Maske su pale, gospodarstvo je uništeno, a kreatori kaosa su dobili “napad inteligencije”

Didier Raoult - Aleksandar Lukašenko
155 komentara

Dočekali smo dugo očekivani moment kada se svode računi. Hrvatski stožeraši stidljivo priznaju svoju grešku. “Slavni” Lancet je pred povlačenjem znanstvene studije, zbog koje su ekspresno zabranili klorokin u Francuskoj. Stožeraši Quebeca stidljivo priznaju da povećanja smrtnosti od koronavirusa nije bilo. Karanten-novinari, korisni idioti, bježe od teme korona, nadajući da će ih publika zaboraviti… E neće. Vjetar je upravo zapuhao na pravu stranu na kojoj smo bili od samog početka.

Svjedočimo masovnom “napadu inteligencije“, gdje svi mijenjaju svoje mišljenje. Do jučer su bili sigurni u sve što su izgovorili, a danas su ipak postali “inteligentni” i shvatili što svaka logična osoba odavno vidi, bez da ima diplomu. Smrtnost kojom su nas plašili je fantazija. Najava drugog vala epidemije je fantazija, tvrdi profesoru Didier Raoult. Superiornost zapadnog zdravstvenog sustava u odnosu na onaj iz Afrike, isprepletenog raznim financijskim interesima, također je fantazija. Doista živimo u svijetu fantazija i manipulatora.

Hrvatski stožeraši

Alemka Markotić, nakon brojanja umrlih i širenja histerije, izjavi sljedeće: “Racionalnim postupanjem ćemo se bolje zaštititi. Pripremljeniji smo, imamo dijagnostiku i iskusniji smo. Prvi put smo zatvorili sve zbog panike, ali sljedeći put neće biti tako. Ako Covid bude u cirkulaciji, morat ćemo biti spremni odraditi sve bez zatvaranja.

Dobro je, jer tko prizna pola mu se prašta, a tko ne, sve mu se prašta. Dakle, Alemki ćemo oprostiti pola, s nadom da je više nećemo gledati u budućnosti. Ne ulazimo u stručnosti gospođe Markotić, jer za takvo što nemamo kredibilitet, ali joj zamjeramo što u stožeru nije bilo oprečnog mišljenja. Umjesto da uključe mišljenje svih hrvatskih stručnjaka, stožeraši su narcisoidno brojali novooboljele i mrtve, a dobro su znali da je u slučajevima epidemija i pandemija strogo zabranjeno širiti paniku. Nikada, ama baš nikada u povijesti nije zabilježeno slično medijsko širenje straha i panike. Zašto je to učinjeno, to ćemo tek saznati.

The Lancet

Lancet je upravo upozorio svoje čitatelje na činjenicu da su im upućena ozbiljna znanstvena upozorenja u vezi studije o hidroksiklorokinu, koja je trenutno podvrgnuta reviziji autora.

“Prestižni” medicinski časopis The Lancet distancirao se od mnogo kritizirane studije koju je objavio o hidroksiklorokinu, priznavši u službenom upozorenju da nad njom lebde “važna pitanja”.

Objavljena 22. svibnja, studija se temelji na izvlačenju podatka 96.000 pacijenata hospitaliziranih između prosinca i travnja u 671 bolnici i uspoređuje status onih koji su bili na liječenju i onih koji nisu liječeni.

U trenutku objavljivanja, mnogi istraživači izrazili su sumnju u ovu studiju, uključujući skeptične znanstvenike u pogledu vrijednosti hidroksiklorokina protiv Covid-19.

U otvorenom pismu objavljenom 28. svibnja deseci znanstvenika širom svijeta su pomno analizirali studiju objavljenu u Lancetu u kojoj su pronašli metodološke propuste i posumnjali u integritet korištenih podataka.

Podaci dolaze iz privatne tvrtke Surgisphere, koja se reklamira kao američka tvrtka za analizu zdravstvenih podataka.

Studiju su također s virulentnošću napali branitelji hidroksiklorokina, na čelu s francuskim istraživačem profesorom Didier Raoultom. Nakon što je studiju već opisao “neurednom”, profesor Didier Raoult je procijenio da su studiju radile osobe “lakiranih cipela”.

Na temelju ove, vrlo upitne studije, a na zahtjev francuskog Ministra zdravlja Oliviera Vérana, ekspresno je zabranjen klorokin, jedan od najsigurnijih lijekova na svijetu. Francuski liječnici i znanstvenici traže da se ova zabrana hitno povuče.

Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta
Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta

Bjelorusija i Lukašenko

Dok su Balkance trpali u, kako reče gospođa Alemka Markotić, neopravdanu i panikom uspostavljenu karantenu, Bjelorusi su igrali nogomet i hokej na ledu. Predsjednik Lukašenko je jedini predsjednik na našem Planetu koji je osobno provjerio statističke podatke koje su mu predstavili bjeloruski eksperti, te zaključio da korona ne može biti povod za blokiranje gospodarstva. O ispravnosti njegove odluke, izjasnila se pozitivno i WHO (Svjetska zdravstvena organizacije).

Rezultat odluke se vidi na stranici Worldometers s koje su mainstream i lobotomizirani novinari svakodnevno skidali podatke, a gdje jasno piše da smrtnost u Bjelorusiji iznosi 0,0026% tj. 26 osoba na 1.000.000 stanovnika. Pametnom dosta.

Predsjednik Aleksandar Lukašenko nam je obećao nakon krize dati više informacija o interesima koji se kriju iza korona histerije. Nestrpljivo čekamo čuti ono u što već odavno sumnjaju čitatelji portala Logično.

Rusija i uspješne mjere koje ne smiju obznaniti

Znamo, sada ćete reći “Rusija ima također mali broj mrtvih u odnosu na Zapad”. Ne poričemo, ali za sve postoji logično objašnjenje za što vam prilažemo materijalni dokaz kojeg čak ni ruski mediji ne vole previše objavljivati. Izgleda da u Rusiji također imamo farmaceutski lobi koji nastoji stvoriti komercijalno cjepivo, te ga izvesti kao naftu i žitarice, koristeći svjetski ugled i utjecaj predsjednika Vladimira Putina.

Klorokin i azitromicin se u Rusiji koriste od prvog dana, što je vjerojatni razlog malog broja umrlih. Ova dva lijeka su bila zabranjena u gotovo svim zemljama gdje je smrtnost od koronavirusa bila najveća.

Neki naši komentatori, tvrde da su u Hrvatskoj također liječili s klorokinom i azitromicinom. Pohvalno, ali se pitamo zašto je to prešućeno? Zašto je Alemka Markotić javno promovirala upitni i skuplji Remdesivir, iza kojeg stoji američka farmaceutska tvrtka Gilead Sciences i opskurni lešinarski fondovi, a ne jeftini klorokin i hrvatski azitromicin? Na ovo pitanje također treba dati odgovor.

Dokaz čime Rusi liječe pacijente oboljele od koronavirusa (Moskovska bolnica)

Liječenje u Rusiji

Nezaposlenost u 9 mjesecu će eksplodirati

Svođenje računa tek počinje. Signal za početak su predstojeći izbori koje govore o katastrofi koja nas čeka. Očito se vlast nečega boji.

Svjetsko gospodarstvo je stalo, europski državnici se hvale novim dugom koji će nas navodno spasiti, što je obična laž. Ne postoje nepovratna sredstva, jer države i vi osobno solidarno jamčite svaki “nepovratni euro”.

Ako posao gubi zapadni radnik, koji treba kupovati proizvode proizvedene u balkanskim država, bez posla ćemo ostati i mi jer od toga ovisimo. Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.

Hrvatska i Srbija su pobjednici

S velikim zadovoljstvom možemo reći da su Hrvatska i Srbija pobjednici u koronakrizi. Ne zbog rezultata ili neopravdano uvedenog karantena za sve, već zbog pojedinaca i udruga koji su uzeli veli rizik kako bi običnom puku objasnili nelogičnosti političkih, stručnih i medijskih aktivnosti.

Balkanski medijski prostor je jači i slobodniji nego zapadni gdje neke teme nije moguće ni otvoriti. U Hrvatskoj i Srbiji postoje udruge u kojima sjede časni pojedinci s besprijekornim karijerama. Svi zajedno smo vodili bitku protiv stranih lobija, lokalnih petokolonaša i osoba koje su podlegle propagandi, ne shvaćajući što se ustvari događa.

Analizom komentara ispod članaka mainstream medija, prije i poslije koronakrize, jasno je svima da smo ovu bitku svi zajedno dobili, ali ne i rat protiv raznih nametnutih idelogija. Bitka se nastavlja – zajedno smo jači i spremniji.


Koronaprofiteri nismo glupi. Ne silujte nam više mozak raznim “bajkama” s istom ekipom u talu

balkanKoronakrizaSvođenje računa
Pretplatiti se
Obavijesti o
155 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ime
3 godine prije

Sad tek počinje domino efekt. Rušenje gospodarstva i bune. Tko zna što još.

Diogenes
3 godine prije

Vjerojatno naručeni članak od poslodavaca,jer kako onda tumačiti posipanje pepelom i priznanje Švedskog stratega za postupanje u pandemije koji sada kaže da su pogriješili što nisu uveli strože mjere. Samo zahvaljujući strogim mjerama u Hrvatskoj nije bilo više zaraženih i mrtvih.

VOLGA VOLGA
3 godine prije

Iskreno,uljepšali ste mi dan,dijelim mišljenje izneseno u članku…ali naci porobljivači ,lopine i eugeničari se ne predaju…smišljaju već nešto drugo…zato svemu tome treba stati nakreaj…kako nije sramota i Crkvu -one koji odlučuju,što su napravili …Kako će moći izaći pred ljude i znati koliko su života što direktno,što indirektno uništili…Kada će SVI koji su ovo proizveli odgovarati za svoja zlodjela-zločin protiv čovječnosti,kada?

tedi
3 godine prije

E tako mi na Balkanu prolazimo vec 30g, pa valjda smo nesto naucili, vidim i mnogi bjeze od budala i fukara.
U Srbiji prazna kasa akcize na mmnoge robe rastu a Vucic tupi najveci BP imamo u Evropi.Zemljo otvori se.
Tko to zguta ima da ga nema.

Baba Vanga
3 godine prije

Ja cu drugu temu.Pisao sam vam prije tri tjedna da kupite akcije na berzama a neki su me ismijavali a ja uzeh samo na jednoj akciji 40% sad mogu napisati kako se zove pa provjerite danas sam to unovcio ,Infinion.Sad se ismijavajte i dalje pozzzzz😊😊

SAD i senator
3 godine prije

Pitam se gdje je sada nesretna Ai Fen? I zašto Randal Paul ni nije rekao je li Meldonij on pojeo li ga je samo nabavio? Jer znam da Marco Rubio voli kokain.

bez posla i bez šolda
3 godine prije

bild.de/geld/wirtschaft/wirtschaft/corona-krise-2-8-millionen-arbeitslose-im-mai-71028532.bild.html

Dejan
3 godine prije

Mi smo na pragu novih otkrića, jedna tema zamenjuje drugu. Korona je bila, otišla. Ja jedem voće i povrće da održim imunitet, osim papaje jer ne bih da se zarazim koronom… načuo sam da korona boravi u papaji. Sada je nova tema ulični nemiri zbog ekonomije. To još nije stiglo na Balkan ali mi sve uvozimo sa zapada pa tako ćemo uvesti i nasilne proteste, sa odredjenim zakašnjenjem jer mi i ovako kasnimo za zapadom. A kad do toga dodje onda svi na ulice, mi plešemo (protestvujemo) celi dan i noć…

Starina
3 godine prije

*Dobro je, jer tko prizna pola mu se prašta, a tko ne, sve mu se prašta.” Ovoo je ispravno a ne ovo gore: ” Tko prizna pola mu se doda. ” Nažalost nisam primjetio nigdje micanja sa pozicija, otkaze, jasne upute da ne trebaju nikakva cjepiva a kamoli čipiranja, oduzimanje imovine svih koji su sudjelovali u stožerima državnim I lokalnim, koji su na silu zatvarali biznise i granice( a sigurno su imali svaki dan dobre dnevnice) , otkazi policajcima koji su pisali kazne, povrat svih naplaćenih kazni te odšteta za duševne boli i kamate, otkazi svim Covidiotima novinarima i zabrana rada u idućih sto godina, otkazi svima po novinama koji su brisali komentare protiv korone, otkazi političarima koji prepustili vlast kvazi herojima itd itd. A kamoli oduzimanje imovine svih koji su aktivno donosili akte i takve neustavne i neljudske odluke!!! Tako da članak donosi potpuno krivi zaključak jer Alemka i… Čitaj više »

woivniaewnfviesnfvrnerviaewrfvaewrfvaew
3 godine prije

Pronađite izjavu generala Ivašova rusima i čitavom svijetu, upoznati sa njegovim radom znaju što je sve govorio u zadnjih tri desetljeća…………………ako rusi stanu iza njega spašeni su…………….

sobravia
3 godine prije

Susjeda nakupovala praška za pecivo na kile i još nosi masku. Jedino je tužna jer više nema nastupa stožeraša u 14.00.
Narod voli da ga vlasti plaše.

putnik83
3 godine prije

Da bi uspostavili NOVI SVJETSKI POREDAK najprije treba uništit onaj stari.Odviše je human! Čovjek je indoktrinirano biće.Zato ga neće bit problem gurnut u ponor.Narod na narod i čovjeka na čovjeka uvijek su lako mogli nahuškati. Od samog rođenja nama se u svijest ugrađuje projecirana stvarnost.Vrtići,škole,udžbenici,religija,mediji služe izgradnji našeg poimanja svijeta. Ono na što “prosvjetljenji” nisu računali je internet. Globalna mreža informacija.Internet je produkt vojske SAD-a.Nikad nije bio zamišljen na način na koji danas funkcionira.Napose se oteo kontroli i ljudi su po prvi put u višetisućljetnoj povijesti došli do pravih informacija. Spoznali su zavjeru.Shvatili su da ništa nije onako kako nas uče. Znanje je nekad bilo isključivo privilegija “plave krvi” i klera.Običnom čovjeku nije bilo dozvoljeno znati čitati,doći u doticaj s knjigom. Mi smo prva generacija na planeti koja ima pristup informacijama. Prva generacija koja razumije da su religija,nacija,kapitalizam,socijalizam,komunizam,kreativizam,darwinizam,demonokracija,novac,inflacija,devalvacija i sve druge “mnogumne” ideje plod iste kuhinje. Ljudi nisu pokleknuli pred… Čitaj više »

Majk Majers
3 godine prije

Ukratko, mi Balkanci smo za njih Amerika.
Fala vam za članak, budimo i dalje svi logični

putnik83
3 godine prije

Ne bi htio bit zloguki prorok,al ne očekujte ništa dobro od bliže budućnosti. Osobno sam jako zabrinut dok gledam ovo sve oko nas. Globalna ekonomija zasniva se na potrošnji i povjerenju pojedinca i institucija u tržišta. To povjerenje više ne postoji. Smanjena potrošnja kojoj svjedočimo u svijetu vodi smanjenoj potražnji roba.Smanjena potražnja za robama dovodi do smanjenja potražnje za radnom snagom. Smanjenje potražnje za radnom snagom opet vode u smanjenu potrošnju i to vam je jedan začarani krug. Ovakav pad globalnih tržišta vodit u višegodišnju recesiju.Svjedočit ćemo izolacionizmu i otkazima. Pobrinite se za sebe i svoju obitelj na vrijeme.Vratite se korijenima,selu,obiteljskom zajedništvu. Obradite neki komad zemlje,pokušajte uzgajati stoku,pokušajte bit samodostatni u čim većoj mjeri. Brzo ćemo vidjet da je “car gol”. I da se svijet više ne može graditi na 1% bogatih. 1% onih koji novac stvaraju iz NIČEG.To jest stvaraju ga iz našeg prihvaćanja tog istog “ničega” za sredstvo… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Logično bio sam s vama od početka. Istina je pobijedila.

Zax
3 godine prije

O uzrocima ove plandemije ste vi na logicnom pisali prije pocetka ove histerije. A to je raspad globalnog financijskog sustava koji se poceo dogadjati krajem prosle godine. Nazalost pocetkom plandemije na logicnom su ti clanci nestali. Nazalost.

Dejan
3 godine prije

Odlogiranje – Isključivanje iz Matrixa (iluzije) 1. dio Dejvid Ajk
https://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/odlogiranje-iskljucivanje-iz-matrixa-iluzije-1-dio

Stjepan Cuković
3 godine prije

Zbog javnog objavljivanja vaših članaka i drugih svojih komentara kojima sam se protivio korona ludilu svaki drugi dan mi blokiraju profil ali ostajem uporan makar me potpuno onemogućili objavljivati preko faceboka. Pitam se tko će smoći hrabrosti i onemogućiti u daljnem radu ove koji ne dozvoljavaju da mislimo svojim glavama.

burt
3 godine prije

A i B tipovi sezonske gripe, studeni 2017-travanj 2018, Rusija 90 smrtnih slučajeva, cijepljeno protiv sezonske gripe 46% stanovnika Rusije
covid-19, 25. ožujak- 2.lipanj 2020 godina, Rusija 5215 smrtnih slučajeva

savic goran
3 godine prije

Лепо написано.Чекамо јесен,неће бити досадно када се магла бар мало разиђеsa

bumbar
3 godine prije

Scenarij ove tzv. pandemije, i cilj koji se njenim fabriciranjem treba postići, lijepo je objašnjen u dokumentu Rockefeller Fondacije iz 2010. LOCK STEP scenarij, napisan prije 10 godina, kaže: “Tijekom pandemije, nacionalni čelnici širom svijeta ojačali su vlast i nametnuli rigorozne propise i ograničenja, od obveznog nošenja maski za lice do provjere temperature tijela na ulazima u komunalne prostore poput željezničkih stanica i supermarketa. Čak i nakon što je pandemija prestala, ta se povećana autoritarna kontrola i nadzor građana i njihovih aktivnosti zadržala, pa čak i intenzivirala. Da bi se zaštitili od širenja sve većih globalnih problema – od pandemije i transnacionalnog terorizma do ekološke krize i rastućeg siromaštva – ČELNICI ŠIROM SVIJETA JOŠ SU ČVRŠĆE STEGLI POLUGE VLASTI”. Dakle, psihopati koji su tzv.pandemiju proizveli, trebali su alibi da se uvede totalna kontrola nad stanovništvom. Cjepivo s ID implantantom bi im trebalo ovaj totalni nadzor uvelike olakšati. (ID2020 and partners… Čitaj više »

PeroTunguz
3 godine prije

Ja htio da stavim ovaj link na facebook … I NE MOZE
Jednostavno nestane s TIMELINE za sekund

Lucija
3 godine prije

Evo propasti ugleda Lanceta: ” requested by NEJM”. It appears a major study published 22nd May in renowned international medical journal The Lancet, which ruled antimalarial drugs touted by Donald Trump as possible COVID-19 treatments could be lethal, was BASED ON DATA SUPPLIED BY AN OBSCURE ANALYTICS COMPANY, Surgisphere, which counts a sci-fi writer and exotic model among its staff. Within days of publication, LARGE RANDOMIZED TRIALS OF THE DRUGS, INTENDED TO PROVE OR DISPROVE THE STUDY’S ANALYSIS, WERE HALTED, and the World Health Organization and several national governments changed Covid-19 policies and treatments accordingly. However, Surgisphere, which also provided patient data for TWO OTHER HIGH-PROFILE CORONAVIRUS PAPERS, has come under intense online scrutiny from researchers, who’ve pointed out many obvious shortcomings in the Lancet paper. The journal has now issued an Expression of Concern saying “important scientific questions have been raised about data” and noting “an independent audit of… Čitaj više »

1991
3 godine prije

Ne vjerujem da niko be reagira na sve ovo.prije mjesec dana idem na plac ekipa oko mene maske nosi skaceju kad im se priblizis ..I onda vele na tv nema vise korone I odjedanput svi vani bez problema .da sad opet vele korona je opet bi kreteni 2 metra distance drzali.utakmice se igraju a gledatelji nesmijeju na stadion.ko je tu lud.ovo je bila jedna velika vjezba poslusnosti I uspjela je.na silu pokusavaju ljude individuirat ocito je zurba velika

Istrazuj
3 godine prije

Haha…
Ovaj Pernar je stvarno odlican!
Razbija bandu stozerasku direktno u parlamentu!
https://www.youtube.com/watch?v=WGSx4tgodvs

neznanje
3 godine prije

Zamislimo epidemiju bez proteklih mjera ,sve je slobodno kao prije. 50 do 100 miliona mrtvih. Hrpa invalida i reakcija Mislava P. Ajde Mislave jedan sajens fikšen tekst s 100 000 000 mrtvih, reakcija ljudi, reakcija novinara, reakcija političara. Interestantan eksperiment.

viking
3 godine prije

Alemka, Capak i Božinović su tipični globalistički plaćenici na daljinski upravljač. Ajmo se samo kratko prisjetit šta su nam uz blagoslov vlasti i svesrdnu podršku plaćeničkih medija, pa i crkve, sve radili i servirali u 2 mjeseca karantene: – masovna medijska cenzura i svakodnevno TV/internet ispiranje mozga, – poticanje na glorificiranje samozvanih spasitelja i “heroja” (pljeskanje, pjevanje “moje domovine” iz kućnog pritvora itd), – sustavno i namjerno širenje lažnih vijesti (prikazivanje navodnih masovnih grobnica, odvoženje mrtvih kamionima itd), – plasiranje lažnih statistika i naručene propagande (ivan đikić i njemu slični su nas stalno podsjećali na navodnu životnu ugrozu), – organiziranje sramne javne podrške kampanji širenja straha, u čemu su sudjelovali i pojedini poznati sportaši te estradne zvijezde (gade mi se više od stožera!)… Alemka i ekipa sada jedva čekaju mig svojih gospodara kako bi nastavili masovno umno i ekonomsko mučenje stanovništva, što je izgledno na jesen. U tome će im… Čitaj više »

Mucke
3 godine prije

Jes istina , dramaticna dogadjanja u svijetu povodom plandemije i sve one slike masovnih grobnica i vojnih kamiona koji odvoze hrpe mrtvih,golf loptica sa ticalima na svakoj slici i nevjerovatno pozrtovno medicinsko osoblje koje je na prvoj crti obrane ginulo kao snoplje.
U stvarnosti medicinsko osoblje od dosade je radilo ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=PbapuhCq1nk
I onda su jos trazili da im se plate prekovremeni.

Lucija
3 godine prije

“kreatori kaosa su dobili “napad inteligencije””
?
Ne bih rekla; ne odustaju oni ni od čega: da vidite kako će pokušat uvalit “drugi val”… do nove godine što će sve biti sa cjepivima…

Točnije, kod inteligentnih je proradila pamet, pa idu provjeravat podatke.

Ipak, čudno je to: da se zbog rezultata jedne studije – druge obustave.
Zamjenila bih sve te šefove projekata: kontrolira ih netko i naređuje im.
Ali, globalisti opet vode: “službenih” dokaza da klorokin zaista pomaže oboljelima od Covida – nema.
To što je on dokazan u praksi, druga je stvar.

Tko zna hoće li sad biti dovoljno novooboljelih za testiranje?

Prvi dio naslova je također sporan: gospodarstva su uništena još ranije.

andronik
3 godine prije

sve tocno. ja sam se od pocetka samo smijao takvom cirkusu. nevjerovatno da je to uopce postojalo. kad se sjetis onih idiota iz stozera i onda onig budaletina kvazi znanstvenika a u stvari glupih lizaca guziva onog smeca beskorisnog i glupog, djikic, rudan, lauc i koje sve jos retardirano glupo kljuse ne!!!

istina boli
3 godine prije

“Dobro je, jer tko prizna pola mu se prašta, a tko ne, sve mu se prašta.”
??????
ne kuzim. Tko ne prizna sve mu se prasta?
haha, pa sto se mene tice nema prastanja. A kamoli zaborava. Ona je produzena ruka zlocinaca, koju treba odjseci, pa samim time i oslabiti zlocince. Dobro je receno, ima novinara na tom spisku, medicinara i politicara koji su svi zajedno plesali u tom kolu………sve kazniti, sto vise to bolje. Nisu to dudeki koji nisu znali sta rade. Znali su dobro sve, i prodali mamu svoju za lovu. Nema milosti. Goli otok i slicno.

istina boli
3 godine prije

stota
koja si ti budala. I zamisli tako 100 godina. strahota

Davor drugi
3 godine prije

L.R. Štovani Mislave P. “Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.” Nemoguce je da ovako nešto bude napisano od osobe prosječne inteligencije i osobe koja posjeduje imalo informacija na ovu temu. Bilo bi mi interesantno čuti tvoje obrazloženje navedenog citata. Malo pomoći kroz jedno pitanje s moje strane da bi razumio situaciju: Ako Mislave uzmemo Njemačku kao jednu od najvećih ekonomskih sila na svijetu , da li ti je poznatoi da ovog momenta u Njemačkoj svaki peti na puno vrijeme uposlenik je ovisan o socijalnoj pomoći, i da je tendencija daljnjeg pada i obezvrjeđivanja radnika i dalje u tijeku? U usporedbi sa 70-80 taj se broj vise nego udvadesetorostručio. Kako to izgleda u drugim EU državama pokušaj si to sebi sam predočiti. Po tvom čini se da radnik u svojim pravima i primanjima nije još dovoljno zakinut, pa eto dođe nam… Čitaj više »

hogar strašni
3 godine prije

Plašili su nas koronom a kad pogledate na stranici https://hr.wikipedia.org/wiki/Broj_ljudskih_%C5%BErtava_u_Drugom_svjetskom_ratu
Žrtve drugog svjetskog rata koji je bio strašan i brutalan. Ako je to točno ispada da je smrtnost svijetske populacije bila SAMO 4%. Gdje je smrtnost korone u svijetu na ukupan broj ljudi. Nije vrijedno spomena. kako sam vidio u komentarima dalje uništavanje gospodarstva da ga drugi mogu preuzeti i zajašiti domaće stanovništvo.

Becko
3 godine prije

Bjelorusija :-)))). Pa dovoljno je pogledati njihovu statistiku (grafikone). Slikoviti primjer fabriciranja podataka. BTW Hrvatska ima manju smrtnost od Bjelorusije. Otidjite u Lombardiju pa tamo pricajte ove nebuloze o virusu. Logika pisca teksta se svodi na ima mrtvih ima virusa, nema mrtvih nema virusa :-))))) . To da skrivenih i zlih drzavno korporativnih interesa i mreza ima po cijelom svijetu nije upitno ali virus je stvaran I opasan ako je ne iskontrolira. Sve drzave su imale slicne strategije cak i Bjelorusija. Ali definitivno autokratske drzave su vise fabricirale podatke sto se vidi golim okom na grafikonima

annabella
3 godine prije

Ne kradite – država ne trpi konkurenciju! 😂

Dr.Indoktririrani
3 godine prije

Masa ke top.meso!?
A ciljevi,ko zna?!
Certif.0f Vaccine Identität. Digit 19,
Preraspodjela resursa,ja imamsve a ti…
Kontrola -cenzura…
Korupcija do zadnje kapi otpora…
Daljenastavisam.

Slagalica
3 godine prije

Poštovana redakcijo, Ponovo bih Vas zamolio da napravite analizu UKUPNE smrtnosti u evropi i da se napravi uporedna analiza sa prethodnim godinama. Samo ukupna smrtnost (a ne samo od korone) daje validne podatke za poredjenja s obzirom da je manipulacija pripisivanja smrti koroni velika… Na sajtu https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/ imaju samo podaci ukupne smrtnosti od 2016-2020 za sljedece evropske zemlje … These graphs were generated in week 2020-22 with data from all 24 participating countries: Austria, Belgium, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany (Berlin), Germany (Hesse), Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, UK (England), UK (Northern Ireland), UK (Scotland), UK (Wales). Uzimajuci podatke sa grafika (po sedmicama) broj svih umrlih po godinama za period do 21 sedmice dobio sam sljedece podatke: 2016: Ukupni broj umrlih od pocetka godine do 21 sedmice iste godine cca 1 150 000 2017: Ukupni broj umrlih od pocetka godine do 21 sedmice… Čitaj više »

bernarda
3 godine prije

Zašto se čuditi? 90% navodnih znanstvenih istraživanja, bilo da se radi o bolestima, klimi, zagađivanju, ekosustavima ili drugim, bez obzira na to gdje su objavljena, sve se vrši bez znanstvene strogosti, na ograničenim uzorcima, s podacima koji se najčešće zakrpe za tvrdnju teze. dežurnog istraživača. Gotovo svi parametri se ne uzimaju u obzir niti se odabiru slobodno a priori od onih znanstveno otkrivenih. Trebaju samo novinare da stavljaju velike naslove i promoviraju razne kampanje i politike lobiranja. Jednostavno pitanje: Tko je odredio ovu tvrtku da napravi istragu? Ovo je prvo pitanje za postaviti. Procitala sam vise puta ovaj clanak ali nigdje nisam procitala tko je odabrao ovu tvrtku i od koga je bila placenada provede istragu o navedenim lijekovima. Ovo je kap koja je prelila casu: i cijelo je čovječanstvo platilo cijenu. Ukratko, WHO se, jednom zauvijek, plastično potvrdio kao automat za igre u rukama beskrupuloznih šakala. Da je pravde… Čitaj više »

Doktor
3 godine prije

“Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.”
Odavno ne procitah vecu glupost?! Cijena rada nikada nije bila visoka neko su porezi, extra porezi i extra profit ti koji su unistili gospodarstva! Nekada su kapitalisti bili zadovoljni ako na godisnjem nivou imaju 10% ciste dobiti a sada ako nemaju barem 100% ciste dobiti smatraju da se bave pogresnim biznisom! Zbog ekstra profita preselili su proizvodnju u siromasne i korumpirane zemlje gdje skoro pa da i ne placaju poreze. Svaka drzava bi trbala takve kapitaliste protjerati da zive tamo gdje ostvaruju kapital!

prepri43
3 godine prije

Živi bili pa vidili,na kraju se broje mrtvi!

Ajmo
3 godine prije

Toliko su Stožeraši isticali da su nas spasili jer su analizirali svaki pojedini kontakt svakog koronaša. Njih 2500. A gdje se kretalo ovih 80 000 koje nisu nazvali ni crtali stabla njihovih kontakata. Jel se zbila neka katastrofa? Vide li oni leševe po cesti? Koliko Bil Kil, Kilary i Soroš plaćaju sve te marionetske vlade i stožeraše diljem Europe?

radijacija2000
3 godine prije

Prema planu, sledeći čekor je izazivanje anarhije (naravno, kontrolirana, kao i sve obojene revolucije do sada )

Bosanac
3 godine prije

Koje su maske pale? One sa starih Venecijanskih Masquerade balova?

Dopizdilomi
3 godine prije

Cijelom svijetu treba reset. Sorose, Rothschilde, Bilderberg grupu i slične zajedno s nasljednicima i rođacima treba eliminirati iz čovječanstva i napretka te kompletno promjeniti bankarski sustav i to pod hitno. Možda bi civilizacija nakon toga imala šanse za opstanak i razvoj.

Grom iz vedra neba
3 godine prije

Poštovani Mislave, manje više se s napisanim sve slažem, ali imam jednu nejasnoću, pa skoro bi se moglo reći i primjedbu, a odnosi se na (izvadak iz članka …” a gdje jasno piše da smrtnost u Bjelorusiji iznosi 0,0026% tj. 26 osoba na 1.000.000 stanovnika”). Nekako se sjećam da je najčešća smrtnost, odn. stopa smrtnosti ili mortaliteta na godišnjem nivou u većini zemalja cca 8-9 promila (u nekim zemljama s mlađom populacijom može bit i malo manja). E sad, 9 promila je 0,9% pa ako je razdijelimo na mjesece, ispada da je po mjesecu zaokruženo na cca 0,07%. Tako npr. talijana ima malo više od 60 mil, sa stopom mortaliteta oko 9 promila talijana godišnje umre cca 540.000. Moguće da se ona stopa koju si naveo odnosi na povećanje smrtnosti, što je fakat zanemarivo povećanje. Samo to, molim te provjeri pa razjasni o čemu se radi. Pozdrav

miro
3 godine prije

cini se da utor ovoga teksta , zeli zastititi kinu svim sredstvima, isto sve dok proleterske zemlje postoje kao sssr i kina sloboe nema,

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI