fbpx

Fox News objašnjava “popularnost” eutanazije u Americi: Ubijanje je jeftinije od liječenja

Eutanazija injekcija sprica

U sedam saveznih država u Sjedinjenim Američkim Državama i Distriktu Kolumbije je pacijentima dopušteno da se ubijaju uz pomoć i stručnu podršku liječnika, i sve je više ovakvih slučajeva, javlja Fox News. Prema riječima aktivistice za ljudska prava Kristen Hanson, postojeći zakoni stvaraju “perverzne poticaje”, zbog kojih osiguravajuća društva odbijaju platiti skupo liječenje i nude alternativu eutanazijom.

“Jedan od najboljih kriterija za ocjenjivanje bilo kojeg osiguravajućeg društva je način na koji ono tretira svoje najslabije članove – siromašne, bolesne i umiruće. Dakle, činjenica da eutanazija u Americi postaje sve popularnija nešto govori o nama samima”, kaže voditelj emisije Tucker Carlson.

U sedam država i Distriktu Kolumbija je pacijentima sada dopušteno da se ubijaju uz pomoć terapeuta. To se naziva “suosjećanjem”, ali suštinu onoga što se događa nije teško razumjeti. Ubijanje pacijenta je sada legitimno kao i njegovo liječenje. Najranjiviji od nas postali su najnepotrebniji.

“Mnogi od onih koji podržavaju ovu praksu su vođeni dobrim namjerama. To su pristojni ljudi. Ne dovodim u pitanje moral svih pristaša eutanazije. Ali pogledajte širu sliku. Mislite li da bi osiguravajuće društvo bilo spremnije platiti dugoročno liječenje raka ili pilulu za samoubojstvo? Možda ovo djelomično objašnjava ono što se trenutno događa”, kaže Tucker Carlson u uvodnom dijelu priloga.

Tucker Carlson / Fox News: Danas je s nama Kristen Hanson iz Fonda za zaštitu prava pacijenata. Hvala vam što ste došli, Kristen.

Kristen Hanson, Fond za zaštitu prava pacijenata: Hvala na pozivu!

Tucker Carlson: Suočeni ste s tim osobno. Recite nam, što mislite da stoji iza čestih slučajeva eutanazije?

Kristen Hanson: 2014. godine je mom suprugu, J.J. Hansonu, dijagnosticiran rak mozga u završnom stadiju. I posljednje tri godine života je posvetio borbi protiv legalizacije eutanazije. Zato što smo shvatili da ona ugrožava najranjivije i životi se mogu izgubiti zbog pogrešaka, prisile i zlouporabe

Tucker Carlson: Da. Financijski poticaji na ubojstvo zbog liječenja su toliko jaki da ćemo brzo pasti niz ovu klizavu padinu. Kako drugačije?

Kristen Hanson: Ovi zakoni stvaraju izopačene poticaje kod kompanija za zdravstveno osiguranje da pacijentima uskrate potreban tretman, a umjesto toga im nude pomoć pri samoubojstvu.

Kao njegovateljica mog supruga sam se  stalno borila s našim osiguravajućim društvom kako bih ga nagovorila da plati tretman koji je mom suprugu bio potreban. Ali imali smo dobro zdravstveno osiguranje i u našoj matičnoj državi New Yorku eutanazija nije legalizirana.

U državama u kojima je eutanazija legalizirana vidimo upravo tu sliku. Osiguravajuća društva odbijaju platiti pacijentima potreban tretman i zauzvrat nude eutanaziju. Ovo nije izbor! Ubojstvo nije briga i suosjećanje. Kada se eutanazija legalizira, ona će uvijek biti najjeftinija “medicinska skrb”.

Tucker Carlson: Može se pretpostaviti da će pacijenti, osobito u terminalnoj fazi, osjećati neku vrstu obveze da počine samoubojstvo kako bi obitelj spasili od financijskih troškova. Ili ih osiguravatelji mogu pritisnuti da počine samoubojstvo. U takvim slučajevima, pazi li netko na bolesne, kako ne bi pustiti osiguravateljima da ih uvjere u to?

Kristen Hanson: Zagovornici eutanazije inzistiraju na dovoljnim mjerama opreza. Ali moj suprug i ja smo shvatili da ti zakoni ranjive pacijente poput njega ostavljaju nezaštićenima. Ovi pacijenti mogu osjetiti depresiju u bilo kojoj fazi nakon dijagnoze.

Tucker Carlson: To je istina. A ovo je ključna točka…

Kristen Hanson: Ako pogledate državu Oregon, gdje je eutanazija legalizirana ranije nego u ostalim dijelovima Sjedinjenih Država, bol i patnja nikad nisu među pet najčešćih razloga koji su prisilili pacijente da se odluče na eutanaziju. Glavna stvar koja ih smeta prije smrti je strah da postanu teret, gubitak neovisnosti, nesposobnost da čine ono što ih je nekada radovalo.

Tucker Carlson: Da.

Kristen Hanson: Činjenica je da ljudima prije smrti to smeta je sasvim razumljiva. Ali to nije razlog da se ubiju!

Tucker Carlson: Upravo tako. Apsolutno ste u pravu. Hvala vam što ste nas podsjetili da je naša dužnost voljeti ljude, čak i ako umiru. Puno vam hvala, Kristen. Lijepo vas je vidjeti.

Kristen Hanson: Hvala vama što ste me pozvali.

Video Fox News

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
43 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
nije bitno tko
Gost
nije bitno tko
1 godina prije

Hitlerova doktrina likvidacije odnosno evtanazije nemočnih, invalidnih, starih in bolesnih, se danas sprovodi u SAD, a sutra če se sprovoditi po celom zapadu. Čovjek se u bankarsko-korporacijskom sistemu mjeri i poštiva po tome, koliko ima kapital od njega koristi. Čim postane čovek preskup za izdržavanje i korpo-mafiji ne donosi profita, sistem ga izdvoji kao nepotrebnog i štetnog.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

Neupošljivi i beskorisni u stroj.. dakle?

tihobl
Gost
tihobl
1 godina prije

To sto bankari i osiguravatelji likvidiraju nekorisne nimalo me ne iznenadjuje. Ali to sto ne iskoristavaju leseve vec me iznenadjuje. Cudi me da su odustali od profita, a onoliki debeli amerikanci mogli bi se za svasta iskoristiti – od sapuna do hrane za kucne ljubimce. Ako znamo sa kim imamo posla cudno je da ostavljaju ovaj resurs neiskoristen i ne profitiraju na njima. Pa i njihov segrt Hitler je ostvarivao profit na svakom jevreju od 1500 maraka.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

Nije ti to Hitler izmislio.

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

sorry, hitler je eugeniku samo preuzeo od rotschilda, ovi su vec prije njega imali takve institucije. a rasni zakoni su takodjer vec postojali preko bare. toliko o izvoristu.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Maja

Bankar,Rotschild,Rokfeler,vadite pare iz banaka.

Krkan
Gost
Krkan
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

Matrix…?

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

Tocno,sustav je postavio covijeka tako kada ne pridonosi profit vec ga pocinje trositi treba covjeka utepati,i to rade sofisticirano,tipa opterecenje za familiju.Mamicu im ,ono. A gdje je profit covijeka koji je zajedno sa porodicom stvorio za stare dane,ljecenje i prirodnu smrt,kada joj dode vrijeme.Korporacije su od ljudi napravili sofisticirane robove bez humanosti da u miru umru.Zamislite kada vam dr. kaze da imate rak,to je isto kao da vam je pucao u mozak.Sijetih se Stotenberga koji je rekao da “beskorisne izjelice treba ubiti”.Kazem vam ja novce van iz banaka,tu je njihova moc.A sto se tice lijecenja postoje i alternative koje daju rezultate u ozdravljenju i u zadnjem casu zivota.
Moj djed je imao rak grla i dr. mu je rekao 70e godine da ide kuci i da ce zivjeti 6mj.On je otisao kod travara na Romaniju i ovaj mu je dao petrolej 10 kapi na kocku secera.Djed je ozdravio i ode za 2g u ZG da posjeti dr. i u cudu sazna da je umro prije 1,5g.
Putevi gospodnji su nepoznati,mozda Bog hoce da se Ameri sami upucaju,mozda su mu dodijali.Hihihi.

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  tedi

jest, cisti petrolej metoda je vrlo rasirena na istoku, posebno u sibiru. zacudo, tom metodom sluze se i neki lijecnici, onkolozi i u njemackoj.

mladen3x
Gost
mladen3x
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

Skroz realno,uzimajte kredite pa vas budu držali na životu,nemojte uzimati kredite…

Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
Gost
Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
1 godina prije

Ako se trenutni tijek povijesti ne preokrene, ovo ce biti sve cesca slika sirom svijeta. I tko kaze da ce eutanazija ostati “dobrovoljna”? Mi smo vjerojatno jedna od posljednjih generacija koja ce uopce vidjeti ikakvu mirovinu, sto ce biti kasnije i tko ce uopce pitati stare i nemocne zele li uopce zivjeti?

Ako mislite da pretjerujem, pogledajte praksu u Nizozemskoj i Belgiji, gdje ne samo da masovno eutanaziraju ljude, vec cak i razmisljaju o tome da im vade organe prije nego sto ih ubiju, kako bi “osigurali kvalitetu organa za transplantaciju”.

http://www.genethique.org/en/euthanasia-and-organ-donation-belgium-continues-push-boundaries-even-further-69361.html

Podsjetite me, je li Nacisticka Njemacka zaista pala 1945. godine?

Ilija
Gost
Ilija
1 godina prije

U slučajevima raka vjerojatno – ne.
Također davarelj organa bi trebao bit mlad? Što će nekome “stari” organ?
Pred par godina, dok sam još pratio Bbc internet, bila je anketa u kojoj su se bijedni Englezi odlučivali koliko im vrijedi život i koliko bi uložili da ne umru.
Par desetaka tisuća funti?
Na ovom portalu viđeno u par navrate kako “ljudski život nema cijenu”, tvrde komentatori.
Da, u socijalizmu.
Sad ima i te kako.

Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
Gost
Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
1 godina prije
Reply to  Ilija

Eutanazira se i mladje ljude, mnoge od kojih cak nisu ni smrtno bolesni.

Ana
Gost
Ana
1 godina prije

A gangsteri sa nasim novcima imaju dovoljno da u ovakvim slucajevima trose po volji i potrebi.

Zax
Gost
Zax
1 godina prije

Pa bila je jedna vijest o tome da smrtnost od raka u americi pada. Ako je bolesnik bogat. Za siromasne isto ili gore. Ali vidimo jedan napredak u neoliberalnom kapitalizmu prema sirotinji. Prije ako nemas para puste te da crknes. Sad evo nude pomoc da lakse umres. Ljepo od njih

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
1 godina prije
Reply to  Zax

Točno tako, baš lijepo… 🙂 Kakva divna zemlja. Zanima me samo, što ova žena nije objasnila, imaju li te osiguravajuće kuće agente što “skaču po glavi” ovima koji umiru, ali bi mogli živjeti još godinu- dvije ili možda pet, pa ih nagovaraju na to ili to čine suptilno, Pa eto znate, to će koštati, svakako nećete živjeti a djeca bi mogla ostati u dugovima, itd itd itd. Ako je tako, to treba odmah bombardirati Sarmatima, da nestanu, jer će se ta kuga proširiti na Europu, koja je još kako tako s nekim pravilima o tom pitanju, iako ide na gore i u nas.

Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
Gost
Vasilij Zajcev (bivsi Dan Dare)
1 godina prije

Laki, Belgija i Nizozemska su, cini se, pokusni kunici za ovakvu praksu i tamo je, cini se, cak i kudikamo gore nego u Sjedninjenim Drzavama.

nije bitno tko
Gost
nije bitno tko
1 godina prije

Neka poduzeča u skandinaviji več čipiraju radnike. A ideje idu još dalje u želji da se počne čipirati sve građane, pod izlikom, da se u društvu uspostavi puna kontrola, koja bi ljudima omogučavala sigurnost. Naravno, da u to ne vjeruju ni najnaivniji. Kontrolu uspostavljaju korpo vlasnici, koji bi na ta način osigurali svoju fašističku vladavinu i svoj financijski imperij.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

NASE PARE,DA NAM ODUZMU MOC IZBORA..

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  Zax

najbolji standard i najvisi zivotni vijek ima podrucje sjev-zapadno uz kanadsku granicu, oko seatlea. sve ostalo, posebno od sredine prema jugu (pa i teksas) je pootrovano sa tumorima i ostalim, posebno agrarna podrucja. sad neki “humani dusebriznici” zahtijevaju zakon, kojim se roditelji legalno mogu ” rijesiti” vlastitog djeteta i do 3. god., tj. ubiti ga, ak smatraju da im je na teret. demonizirano drustvo.

nije bitno tko
Gost
nije bitno tko
1 godina prije

Kad se ukinu penzije, stari ljudi če pasti na trošak i grbaču rođene dece, familije ili rođaka. Oni koji ne budu imali te sreče, biče smetnuti u radne logore, a bolestni, prestari i nesposobni za rad biče evtanazirani. Zapadni sionističko-anglosaksonski sistem ide tačno u tom smjeru.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

Jbt….zar je briga o svome roditelju nešto nakaradno i neprirodno???

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

jedan njemac napravio je film (nik nolte u gl. ulozi), – med u glavi. tema- alzheimer i kako se obitelj nosi s tim u usa totalni flop, njih ta tema uopce ne zanima.

Perica
Gost
Perica
1 godina prije
Reply to  nije bitno tko

Sve to šti si napisao važi samo za bele hrišćane

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Perica

Protestante.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije

Niko nikome nema pravo oduzeti život!!!!
Duhovno/religijski gledano svako svoke muke /grijehe mora mučiti/izkajati na ovom ili onom svijetu, život nismo mi dali i nemamo pravo niti da ga oduzmemo.
Svjetovno/ovozemaljski gledano to je običan kukavičluk, sebičnost i bježanje od muke/problema i obaveze prema bolesnom, lakše je nekoga ubiti nego ga paziti ili gledati bolesnog.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Siniša

Ima jedna prica.Otac je ostario i nije vse bio za rad i sin ga je stavio u sanduk da ga baci niz liticu,kada je dosao do litice otac pokuca na sanduk i sin otvor sanduk i upita oca sta zelis reci,a ovaj mu kaze,cuj nemoj me bacati zajedno sa sandukom jer ce trebati tvom sinu,smanji trosak,bac me rukama.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije
Reply to  tedi

lapot?

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije
Reply to  Siniša

ako za istog zaista nema nikakvog izgleda, čemu mu onda držati patnje na ovom svijetu.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije
Reply to  Zvrk

Zamisli sebe u tom položaju? Iz moga iskustva, stariji se više bore da dođu do doktora nego mlađi;šta bi ti voleo da urade sa tobom?

šeronja
Gost
šeronja
1 godina prije

anglosaksonska socijala, lijepo nam se piše, hoćete crvenu ili plavu špricu, slobodno birajte deda, nema problema

dinaricus vulgaris
Gost
dinaricus vulgaris
1 godina prije

loš nam je bio socjalizam

shumadinac
Gost
shumadinac
1 godina prije

Znači teška borba između farmako i osiguravajuće mafije. Ne mogu da verujem da je došao dan da navijam za farmako mafiju.

Siniša
Gost
Siniša
1 godina prije
Reply to  shumadinac

I domova za starce.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  shumadinac

shumadinac,nema navijanja ni za jedne,treba ih utepati,prije nego oni nas .

Moreno
Gost
Moreno
1 godina prije

Većina je ipak tila ”slobodno tržište” pa sad im to ”slobodno tržište” određuje oće li se ličit ili eutanazirat . . .

Perica
Gost
Perica
1 godina prije

Migranti navaljuju a moj beli rođak govori o eutanaziji! Šta smo i kome toliko skrivili…pita se Perica

Ime amatera
Gost
Ime amatera
1 godina prije

Oni su vec nasi vladari i mentori. U bibliji stvarno pise kraj je blizu. Stvari dekadentne i sotonske idu velikom brzinom naprijed. Ovo je duhovno dno drustva. Sve prihvacamo uz malo blejanja i onda utihnemo.

MARIJAN GRDAŠIĆ
Gost
MARIJAN GRDAŠIĆ
1 godina prije

Podržavam eutanaziju to je najbolji put kako izbjeći tešku smrt i muke koje slijede.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije

Smrt se ne moze izbijeci,ali muke se mogu ublaziti,a najbolji lijek je beskrajna ljubav. Tko je imao u obitelji takav slucaj najbolje to zna,jer kada osoba koju volimo ode u nepovrat,jos dugo imamo pitanja o kojima bi,samo da mozemo,porazgovarali sa njom.

alan ford
Gost
alan ford
1 godina prije

Sve je to dio sotonističke ideologije eugenike.
Cijela globalistička elita su fanatični eugeničari. Eugenika je jedan od važnih sastavnih dijelova te elite, u njihovim planovima za stvaranje novog svjetskog poretka i svjetske države. Najveći brojh ljudi uopće ne zna što je eugenika, a oni koji su nešto čuli o tome, većinom su to čuli u vezi sa Hitlerom i nacistima, koji su za vrijeme nacizma, 30-ih godna u Njemačkoj imali eugeniku kao državnu ideologiju i sprovodili je u praksi ubijanjem eutanazijom. U nacizimu se to zvalo “bezvrijedni životi” (unwertes leben). Oni koji su tada u Njemačkoj bili proglašeni kao “bezvrijedni životi”, dakle nisu vrijedni da žive, ubijani su eutanzijom. Većinom su to bili mentalno zaostali, sakati, bolesni, alkoholičari,..itd.-općenito svi oni koji se nisu mogli brinuti sami o sebi. Oko 300.000 takvih ljudi tada je ubijeno u Njemačkoj kao “bezvrijedni životi”. I u tom ubijanju je tada 30-ih godina nacistima pomagala upravo ova elita: Rockefeller, Ford, Carnegie i svi ostali američki tajkuni su tada bili gorljivi pristalice eugenike i svi su sufinancirali Hitlerove eugeničke programe u Njemačkoj. To je činjenica koju možete pročitati i na inače politički korektnoj vikipediji. Eugenika nije bila izum Hitler i nacista, već originalni izum anglo-cionističke elite i masonerije, još u kasnom 19. stoljeću postojale su organizacije Neomaltuzijanska liga i Fabijansko društvo u V. Britaniji, koje su zalagale za dozvolu pobačaja (koji je tada bio zabranjen u cijeloj Europi i Americi) i smanjenjenje svjetskog stanovništva, iako je tada u svijetu bilo samo negdje oko milijardu i pol stanovnika. Ove 2 organizacije postoje i danas. Cijela engleska kraljevska obitelj su fanatični eugeničari, a muž kraljice Elizabete, princ Phillip izjavio je prije nekoliko godina: ” da se mogu ponovo roditi, najradije bih se rodio u obliku smrtonosnog virusa, pa da pomognem u rješavanu problema prenaseljenosti Zemlje”.
Danas, Rockefeller, Soros, Bill Gates, Buffet i ostali provode istu stvar- ono što se u nacizmu zvalo “bezvrijedni životi”, -danas se potajno zove “beskorisne izjelice” (useless eaters). Pravo na pobačaj izmislila je i novcem poticala upravo ova elita još od konca 19. stoljeća i propagandom je to javnosti, i ženama, i glupim feministicama, podvalila kao žensko pravo na slobodu svog tijela. A ta propaganda djeluje i do danas, Sve protivnike pibačaja se napada kao neke glupe, zadrte, ekstreme fundamentaliste, koji žele ženama uskratiti njihovo pravo.
Ljudi su glupi, i ne intresiraju se za ovo ili padaju na propagandu. Ali dovoljno je malo logički misliti i vidjeti kako to bode u oči. zašto najbogatiji ljudi svijeta sa toliko žara uvijek toliko kmeče, da su Afrika, Azija i Latinska Amerika prenapučeni, da ima previše stanovnika na Zemlji? Zašto njih to toliko svrbi? Ako sam milijarder, koji ima toliko novca, da je osiguirana budućnost svih mojih obiteljskih potomaka za najmanje slijedećih deset generacija, dakle i djece, i unučadi, i pra-pra-pra-pra-pra-pra…unučudi, što me onda briga za stanovništvo u Africi i Aziji?
Zašto oni sa toliko žara i toliko novca financiraju u siromšnim državama, klinike za pobačaje, sterilizaciju, cjepljenje, kontracepciju, itd? Oni kao navodno žele pomoći tim siromašnim državama. Ali, zašto im ne grade tvornice, puteve, pruge, vlakove, bolnice, škole, sveučilišta? Ma kakvi. U Africi ne postoji nijedna tvornica, nijedna škola, tvornica i slično, koju su financirali Soros, Rockefeller, Gates ili američka vlada. Već oni daju silne milijarde samo za pobačaj, kontracepciju i bilo što drugo, što će sprječiti sirotinju da se razmnožava.
Zato što su svi oni–ta lihvarska elita Rockefeller Soris, Buffet, Gates… beskonačno zli i gramzivi ljudi fanatični eugeničari, iluminati, koji nemaju nikakve savjesti, niti mrvicu. Ta sirotinja tamo u Africi su za njih “beskorisne izjelice”, smetnja, prepreka, oni koji im uzimaju resurse. Jer ta gramziva elita smatra cijelu Zemlju svojom i sva prirodna bogastva i resurse, i previše te sirotinje tamo u Africi i Aziji, koja se razmnožava, troši te resurse, –dakle zato su ti “beskorisne izjelice”, čiji broj treba drastično smanjiti. I ne samo u Africi, već i u SAD i Ejuropi, široki slojevi stanivništav su za njih sve “beskorisne izhelice”. bezvrijedni životi”, smeće, ništa. Zato ta elita stalno potiče i sve radikalnije liberalnije zakone za pobačaj i eutanaziju, kobajagi, pod maskom brige za neizlječivo bolesne i slično.
Dvadestih godina u SAD i V. Britaniji, i svugdje na Zapadu, eugenika i rasizam su među cijelom anglosakonskom elitom bili šik i moda i otvoreno su se zastupali, 1920. je i osnovana danas najveća eugenička organizacija za pobačaj “Američka liga za kontrolu rađanja”-ABCL, iza koje od početka stoje Rockefeller i ostali, a danas i američka vlada. ABCL se 1942. preimenovao, u “Planirano roditeljstvo”. A preimenovala se da bi se sakrila suradnju sa nacistima u Njemačkoj cijelih 30-ih godina. Osnivačica i ravnateljica ABCL 30-ih godina bila je teška rasistkinja, simpatizerka Ku Klux Klana i simpatizerka nacista, Margaret Sanger, koju Hillary Clinton i ostala elita danas slave kao veliku zaslužnu osobu. Tada je na cijelom Zapadu bila popularna “rasna higijena”, koju su propagirali i Rockefeller i Ford, kasnije nakon rata se to zvalo “socijalna higijena”, a danas se u programima Planiranog roditeljstva UN-a, Rockefellera, Sorosa, američke vlade i ostalih, to sve lijepo naziva “sex and reproductiuve health” (seksualno i reproduktivno zdravlje)”. Što je samo prikriveni moderni izraz za staru eugeniku i rasnu higijenu, smanjenje svjetskog stanovništva. Ovaj izraz “sex and reproductiuve health” koriste i Soroseve i američke džendersko-eugeničke udruge u Hrvatskoj kao CESI ili Babe ili Ženska soba. Kako se ono kaže: Đavao je majstor prevare, Kvaka je u tome, da nešto što je zlo zapakiraš kao dobro, i to prodaješ ljudima.
Ali nije eliti samo ona brojna sirotinja iz Afrike i Latinske Amerike trn u oku, Za njih je i na Zapadu i Europi još uvijek previše stanovnika, iako to stanovništvo desetljećima opada, oni kažu, još uvijek ga je previše. Tako je Rockefellerov “Rimski klub” u prije 2 godine u Berlinu podnio novo izvješće u kojem kažu, da se i na Zapadu mora smanjiti broj stanovnika i oni predlažu nagradu od 80.000 dolara za svaku ženu, ako ne rodi nijedno dijete, ili maksimalno samo jedno. Inače, predsjednik njemačke i europske podružnice Rimskog kluba, Ernst von Weiszcacker, je nećak bivšeg pokojnog njemačkog predsjednika Richarda von Weiszcackera. Koji je za vrijeme 2. sv. rata bio oficir Wehrmachta. Nakon 2. sv. rata postao je sluga anglocionističke elite i tako je napravio karijeru i od 1985. do 1995. bio njemački predsjednik.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  alan ford

I u Kini je nastao problem,jedno dijete,pa sada na jedno dijete padne briga 2 djeda i 2 bake,tako je to kada se ljudi mijesaju u Bozije ili prirodne zakone
A lijep je primjer sa PCELAMA,zbog lakmosti profita..

Ivo Lola
Gost
Ivo Lola
1 godina prije

Glupanima uvijek moraš nešto objašnjavati. Pametni i mudri sami sebi objasne.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik