Abu Mohammad Al-Golani: “Tko pregovara s Assadovim režimom za nas je izdajica”

Sirijska vojska - Hama
17 komentara

Vođa terorističke skupine Al-Nusra Front i zapovjednik koalicije Hayat Tahrir Al-Sham, upozorava oružane frakcije u Idlibu da ne ulaze u bilo kakve pregovore sa sirijskom vladom.

“Čim jedan od nas misli pregovarati uz njihovo oružje, taj je izgubljen”, rekao je Abu Mohammad Al-Golani, vođa Al-Nusra Fronta, sirijskog ogranka Al-Qaide.

Al-Golani je izjavu dao u snimci koja je jučer objavljena na računu njegove terorističke organizacije na Telegramu.

Dodao je “kako je sama misao predaje i davanja oružja sirijskoj vojsci za Al-Nusra Front čin izdaje”.

Osim toga, teroristički vođa je naglasio kako njegovi sljedbenici u Idlibu, na sjeveru Sirije, “neće dopustiti da se dogoditi ono što se dogodilo na jugu zemlje”, gdje su u manje od šest tjedana sirijska vojska i saveznici porazili i na predaju prisilili oko 35 000 pripadnika raznih islamističkih skupina, među kojima Al-Nusra Fronta i ISIL-a.

Al-Golani je upozorio “kako će režim pokušati primijeniti istu taktiku sporazuma pomirenja kao u južnim pokrajinama Dara’a i Al-Quneitra”, kojom je sirijska vlada uspješno riješila problem s prisustvom terorista u tim područjima.

Izjava vođe terorista dolazi nekoliko dana nakon što je u pokušaju izbjegavanja civilnih žrtava sirijska vojska pozvala “pobunjenike” Idliba na predaju i da sklope sporazum o pomirenju s vladom.

Nakon povratka kontrole nad južnom i središnjom Sirijom, sirijska vojska, uz pomoć ruskih zrakoplovnih snaga, već se fokusirala na sjever Hame i Idlib, gdje planira započeti protuterorističku operaciju, koja će najvjerojatnije biti jedna od najtežih, zbog velike koncentracije terorista na malom području.

Da bi se postigao taj cilj, veliki broj sirijskih jedinica je već poslan sjever zemlje, uz izvješća o raspoređivanju ruskih specijalnih snaga i zrakoplovnih tehničara u zračnoj luci Abu Duhur u blizini Idliba.

Abu Mohammad Al-Golani
FOTO – Abu Mohammad Al-Golani u zapovjednim centru u Idlibu

 

Al-Nusra FrontHamaISILIslamska državaKalifat
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
NSU
5 godine prije

Do sada si pušio, ubuduče očekujemo tvoj lizing!

tuf
5 godine prije

Vjerujem da Al Golani ima svoju fan stranicu na Facebooku. I da se ne mora bojati micanja ili cenzure.

m.ivanisevic
5 godine prije

Ovaj je isto pričao i 2016 kad su u Alepu doživjeli takav poraz da se do dana danšnjeg nisu oporavili.

Riddick
5 godine prije

Uskoro krece SAA sa starom taktikom dobar-los policajac, dobar nudi primirje amnestiju deportaciju , los bombardovanje i konstantne napade, tako na smenu toplo hladno toplo hladno i na kraju svako proguta ponos i prihvati ispruzenu ruku drzave.
Mislim da ce nakon idliba ko ne bude hteo sa se pomiri otici za Afrin i Al Bab , tamo ce niknuti nove brigade ,neki ce se prikljuciti postojecim jedinicama , neki ce biti kao bele kacige primljeni u Tursku , neki ce ilegalno preci granicu kao ISIS sto je bezao…

zwizdan007
5 godine prije

Moj komentar na ovog bolesnika:
Uzalud vam trud svirači, za drugog su dunje žute…

Umpah Pah
5 godine prije

IBN AL SHUBI DHUBI AL NETHANJAHI je rekao!

Ivo
5 godine prije

Al golani (pravo ime goldstein) će kad zagusti usa-chopperom za Tel-Aviv, a korisne budale će izginuti pod zračnim udarima i artiljerijom, najčešće ni ne videći snage ‘zloglasnog režima’. No,tako to ide u životu…rat je nekome rat, a nekome brat.

Kajzer Soze
5 godine prije

“Tko pregovara s Assadovim režimom za nas je izdajica” …. Što bi narod rekao lako je tuđim k****m katran mješati jer da si ti neki pravi vođa i borac ti bi već bio mrtav a ne palamudio po Idlibu na sigurnom i slao druge u sigurnu smrt,realnost je malo drugačija i ona kaže “Tko ne pregovara s Assadovim režimom taj će biti mrtav ”

žrec
5 godine prije

Učinilo mi se kao da piše Abu-Mossad….:D

Hezbollah
5 godine prije

Hrvatska vlada je u skupini “prijatelji Sirije”, znači prijatelji ovih ubojica.

DAWOR
5 godine prije

Promijenite mu ime u Al-Gulashi….tj.od njega napravite gulaš

Klump
5 godine prije

Ma šta je ovo sa “šalima” oko vrata neznam kako se kaže hrvatskom jezikom čini mi se da so ovo lažne slike ili so ovi kozojebci skrivaju u bunkerima.KAJZER SOZE ,kod nas u Sloveniji se kaže lako je tuđim kur..m po koprivah mahat.Kopriva biljka koja je svuda,ako je mlada možeš da jedeš prekuvanu ko špinač.

alan ford
5 godine prije

naravno da cio-hazarska čudovišta stvorena u laboratorijama CIA-e i Mosada, ne žele pregovarati sa Asadaom., Naredio njihov cio-hazarski firer Netanjahu.

Borac2
5 godine prije

Zanimljiva je kriminalna proslost tog (navodno) skolskog ucitelja. Da ne spominjemo kriminalnu Al-Jazeeru koja je s njim radila intervijue i predstavljala ga kao heroja.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI