H. Clinton: ”Putin me nije volio zbog moje vjere u demokraciju”

Hillary Clinton - Vladimir Putin - Hacking
36 komentara

Bivša američka državna tajnica Hillary Clinton je u intervju za CBS News novinaru rekla kako je ruski predsjednik ”bijeli autoritarni vođa”. Prema njezinim riječima, ruske akcije su dijelom posljedica Putinove osobne odbojnosti prema njoj, koja je, dok je bila državna tajnica, lider Kremlja zamrzio zbog njene ”vjere u demokraciju i vladavinu prava”.

CBS: Jeste li iznenađeni da su mnogi od vaših sunarodnjaka vjerojatno dijele divljenje Donalda Trumpa prema Vladimiru Putinu?

Hillary Clinton: ”Bila sam iznenađena i duboko frustrirana, jer su tražili bijelog autoritarnog vođu koji ubija novinare i svoje političke neprijatelje, koji vodi represivni režim i vuče agresivne poteze protiv susjednih zemalja.

Putin gaji osobnu odbojnost prema meni, dijelom zbog toga što sam mu, dok sam bila državna tajnica, vrlo jasno pokazala da vjerujemo u demokraciju, vjerujemo u vladavinu prava. Sve to ga je iritiralo. Također i zato što podržavamo težnje naroda za većom neovisnosti i slobodom, kao u zemljama poput Ukrajine. I jasno, to ga je ljutilo.

Tako da je ova skupina, koja uključuje i našeg predsjednika, gledajući autoritarnog vođu mislila da je sve tako jednostavno. Ali moraju biti svjesni da, ako oni ne rade sve što on poželi, tada završavaju u zatvoru, možda čak u grobu ili barem u progonstvu.”

Ovo je prije dva dana izjavila američka državna tajnica i politički mrtvac, ”gospođa” Hillary Clinnton. Svaki komentar je suvišan.

Izjava H.Clinnton: Video

CBS NewsKremlj
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Redshift
6 godine prije

Ocito da demokratima jos uvijek nije jasno zsto su izgubili izbore.
Izgubljeni u vremenu i prostoru.

Mate
6 godine prije

“Vladavinu prava” ? Valjda misli na “došli – vidjeli – ubili!”

posmatrac
6 godine prije

“Ko o čemu, …

VeBi
6 godine prije

Jel ona zbilja uvjerna u to da je izbore izgubila jer ju Putin nije volio?!

ive
6 godine prije

A ja mislio: “They hate us for our freedom!”
Hahahahahaha koji ridikul, ova paklena baba je pukla ko kokica.

nekoime
6 godine prije

Najurili su je iz komisije koja je istraživala Watergate zbog njenog poimanja prava….

Ivan1
6 godine prije

Ima dobar smisao za humor, nisam znao.

Hash
6 godine prije

Lupa li lupa. I takvi vode silu br. 1 na planeti.
Kako da ne. Ona se pita ko i ja. Mislim da i govore neko drugi čita. Za pisanje je jasno svima.

davor
6 godine prije

Hillary u zemlji čudesa

Neko ime
6 godine prije

Čika Zmaj bi bio ponosan na ljubiteljicu demokracije:
Ala je lijep
Ovaj svijet
Bacim ti bombu,
Da ti je lakse mrijet…

Alan Ford
6 godine prije

Libija i Sirija su njeni najuspjesniji projekti.
Ako je to za nju demokracija i vladavina prava, mogu reci da je velika sreca po sviju nas da je izgubila izbore.

Janez
6 godine prije

H. Clinton: ”Putin me nije volio zbog moje vjere u demokraciju”

Nije je volio ni Gadafi, Asad, …. bog njene vjere u “demokradiciju”.

Antonio
6 godine prije

Cudno,
a ja sam bio u zabludi celo vreme.
Jer ja je mrzim zato sto ne veruje u demokraciju nego samo u silu jaceg. Ja celo vreme sam mislio da je ona ta koja huska ceo svet na rat.
Popravit cu moj utisak o ovoj vjernici za demokratiju.
Evo sad odmah polazim i u crkvu da se molim za oprostaj. Pa ja stvarno sam bio zaveden da ova ljupka i cista dusa je zlo koje hoda na dve noge. Izvinjavam se.

Goran Zemun
6 godine prije

Možda je nije voleo, ali, da izvinete, izjebao je divljački. Pukla je izbore zbog njega.

Crni žutokljunac
6 godine prije

Ajd šta ova psihopatska zločinka lupa gluposti,al još večina ovaca puši te priče !

VENTILATOR
6 godine prije

A ja se već poveselio da se ova dama pripremila za dadiljanje svojih unučadi, skorašnjih i budućih, kad ono tamo neda se Hillary izaći iz politike.Dok je nije bilo čuti ona je pripremala municiju za buduće okršaje. Naravno za naivne meta joj je Putin, pa se tu poziva na demokraciju, a ustvari ona gađa preko Putina a koga bi drugog nego Trumpa, koji je postao njena noćna mora, odkad je izgubila izbore.Ne želim ulazit u polemikui dali je Trump pravi na pravom mjestu, jer će to vrijeme pokazati, ali me je gospođa Hillary sa svojom konstatacijom o demokraciji podsjetila na demokraciju koju USA širi diljem svijeta od II svjetskog rata na ovamo,Krenimo od Koreje. Pa taj kazan oni su permanentno ložili do današnjih dana da uvjek imaju izgovor da se motaju oko istočnih granica Rusije i Kine. Da nije njihove demokracije narod jedne i druge Koreje bi se odavno ujedinio.Spomenemo… Čitaj više »

Bobi
6 godine prije

Ta još hoda i diše ? Sjetite se rušenja u predizbornoj kampanji pa su je odvodili tjelohranitelji, a i dr. je bio u pratnji pa bi joj davao terapiju sto prije, a nitko ne zna zbog cega. Tad se pojavila sumnja da njezin gušter umire medju onima koji vjeruju da gušteri vladaju

Nedim
6 godine prije

Lijepo je opisala Sjedinjene Americke Drzave i Sebe. Jer je to upravo njihova politika a ne Putinova. Jadna je ona Drzava koju je Amerika oslobodila i donijela joj demokratiju Tomahawk raketama, na krilima ratne masinerije. Jer koga oni odluce da dovedu u 21vijek, jednog dana kada odu, vratit ce ljude u Kameno Doba.!!

Osoba C
6 godine prije

Ovo biće je čisto, nepatvoreno Zlo. Nekom Božjom pravdom doživjela je da sve ono za što je cijeli život radila, čemu je stremila, što je postalo bit njenog postojanja, u trenutku nestane. Iako je imala sve adute u rukama, izgubila je najvažniju životnu partiju, i tresnula nosom u prašinu. Da li joj je to dovoljna kazna, nije moje da sudim.
Oprostiću se sa njom umotvorinom meni nepoznatog stihoklepca sa ovih prostora:
” Nemoj plakat’ na mom pragu
da mi vrata ne navuku vlagu”!

rodoljub
6 godine prije

Hilari lupeta i baljezga. Putina zabole … za njenu laznu demokratiju. Zna Putin da je ona lazov i podlac .

Georgij Žukov
6 godine prije

Mozda jedan kratak osvrt na danasnje izglasavanje sankcija protiv Sjeverne Koreje , pa kaze :UN Vijeće sigurnosti JEDNOGLASNO uvelo stroge nove sankcije protiv Sjeverne Koreje. Zabranjuje im se prodaja tekstila te se nameće ograničenje na uvoz nafte.

p.s. Cinjenica da niti kinezi niti rusi nisu bili protiv sankcija , odnosno nisu ulozili Veto , govori vise od 1000 komentara , ja tvrdim i ostajem pri Titovoj ,” radni narod ima samo jednog neprijatelja a to je burzoazija “.

17 novembar
6 godine prije

zato te ja volim hilari mislim tjelesno fizicki i cesto te sanjam

Marko
6 godine prije

Zadnje dvije recenice novinara L.R. apsolutno su nepotrebne. To je tendenciozno pisanje.
Svaki citatelj ima mozak, i sposoban je da donese vlastite zakljucke.

davor
6 godine prije

ti bokca,ovo je čak i bolje od viceva o muji i hasi

tabula
6 godine prije

“Ovo je prije dva dana izjavila američka državna tajnica i politički mrtvac, ”gospođa” Hillary Clinnton. Svaki komentar je suvišan.”
Pa i nije suvišan. Zar nije suvišno da jedan renomirani CBS intervjuira “političkog mrtvaca” uz takva trabunjanja, koja bi se mogla okarakrerizirati kao pranje mozga gledateljima? Ili svi ili većina američkih “mainstream” medija u službi Ministarstva istine žele promovirati predanost Amerike i američkih političara širenju demokraciji i demokratskim procesima u svijetu (bože nas sačuvaj od širenja njihove demokracije), za razliku od Putina koji je ovakav, onakav, nikakav, a posebno bijel, ma šta to značilo.

Falseflag
6 godine prije

Žderačica male djece, bolje da čkomi…

Kandinski
6 godine prije

Iza nje je toliki trag leševa da je upravo bizarno da ikome išta može spočitat, a u zemljama di oni dovode “slobodu” je uopće tužno pisat.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI