Novi detalji o slučaju Skripal – Juliju u Engleskoj nedavno posjetila prijateljica iz Moskve

Skripal Engleska
18 komentara

O navodno otrovanom britanskom špijunu i bivšem pukovniku ruske obavještajne službe GRU, Sergeju Skripalu i njegovoj kćerki Juliji se otkrivaju novi neugodni detalji. Naime, obitelj je opovrgnula glasine o životu Sergeja i Julije Skripal u Velikoj Britaniji.

Naime, neposredno prije objave poznate snimke u kojoj se Julija Skripal obraća javnosti iz Velike Britanije i kaže kako je dobro, da će ostati tamo kako bi bila uz oca i da se nije spremna vratiti u domovinu, Julija je u Rusiju nazvala svoju kućepaziteljicu Dijanu i tražila da se pobrine da joj se popravi stan u Moskvi u Davidkovskoj ulici.

Julija Skripal je pitala kako napreduju radovi i uvjeravala Dijanu da će se uskoro vratiti u Rusiju. Tražila je da se nastave radovi na popravku njezina stana.

“Rekla je da će napraviti punomoć na moje ime i poslati dokument u Moskvu po prijateljici Gulnari, jer njezinoj rođaki Viktoriji nije bilo dopušteno da uđe u Veliku Britaniju i nije mogla uzeti ključeve stana”, izjavila je Dijana za Moskovski Komsomolec.

Također je rekla da Julija stalno spominje svog zaručnika Stepana Vikejeva i požalila se da je odjednom nestao i da ga ne zanima ga što se s njom događa. On je, navodno, napustio Juliju i rekao da s njom nema nikakve veze. Međutim, iako je promijenio sve brojeve telefona, poklonio automobil prijatelju i preselio se na nepoznatu adresu, Stepan je stalno bio u kontaktu s Julijinim prijateljicom Gulnarom.

Gulnara je posljednji put bila kod Julije u Engleskoj od 9. do 13. lipnja. Dobila je punomoć za nadzornicu za popravak stana u glavnom gradu.

Najzanimljivija stvar se dogodila prije nekoliko dana, kada je s Julijom Skripal razgovarala rođaka Viktorija.

U kratkom telefonskom razgovoru je Julia vikala na Viktoriju i zatražila da ostavi nju i oca na miru. Krivila je svoju rođakinju za navodno trovanje.

“Ja sam sada s ocem i sama se brinem za njega. Koji je tvoj posao? Da pričaš kakvim sam tonom govorila u videu? Ja se ne mogu vratiti, a ti od svega praviš talk-show samo da izađeš u javnost. Molim te, prestani ulaziti u ovu priču”, rekla je Julija u razgovoru s Viktorijom.

Viktorija Skripal kaže da joj je bilo žao što je čula ove riječi, da je pokušala objasniti svoje postupke, ali joj je rođakinja spustila slušalicu. Viktorija je iz svega zaključila kako Juliji nije tako loše u Londonu. Prije svega, sigurna je da Julija može slobodno komunicirati sa svima i namjerno je odbila pomoć Rusije. Ali slobodno je mogla učiniti drugačije. Osim toga, Julija u njezinim optužbama protiv rođakinje nije ni pitala kako joj je baka, koja živi s Viktorijom u ruskom gradu Jaroslavlu.

MK.ru

Izjava Julije Skripal za javnost (VIDEO) – Elena Skripal: “To nije njen rječnik”

Bojni otrovJulija SkripalNovičokSkripal
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
5 godine prije

…postoji li instrument oduzimanja državljanstva – mnoge bi se stvari time rješile….

Goran Bare
5 godine prije

Kvazi novinari zašto brišete komentare?????

Damir
5 godine prije

Admini ne puštajte ovog Bareta dok ne pošalje liječnički nalaz psihijatra.

Laki Topalović
5 godine prije

Vidi male, al se raspištoljila. Dobro, ostavio je zaručnik, vidila je da je napravila glupost, sad joj je kriva sestrična. Ali stan ne da. A stan je dobio tata dok je bio pukovnik, kako piše u ruskom opširnijem članku, pa ga je prodala ili kani prodati i kupiti veći , a Stepan Vikejev uteko . Bravo Stepane, bježi od oštrokonže male. KGB vidi sve, pa i kućepaziteljicu kojoj je prijateljica Gulnara donijela punomoć iz Londona. Sve dam, stan ne dam. Imaš London – Vrati stan! Kako ono bijaše u drugova : Imaš kuću -vrati stan. 🙂

dinaricus vulgaris
5 godine prije

fini narod ti britanci pucaju se jeftinim dušikom,džinom i novičokom i misle da su glavnii

wetzer maja
5 godine prije

nece njih dvoje nikad vise vidjeti rusiju, nece im ovi dozvoliti…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI