlju od možda najveće inozemne agresije koju su protiv Sirijske Arapske Republike vodile terorističke skupine koje su proglašene „nedržavnim entitetima“ i koje su u pokušaju ostvarenja cilja potrošila milijarde i milijarde dolara svojih inozemnih donatora, koji sada cvile i strahuju da će im se preživjeli vratiti, što je više nego izvjesno ako ili kada turski predsjednik Erdogan otvori vrata izbjegličkih kampova u Turskoj u kojima se skriva dobar dio ovih koji nedostaju na popisu mrtvih.

Ovdje su objavljene brojke za islamske zemlje, a sve ostale se strpalo u koš s 30 000 stranih boraca. Malo, jer je po procjenama u Siriju ušli između 200 i 300 000 stranih militanata iz više od 80 zemalja, od Kine, preko Azije, Afrike, Europe do Sjedinjenih Država.

Procjene i podrijetlo terorista koje je ubila ili zarobila sirijska vojska i njeni saveznici otkrivaju zastrašujuću priču i zavjeru koja predstavlja „mini svjetski rat“ protiv Sirije. Brojke ne uključuju nepozvane formalne strane snage i vojnike, uglavnom turske i američke, koji kontroliraju dijelove sirijske zemlje.

Uzmimo za točan ovaj dokument, barem u njegovom islamskom segmentu, kojeg su usvojile Ujedinjeni narodi nacije i određuje ukupni broj terorista koji su se u Siriju infiltrirali na ogromnih 171 400.

51 910 ih je ubijeno od sirijske vojske, a 33 847 je nestalo, uhićeni su ili pobjegli od rata u kojem su vladine snage povratile većinu gradova, mjesta, sela i područja koja su godinama bila pod nadzorom terorista.

U najgoroj fazi sukoba je oko 70% sirijskog teritorija bilo potpuno ili djelomično izvan vladine kontrole, uključujući čitave regije i velike gradove u južnim dijelovima zemlje. Okupirana su bila strateški locirana predgrađa glavnog grada Damaska, sve do sjevera i sjeverozapada, kao i većina sirijskih nalazišta nafte i prirodnog plina, te dvije strateške i najveće brane u državi, Al-Tabqa i Tishreen na rijeci Eufrat.

Brojke smo već naveli, a interesantno je da Turska na vrhu popisa, a slijedi Čečenija s 21 000 fanatičnih ekstremista. Čečenski borci se smatraju jednim od najupornijih i najtežih terorista koji djeluju u Siriji, posebno u šumskim i planinskim područjima uz obalne Latakije i granicu s Turskom. Oni su indoktrinirani formirali vlastite bataljune i vodili neke od najžešćih bitaka i napada kako protiv vojske, tako i protiv civila.

Glasnici panarapske smrti

Kao što je već spomenuto, Saudijci su dali glavni doprinos terorističkim naporima u Siriji, ali tu su čak i ratom razorene i nestabilne arapske države poput Libije, Alžira, Jordana, Egipta, Iraka, pa čak i Libanona, koje su zajedno poslale oko 10 000 terorista, od kojih je gotovo trećina ubijena u akciji, a tisuće ih je nestalo u posljednjih osam godina sukoba u Siriji. Libijski borci, kao i njihova braća po teroru iz Tunisa, bili su izuzetno brutalni u zločinima koje su počinili protiv sirijskih vojnika i civila.

 

Damask je najviše povrijedio primjer  14 000 palestinskih terorista, uglavnom iz Hamasa koji je tada izdao vladu u Damasku i pridružio se pobuni, iako im je Sirija godinama davala utočište, kuće, hranu, lijekove i sve što je bilo potrebno za funkcioniranje pokreta. Međutim, odanost vodstva Hamasa Muslimanskom bratstvu je bila jača i vođa pokreta, koji je tada imao političku ured u Damasku, Khaled Meshaal, dao je zapovijed svojim militantima da se pridruže islamističkoj pobuni. Istog dana je nestao i tajno pobjegao u Katar.

Militanti Hamasa, kojima Sirija, Iran i Hezbollah danas sve opraštaju, potpuno su ignorirali ili zaboravili svoj nacionalni cilj stvaranje neovisne palestinske države. Umjesto toga su napali Siriju, ubijajući svoje kolege i povijesne pristaše. U sukobima sa sirijskom vojskom je ubijeno 4920 ovih palestinskih fanatika. No, Palestinci su oformili i Quds brigadu, koja se sa sirijskom vojskom zajedno borila za oslobođenje Aleppa, a kasnije na svim frontovima aktivna je i danas.

Slična se priča se odnosi i na druge arapske fundamentaliste koji su se odrekli svoje nacionalne stvari i uputili se u ubojstvo Sirije u ime lažne demokracije o kojoj ništa ne znaju.

Dokument usvojen od strane Ujedinjenih naroda kaže da je ogroman kontingent od 30 000 terorista u Siriji stigao iz zapadne Europe, Skandinavije i drugih zapadnih zemalja, uključujući Rusiju, Novi Zeland i SAD.

Islamski fanatici koji su se uspjeli sakriti na Zapadu ili pobjeći od sirijskog sukoba počinili su niz groznih terorističkih napada u velikom broju europskih i zapadnih država, uključujući neke u vlastitim nacionalnim državama, uglavnom u Francuskoj, Belgiji i Ujedinjenom Kraljevstvu. Osvetnički teroristički napadi na potpuno nedužne muslimane su uslijedili u zemljama poput SAD-a i Novog Zelanda.

Teror je globalni rak koji se mora ukloniti. On nema religiju, nacionalnost niti granice. Sirija je u ime cijelog svijeta na čelu borbe protiv terorizma. Krajnje je vrijeme da se sve civilizirane nacije i velike svjetske sile udruže u nastojanjima da zaustave ovaj začarani krug nasilja i krvoprolića koji prijeti budućnosti cijelog čovječanstva, a ne da se na ovome prikupljaju politički bodovi i odbija suradnja s „režimom Bashara Al-Assada, krvnikom vlastitog naroda“, kako i danas vole govoriti takozvani „Prijatelji Sirije“.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
66 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ana
Gost
Ana
1 godina prije

Koliko znam, paranoja je dusevna bolest umisljenog proganjanja i opasnosti. (ukratko)
Ovi monstrumi su sve prije nego nestvarni. Danas sam gledala i jednu reportazu sa njihovim ku*ana. Sve kazu kako ce ponovo ‘insahhah” ispostaviti kalifat, i da ce biti jos veci i jaci.

Sve to dok nase bolesne vlastodrzacke protuhe love “desnicarske” komentare preko interneta, ili na smrt proganjaju covjeka koji je javno iznio analizu stanja u svojoj zemlji ( primijenjenjo na citavu zapadnu europu, uskoro na citav Balkan!

Eto, pa administratoru, brisi ako ti je volja!

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Iz Srbije…Raška oblast, Kosovo i Metohija i ostatka.
A pazi Libana, ko bi rekao.
Interesuje me kako su došli do informacija, ili su onako odokativno napravili procjenu.

Max
Member
Max
1 godina prije

Njihov put vodi ravno Pakao tamo im je i mjesto.

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije

Terorizam itekako ima religiju i nacionalnost, što god tko mislio o tome. Mislim da je svima jasno da bi nuklearni udari po S.Arabiji, Izrahellu i USA, kombinirani sa ciljanim likvidacijama 200-tinjak psihopata skupa sa okotom, srezali stopu terorizma na planetu za 99,9%. Ostatak otpada na lude zapadnjakinje, kolokvijalno poznate kao Evil Bitches, koje teroriziraju djecu i muževe.

Majk Majers
Gost
Majk Majers
1 godina prije
Reply to  Ivo

Ivo
Bilo je već rasprave o kolektivnoj krivnji, koju ne podržavam. Nemoš pobit 700 miljuna ljudi zbog 200 psihopata jer je to isto bolesno.

denis
Gost
denis
1 godina prije
Reply to  Majk Majers

Tih 700 milijuna će krenuti ubijati kada im naredi 200 psihopata.

eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
Gost
eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
1 godina prije
Reply to  denis

Pa ubijaju od kad su zaposjednuti od stvora.

nessy
Gost
nessy
1 godina prije
Reply to  Ivo

@ Ivo
To ti je, odprilike, kao da te muce zanoktice, a ti, odsjeces prst. Budi siguran, da u navedenim zemljama, postoji odredjen postotak stanovnistva, koji ne samo da nije kriv, nego se aktivno (koliko je to moguce, sa obzirom na sankcije) ne slaze sa sluzbenom politikom. Reci posteno, da li bi stvarno imao srca, sve ih sravniti sa zemljom? Siguran sam, sudeci po tvojim komentarima, da ipak, ne bi.
Covjek koji bi to ipak napravio, nije nista bolji od glavosjeca, koji poubijaju cijelo selo, svoje brace arapa i muslimana, jer su siiti, a ne suniti. Kolektivna krivnja ne postoji, barem u civiliziranom drustvu, nebitno kojeg predznaka.

Lurker
Gost
Lurker
1 godina prije
Reply to  Ivo

Citaj Milanceta, ne postoji medjunarodni terorizam postoje samo drzave koje vrse prljavi rat prema drugim drzavama. Jedino rjesenje protiv toga je uspostava svjetske drzave a to je lijek koji je gori od bolesti.

burt
Gost
burt
1 godina prije

300000 stranih islamista došlo u Siriju??? da čovjek ne povjeruje kakve sve dezinformacije kruže, da ih je bilo toliko osvojili bi Siriju, Tursku, Libanon, Izrael i preplivali Mediteran, cijeli ISIS u Siriji je bilo 20000 domaćih i stranih islamista a FSA i razne pobunjeničke skupine su imale na vrhuncu 50000-100000 boraca od toga možda 10% stranih, umjesto ovakvih gluposti u člancima trebalo bi pisati što se stvarno događa i da se vode odlučujuće bitke u Siriji i da kako se moglo i očekivati kurdski izdajnički ološ nije ispunio uvjete iz sporazuma Putin-Erdogan i nisu napustili tursku demilitariziranu zonu nego pružaju otpor napredovanju turske strane da bi SAA dobili na vremenu da zauzmu strateške pravce, sad je najvažnije područje prometnice M4 i najvažnijih gradova u tom području Ayn Issa i Tall Tamr oko kojih se vode borbe jer SDF i SAA hoće zaustaviti napredovanje turskoj strani a Putin-Erdogan dogovor je ionako sve više mrtvo slovo na papiru

Milance iz Ceske
Gost
Milance iz Ceske
1 godina prije
Reply to  burt

Ta brojka je moždá prenapuhana a moždá i nije.Vecina tih terorista nije ratovalo něgo se bavilo kriminálom,svercom naftě,prodajom ,ljudskih Organa itd.Isil je formirala americká drzavne elita dá rat přenese iž sirije prema Rusiji a Onda se trebao realizirati 3.svjetski rat.Gospodine buřt, neljutite se Ali premalo informacija imate oko ráta u siriji jer informacije kóje imate u medijima sú 1 Posto od svega onoga sto se své tu provodi.Sto se tice Putina i Erdogan,Erdogan o ničem neodlucuje Kao nití Turska.Putin i Rusija sú glavuni globální igraci sada u svijetu,svidjelo se to tebi ili ne.Puno stvari odlučuje Rusija a sto ce tek bití,bolje dá ti unaprijed nepisem Ali bití Čes iznenadjen někim stvarima,posebno americi gdje ce bití krvavih gaca..

Šule
Gost
Šule
1 godina prije

Ti već 2 godine pišeš kako nitko nerazumije globalnu politiku osim tebe i tvog ureda u Češkoj.Ajde molim te obrazloži nam konačno tko je taj globalni vladar koji odlučuje o svemu a posebno me zanima B.Istok i po tvome USA nema nikakvog utjecaja nego samo Rusija i Putin tj-nosferatu od onog što piše teorije zavjera.Globalni igrači su vjerovatno u Češkoj a ti samo prenosiš informacije…Bolje otvori firmu za izvoz piva tu ćeš sigurno zaradit a politika te neće dirat.

Milance iz Ceske
Gost
Milance iz Ceske
1 godina prije
Reply to  Šule

Ničem vise Amerika neodlucuje Kao nití Evropa u globalnoj politici.Americi iduce godine mohlo bití Puno krvavih gaca .Noví globální centri svjeta za tebe Sule dá zapamtis sú kina,Rusija i Írán.Globalni centar upravljanja iž amerike i engleske globalisti atlantickou křílo preselilo se do kine kója je do sada bílá istocno globální křílo.Rusija provodi svoji globalnu politiku a glavni igraci na bliskom istoku za tebe Sule je Rusija,svidjelo se to tebi ili ne.Rusi ce kurdima stvořit državu,slijedi preformacija Turské,Rusija ce imati kontrolu nad bosporskim kanálima a Turska ce bití autonomní pokraji na Rusije.Da Bi Tome svému razumio, moras znáti Tko je objekt sa Tko subjekt u globalnoj politici.Kratkim crtaná o Tome, Puno vise znám i imám informacija o Tome něgo sto ti mislis…Nisam já kriv sto dolazim do tih informacija od ljudi kojí u vecini slucaja globalnu politiku realiziraju.

Šule
Gost
Šule
1 godina prije

Ništa nisi odgovorio….Osim da je Rusija i Iran globalni igrači..to ni djeca nemogu povjerovat…

Milance iz Ceske
Gost
Milance iz Ceske
1 godina prije
Reply to  Šule

Super, nemám namjeru dá tobom raspravljati o Tome, jer ti ničem nerazumijes a najmanje globalnoj politici,

burt
Gost
burt
1 godina prije

najbolje je da prodavaš pivo po Češkoj jer ne govoriš kakav scenario planira globalna struktura a bez toga tvoje teorije ništa ne vrijede, samo konkretno trebaš jer uopćene teorije nemaju nikakvog značaja, ako je Erdo na istoj strani čemu sve ove igre jer bi cijela priča već bila završena ali nije završena nego se sudbinska pitanja Sirije još nisu riješila, dokle ne padne odluka najbolje da prodavaš pivo u Češkoj i ne baviš se globalnim pitanjima

nessy
Gost
nessy
1 godina prije
Reply to  Šule

@ Sule
Drug, Milancetovi komentari, redovito, se svode na ‘trla baba lan, da joj prodje dan’. Njegovi izvori su toliko pouzdani, da ih ne smije otkriti. On sve to zna, i ima u malom prstu, a svi ostali su u qurcu, i nista ne razumiju. Osim, sto su mu sve prognoze pogresne, ali, to je privremano, u konacnici, ipak ce biti po njegovu. Moj savjet, ignoriraj ga, jer svaki drugi pristup, daje vodu na njegov mlin. Najcesce, ovo ispod ce ti biti njegov odgovor;

“Super, nemám namjeru dá tobom raspravljati o Tome, jer ti ničem nerazumijes a najmanje globalnoj politici”

Ukratko, ti, i svi mi ostali, smo glupi, i neinformirani, pa ce Milance, da prosipa bisere, pred nas budale, samo u ogranicenim kolicinama. Ako tip zahebava, svaka mu cast, ali, ako je ozbiljan, treba mu psihijatar, i to netko ozbiljan.

eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
Gost
eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
1 godina prije
Reply to  nessy

Proući generala Konstantina Petrova na jubito, od tuda on izvlači kao svoje znanje, imaš tu što naučiti ali gledati sve.

Kurjaca
Gost
Kurjaca
1 godina prije

Milan Jurcevic opet jase

Duki
Gost
Duki
1 godina prije
Reply to  burt

Gdje si već se zajednica zabrinula !
L

Šule
Gost
Šule
1 godina prije
Reply to  burt

Burte nevrijedi tebi pisat oni samo čiraju Sputnik i prate Ruptly…

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije
Reply to  Šule

nemoj tako šulenberg, pratimo i debku, da vidimo što tvoji smjeraju.

Šule
Gost
Šule
1 godina prije
Reply to  Ivo

Nemoj se sekirat nuklearac oni što spremaju to i ostvare vjeruj mi oni ako odluče bit će onako kako se tebi neće svidjet a to je uništenje islamista i mir na B.Istoku.Ni jedna granata nije pala na Izrael tjekom rata u Siriji a vjeruj mi i neće jer veliki je strah probat jer odmazda je brutalna.Nemoj podržavat Islamiste jer ode glava a ti kao bivši milicajac to bi trebao znati.

Milance iz Ceske
Gost
Milance iz Ceske
1 godina prije
Reply to  Šule

Izrael věže nemá dá svim tím i sirijom..křivé informacije imas sionisti sú htjeli Izrael vůči u taj rat dá Írán Onda slomi Izrael.Sto mislis zasto je netenjahu u vise návraty bio ko Putina.Jedino je Putin i Rusija mogli spasiti holokaust izraela ako ih uvucu u rat u siriji.Za tebe Sule,prošlé osnivanja novih država u evropi,realizacija toga je zaustavljen trenutno Ali ce bití opět pokrenut..kalifát ce u evropi bití a Onda se pojavkjuje Írán Kao novicentar globalnog upravljanja i imati ce kontrolu nad kalifát skim država na u evropi.Mnogi nece imati izbora, morati ce prihvatiti kineski cvrstu komunizam,íránski kalifát ili Rusku svjet u evropi,cetvrtak opcija nece postojati.Sto se tice amerike,Trump vrší preformira je amerike u normální državu,Amerika vise nece bití hegemon u svijetu.Nepomirii se dá tím americká drzavne elita Sule ili jastrebova iž Pentagonu,globalisti ce im realiziraju takáv scénářích unutar amerike,dá ce bití jako krvavih gaca..veliké sú globálně igre Ali Mora se imati informacije i svému Tome razumjeti.

burt
Gost
burt
1 godina prije

ali u tom slučaju jastrebovi trebaju pokušati spriječiti Iran da bude instaliran kao globalna sila ili Sirija da ostaje unitaristička država, znači da ipak priznaješ da se vodi teška borba između dvije suprotstavljene ideologije jer se jastrebovi nisu pomirili sa scenarijima koji im ne idu u prilog, radi se o zakonu spojenih posuda jer nema Assada bez dominacije IRGC-a ni dominacije IRGC-a bez unitarne Sirije na cijelom teritoriju pod kontrolom Assada, tu je ključ rješenja ove teške pozicione borbe u Siriji, znalo se i prije da odluka o pobjedniku pada u Idlibu i turskoj sigurnosnoj zoni, to je rat za teritorij jer svaka strana hoće imati teritoriju na kojemu će uspostaviti svoju vlast, ostaje pričekat da se vidi koja strana će ostvariti svoje ciljeve a poražena strana gubi sve

nessy
Gost
nessy
1 godina prije

Psihijatrija, prva vrata lijevo.

Vladimir
Gost
Vladimir
1 godina prije

Milance, Baba Vanga nam je sve to rekla.

eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
Gost
eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
1 godina prije

Perfidan si Moše, red laži red polusitine red iluzije red obmane red nade………..

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije
Reply to  Šule

šulenberg, tvoji nikad neće dozvoliti uništenje vlastite pješadije, pardon islamista, ako je do njih. Što se granata tiče u pravu si, mislim da vam je Hezbollah spržio onu ekipu sa ATGM-om nedavno. Od tad vas nešto nema blizu granice, čujem. Pamet u glavu, Šulenberg.vremena se mjenjaju. Ti kao aktivni špijo to moraš znati.

Hezbollah
Gost
Hezbollah
1 godina prije
Reply to  Šule

Zašto bi napali svog šefa?

Kaj ti
Gost
Kaj ti
1 godina prije
Reply to  Šule

Naravno da nije pala ni jedna granata posto se ne dira ruku koja te hrani 😉 ali su zato ljepo ljecili kozojebe islamiste. I toga dosta po netu. I neko na tvom nivoju sulenberg moze to pronac 🙂

tedi
Gost
tedi
1 godina prije

To i jeste 3ww, a poceo je bombardovanjem SRJ,bez odobrenja UN u kojem su ucestvovali Nato saveznici,Evrope i SADe , a nastavilo se u Siriji sa cc170000 internaconalnih terorista jer su ti teroristi sa svih kontinenata i drzava organizirano otisli u rat na BI,zaboravil smo NVO koje su imale kancelarije i po balkanskim drzavicama,za mobilizaciju placenika.Iste te drzave su slale teroristima oruzje JNA i rusko iz skladista itoka Evrope,varsavskog pakta.

tihobl
Gost
tihobl
1 godina prije

Brojevi mi izgledaju cudno. Mislim da je za ovih 8 godina koalicija 1+66 zemalja “prijatelja sirije” ubacila vise islamista. Cekacemo kraj rata pa da sirijske slube objave podatke sa imenima i prezimenim.

Milance iz Ceske
Gost
Milance iz Ceske
1 godina prije

Medjuunarodni terorizam nepostoji.Medjunarodi terorizam organiziraju rázně obavjestajna organizací je jedné državě prema druhou drzavi rádi odredjenog cilja..Dá bise bavili terorizmom,morate imati jaku logistiku,bez logistické to neide a to osiguravaju obavjestajna organizací je.Isil je nerugalna vojska amerike.Radio sám u bivsoj obavjestajnoj službu juge,znám dobro kako to funkcionira.Nista se od tádá nije proměnilo,metodě sú istí sada samo noví igraci.

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije

Hajd, ovo ti je prva pametna,svaka čast.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

Otkrio si toplu vodu

nessy
Gost
nessy
1 godina prije

Ne mogu vjerovati, od Milanceta, razumna recenica! Evo plus!

burt
Gost
burt
1 godina prije

Milanče, najbolje da prodavaš pivo u Češkoj, pust globalne igrače, ti si lokalni prodavač piva

mladen3x
Gost
mladen3x
1 godina prije

To ti po ovom proračunu znači oko 70 000 terorista spremnih za novi zadatak,zar ne!?A onih nestalih,oko 13 000,to i sam znaš što to znači,jel tako?Piši malo o tome,gdje s njima,kad si več bio u tajnoj službi,nek se zna javno.Ja znam a ti obavijesti javnost o tome.

irenaa
Gost
irenaa
1 godina prije

vijerujtemi buraz i dinarska korejanci iranci i ostali preko pola miliona zla

irenaa
Gost
irenaa
1 godina prije

burt jel znas ko je spasio damaskus od zla dinari

Duki
Gost
Duki
1 godina prije

A osunećeni gdje su njihove brojke ?
Koliko su ih oni poslali i financirali ?💟
Ali Izraelci su to što jesu i pustimo ih da sanjaju svoj san.
Čovjek koji je spasio svijet je Vladimir Vladimirović Putin !
I ZATO NOBEL 100%

dulebg
Gost
dulebg
1 godina prije

Terorizam je naručen, organizovan i finansiran mahom od strane Atlantskih struktura.

nessy
Gost
nessy
1 godina prije
Reply to  dulebg

@ dulebg
Tako je, i to od 1978-9 u Afganistanu, pa nadalje.

eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
Gost
eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
1 godina prije
Reply to  nessy

Utipkaj “homeland security fighting terrorism since 1492” i pogledaj fotke.

irenaas
Gost
irenaas
1 godina prije

svi klosari iz zatvora pustinja su pusteni iz kaveza i kreneli li prema siriji tzv burte

eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
Gost
eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
1 godina prije
Reply to  irenaas

Tako je u svakom ratu, prvo one iz tvorza puštaju.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

171.000 + domači sirijski + 30.000 “zapadnih” protiv sekularizma u ime religije. Terorizam nema religiju, religija ima terorizam.
Svi se neprijatelji Assada mogu posakrivati u mišje rupe, da ih ljudske oči nikad više ne vide i ušutijeti za sva vremena

nessy
Gost
nessy
1 godina prije
Reply to  samo tako

Bliski istok funkcionira, tako kako vec funkcionira, stoljecima. Dakle, ne bih rado bio, medju neprijateljima Sirije i predsjednika Assada.
Zna se kako su se islamisti odnosili prema ratnim zarobljenicima, a i prema civilima. Mislim, da zasluzuju, isti tretman, a nekako mi se cini da ce ga i dobiti (ne treba ni naglasavati da su ga debelo zasluzili).

Burazer
Gost
Burazer
1 godina prije

Vrlo konzervativna procjena
Ja bi rekao cca 300000 stranih boraca od kojih barem pola “zagnojilo”.

Tbilisi
Gost
Tbilisi
1 godina prije

Bit će vidim i kurdske države 🙂

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije
Reply to  Tbilisi

čim usneš.

Tbilisi
Gost
Tbilisi
1 godina prije
Reply to  Ivo

I to je nešto. Od toga sve počinje.

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

I ja mislim da su brojke prekonzervativne,osmogodisnje mrcvarenje jednog naroda i drzave koja je uz to imala podrsku Rusije i Irana je moguce samo uz velike troskove i brojne izvodjace.Spasavanje ekonomije zapada pljackom arapa ocigledno nije uspjelo,sto slijedi?

semafor ne radi
Gost
semafor ne radi
1 godina prije

V V Putin je vrlo dobar turisticki vodic do pakla. Svakom budalasu ce pomoci doci tamo. Covjek za nobelovu nagradu ali se zna ko dijeli te nagrade…..
Putin je spasio svijet od ludila. Hvala covjece! Hvala care !

Jaran..
Gost
Jaran..
1 godina prije

Bolje da se Putin drzi dalje od nobela..samo bi sebe obezvrijedio uzimanjem istog.

eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
Gost
eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
1 godina prije
Reply to  Jaran..

Isitna, masonksa “nagrada”.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Jedan poster u Damasku veli: “Pobijedio si 183 države, Bašare!”

Hezbollah
Gost
Hezbollah
1 godina prije

Iz Iraka samo 13000? U kampu Bucca, tzv. rodilištu DAEŠ-a, je bilo 100000 pripadnika Al Qaede iz zemlje dvije rijeke (tako su oni zvali Irak) i visokih časnika Sadamove vojske, koji su svi postali DAEŠ. Sirijske obavještajne službe su procijenile da je kroz Siriju prošlo oko 320000 stranih i domaćih terorista, a u prve dvije godine rata, dok još nisu izmislili DAEŠ procijenjeno je da ih je poginulo više od 50000, a do sada oko 120000. Vidi se da su ameri pisali ove brojke.

semafor ne radi
Gost
semafor ne radi
1 godina prije

Assad must go and pipl must trust os yeah ..hahahahahahahaah
Vesna Pussych madre mia koja sramota.
Assade oprosti nam i podari nam nazad nalazista nafte koje smo nasli prije ludila “prijatelja Sirije”

Ringo10
Gost
Ringo10
1 godina prije

Meni se čini da su oni sve islamiste iz Rusije strpali pod Čečene. Iako u suštini nije ni bitno.

Konobar
Gost
Konobar
1 godina prije

Tekst je los i tenedenciozan, zamagljuje istinu o ratu u Siriji zadrzavajuci se na vise ili manje netacnim brojakma. Najvaznije od svega je ko je i zasto poveo ovaj rat, ko ga je finansirao. Ovo je bio samo najdrasticniji primer zapadnjacke politike prema ostatku sveta i da se Rusija nije umesala, imali bi smo samo zapadnjacke informacije o slucaju Sirija u kojima bi ispalo kako su demokrate skinule sa vlasti diktatora, zemlja oslobodjena, instalirane zapadnjacke vrednosti, o opsegu masakra se gotovo nista ne bi znalo, a zapadne zemlje bi medjusobno podelile sva sirijska bogastva. U medjuvremenu bi odabrale za zrtvu neku drugu zemlju koja bi znacila kretanje fronta prema Rusiji. Taj olos od terorista je delomicno fanatizovan, ali je veliki deo tamo bio zbog dobro plecenog posla, najcesce kombinacija oba motiva. Ostavljene su im odresene ruke da nekaznjeno ubijaju, siluju, pljackaju, . . kao sto su, uostalom, u svim ratovima radile vojske zapadnih zemalja i njihovi saveznici kroz istoriju, ne birajuci sredstva. Rusko suprostavljanje je oznacilo nezaustavljivi pocetak kraja zapadne civilizacije koju su kroz istoriju obelezili osvajacki i pljackaski ratovi, genocidi, robovlasnistvo, kolonijalizam, fasizam, kapitalizam, globalizam . . . Medjutim, Rusija nije glavni uzrok tog procesa, ona je samo prepoznala… Pročitaj više »

Siti
Gost
Siti
1 godina prije

Locirati, transferirati, eliminirati

Kurjaca
Gost
Kurjaca
1 godina prije

Razlika izmedju terorista i narodnog junaka je jesi li izgubio ili dobio rat.Pogledajte samo one irce i francuze koji su dosli u jugu 90tih

eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
Gost
eofvonewirfnersgmergtmimermgfrk
1 godina prije

Bravo Babiću na ovome, nek se zna točan broj koliko ih je nahrupilo na Siriju. Assadu skidam kapu što je sve preživio.

alfa33
Gost
alfa33
1 godina prije

Eto,da je živa baba Vanga onda bi nju pitali,a ovako svi nešto truć,muć,otprilike nešto…moraću nazvati vidovitog Milana pa se onda javim sa provjerenim informacijama…

POVEZANE VIJESTI

Izbornik