Jedna od najbolje čuvanih tajni Elizejske palače

François Hollande
7 komentara

Francuski predsjednik Francois Hollande je iznenadio svoje pristaše i takozvane francuske “socijaldemokrate” kada je, suočen s izrazito niskom popularnošću, odustao od kandidature na predstojećim predsjedničkim izborima.

Međutim, Francois Hollande ne kani sjediti “besposlen” i nakon isteka mandata u svibnju želi postati predsjednik Europskog vijeća, prenosi Le Parisien.

List navodi da je ambicija Hollandea zamijeniti Donalda Tuska, čiji mandat također istječe u svibnju, što je do sada “jedna od najbolje čuvanih tajni u Elizejskoj palači”.

Odluku o imenovanju Francoisa Hollandea za predsjednika Europskog vijeća će biti donesena od strane čelnika Europske unije, ali je “problem” što mnogi očekuju ponovni izbor Donalda Tuska.

Donald TuskEuropsko vijećefrançois hollande
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rodoljub
7 godine prije

Americka globalisticka mafija pokusava sacuvati svoje ljude na vrhu EU , a Oland je zasluzio da ga podrze, jer je bio odani i poslusni sluga njihove politike .

PanSlaven
7 godine prije

da, to bi mu baš pristajalo.
Molim uredništvo da se ne stavljaju takvi naslovi, u maniri žutonovinarsko neoliberalno modernih fora… Trebao je biti : ‘Hollande namjerava zamijeniti Tuska?’ ili tako nekako.
Hvala

CheChe
7 godine prije

Eto, sad znamo pravi smisao briselske birokracije – uhljebljivanje počitičara koje više ni vlastiti narod ne želi vidjeti

CheChe
7 godine prije

Tako je, molim bez click-bait fora bar na ovom portalu.

An-je
7 godine prije

EU i NATO pozicije su obicno politicko potkuplivanje i politicki mito za one koji radu protiv svojih naroda.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI