MeToo i nedozvoljeni poljubac u glavu mogu pokopati predsjedniču utrku Joea Bidena

Joe Biden
31 komentar

Mogući američki predsjednički kandidat Joe Biden se našao u središtu skandala zbog uznemiravanja žena. Naime, žena imena Lucy Flores optužila ga je da joj je na javnom skupu pomirisao kosu i poljubio u glavu, ali je nije pitao za dopuštenje. Zapravo govorimo o pokretu #MeToo, koji se bori protiv ovakvog načina “uznemiravanja”, koji je nedavno tražio da se ukloni spomenik na Floridi koji prikazuje američkog mornara koji je bez pristanka poljubio medicinsku sestru, prizor koji je snimljen po objavi završetka Drugog svjetskog rata i ovjekovječen je na proslavi 1945. na Times Squareu u New Yorku. Međutim, ako se spomenik i ukloni, to neće utjecati na predsjedničke izvore, ali Bidenov “krimen” hoće, jer su mnogi demokratski kandidati Bidenovo “nemoralno ponašanje” iskoristili kao priliku da se riješe jakog konkurenta.

Onima koji mirišu kosu nema mjesta u modernoj Demokratskoj stranci. Pravila se brzo mijenjaju i čini se da Joe Biden  ne ide u ukorak s vremenom. Podsjetimo da je riječ o američkom političaru koji godinama upozorava kako se moralna tkanina američkog naroda istrošila.

“Ova nevidljiva moralna tkanina, koja drži društvo i demokraciju, sada je uništena. Postoji nevidljiva moralna tkanina i nju ima svako društvo. Moralno tkivo je nevidljivo, ali je iznimno važno. Zaustavite to monstruozno uništenje morala od strane Donalda Trumpa i republikanaca“, rekao je ranije Joe Biden.

Sada, nakon ovoga što se dogodilo, postavlja se pitanje treba li se Biden suzdržati od sudjelovanja u demokratskim primarnim izborima? Ostali kandidati ne mogu dati jasan odgovor.

“Vjerujem Lucy Flores. A Joe Biden mora dati odgovor”, rekla je senatorica Elizabeth Warren i dodala kako bi Joe Biden trebao odlučiti o utrci na primarnim izborima za predsjedničkog kandidata Demokratske stranke.

Julian Castro, bivši američki tajnik za stambena pitanja i urbani razvoj, kaže: Znate, vjerujem Lucy Flores. Neka sam odluči hoće li se kandidirati ili ne.

 spomenik na Floridi
FOTO – Sporni spomenik u Floridi

Publicist i kolumnist Mark Stein kaže da je Joe Biden samo s jedne strane, “duševna osoba”.

“Znam ga, stvarno je duševan. S druge strane, na neki način ima puno više od mirisanja kose. Taj je čovjek, prema pričama tajnih službenika, plivao gol pred njima, čak i u prisustvu ženskih agenata. Ima nešto malo gadno u tome. Što da mislimo o ovome? Znate, postoji nevidljiva moralna tkanina koju nosi i haljina ove dame, kojoj je bio iza leđa. Zato je Joe Biden stavio nos između, pokušavajući spriječiti daljnje habanje ove tkanine”, rekao je Mark Stein u emisiji Fox News Tuckera Carlsona.

“Spomenuli ste ove agente tajne službe. Čuo sam od mnogih ljudi koje poštujem da u ovome nije bilo seksualne konotacije. Mislim da je to možda istina, ali još uvijek nije olakšavajuća okolnost.  Spomenuli ste njegovu naviku da pliva golu pred ženskim agenticama tajne službe koje su bile tamo kako bi potpredsjednika zaštitile od metka. A kad skine kupaće gaće i baci ih preko glave, to nije metak kojeg moraju preuzeti. U takvom ponašanju postoji neka vedrina. Kao što je Charlie Rose radio na PBS, gada se pojavio gol na generalnoj probi. To je moć arogantnosti. Demokrati na gledaju s potpunom moralnom ravnodušnošću, osim ako ne služi njihovoj svrsi”, rekao je Carlson.

“Naime, drugi kandidati žele eliminirati ovog tipa, kao što je Trump eliminirao Jeba Busha prije četiri godine. Ali oni nemaju Trumpa, koji je eliminirao Busha s jednim prikladnim uvredljivim nadimkom: “Tromi Jeb”. Dakle, u tijeku je ono što jest. Zato su svi demokratski kandidati zapravo odlučili da će ovo biti metak koji će eliminirati Joea Bidena. Mislim da neće pobjeći. Jer, vjerujem, on neće htjeti izgovoriti sve to do studenoga sljedeće godine”, kaže Mark Stein, uvjeren da će se ova epizoda iskoristiti da se Bidena izbaci iz utrke za predsjedničkog kandidata.

“Jedino što me brine, iako mislim da je Joe Biden u mnogim aspektima šarlatan i da se ne bi trebao kandidirati, da ne želimo živjeti u društvu koje je još hladnije, više podijeljeno i sumnjičavo od onog u kojem već živimo. Možda je Joeu Bidenu jedina dobra osobina što može slegnuti ramenima. Zagrlio me je više od jednom. Ne želimo ga uopće ubiti zbog ovoga, zar ne?”, pitao je Carlson.

Mark Stein: Zanimljiva ideja, Tucker. Uostalom, prije samo nekoliko dana čuo sam od nekoga da Biden nekako, čak i pretjerano, traži fizički kontakt i s muškarcima. U pravu ste. Ali mislim, ako se realno raspravlja u ovoj eri moralne panike i pokreta #MeToo, da sam ja muški demokratski kandidat, teško bih želio stajati na istoj pozornici sa ženskim kandidatima ili ženama općenito. Svakako bih pokušao osigurati da između nas bude što više praznog prostora. Zapravo, ovo je potpuno ciničan potez. To što koriste. Trumpa je  potpuno pomiješao karte republikanaca, a demokrati nemaju tako veliku figuru. svi ti Kamala Harris i Corey Bookers žele se riješiti Joea Bidena i dogovoriti primarne izbore.

https://youtu.be/ZbifhsVxW24?t=924

joe bidenLucy Flores
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ćelav
5 godine prije

hebate,da barem meni more onjušit kosu

Ćelav
5 godine prije

ih, spektakla.. šta bi tek bilo da su ga uvatili da njuši đe treba

samo tako
5 godine prije

Svakog dana u svakom pogledu usranci se gube dok sljedbenici nastoje ne zaostati za vođom

Spock
5 godine prije
Dalibor milohnic
5 godine prije
Laki Topalović
5 godine prije

Kako reče Mike pence, iako ga nimalo ne cijenim. “Od kada su došle ove MeToo, nasamo se usudim biti samo sa vlastitom suprugom i nijednom drugom ženom na svijetu. Ako je žensko “ne” – “ne”, i nema govora, razumijem, nemoj biti dosadan i odmakni se, ali za svaki klinac nazvat muškarca “predatorom”, nešto ne znam da je normalno. Ovo bi bilo dobro da komentiraju žene. “Ne” je “ne”, kad je stvarno “ne”, to se slažem i to se vidi kad je ne. Ali ovakve budalaštine… No dobro, nije da mi je žao Bidena, ali se tako uništavaju mnogi drugi.

Alanis
5 godine prije

Kako mi je odvratno ovo pedofilsko, sodomitsko, perverzno smeće.

U Americi se doslovno svašta može smatrati “jakim kandidatom”.

milivoje
5 godine prije

da je bajden imao jutku za savetnika gde bi mu kraj bio… ovako ne pise mu se dobro

Hmmm da
5 godine prije

Pokopati predsjedničku utrku? Pa ovaj lik je moralna nakaza. Nevjerojatno je da uopće ima obraza pojaviti se u javnosti, ali jbg, u USA nema granica.

nonwo
5 godine prije

Nema ni jedne fotografije Bidena u “bliskom kontaktu” sa ženskom osobom a da žena,djevojka,djevojčica nema kiseli izraz lica koji govori …disgusting…Jedino ako su babeci metuzalemi i sve im je ravno..
Taj slinavi starac sigurno ne miriše kosu…
A da će ameri,ekstremni kakvi već jesu,pod isti nazivnik staviti Bidenovo slinjenje nad ženama sa kipom vojnika, koji nakon ratovanja, od sreće što je rat završio i on ostao živ, ljubi medicinsku sestru,…nije drugačije ni za očekivati…
A i baš me zanima kako znaju da se medicinska sestra protivila…Medicinske sestre znaju što je rat i riskiraju život za vojnike i kao takve su obično “zgrožene” poljupcem zahvalnosti i sreće jednog vojnika…

mars
5 godine prije

Ovi iz “Me Too”, dosljednosti radi, trebali bi retroaktivno tužiti svoje majke i očeve koji su im dok su bili male bebe presvlačili pelene, prali guzice i pišaljke, kupali ih i mazali kremama, dodirujući im na taj način intimne i ostale dijelove tijela bez njihovog pristanka. Jeb*ga, dodirivanje je dodirivanje, pristanak je pristanak i tu nema kompromisa. Kad je bal, naka je onda i maskembal, u prevodu – kad si idiot onda budi oberidiot pa šta košta da košta.

Decko sa ulice
5 godine prije

Svijet apsurda.
Ovaj je zasluzio da ga se nabode kao u drini cuprija da umire mjesecima dok mu crvi jedu usranu guzicu pedofilsku najgoru zlocinacku. Kakav je to blagi tekst za ovo govno nemoralno?

Spacevoodoo
5 godine prije

Stvarno su ove SAD nedemokratske, kako je to lipo EU rješila pa je Plenki da Junckeru pismenu autorizaciju da ga može štipat za guzicu i ta autorizacija vridi sve do pismenog opoziva

Neko ime
5 godine prije

Nevjerojatno je da se od 1000 razloga da se ovu moralnu nakazu ukloni iz kampanje, izabere “njusenje kose”.

Siniša
5 godine prije

Psihopate, stare prdonje koje imaju moć….

odfvoiwefvunqdevniudwcvuawdcuw
5 godine prije

Ovaj je još i dobar kad se vidi što mu pajdaši rade od djece kod sakralnog žrtvovanja itd…………….no naravno da on i tome nazoči…………..

Prvi od 7
5 godine prije

To sto je on izopaceni predator i ljudski sljam ne bi trebao biti predmet rasprave. Po meni, predmet rasprave bi trebali biti oni koji se smjeskaju dok im ovaj sotonin ambasador stisce,njusi i sapuce ko zna sta njihovim kcerkama i suprugama. Zamislite na sto je tek takav degenerirani okot spreman kad dode na poziciju ako je ,da bi se domogao položaja,spreman sa smjeskom podnijeti to. Njima ni vlastita djeca ne znace nista a takvi i jesu u krugovima vlasti te izdegenerirane nacije.

Emiliano Zapata
5 godine prije

Treba ovcama odvuci paznju ovakvim glupostima.

Dunja
5 godine prije

Ameri su zaista izbacili pilota iz svog aviona…kažu da preko 30% muškaraca više ne želi raditi sa ženama, zbog ovih što traže dozvolu i za “dobar dan”….opet ne treba zaboraviti da statistike nato i usa armu kažu da je i 2015 bilo preko 20.000 silovanja??? definitivno su prolupali, kao i ovaj ofucani matorac kome se smeškaju još samo Vučić i Kolinda….

DažBog
5 godine prije

(Je)Bajdenovac se zanio slusajuci onu Balasevicevu “U razdjeljak te…”
Izraz face koke sa slike mi govori ” A naje*at cu ti se keve jeBajdene zbog ovog balavljenja. Samo ti slini i balavi”. Ne vidjeh da je optuzen da joj je rucice svoje stavio tu i tu … samo ZbogRadiZato sto je malo pomiruhnio gornju frenku.
Ccccc.

Džugašvili
5 godine prije

Mogu zamisliti situaciju ispred nekih 30- ak godina: Sretan holivudski par, nastupili zajedno u nekoliko filmova, zaljubili se i uživaju. Ona je poznatija u filmskim krugovima i sa više glumačkog iskustva tj malo je starija od njega, ali on poslije nekoliko uspješnih uloga postaje također superstar, nalazi mlađu partnericu i sve je u redu oko trideset godina, ali ona sad saznala, da postoji nekakav “Metoo”, vidjela što to oni rade i odlučila da mu se osveti i njihove ljubavne avanture preimenovala u silovanje i čovjeka sad progone ko životinju, ako već ne zaglavi u zatvoru, morat će pohađati seminare za odvikavanje od seksualne ovisnosti i takvih primjera je u Americi, pa i u svjetu sve više! Savjet muškarcima, dajte se što prije kastrirati, da imate kakakav takav alibi ako i vas netko u budućnosti optuži za silovanjeod prije nekih 20 godina!!

komšija
5 godine prije

Amerika.
Predsednički kandidat poljubi ženu u teme.
Reakcija: svi se zgražavaju.
Na dugom kraju planete pobiju 500.000 dece.
Reakcija: jbg, bilo je opravdano.

WTF!

i ja tebi metoo
5 godine prije

Gledam sliku Bidenovog zlostavljanja ove žene i vidim da joj se to sviđa. Pitam ženu što ona vidi, ipak često žene stvari doživljavaju sasvim drugačije nego mi muškarci, kaže ne da joj se sviđa nego uživa. Ali pokvarenjaci nam pokušavaju prodati lezbijsko-feminističko-krščansko-metoo svinjariju od stava kao nešto normalno. Kao ženama se gade bilo kakva zavođenja, flertovi, komplimentiranje, pogledi itd. Laž – normalne žene uživaju u tome, puno više nego muškarci. Također lezbijsko-feminističko-krščansko-metoo gang pokušava na mala vrata dovesti da je jedino prihvatljivo – platiti, jedino je moralno “odraditi to za lovu ili neku korist”. Super, pravi neoliberalni kapitalistički stav, sve je stvar zarađivanja, a zatim i ponude i potražnje, padanja cijena na “free market”, dobila-si-lovu-sad-se-skidaj, itd. Koliko čujem od starijih žena, moje generacije gade im se te koze koje nameću takve moralizme i takve “ženske stavove”. Upravo su suprotne od onoga što žene vole. Da mi se lik sviđa, nema… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI