ISLANDSKA REVOLUCIJA – Kako se riješiti financijskih, medijskih i političkih manipulatora? (VIDEO)

Torfason
11 komentara

Država Island je “zemlja leda”, što se iščitava iz imena. Nalazi se između Grenlanda i Norveške. Island kulturno pripada Europi. Na njemu živi 334.000 stanovnika, a glavni grad je Rejkjavik. Kao i Hrvatska, Island je Republika koja ima svoj parlament, vladu i predsjednika. Video koji vam prenosimo, objašnjava kako su Islanđani pobijedili financijske, medijske i političke manipulatore koji su pokušali razvlastiti Islanđane i baciti ih na koljena.  Slična sudbina pogađa sve države Balkana koje također po identičnoj formuli trebaju razotkriti financijske, medijske i političke manipulatore koji su nas sve doveli u stanje agonije.

Više o Islandu možete pročitati ovdje.

revolucija
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nime
5 godine prije

besplatna enregija.
+ nedostatak soroša.
+ nedostatak privilegiranih koji žive na socijali ili imaju prednost pri zapošljavanju
= optimizam nacije

tuf
5 godine prije

Izgleda da se nije bas tako lako rijesiti globalnih elita, jer ovaj islandski primjer je vrijedio do prije par godina. Sada su se infiltrirali u vlasti Islanda, sto je objavila i Birgitta Jónsdóttir, jedna od glavnih pokretaca islandske revolucije – kada se prosle godine odlucila povuci iz politike.
To nam dokazuje da borba mora biti konstantna, nema predaha, nema spavanja na lovorikama.

Roko
5 godine prije

Ovakav otpor zahtjeva izvjesnu inteligenciju naroda kao cjeline, što znači da ovaj film na Balkanu ne bute gledali.

Siniša
5 godine prije

Bome koprca se EU…
“”EU namerava da pređe sa američkog dolara na evro prilikom kupovine nafte od Irana, saopštio je Sputnjiku diplomatski izvor u Briselu.””

Rabotnik
5 godine prije

Boriti se protiv financijskih elita ne moze nikada uspjeti jer to znaci boriti se s posljedicama a ne uzrocima tj. uzrokom. A uzrok je novac tj. trenutno poimanje novca. Treba dobro prouciti sta je to novac i zasto tj. kako se koristi. Zasto svi vjerujemo u njega ovakim kakav je?

Tarzan
5 godine prije

Island je dobar primjer o efikasnosti tzv. ‘gorke medicine’. U povijesti je isto interesantno kako je Nizozemska prezivjela i prosperirala u sandwich-u 3 imperije.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI