Britanska vojska će rušiti dio kuće Sergeja Skripala u Salisburyu

skripal kuca
14 komentara

Iako je u vrlo dobrom stanju, krov kuće i garaže bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala u Salisburyu bit će srušeni, a radove će izvoditi britanska vojska, javlja Sky News. Svi materijali se prije odvoženja planiraju zapakirati i zapečatiti. Nakon demontaže će se na mjestu porušenih krovova kuće i garaže postaviti novi.

Sky News podsjeća da su 5. ožujka prošle godine Sergej Skripal i njegova kćer Julija bili su otrovani s nervnim agensom Novichok, koji je, navodno, poprskan na kvaku vrata ulaznih vrata njegove kuće.

Od tada se radi na čišćenju i dekontaminaciji tog područja, a taj  će se posao nastaviti još četiri mjeseca, dok će vojne grupe biti angažirane na demontaži i uklanjanju krova kuće i susjedne garaže. Sav materijal će prije odvoza biti zapakiran i zapečaćen na licu mjesta. Očekuje se da će ovaj posao trajati oko dva tjedna.

Po završetku radova koje će provesti vojska, na gradilište će stići izvođači koji će napraviti nove krovove za kuću i garažu.

Nakon navodnog trovanja Sergeja i Julije Skripal u Salisburyu je britanska premijerka Theresa May za napad kemijskim oružjem na britanskom teritoriju optužila Rusiju. Ruska strana kategorički poriče bilo kakvu umiješanost u ovaj incident.

Skripal
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jezevakucica
5 godine prije

Uklanjaju svoje otiske prstiju sa betona?

Ivo
5 godine prije

Dnevni izvještaj iz azila za umobolnike.

Duki
5 godine prije

Nevjerojatna količina idiotizma !U GB je svašta kontaminirano ali počeli su čistiti na krivoj adresi ! ☠️☠️
Jbga narod pase i bleji beeee.a krastača i kornjača rade svoje !????

Tupko Glupko
5 godine prije

Gdje su ti Skripalovi? Njih je izgleda teze naci nego vanzemaljce.

Weteran
5 godine prije

Tako su srušili i zatvor, kad su ubili Rudolf Hesa!?

Majk Majers
5 godine prije

Možda je u pitanju bija pokvareni Salisbury steak?

Emiliano Zapata
5 godine prije

Neka za svaki slucaj bace atomsku bombu na kucu da se slucajno opet neko nebi otrovao…I nek preventivno napadnu Rusiju jer njihovi satelit-saveznici usa, nikako da uspiju pokrenuti ww3, a trude se svim silama!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI