Muškarac iz Kalifornije planirao ubiti Bidena

Joe Biden
24 komentara

Muškarac iz Kalifornije navodno se planirao odvesti do Bijele kuće, ubiti Joea Bidena i Anthonyja Faucija

DES MOINES, Iowa – Naoružani muškarac iz Kalifornije uhićen je nedavno u Iowi dok je navodno bio na putu za Bijelu kuću.

Policija kaže da je muškarac, identificiran kao 25-godišnji Kuachua Brillion Xiong, imao jurišnu pušku i streljivo u svom posjedu, kao i “popis meta za odstrel” na kojem se nalazio predsjednik Joe Biden; dr. Anthony Fauci, predsjednikov glavni medicinski savjetnik; Mark Zuckerberg, izvršni direktor tvrtke Meta, prije poznatog kao Facebook; te bivši predsjednici Bill Clinton i Barack Obama.

Xiong je zaustavljen 21. prosinca nakon što ga je policija promatrala kako agresivno vozi, prema kaznenoj prijavi. Policija je sumnjala da bi mogao planirati kriminalne radnje zbog ponašanja muškarca. Tijekom zastoja u prometu “počeo je govoriti o svom neodobravanju vlade zbog seksualnog zlostavljanja djece, od kojih je neke učinio i predsjednik Biden”, rekao je.

Xiong je odveden u ured šerifa okruga Cass na daljnje ispitivanje.

Tijekom intervjua, Xiong je navodno rekao vlastima da je do prije dva mjeseca radio u trgovini u Mercedu u Kaliforniji – i da je njegov posao bio “privremen dok ga Bog nije pozvao da se bori protiv zlih demona u Bijeloj kući”.

Policija kaže da je Xiong rekao da je navodno počeo prikupljati opremu za izvršenje djela, uključujući jurišnu pušku s okvirima, streljivo, oklope, medicinske potrepštine, tamnu odjeću, udicu za hvatanje, hranu i gotovinu, navodi se u pritužbi.

Xiong je navodno rekao policiji da je 18. prosinca napustio svoj dom u Sacramentu kako bi se odvezao ravno u Bijelu kuću kako bi ubio ljude na vlasti, te dodao da se ne bi zaustavio da ga vlasti nisu zaustavile, stoji u pritužbi detaljima.

Policija kaže da je navodno sastavio svoj “popis meta” “zlih” ljudi koje bi ubio putem videa na TikToku. Xiong je navodno izjavio da će ubiti Bidena osim ako predsjednik ne obeća da će udovoljiti njegovim zahtjevima, dodaje se u pritužbi.

“Kada je završio intervju, (Xiong) je izjavio da ga ništa neće spriječiti da provede svoj plan da dobije pristup Bijeloj kući i ubije osobe s njegovog ”popisa za ubistvo”.

On je navodno rekao da će, ako bude pušten iz pritvora, odmah nastaviti putovati u Bijelu kuću u Washingtonu, D.C. i ‘učiniti sve što je potrebno’ da dovrši svoj plan”, napisao je specijalni agent Tajne službe Justin Larson u tužbi. “(Xiong) je izjavio da se nema namjeru vratiti u Kaliforniju da vidi svoju obitelj jer planira umrijeti dok se bori protiv zlih demona u Bijeloj kući.”

Xiong je optužen za jednu točku prijetnje bivšem predsjedniku, prema kaznenoj prijavi, iako je moguće da bi velika porota u kasnijoj optužnici mogla dodati dodatne optužbe. Sudski zapisnici u Iowi pokazuju da je muškarac također kažnjen zbog prebrze vožnje.

joe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jimmy
2 godine prije

Hoce izmisliti nesto da uzmu amerima pravo na posjed oružja.

Xam
2 godine prije

Šteta.

Ja to onako
2 godine prije

E jbg momak jesi kilonja.

Drmoser
2 godine prije

Ako vas uhvate s popisom namirnica, na putu do dućana, bidena odmah smještaju u blindiranu kapsulu s ugrađenim kateterom, kapaciteta do 6 mjeseci.

Max
2 godine prije

Lijep popis želja ali nažalost neostvariv.

2 godine prije

Kuachua Brillion Xiong 1. Nije Anglo Sax 2. Vozi se s jedne na drugu stranu Amerike. Agresivno vozi. 3. S punim autom oružja 4. Da u Bijeloj kući napadne predsjednika 5. Pa onda one ostale 6. Policija ga zaustavlja zbog te agresivne vožnje 7. On odmah počinje lajat protiv pedera 8. Ovi ga skembaju, a on počinje tiradu o Bogu nalogodavcu 9. Ako ga, uprkos gore navedenom, puste, on će nastaviti put i završiti posao koji mu je nalogodavac dodjelio. 10. “nema se namjeru vratiti u Kaliforniju da vidi svoju obitelj jer planira umrijeti dok se bori protiv zlih demona u Bijeloj kući.” 11. “Xiong je navodno izjavio da će ubiti Bidena osim ako predsjednik ne obeća da će udovoljiti njegovim zahtjevima, dodaje se u pritužbi.” 12. “Kada je završio intervju, (Xiong) je izjavio da ga ništa neće spriječiti da provede svoj plan da dobije pristup Bijeloj kući i ubije… Čitaj više »

( ͡° ͜ʖ ͡°)
2 godine prije

Kinez, pa uz to i totalni nesposobnjaković. Od kojega je vjerojatno sposobniji prvi na kojeg naletiš kad ujutro ideš u dućan kupiti kruh i mlijeko. Možda i neki jogurt. Kojeg nije bilo u komunizmu kad je barbi bila mala. I rumenih obraza trčala cvjetnom livadom sa vjetrom u kosi…

P.S.
Haha, bleso hoće ući u Bijelu kuću…
A ključevi kod mene!!
I penkalo… unikat.

Zorule
2 godine prije

Jedino što mu ne mogu oprostiti je prebrza vožnja

BanOvan
2 godine prije

Drugi put ne ostavljaj poruku “Kljuć je ispod otirača dok se ne vratim iy Bijele kuće sa jeBidenovim skalpom”, možda se neko dosjeti.

Jery
2 godine prije

Tome ni mala djeca ne bi vjerovala!

Nene
2 godine prije

Zbilja je šteta!

Ljudov
2 godine prije

Da je uspio ruke bi mu se pozlatile.

pirat sa kariba
2 godine prije

vidi se da jos treba trenirati

ZriBra
2 godine prije

Besmisleno,usmrtiti živog mrtvaca.

Josip
2 godine prije

Šteta što nije uspio riješiti Ameriku tog smeća..

Al Capone
2 godine prije

Da ga je ubio samo bi mu učinio uslugu da se više ne pati.

Drmoser
2 godine prije

Ah, ta kineska roba.

Boba Lazarević
2 godine prije

Dobra lista. A, interesantno, s obzirom na ime, očito nije bijeli suprematist.

Andreja
2 godine prije

Ni malo dijete u ovo ne bi povjerovalo. Stvarno glupo i prozirno…. Ono, prišiju ti kaj god požele, a ti se brani i obrani ako možeš😂😂

Dalekozōr
2 godine prije

Članak je dobar točno toliko da se vidi kako se svi slažu oko popisa ili misle da treba još futrat 😂 nevjerojatno prozirno. Cijeli planet se navukao na društvene mreže i loptu na prvu. I opet ide let’s check one more time…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI