Prosvjednici Antifa sukobili su se s policijom na protumigrantskom skupu u Londonu

Zastava Antifa
17 komentara

U subotu je održan skup protiv migranata ispred Migracijskog ureda, dok se Velika Britanija priprema za preseljenje oko 20.000 afganistanskih građana, evakuiranih iz zemlje.

Napetosti su eskalirale u Londonu u subotu, kada su se protuprosvjednici Antifa pojavili na skupu protiv migracije u Londonu kako bi objavili da su “izbjeglice dobrodošle” u Velikoj Britaniji.

Video zapisi s mjesta događaja prikazuju kako je policija pokušavala odvojiti demonstrante Antifa od malog skupa prosvjednika koji su prosvjedovali protiv dolaska migranata, ispred Lunarnog doma u Croydonu, južnome Londonu, u kojem se nalazi Odjel za vize i useljenje.

Dok su se policajci gurali protiv protuprosvjednika, Antifa je optuživala policiju da “štiti fašiste”, kako pokazuju isječci s mjesta događaja.

Ujedinjeno Kraljevstvo priopćilo je da će dopustiti ulazak u zemlju oko 20.000 Afganistanaca kroz dugoročan plan preseljenja. Sveukupno, Britanija je od 15. kolovoza evakuirala oko 15.000 ljudi iz Afganistana.

Antifa
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Davidschwartz
2 godine prije

Soroševa plaćena pseta opet laju.

tihobl
2 godine prije

Koji primitivizam.
Koja netolerancija.
Kako u Hrvatskoj i Sloveniji nema ovakvih nemilih scena? Ili u drugim civilizovanim balkanskim drzavama?

Red Dog
2 godine prije

Antifa, volimo te kao zenicu oka svoga.

protiv afganca
2 godine prije

youtube.com/watch?v=naRLTR3rvpw

Praetorian
2 godine prije

Placenici NWO rade po nalogu duboke drzave. Antifa je rak koji treba odrezati, bez milosti

Max
2 godine prije

Antife plaćenici NWO a

Lucija, prva
2 godine prije

Green Peace he preuzet tek pred 6,7 godina.

U kojoj državi ste bili u Antifa??

Mali Ivica
2 godine prije

Nisu problem migranti, koji traže mir i posao te su spremni prihvatiti norme života u zemlji koja je gostoprimac. Problem su muslimanski extremisti koji ne prihvaćaju ni zakone ni način života na novoj lokaciji i koji nameću serija zakone i način života, nisu spremni raditi već zahtjevaju novac bez rada. Pogledajmo sada Afganistanske, tamo su živjeli i 3 generacije spavale u zajedničkoj spavaonici, sada u Velikoj Britaniji zahtijevaju kuće sa najmanje 5 spavaćih soba a toga u Britaniji nema u socijalnim stanovima, to su uglavnom 2 -3 spavaonice. Nadalje imate migranata koji su treća generacija a nisu naučili ni 10 riječi engleskoga, ali znaju sva pravila kako izvući što veće socijalne potpore, jednostavno paraziti, koji otvoreno kažu da neće raditi za 350 funti tjedno oni traže barem 1000 funti tjedno što je u rangu sa doktorima i visoko obrazovanim. Prije par godina sam gledao Tv gdije mladi migranti predlažu da… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI