John McCain: “Za kemijski napad u Siriji je kriv Donald Trump”

John McCain - bolestan
41 komentar

Za navodni kemijski napad na sirijski grad Dumu američki senator John McCain okrivljuje Donalda Trumpa, piše CNN. Prema političaru, koji se prilično uspješno bori s jednim od najtežih oblika tumora na mozgu, riječi američkog predsjednika o skorom povlačenju iz Sirije su potaknule Damask da baci rukavicu u lice Sjedinjenim Državama i cijeloj međunarodnoj zajednici.

Američki predsjednik je nekoliko puta promijenio mišljenje o Siriji. Prije nekoliko dana je rekao kako je povlačenje vojnika iz zemlje neizbježno, a u nedjelju je već iznova prijetio Assadu

“Uskoro ćemo napustiti Siriju. Neka se drugi sada bave njome. Otići ćemo vrlo brzo”, rekao je Trump nedavno na skupu u saveznoj državi Ohio

Američki senator John McCain je rekao da su ove riječi dovele do nedavnog napada.

“Prošlog tjedna je predsjednik Trump jasno dao svijetu do znanja da će Sjedinjene Države povući svoje postrojbe iz Sirije. Bashar Al-Assad i njegovi saveznici u Rusiji i Iranu su to čuli, a američka pasivnost im je dala snage. Kao što je objavljeno, Assad je ponovno upotrijebio kemijsko oružje”, rekao je senator John McCain.

Abby Philip za CNN tvrdi kako su sada svi pogledi upereni u Bijelu kuću.

“Sada, nakon nedavnog napada, Donald Trump je ponovno u središtu pozornosti. Istovremeno njegovi kritičari kažu da se SAD sada ne mogu povući. Trump je kritizirao predsjednika Obamu da je najprije povukao “crvenu liniju”, a zatim pustio Assada da je prijeđe. Trump je učinio isto. Samo prije godinu dana je naredio zračne napade u Siriji, a sada je, čini se, Assad njega i međunarodnu zajednicu u cjelini, ponovno izazvao korištenjem kemijskog oružja”, javlja CNN.

Trump je kritizirao Obamu što se nije umiješao u sirijski sukob, a on je sada praktično u istoj poziciji. Međutim, 2013 je Trump rekao: “Ponovno apeliram na naše vrlo glupe vođe. Nemojte napasti Siriju, inače će biti puno loših stvari, a iz ove borbe SAD neće ništa dobiti”.

“Znači li to da još ne znamo kako će Trump izaći iz ove neugodne situacije? Znamo da želi povući trupe iz Sirije. No, očito predstavnici obavještajne zajednice i Ministarstvo obrane vjeruju da je sada, pogotovo kada je Assad pokazao spremnost da koristi kemijsko oružje, krivo vrijeme za povlačenje, jer bi time pokazao da Sjedinjene Države ne žele braniti svoje interese i saveznike u regiji.”, zaključuje CNN.

ISILIslamska državaKalifat
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivo Lola
6 godine prije

Zašto Vi sa logičnog ne ignorirate ovog idiota? Sve mi se čini da nam ga valjate lagano ispod žita u nekom vidu antireklame, ali reklame.

Alen
6 godine prije

Sa svih strana tramp je okruzen.. Kampanja za napad na siriju i moguci rat na vecem nivou bjesni i unutar amerike i van nje…Opasno…

Fidel
6 godine prije

Rusi nadlijeću USrance. Biti će velika potražnja za čamcima….

Neko ime
6 godine prije

Kad vise ovaj monstrum misli crknuti!?

nonwo
6 godine prije

John McCain je živio s velikim tumorom umjesto mozga i prije nego što je obolio.Psihopate i luđaci kroje svijet i to se mora vidjeti,posljedice su preteške,slažem se s L.R.

Danilo
6 godine prije

Ovoga nije briga šta ostaje od sveta posle njega.

Iva
6 godine prije

Tramp i Putin su krivi i za tumor na McCain-ovom mozgu…. od te silnu sekiracije koju ovom rusomrzcu zadaju!

Ime
6 godine prije

Ono kad zalis tumor sto je dobio John McCaina.

tuf
6 godine prije

Ovo sve skupa ne mirisi na dobro. Vladimir bi morao pod hitno zvati Donalda i izravno mu objasniti prijedlog istrage slucaja putem OPCW-a uz garancije sigurnosti, no paralelno poduzeti jos neke iznenadne poteze kako bi sprijecio agresiju. Uzmimo u obzir da su zapadne zemlje, izrael i zaljevske monarhije do sada potrosile milijarde dolara na potporu teroristima u Siriji. To je investicija ciji su se prospekti smanjili i sveli na slamku – jer svodjenjem na zadnje teroristicko uporiste u Siriji ostala im je zadnja prilika za simulaciju ratnog zlocina i to su morali iskoristiti – je*es zivote djece, zena – ubijaj, muci – jer investicija je prevelika da bi je se samo tako odrekli ! Zar dopustiti alternativne plinovode i naftovode ? Zar dopustiti Iranu sirenje utjecaja ? Kao sto sada ubijaju djecu, to ce se pomnoziti jos sa 100 puta kada dodje do njihove agresije. Vlado, ako treba hitno zovi… Čitaj više »

Ivan
6 godine prije

Cionistima se u poslednje vreme jako zuri. Cini se da kasne sa izvodjenjem svojih monstruoznih planova, sada koriste samo stap a bez sargarepe. Ovo je dovar pokazatelj da Trump nije njihov covek.

Filip889
6 godine prije

Ružno je reći ali kako čovjek od 80 godina tako dobro podnosi tumor na mozgu

fb slo
6 godine prije

Lažovi, i Trump i McCain…

Lindita
6 godine prije

Napokon je rekao istinu ?

eu kolonija
6 godine prije

kuvajt je kriv za kemijski napad i pozivam rusiju i njene saveznike da kazne zločinački režim kuvajta:)

Ive
6 godine prije

Ovaj Tumplek Trump je na svijetskoj politicko poslovnoj sceni kao slon u trgovini porculanom, gdje god da se pomakne bilo sto da radi odmah izazove stete.

Mario
6 godine prije

Samo jedna na saudijski dvor i to kad su svi na okupu.mir u svijetu i svijet bez terorizma momentalno.a i izrael bi shvatio poruku.

Zadranin
6 godine prije

McCain, konju jedan (ispričavam se konjima), prvenstveno, za Siriju si kriv ti i tvoji. Da nema vašeg i izraelskog uplitanja, ne bi bilo svega ovog u Siriji.

Pljuc.

Kan Horde
6 godine prije

To su usta zločina. S tumorom na mozgu radi dodatnog šarma.

Kenan
6 godine prije

Inače nisam zlonamjerna osoba,ali svako ima svoje granice.Tumore,požuri,mozgu iscuri.

Bruno
6 godine prije

Da mi ovaj stari luđak padne šaka… To šta su mu Vijetnamci učinili u zarobljeništvu je ništa šta bih mu ja učinio. Obolio od tumora na mozgu ovaj vepar. Ne mogu reći da mi je žao. Baš sam zao…

wetzer maja
6 godine prije

znaju oni vrlo dobro cije je to oruzje. evo – usa – g. proizvodnje 2015, pa engleska i njemacka. nadjeni uhiceni oficiri uz njega su bili iz usa, izrael, engleske i saudije. pravo cudo da nije i francuz. dokazi su tum, a ovi bi vodili rat i dalje sa krivim optuzbama. vise na veteranstoday.com, voltairenet.com, globalresearch.ca i sl. cudno, kako hr. “ugledni” a la jutarnji skrivaju te vijesti.

DEMOKRAT
6 godine prije

Svima nam je Jason da se ovdje radi o boljoj propagandi a Tram jest gulp I nasilan pa sve zavisi kako I kada ge nesto lose uhvati onda ostro zaprijeti, Vidjeli smo nekolko puti kako izbacuje svoje saradnike koje je sam odabrao Ali on ne saradjuje ni sa kim pa samo reci zlo za onoga ke se sa njim cesto srijece jer on nemoze ni sa kim biti fin bas predugo takodje ni sa svojom suprugom, iako onako zgodnom zenom vec dva puta napravio veliki skandal a ona dosta strpljiva ostaje kao u nekakvom braku a sigurno bude kraj dok njegov mandat istekne, Ona ostaje biti prva dama samo zbog te titule inace joj se sigurno ne primice u krevet od kako je ona saznala kakav je on playboy. Svima nam je Jason da se nije za njega udala zbog ljubavi pa ni sada da ostaje u brake zbog njega… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI