Stanivuković svakodnevno raskrinkava korupciju u Republici Srpskoj – jučer je objavio higijensko kaotično stanje na Kliničkom centru u Banjoj Luci

Drasko Stanivuković - Portret
69 komentara

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković sinoć je pokazao fotografije uvjeta u kuhinji Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske i kazao da je inspekcija Grada Banje Luke utvrdila da u kuhinji nema minimalnih sanitarno tehničkih uvjeta za pripremanje obroka. On navodi da ovakvi katastrofalni uvjeti mogu biti izvor bakterija i zaraza.

“Pogledajte vlagu, pogledajte podove, pogledajte zidove. Ovo je kuhinja na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske gdje se sprema 3.000 obroka. Ovako kuhinja izgleda, a sutra će reći, širite paniku, pacijenti neće da jedu”, objašnjava najmlađi gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković.

Dodaje da inspektori koji su bili na terenu kažu da u životu nisu vidjeli takvo nešto: “Kuvarice pripremaju obroke u čizmama, zar ne treba da o ovom govorim? Treba sve da ih bude sramota. Taj čovjek da 35 miliona KM za garažu, a ima kuhinju sa ovakvim uslovima. Šta taj čovjek treba da uradi da podnese ostavku? Najveća smrtnost, najviše samoubistava, ovakva kuhinja, klizište oko garaže, garaža od 35 miliona KM, afera kiseonik… Gdje mi živimo”, upitao je on.

Stanivuković je rekao da će inspekcija ponovo ići na UKC: “Opet će reći ostali smo bez hrane, ostali smo bez kiseonika… Zar treba da dozvolimo da ovako hrane i liječe ljude i da zarazna hrana izlazi odavde? Ljudi bolje uslove obezbijede za svoju stoku, a oni se ovako ophode sa pacijentima. Ovo je za zatvor”, rekao je on dodajući da su ovakve stvari vapaj za izlazak naroda na ulicu.

Draško Stanivuković od početka svog mandata raskrinkava koruptivnu hobotnicu Banja Luke – od nelegalno izgrađenih objekata, pa do naštimanih tendera. Vjerojatno se radi o novom budućem predsjedniku Republike Srpske, koji je glede komunikacije, deset klasa iznad bosansko-hercegovačkih, a i hrvatskih političara. Političari starog kova koji su svoju karijeru izgradili na huškanju naroda Balkana, više nemaju uspjeha. S promjenom svjetske paradigme kojoj svjedočimo, zasigurno će doći i do političkih turbulencija. Zapadu više nisu potrebni stari istrošeni politički kurtni. Oni to ne znaju, jer im nitko nije javio da je vrag došao po svoje. Iskreno se nadamo da nove generacije političara neće 100 % sve potkupiti i ucjeniti, kao ove današnje.

Kuhinja - UKC Banja Luka
Kuhinja – UKC Banja Luka
Banja LukaDraško StanivukovićhigijenaRepublika SrpskaUKC Banja Luka
Pretplatiti se
Obavijesti o
69 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mölltaler
2 godine prije

Soroševac raskrinkava korupciju? Ne budite smiješni. To je isto ko da Tomašević u Zagrebu raskrinkava korupciju.

tihobl
2 godine prije

Prvo je tvrdio da pacijente truju industrijskim kisikom. Kad se to ispostavilo kao jeftina laz sad je krenuo sa pricom o da pacijente truju hranom. Ispostavice se i da je i to laz – do sada ni jedan pacijent nije imao trovanje hranom za ovih 40 godina od kako je bolnica na Paprikovcu. Hrana se redovno uzorkuje i salje na analizu. Na slici je ono sto smo u vojsci zvali dzuboks – mjesto gdje se posudje cisti od ostataka hrane prije nego sto se posalje na pranje. Ko je sluzio vojsku znace o cemu pricam. A sutra mali sorosevac izlazi sa novom lazi – da je zabranjena BN televizija. Taktika sorosevaca je sledeca – iznosicemo svaki dan vise lazi nego sto se mogu demantovati i ubjedicemo narod u lazi. Rekao je da bolnica truje pacijente kisikom, zatim hranom, zavoji su sledeci na redu, i tako redom, sve je otrov osim… Čitaj više »

Zvrk
2 godine prije

Zanimljivo. Vodstvo portala je protiv šoroševaca i njihove verzije globalizma, a uglavnom hvale ovog mladog političara proizašlog iz šoroševskog inkubatora. Licemjerje?

Scorpiorex
2 godine prije

Najgore sto je dečki gori od svih ostalih,seoske varalice,prijeratne noćni čuvari. E sad nova generacija,klinac u bogatstvu odrastao,otac mu uzeo milione u telecom-u. Nema obrazovanje,cisti populizam,sa narcisoidnoscu,a potkovan lovom. Najgore sto vam se moze desiti da imate posla sa takvim. Kad im slicajno nesreća u obitelji,umre otac,ostanu bez novca itd,dodju kod mene na Baustellen i pizde,ko pizdeki,ne izdrže niti 10dana,podmeću,špijuniranje kolege,uvlače se u guzicu. Vjerojatno za nekoga ko zivi u normalnoj državi,veća kazna od zatvora bi bila prisilit ga da živi godinu dana u B.Luci. groznooo

Ne mogu šutjeti
2 godine prije

Čemu tolika priča? S ovim se ne pravi show, to se riješava u institucijama. Od njegove pojave u politici sve se svodi na blaćenju vlasti a ne na rješavanju problema. Previše toga “zna” i previše je spreman da objelodani greške i propuste vlasti, čak i po cijenu veće štete nego što ju je izazvao sam problem. Otkud sad svi ti problemi? Svaka sličnost sa Zaevim je sasvim slučajna ali očigledna. Ovi koji ga podržavaju u tome su velikoj zabludi usporedivoj sa 90-tim godinama. Spremni su uništiti sve postojeće ni ne pomišljajući šta će biti poslije toga. Ja sam Dodika odmah ocjenio kao krkana ali ono što sam upratio u opoziciji …, katastrofa. neće ovo stati, doći će na vlast ko treba da dođe. Biće još gore ali svi će biti sretni zadovoljni, bar dok im opet neko ne kaže trebaju biti nezadovoljni.

Marsovac
2 godine prije

Svima je poznato sta se desava u sistemu, i da je recimo 80% onoga sto Stanivukovic kaze i tacno. Ne treba biti mnogo pronicljiv pa da se vidi da su oni koji se nazivaju vlast(a pravi naziv bi trebao biti, drzavni sluzbenici.) nesposobni i kriminalni vise od Koza nostre. Samo sto Stanivukovic ne nudi sistem, nego sebe. Teoretski i da je on najposteniji i najhumaniji covjek na svijetu, u jednom trenutku mora napustiti bavljenje politikom, dali bioloski ili voljno jer mu je recimo dosadilo, ponovo ostaje isti sistem. Ovo nije vezano za samog Stanivukovica, nego za sve koji pretenduju ili su vec vlast kako oni sebe nazivaju. Samo promjena sistema i kontrole sistema ima smisla, i tome trebamo svi teziti koji smo shvatili cijelu ovu situaciju. Nazalost, Stanivukovic nije nikakav spasitelj nego samo kontrolisana igracka. Sjeticete se podrzavanja i uvodjenja restriktivnih mjera u Banja Luci ove godine. Moramo se sloziti… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Naklon do poda

Zorule
2 godine prije

Moja rodjakinja prije 2 tjedna zavrsila u kovid bolnici Fran Mihaljevic, bolnica od Markoticke. To sto su tamo dobijali za jelo nije ni za svinje, ona ima visoki secer, osim sto su je kljukali dexametazonom od kojeg je secer dodatno podivlja, za hranu je dobila samo bijeli kruh!! Secerasu daju bijeli kruh!! Srecom sto su je otpustili nakon 3 dana, kao nemaju mjesta, to joj je najbolje sto joj se dogodilo, nakon 2 dana prave prehrane stanje joj se pocelo naglo poboljsavati.

Dupla Kamilica
2 godine prije

Brisanje komentara, nekome odgovara ovaj početnik.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI