Trump traži istragu protiv Hillary Clinton zbog prodaje američkog urana Rusiji  

Hillary Clinton - prodaja uranijuma Rusima
3 komentara

Predsjednik Donald Trump predlaže pokretanje istrage o vezama Hillary Clinton s Moskvom, piše The Washington Times.

Na svom Twitteru je američki predsjednik izrazio čuđenje što nitko ne istražuje “prodaju” petine američkog urana od strane bivše američke državne tajnice Rusiji u vrijeme njezinog “resetiranja odnosa s Kremljom”.

Jučer je američki predsjednik Donald Trump na Twitteru optužio Hillary Clinton za veze s Kremljom. Trump je također još jednom posjetio na cijelu povijest krivotvorenja njegovih odnosa s Rusijom, piše The Washington Times.

“Zašto su Odbor za obavještajne poslove Kongresa ne istraži posao Billa i Hillary Clinton, koji su dopustili da značajan dio našeg urana ide u Rusiju , što se dogodilo tijekom resetiranja odnosa  Hillary s Rusijom, zbog čega je dobila pohvale od Rusa i njenog prijatelja Podeste”, napisao je Trump na Twitteru.

Ranije je demokrat Adam Schiff rekao da predsjednika Odbora za obavještajne poslove Devina Nunesa treba izuzeti iz istrage o Trumpovim vezama s Rusijom, jer je Nunes priznao da je vidio tajne dokumente koji potvrđuju da je Obamina administracija prisluškivala Trumpa u vrijeme kampanje tijekom 2016.

U svojoj poruci se Trump dotaknuo nekoliko predmeta, uglavnom poznatih i priznatih skandala koji se odnose na Billa i Hillary Clinton, te njihovu obiteljsku zakladu.

Najteža optužba je da je Hillary Clinton kao državna tajnica potpisala sporazum prema kojem je ruska nuklearna agencija stekla 51% udjela u kanadskoj kompaniji koja kontrolira petinu poznatih depozita urana u Sjedinjenim Državama, piše The Washington Times.

Devet investitora tvrtke “Uranium One” su uplatili 145 milijuna dolara na račun Zaklade Clinton, dok The Washington Times napominje kako gotovo cijeli iznos dolazi od čovjeka koji je svoj udio u kompaniji prodao prije nego je bivša državna tajnica dogovorila posao s Rusijom.

optužnicauranijumUranium One
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eu-Raj
6 godine prije

Kako god Trump okrene, gubi, zar mi ulazimo u fazu da se treba drzati podalje od Rusa, Rusije, ruskog biznisa kao od nekog tko ima sifilis?
Ovo sve skupa pogodja i svakog Hrvata, svakog Slavena.
Sto se god Rusija vise demonizira nama svim Slavenima pada rejting sirom svijeta.

Jupiter
6 godine prije

Fondacija klinton višestruko je povećala bogastvo zaljubljenog i jedno drugom odanog para,

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI