Perverzija pravde – Epsteinova povezanost sa izraelskom obavještajnom službom je moguća

Epstein
17 komentara

Brown ističe da je Robert Makwell, otac bliske saradnice Jeffrey Epsteina, Ghislaine Makwell, imao veze sa izraelskom obavještajnom zajednicom i da je Epstein imao “blisku vezu” s njim.

Pokojni Jeffrey Epstein, finansijer i osuđeni seksualni prestupnik, osumnjičen je za vezu sa izraelskom obavještajnom zajednicom, prenosi The Times of Israel pozivajući se na Julie K. Brown, istraživačku reporterku i autorku nedavno objavljene knjige „Perverzija pravde: priča Jeffreyja Epsteina”.

Prema novinama, Brown tvrdi da detalji koji daju vjerodostojnost povezanosti „nisu nemogući i da ih treba detaljnije istražiti i ispitati“, dodajući da Epsteinova veza sa Mosadom „nije izvan realnih mogućnosti“.

„Robert Makwell je sigurno imao takve veze, a Epstein je bio u bliskoj vezi sa Robertom Makwellom“, primijetila je.

Prethodno je druga istraživačka novinarka, Vicki Ward, takođe sugerisala da je Epstein možda bio obavještajno sredstvo, pozivajući se na četiri izvora koji su joj rekli da su ga Epsteinovi navodni „poslovi u svijetu oružja 1980-ih doveli do toga da radi za više vlada, uključujući Izraelce.

Tvrdnje koje je iznijela Ward uključuju i pokojnog Roberta Makwella, britanskog medijskog mogula i oca Epsteinove bliske lične prijateljice Ghislaine Makwell, koja je navodno Epsteina upoznala sa izraelskim liderima.

Nakon što je drugi put uhapšen 2019. godine pod optužbom za organizaciju seksualne trgovine maloljetnih djevojaka, Epstein je pronađen mrtav u ćeliji federalnog zatvora u New Yorku 2019. godine, gdje je čekao suđenje. Njegova smrt zvanično je proglašena kao samoubistvo.

Mnoge najviše pozicionirane političke osobe su posjećivale pedofila Epsteina – bivše predsjednik SADa, Bill Clinton, ali i Bill Gates. Moguća ucjena političke i ekonomske vlasti od strane Izraela je vrlo moguća, što zabrinjava, ali ne čudi.

izraelska obavjestajna sluzbajeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
2 godine prije

Ako zvečarki odrežeš glavu i dalje može ugristi radoznale. Taj Epstein je tako zahvalan materijal.

lurker
2 godine prije

Moguća i vrlo vjerojatna, ali, po meni, ne samo sa Izraelcima, ima još tu igrača.

iiiistina
2 godine prije

ajd da VAM ponešto složim: 1-Pokojni Jeffrey Epstein = n e t o č n o…sklonjen dok ne ispjeva o ostalima a onda kako mu se odmjeri što ide sa malim ? dalje………………. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja – (ima navedeno do kada je to). …Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. = t o č n o plandemija je uvod u zemaljsku dramu di pokvarenjaci žele ostvariti dominaciju prije ovoga što ću VAM sada kopirati : već ste se sreli sa rječi…..Događaj…. po mojem skromnom mišljenju je to opisano ovako di posebno ističem opis u točki 9 i pogledajte stanje prava po parcelama na Antarktiku ima navedeno po državama: Napomena: napisano 15. travnja 2002. Kako se Južni pol, zahvaćen prolaznim Sjevernim polom 12. planeta, kreće prema sjeveru , kora se otkida iz jezgre i oslobađa na taj način, što omogućava opuštanje… Čitaj više »

Jaser Arafat
2 godine prije

Nije moguća već je 100% SIGURNA.
Svaki hazaro_cio_jevrej radi za terorističku organizaciju mossad, to je svima jasno.
mossad je najveće ZLO.

Max
2 godine prije

Epstein je b izraeliski agent i paravan kao i Maxwell

duki
2 godine prije

Ucjene?
Ma neee !gdje bi božanski narod to činio ?
Pa ljudi moji njihova se cijela doktrina postojanja temlji na ucjeni i lihvi !
🙈🙉🙊ne vidim,ne čujem,se..m !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI