”Black Lives Matter je protukršćanski i protucivilizacijski pokret”, tvrdi episkop ruske pravoslavne crkve

pop svestenik
36 komentara

Istaknuti ruski svećenik smatra da pokret “Black Lives Matter” ne vodi borbu za ljudska prava, već “borbu kako bi se oni nametnuli kao najvažniji za čovječanstvo”. Kaže da priroda borbe pokreta “postaje sve očitija”.

Biskup Save Zelenogradskoj, zamjenik upravitelja Moskovske patrijaršije, kaže da je ta kampanja ‘protukršćanska i protucivilizacijska”.

Biskup je reagirao na vijest o tome da se kip cara Konstantina Velikog, koji je smješten uz katedralu Yorka u Engleskoj, može srušiti zbog njegovih eventualnih veza s ropstvom.

Kipovi širom svijeta počeli su se uklanjati i rušiti tijekom nedavnih prosvjeda ”Black LivesMatter”, koji su prerasli u nasilne nemire izazvani ubojstvom crnca Georgea Floyda od strane policajca. Prosvjednici su srušili spomenike onih povijesnih ličnosti koje su navodno na bilo koji način bile povezane s rasizmom, kao što su bivši robovlasnici ili vojskovođe koji su se borili na strani Konfederacije.

”Black Lives Matter” pokret je koji je nastao organiziranjem prosvjeda protiv policijske brutalnosti, koja se navodno događa prema Afroamerikancima u SAD-u. Od tada kampanja je krenula u cijelom svijetu; nasilnom borbom pobornici kampanje bore se protiv navodnog institucionaliziranog rasizma.

Biskup vrlo često komentira događanja u modernoj kulturi, posebno što se tiče religije. U siječnju je postao poznat na Zapadu, nakon što je objavljena vijest u kojoj je on izjavio da Ruska pravoslavna crkva više ne smije blagoslivljati rakete.

Black Lives MatterSAD protesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igor🇲🇰
3 godine prije

slazem se sa svestenikom, biskup nije sigurno kod nas su drugi cinovi, pozdrav

Moreno
3 godine prije

BLM je protukršćanski pokret, ali je on dio ove civilizacije koja počiva na dvi osnovne dogme, one znanstvene ili evolucionističke i religijske ili kreacionističke, ako uzmemo u obzir kako je ova civilizacija počela dobivati obrise nakon velikog potopa odnosno pojave Sumerana.

Pero
3 godine prije

Kakav biskup u pravoslavlju?
Valjda episkop?

EU dismr
3 godine prije

“Život vrijedi” je jedino ispravno i korektno. Stavljajući predznak “crni” ili “bijeli” je već rasizam i isključivost, egoizam ..

pera lozac
3 godine prije

blm, je CRNACKA RASISTICKA ANTI-BELACKA ORGANIZACIJA a posto je 90% hriscana bele koze mozemo slobodno dodati i da su protiv hriscanstva. To i cinjenica da ih financiraju “stvorova deca” je vise nego dovoljno da se stave na listu teroristickih organizacija i onda resit po kratkom postupku.

Siniša
3 godine prije

LP…hvala na obzirnosti.

Weteran
3 godine prije

Pravoslavlje je danas jedina konkretna i direktna prepreka Točku Globalizma!

Gumeni
3 godine prije

Političari su deca popova, naučili kako živeti na tuđoj grbači !

Istrazuj
3 godine prije

Sad upratih ovog lika! Vladimir Kvachkov – bivsi pukovnik ruskog Spetznatz i GRU. E sad, koliko sam upratio Sakera, od prilike je ovo on rekao za GRU… “KGB je djeciji vrtic za GRU..” https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Kvachkov Pikovnik Kvachkov je cak lezao u zatvoru zbog pokusaja ubistva jedne cinisticke gnjide “biznismena zidovskog porijekla” Anatoly Chubaisa – (oligarha) koji je bez ikakve dvojbe jedan od one bande politickih zidova – koji je parama iz Izraela pokupovao prekticno SVE po bivsem SSSR! Uz to slazem se u potpunosti sa razmisljanjem pukovnika Kvachkova (i nadam se velikog broja ruskih patriota!)… Dusmanin RUSKOG naroda (kao i svih naroda na svijetu) – jesu cionisticki zlocinci iz tzv “politickog zidovstva” koji su tokom vremena u potpunosti preuzeli kontrolu i nad tzv masonima na Zapadu! Prakticno masoni su za cioniste (familije porijeklom iz srednjevijekovne evropske institucije “Dvorski zidov”) – samo izvrsioci posla! Isto sto su bili i totalno idiotizirani tzv… Čitaj više »

bauštelac
3 godine prije

kad gledate hrvatsku državu najveći domoljubi su oni koji su bili najmoćniji u bivšoj jugi tako da kad sam se malo informirao o robovima u americi gledam najveći robovlasnici crnci ali sam riknuo od smijeha kad sam pročitao da su indijanci imali crne robove hehehehe

MatijaVZHR
3 godine prije

BLM kao i ANTIFA te WOKE su običan alat čija je primjena dobro opisana u Protokolima cionskih mudraca te u navodno falsificiranoj korespodenciji masona/revolucionara Mazzinija i velikog meštra Mizraimske lože Alberta Pikea. Naravno da oficijelni povjesničari, mediji i “znanstvena” garda sa privatnih sveučilišta tvrdi da su to falsifikati. Jedini problem je što se stvari u svijetu odvijaju identično onome kako je to opisano u Protokolima i u korespodenciji ove dvojice, po vokaciji bližima vragu nego bogu. Istu ulogu koju danas igraju BLM i ANTIFA igrali su 1930-ih SA odredi. ANTIFA bi se zapravo trebala zvati FANATI od Fascist Anti-National Thugs Inc. jer su im redovi popunjeni sa bivšim vojnicima, obavještajcima i policajcima koji rade za privatne mega-korporacije i financijske institucije. BLM je skraćenica od Bullying-Looting-Murdering (maltretiranje, pljačka, ubojstva) WOKE – Work for Orwellian Key Elite (rad u interesu ključne orvelovske elite) Ako ŽELITE: – još COVID-1984 farse – vladavinu neustavnih… Čitaj više »

walter
3 godine prije

Čitam , čitam ,čitam pa opet čitam , pa si mislim koliko filozofa………..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI