Joe Biden ismijan na internetu nakon njegovog obraćanja simpatizerima u Detroitu

Joe Biden
22 komentara

Demokratski kandidat Joe Biden iskoristio je svoj govor u Novom Michiganu kako bi optužio trenutnog predsjednika Trumpa za njegovu pristranost radikalnoj desnici. No korisnici Twittera ismijavali su njegovu očiglednu ovisnost o blesimetru, kao i malom odazivu njegovih simpatizera na velikom gradskom skupu.

Američki demokratski predsjednički kandidat Joe Biden ismijan je zbog čitanja s blesimetra na slabo posjećenom skupu u Michiganu.

Biden je održao još jedan od svojih slabo-posjećenih skupova u predgrađu Detroita, nekad uspješnog grada i središta automobilske industrije u industrijaliziranom srednje-zapadnom Rustbeltu.

Biden je tvrdio da Trump nije uspio osuditi krajnje desničarske skupine, unatoč tome što je rekao da je to učinio.

“Moramo biti jasni, od predsjednika nadalje u ovoj zemlji: u Americi nema mjesta mržnji”, rekao je bivši potpredsjednik.

Također je ponovio tvrdnje guvernerke Michigana Gretchen Whitmer o tome da je Trump odgovoran za zavjeru koju je kreirala ekstremistička milicija, o otmici u pokušaju zaustavljanja mjera zaključavanja u državi.

U stvari, Trump je nedvosmisleno osudio plan otmice nizom svojih objava na Twitteru od 08. listopada, ali je i optužio Whitmer zbog njezine očigledne nezahvalnosti, nakon što je “Ministarstvo pravosuđa spriječilo zavjeru” te je optužio demokrate za odobravanje anarhije, izgreda i pljačke koja se događa u nekim dijelovima SAD-a.

Korisnici interneta ubrzo su se okupili kako bi ismijali nedavni Bidenov nastup.

Bidenovi skupovi do sada su bili slabo posjećeni, iako njegov predizborni tim kaže da je to namjerna mjera predostrožnosti protiv širenja koronavirusa. Na jednom skupu održanom u Toledu u državi Ohio, prije dva tjedna, skupilo se oko 30 automobila, koji su se pojavili na priredbi u uredu sindikata United Auto Workers, koji podržava Bidena.

Trafalgar, republikanski istraživač javnog mnijenja, koji je točno predvidio pobjedu na izborima Trumpa 2016., donio mu je u petak prednost u odnosu na Bidena u Michiganu.


Američki izbori 2020joe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stara kuka
3 godine prije

Nemojte se zavaravati. Demokratskim biračima, a naročito biračicama to sve uopće nije važno.Sve što njih zanima je edino srušiti Trumpa pod svaku cijenu. A i znaju da će za koji mjesec Biden ionako biti zamijenjen Kamalom.

Uostalom baš čitam da je već preko 15 milijuna glasača navodno pristupilo tzv. “glasovanju unaprijed”. A tri četvrtine tih “unaprijed birača” je iz saveznih država u kojima uglavnom pobjeđuju Demokrati. Do izbora je još tri tjedna. I kad se skupi dovoljno tih demokratskih “unaprijed glasača”, onda će “korona kriza” dobiti takve razmjere da će se birališta za neposredne izbore vjerojatno zatvoriti i Trumpovi glasači koji čekaju redovne normalne izbore će biti onemogućeni dati svoj glas ili će im to biti krajnje otežano.

Mahatma
3 godine prije

Izgleda da su odnosi Joea i Huntera daleko od idealnih i da je Hunteru puko film te je sam predao laptop o kojem se priča zadnjih dana. October surprise twist. Čeka nas zanimljivih par tjedana.

#3#
3 godine prije

Mene bas zabole, onaj organ, koji ce biti pedsjednik. Bilo koji morati ce slusati 🙂 niske frekvencije. Tramp mi je nesto bolji jer nije krenuo u oruzane sukobe do sada a, dali ce nezna se….u drugom mandatu 🙁

Blut und Ehre
3 godine prije

Misliš na Trumpa i Klintona koji su plesali sa Epsteinom i odlazili na njegov privatni otok? Bidena je zanimalo osobno bogaćenje, ali se nikada nije mješao s tim pedofilskim ološem.

Jxlspsp
3 godine prije

Briga njega što ima malo glasova kad njegovi broje.

Max
3 godine prije

Biden ima problema sa zdravvljem a htio bi voditi SAD…

Jumoper
3 godine prije

Ovaj će proći gore nego Hillary posle izbora.

Lurker
3 godine prije

Na koga misliš?

Prc Milojko
3 godine prije

Biden = dementni pedofil.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI