fbpx

Maske su pale, gospodarstvo je uništeno, a kreatori kaosa su dobili “napad inteligencije”

Didier Raoult - Aleksandar Lukašenko

Dočekali smo dugo očekivani moment kada se svode računi. Hrvatski stožeraši stidljivo priznaju svoju grešku. “Slavni” Lancet je pred povlačenjem znanstvene studije, zbog koje su ekspresno zabranili klorokin u Francuskoj. Stožeraši Quebeca stidljivo priznaju da povećanja smrtnosti od koronavirusa nije bilo. Karanten-novinari, korisni idioti, bježe od teme korona, nadajući da će ih publika zaboraviti… E neće. Vjetar je upravo zapuhao na pravu stranu na kojoj smo bili od samog početka.

Svjedočimo masovnom “napadu inteligencije“, gdje svi mijenjaju svoje mišljenje. Do jučer su bili sigurni u sve što su izgovorili, a danas su ipak postali “inteligentni” i shvatili što svaka logična osoba odavno vidi, bez da ima diplomu. Smrtnost kojom su nas plašili je fantazija. Najava drugog vala epidemije je fantazija, tvrdi profesoru Didier Raoult. Superiornost zapadnog zdravstvenog sustava u odnosu na onaj iz Afrike, isprepletenog raznim financijskim interesima, također je fantazija. Doista živimo u svijetu fantazija i manipulatora.

Hrvatski stožeraši

Alemka Markotić, nakon brojanja umrlih i širenja histerije, izjavi sljedeće: “Racionalnim postupanjem ćemo se bolje zaštititi. Pripremljeniji smo, imamo dijagnostiku i iskusniji smo. Prvi put smo zatvorili sve zbog panike, ali sljedeći put neće biti tako. Ako Covid bude u cirkulaciji, morat ćemo biti spremni odraditi sve bez zatvaranja.

Dobro je, jer tko prizna pola mu se prašta, a tko ne, sve mu se prašta. Dakle, Alemki ćemo oprostiti pola, s nadom da je više nećemo gledati u budućnosti. Ne ulazimo u stručnosti gospođe Markotić, jer za takvo što nemamo kredibilitet, ali joj zamjeramo što u stožeru nije bilo oprečnog mišljenja. Umjesto da uključe mišljenje svih hrvatskih stručnjaka, stožeraši su narcisoidno brojali novooboljele i mrtve, a dobro su znali da je u slučajevima epidemija i pandemija strogo zabranjeno širiti paniku. Nikada, ama baš nikada u povijesti nije zabilježeno slično medijsko širenje straha i panike. Zašto je to učinjeno, to ćemo tek saznati.

The Lancet

Lancet je upravo upozorio svoje čitatelje na činjenicu da su im upućena ozbiljna znanstvena upozorenja u vezi studije o hidroksiklorokinu, koja je trenutno podvrgnuta reviziji autora.

“Prestižni” medicinski časopis The Lancet distancirao se od mnogo kritizirane studije koju je objavio o hidroksiklorokinu, priznavši u službenom upozorenju da nad njom lebde “važna pitanja”.

Objavljena 22. svibnja, studija se temelji na izvlačenju podatka 96.000 pacijenata hospitaliziranih između prosinca i travnja u 671 bolnici i uspoređuje status onih koji su bili na liječenju i onih koji nisu liječeni.

U trenutku objavljivanja, mnogi istraživači izrazili su sumnju u ovu studiju, uključujući skeptične znanstvenike u pogledu vrijednosti hidroksiklorokina protiv Covid-19.

U otvorenom pismu objavljenom 28. svibnja deseci znanstvenika širom svijeta su pomno analizirali studiju objavljenu u Lancetu u kojoj su pronašli metodološke propuste i posumnjali u integritet korištenih podataka.

Podaci dolaze iz privatne tvrtke Surgisphere, koja se reklamira kao američka tvrtka za analizu zdravstvenih podataka.

Studiju su također s virulentnošću napali branitelji hidroksiklorokina, na čelu s francuskim istraživačem profesorom Didier Raoultom. Nakon što je studiju već opisao “neurednom”, profesor Didier Raoult je procijenio da su studiju radile osobe “lakiranih cipela”.

Na temelju ove, vrlo upitne studije, a na zahtjev francuskog Ministra zdravlja Oliviera Vérana, ekspresno je zabranjen klorokin, jedan od najsigurnijih lijekova na svijetu. Francuski liječnici i znanstvenici traže da se ova zabrana hitno povuče.

Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta

Medijska korporacija koja napada profesora Raoulta

Bjelorusija i Lukašenko

Dok su Balkance trpali u, kako reče gospođa Alemka Markotić, neopravdanu i panikom uspostavljenu karantenu, Bjelorusi su igrali nogomet i hokej na ledu. Predsjednik Lukašenko je jedini predsjednik na našem Planetu koji je osobno provjerio statističke podatke koje su mu predstavili bjeloruski eksperti, te zaključio da korona ne može biti povod za blokiranje gospodarstva. O ispravnosti njegove odluke, izjasnila se pozitivno i WHO (Svjetska zdravstvena organizacije).

Rezultat odluke se vidi na stranici Worldometers s koje su mainstream i lobotomizirani novinari svakodnevno skidali podatke, a gdje jasno piše da smrtnost u Bjelorusiji iznosi 0,0026% tj. 26 osoba na 1.000.000 stanovnika. Pametnom dosta.

Predsjednik Aleksandar Lukašenko nam je obećao nakon krize dati više informacija o interesima koji se kriju iza korona histerije. Nestrpljivo čekamo čuti ono u što već odavno sumnjaju čitatelji portala Logično.

Rusija i uspješne mjere koje ne smiju obznaniti

Znamo, sada ćete reći “Rusija ima također mali broj mrtvih u odnosu na Zapad”. Ne poričemo, ali za sve postoji logično objašnjenje za što vam prilažemo materijalni dokaz kojeg čak ni ruski mediji ne vole previše objavljivati. Izgleda da u Rusiji također imamo farmaceutski lobi koji nastoji stvoriti komercijalno cjepivo, te ga izvesti kao naftu i žitarice, koristeći svjetski ugled i utjecaj predsjednika Vladimira Putina.

Klorokin i azitromicin se u Rusiji koriste od prvog dana, što je vjerojatni razlog malog broja umrlih. Ova dva lijeka su bila zabranjena u gotovo svim zemljama gdje je smrtnost od koronavirusa bila najveća.

Neki naši komentatori, tvrde da su u Hrvatskoj također liječili s klorokinom i azitromicinom. Pohvalno, ali se pitamo zašto je to prešućeno? Zašto je Alemka Markotić javno promovirala upitni i skuplji Remdesivir, iza kojeg stoji američka farmaceutska tvrtka Gilead Sciences i opskurni lešinarski fondovi, a ne jeftini klorokin i hrvatski azitromicin? Na ovo pitanje također treba dati odgovor.

Dokaz čime Rusi liječe pacijente oboljele od koronavirusa (Moskovska bolnica)

Liječenje u Rusiji

Nezaposlenost u 9 mjesecu će eksplodirati

Svođenje računa tek počinje. Signal za početak su predstojeći izbori koje govore o katastrofi koja nas čeka. Očito se vlast nečega boji.

Svjetsko gospodarstvo je stalo, europski državnici se hvale novim dugom koji će nas navodno spasiti, što je obična laž. Ne postoje nepovratna sredstva, jer države i vi osobno solidarno jamčite svaki “nepovratni euro”.

Ako posao gubi zapadni radnik, koji treba kupovati proizvode proizvedene u balkanskim država, bez posla ćemo ostati i mi jer od toga ovisimo. Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.

Hrvatska i Srbija su pobjednici

S velikim zadovoljstvom možemo reći da su Hrvatska i Srbija pobjednici u koronakrizi. Ne zbog rezultata ili neopravdano uvedenog karantena za sve, već zbog pojedinaca i udruga koji su uzeli veli rizik kako bi običnom puku objasnili nelogičnosti političkih, stručnih i medijskih aktivnosti.

Balkanski medijski prostor je jači i slobodniji nego zapadni gdje neke teme nije moguće ni otvoriti. U Hrvatskoj i Srbiji postoje udruge u kojima sjede časni pojedinci s besprijekornim karijerama. Svi zajedno smo vodili bitku protiv stranih lobija, lokalnih petokolonaša i osoba koje su podlegle propagandi, ne shvaćajući što se ustvari događa.

Analizom komentara ispod članaka mainstream medija, prije i poslije koronakrize, jasno je svima da smo ovu bitku svi zajedno dobili, ali ne i rat protiv raznih nametnutih idelogija. Bitka se nastavlja – zajedno smo jači i spremniji.


Koronaprofiteri nismo glupi. Ne silujte nam više mozak raznim “bajkama” s istom ekipom u talu

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
156 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ime
Gost
Ime
8 mjeseci prije

Sad tek počinje domino efekt. Rušenje gospodarstva i bune. Tko zna što još.

Promatrač
Gost
Promatrač
8 mjeseci prije
Reply to  Ime

Neredi,prijetnja anarhijom,kako zaštititi poštene poslušne građane…?? Gle čuda,ima tehnologija i za to. Čipovanje.

hogar strašni
Gost
hogar strašni
8 mjeseci prije
Reply to  Promatrač

Mislim da bi se mogli pojaviti čipovi 7,62 i 7,9. Čitam u nekim novinama da Eu nema problema s rasizmom ali ima s nacionalizmom koji tinja sve vrijeme. Ne želim to ali sve vodi u tom smjeru.

Mr. No
Gost
Mr. No
8 mjeseci prije
Reply to  Ime

@Logicno: ,, Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.”
Jednostavno nije tacno! Na zapadu cijena rada je vec u opadanju zadnjih 30 godina. Ne vrijedi to sad polemzirati kad je autor takvog stava. Zapadni proizvodi su vrlo jeftini, osim auta, zbog toga i trpe domace proizvodnje diljem svijeta(nasa regija) jer to je samo mrvica sto mi izvezemo-njima, koliko nas uzmu po usima, raznim drumovima.

i Pitanje: ne nekoliko tema mi pustite komentar u eter i nakon pola ure, pojela ga maca, zasto?
Mada ima neki hadzija koji koristi mi ,,ime” pa ga lijepo molim ,,sikter bre”. Pozdrav.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Mr. No

domace gospodarstvo je unisteno da ga stranci preuzmu i da ovoisimo od velikim igracima koji nas truje
a za to su dobili i dobiju provizije , politicari i direktori tih poduzeca koji su i glavni krivce pljacke
i ovde staje sve odtalo . tu je kraj.
primijer
Slavonija
Brodogradnja
Stocarstvo Poljopriveda
itd.

Željko
Gost
Željko
8 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

@Armagedon Niste vi vidjeli što je pustinja jer od Zvornika do Trebinja, uz najljepšu prirodu na planeti Zemlji posebice okolina Foče, skoro da ne možete vidjeti čovjeka, tek neki automobil na cesti! A u pitanju je negdje oko 380 kilometara cestovne udaljenosti!

miro
Gost
miro
8 mjeseci prije
Reply to  Mr. No

vazno je da si spomenuo regiju

Dayal
Gost
Dayal
8 mjeseci prije
Reply to  Ime

Pa u tome je poanta, da mafija promijeni drustveni sistem, sa naizgled slobodnog kapitalizma u otvorenu digitalno temeljenu birokratsku diktaturu.

Obavezno posjetite web stranicu weforum.org To je sluzbena stranica World Economic Forum-a. Klik na PLATFORMS, i onda klik na COVID CRISIS RESPONSE (ili tako nesto). Sve pise, impact na sve dijelove zivota. To su planovi koje vladajuci provode. Koliko ce biti uspjesni, ovisi o nama, a ne o njima. Samo, moramo se probuditi i pamet u glavu.

Diogenes
Gost
Diogenes
8 mjeseci prije

Vjerojatno naručeni članak od poslodavaca,jer kako onda tumačiti posipanje pepelom i priznanje Švedskog stratega za postupanje u pandemije koji sada kaže da su pogriješili što nisu uveli strože mjere. Samo zahvaljujući strogim mjerama u Hrvatskoj nije bilo više zaraženih i mrtvih.

Suza suzu goni
Gost
Suza suzu goni
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Diogenes, plači samo plači sendivča ti više nema. Ljudi bez para su vas raščerupali.

Armgedon
Gost
Armgedon
8 mjeseci prije
Reply to  Suza suzu goni

Sua suzu goni …….hahah kako ih je lipo cut kad cvile , kricu ,jaucu, ka pantagana u misolovci , od srama nebi napisa sto ovi tip pise vec duze vrime
A ima ih 5 6 ovakih , neki si podvojene licnosti , pa malo na jednu stranu malo na drugu ,
A onda osude druge da su takvi .

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

@Diogenes “Samo zahvaljujući strogim mjerama u Hrvatskoj nije bilo više zaraženih i mrtvih.”
Ajde sad kad si nas prosvijetlio s svojom mišljenjem, reci ti nama i obrazloži kako si došao do takvog zaključka?
Unaprijed zahvaljujem.

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Sparkling
Doista nisi u stanju sagledati iole širu sliku? Potrudis e malo čitati i razmišljati. Niti jedan portal to ne može učiniti za tebe. Potraži brojke, zbrajaj, uspoređuj. Uzmi u obzir cijeli svijet, populaciju, procjepljenost svim cjepivima itd.
Diogenes je u pravu.

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  neznanje

@neznanje
Baš u tome je razlika između tebe i mene što ja za razliku od tebe ne padam na brojeve i tekstove u MSM nego su moji vidici mnogo širi. A da potražiš i ti brojke i statistiku van MSM i potrudiš se razmišljati svojom glavom možda bi se i u nekom pogledima čak i složili. No nažalost najveću prevaru od kad je čovjeka većina će shvatiti prekasno.

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Spark
Ne vidi se iz tvog posta.

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Sparkling
Kad imaš “široke vidike”( i pogledom obuhvaćaš cijelu šumu) važno je i stabla uočiti.

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  neznanje

neznanje
Naravno, to se i podrazumijeva.

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Sparkling
vecernji.hr/vijesti/lauc-napokon-je-jasno-zasto-se-virus-brzo-sirio-a-postoji-dobra-i-losa-strana-spoznaje-1407421

DŠ...
Gost
DŠ...
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Ovo je neka nova matematika. Umjesto da smrtnost računaju prema broju oboljelih, ovi sve bolesnike stavljaju u isti koš!?

—-
Rezultat odluke se vidi na stranici Worldometers s koje su mainstream i lobotomizirani novinari svakodnevno skidali podatke, a gdje jasno piše da smrtnost u Bjelorusiji iznosi 0,000026% tj. 26 osoba na 1.000.000 stanovnika. Pametnom dosta.

Logičar
Gost
Logičar
8 mjeseci prije
Reply to  DŠ...

Samo je broj mrtvih na milijun stanovnika usporediv, sve ostalo je manipulacija.

mislim
Gost
mislim
8 mjeseci prije
Reply to  DŠ...

pravi račun je samo ,kolika je smrtnost naspram ozdravljenih.

tihobl
Gost
tihobl
8 mjeseci prije
Reply to  mislim

Ni smrtnost nije pravi pokazatelj jer su jedni umanivali, a drugi dodavali broj mrtvih.
Treba pogledati kako je ko radio u ovoj situaciji. Jedni su bez potrebe prikljucivali ljude na respirator kako bi bolnica vise naplatila lijecenje i tako ubijali ljude, drugi su pokusavali da spasu sto vise zivota bez obira na preporuke SZO. Rusi su nisku smrtnost postigli masovnim testiranjem i davanjem terapije lakim slucajevima prije nego sto dodje do komplikacija. Bjelorusi su posebna prica – imaju jako zdravstvo i jaku epidemiolosku sluzbu naslijedjenu iz SSSR. Dokazali su da mogu iskontrolisati i ozbiljnije epidemije od ovoga gripa. Na ove nase kolonijalne namjesnike ne treba se ljutiti, pokazali su se prilicno dobro u situaciji u kakvoj jesu. Nema smisla uporedjivati ih sa Lukasenkom, nisu ista kategorija. Uporedite ih sa njihovim kolegama iz EU i vidjecete da su iznad prosjeka unije.
U clanku se postavlja pitanje zato se ne objavi da je lijeceno “nepodobnim” lijekovima dok su ministri reklamirali “podobne” preparate. Mislim da ne treba o tom pricati, vec da i dalje ministrima usta trebaju biti puna ljudskih prava, demokratije, evropskih vrijednosti i ostalih podobnih mantri, a djelovanje sasvim drugacije. Neka i dalje konkretne poteze u suprotnosti sa preporukama, a neka se i dalje kunu u zacrtane ideale.

radijacija2000
Gost
radijacija2000
8 mjeseci prije
Reply to  mislim

Pa u Bjelorusiji je virusu data najvecha Shanda na cijeloj Planeti da pokazhe koliko je opasan. Eto ti podatke : 26 ljudi na 1000000 . Shto sad meshash babe i zhabe . Ako je mali broj zarazhenih, josh bolje, to znachi da virus Nike jako zarazan.

tihobl
Gost
tihobl
8 mjeseci prije
Reply to  radijacija2000

@guest_430100
Ispustio si jednu sitnicu: ruski epidemiolozi su radili punom parom. Izolovali su bolesne i lijecili, otkrivali njihove kontakte i provjeravali da li su inficirani. Bjelorusko zdravstvo je pokazalo koliko je sposobno i organizovano. Nemoj misliti da kod bjelorusa nije postojao karantin (doduse bjelorusi su zatvarali bolesne, a ne zdrave kao u ostatku svijeta).
Da bjeloruski ljekari nisu odradili kako treba broj mrtvih bio bi veci bar za dvije nule. Nije lijepo od tebe sto sto zanemarujes njihovu ulogu u ovoj prici. Odradili su epdemiju sve po knjizi, nisu eksperimentisali kao ovi na zapadu.

Mikojan
Gost
Mikojan
8 mjeseci prije
Reply to  tihobl

tihobil, sad jedno praktično pitanje, hoće li ovakav postupak biti kod svake sezone gripe ?

tihobl
Gost
tihobl
8 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Mikojane nece biti svaki put bjeloruski epidemiolozi isto reagovati, vec samo kod sledeceg bakterioloskog rata ili bakterioloskog terorizma. Englezi su na koroni pronasli 8 sekvenci DNK aminokiselina koje se mogu naci samo kod ljudi i zbog toga lako prodire u organizam. To im je dokaz da je umjetno stvoren (zanemari sto tvrde da nisu oni odradili modifikacije vec kinezi). Druga je stvar sto su nasi zatvarali zdrave u karantin, a bolesne pustali da hodaju.

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije
Reply to  radijacija2000

radijacija

Donio si pogrešan zaključak.
Virus jest zarazan. Zarazniji od gripe, ali ne tako zarazan kao ospice.

Bjelorusija osim što ima
– zdravstveni sustav socijalističke države, ima i one navedene prednosti Ist. Eu.:
– genetiku, drugačije receptore na stanicama,
– stanovništvo cijepljeno BSG om

Sa koliko svaki od ovih faktora pridonosi – bilo bi zgodno napraviti matem.model.

Kako da ne
Gost
Kako da ne
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Genetiku drugaciju?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
8 mjeseci prije
Reply to  DŠ...

SAD procijepljenost “protiv” obicne gripe 82-98%. Izgledno je gdje je veca procijepljenost i kontaminacija okoline pusiona je veca. Treba jacati imunitet, a ne “ubadat” 140 i kusur vakcina u sve odreda. Tko voli nek izvoli! Pozatvarat sve te filantrope i trazit odgovornost “placenicke” struke i papagaja bez mozga koji određuju sto ce biti fake news kao smo svi moroni pa ne znamo sami zakljucivat temeljem analize iz vise izvora. Medjutim cinjenica da oni nece stati, a ne bismo trebali ni mi.

Stjepan Cuković
Gost
Stjepan Cuković
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Na početku ovoga korona ludila pisao sam da će stožer za svaki plus koji nje dobio na početku na kraju dobiti 10 minusa.

Sam
Gost
Sam
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Diogenes
Hahaha zar jos ima zivi dinosaura koji nisu skontali?! A nije uopce tesko.
Nevjerojatno bas.
Pohvala Logicnom a evo i satisfakcije

Mucke
Gost
Mucke
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Kako ce skontat kad je prije par dana izasao iz podruma nakon 3 mjeseca ,jos trepce okicama.

First Last
Gost
First Last
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

To se i meni čini, naročito znog ovog:
“Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.”

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Velage tocno
LOGICNO sija na ovim prostorima di se spustila tama ,i osvijetljiva svima put da nebi oni koji nemaju svijetilju zalutali u mocvaru. I zato vam hvala svi koji se borite za istinu i dajete nam svima nadu.
Hvala Urednistvu LOgicnog !!!!!!!!

Farree
Gost
Farree
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Ovo je genijalno. Po ovoj logici ja bi trebao strpavati ljude u doživotni zatvor jer mi je kompjuterska simulacija pokazuje da je taj čovjek potencijalni ubica i da bi, da je bio na slobdi ubio barem 100 ljudi. I nakon što čovjek ostari u zatvoru i naravno nikoga ne ubije, onda kažeš, ali da nisam uveo mjere i strpao ga u zatvor, on bi bio sasvim sigurno ubica.

Corona nikada nije bila medicinski nego isključivo geopolitički narativ

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Diogenes
Jbacemo vam matr svima, samo se koprcajte i cvilite. Stvari su se ubrzale. Nece jos dugo gmizati i trovati okolo.

Diogenes
Gost
Diogenes
8 mjeseci prije
Reply to  istina boli

Istrijebit će te vi sami sebe – budalo ispranog mozga – što bih volio da u Hrvatskoj pobijedi Škoro da vidite što znači imati privatno zdrastvo . Onda se nećete trebati brinuti oko cijepljenja nitko vas neće tjerati a nećete imati ni novaca za cjepivo ni da se liječite.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

ebo te skoro u supak, tamo gdje se nalazi tvoj mozak. Sad si nama nasao soliti pamet o modelima karantene i ostalim glupostima, a prepun internet o napuhavanju oboljelih, krivim tretmanima po bolnicama, vezama medicinske mafije, “upozorenjima” smradova gatesa, faucija i ostalih zlocinaca itd itd, i sad se ti pametnjakovic nalazis pametovati kako se trebalo vise zatvarati i ogranicavati. To je stvar koja je pusila na pocetku jer se nije znalo o cemu se radi. No vrlo brzo se istina saznala, a ovakvi faktografi, sendvicari i ostali kao ti mogu samo cvilitii i plakati. A mozes se zatvoriti sa kokosarom skvorom u krevet, pa se malo zabavljajte u karam(tenii). Mozda te bude cjepio u guzu, da ti pomogne promovirati privatno zdravstvo na demokratski zapadni nacin.

Diogenes
Gost
Diogenes
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Ne smetaju me ovi minusi nego me žalosti to koliko ima jadnika ispranih mozgova. Pitanje za sve te hrabre heroje što mi prijete i sprdaju se sa mnom – smije li se pušiti u javnim prostorima , bolnice , kina , vlakovi , autobusi itd. kako se smjelo do nedavno – samo da vam navedem jedan primjer jadnici.

C&A
Gost
C&A
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Ja bih tebi zabranio pušenje, pa te odveo na istoimenog benda koncert …ali nema više kave …pojeli smo je…TLN
P.S.popušio?

rvi
Gost
rvi
8 mjeseci prije
Reply to  C&A

Što je jadnici – što se niste usprotivili zabrani pušenja . Stjerali su vas već u torove, svjesni ste vi te istine da ste samo mali uplašeni crvi zato me bombardirate sa minusima jer vam u toj vašoj nemoći i jadu preostaje bez straha od kazne. Čipiranje , cijepljenje i tko zna što još , na sve će te vi sa strahom i šutke pristati i baljezgati po portalima dok vam i to ne zabrane. Ajmo sa minusima ožeži jado i bijedo.

Sam
Gost
Sam
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Evo jarane jedan izazov za tebe.
Ja sam spreman da se dobrovoljno zarazim KURONA virusom pred svim citateljima i urednistvom Logicnog i ako nakon 14 dana budem ziv da ti i oni koji tako razmisljate dodjete i javno pred svim citateljima objavite svoja prava imena i prezimena i kazete da ste najveci KONJI na prostoru bivse Jugoslavije.

Mikojan
Gost
Mikojan
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Sam, ja bi te drage volje zarazio Covid-19 virusom ali ne mogu da ga nađem, može nešto drugo, recimo triša, znam dobru trebu, nemaš brige !

Mikojan
Gost
Mikojan
8 mjeseci prije
Reply to  Diogenes

Diogenes, zanimljivo kako ti vidiš druge da su ispranog mozga a zapravo spomenuvši Škoru ti si školski primjer ispranog mozga ali samo tebi to nije jasno, naravno.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Nije Diogenes ispranog mozga on, radi protiv Skore , on je HDz ILI SDP ,HNS koji se boje Skore ka vraga
Znate zasto podrzava Skoru , Ako tipovi ka Diogenes podrzava Skoru , Vijerojatno nece niko glasat za njega ,
On ga zapravo ne podrzava vec je protiv Skore

Ma bilo ko da dobije osim HDZ SDP HNS SSH …..ove stranke nemaju nikave veze sa Hrvatskom a ima ih jos

Mikojan
Gost
Mikojan
8 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

Armagedon, ima logike u tvom promišljanju ali kod takvih nikad ne znaš što mu je na umu. Škoro i desničari su frakcija HDZa samo još veči nesposobnjakovići, HDZ kravu održava na životu da je mogu rezat svaki dan, ovi bi je priklali odmah a poslje toga glad. I na kraju za štovatelje Škore samo jedno pitanje (ok, debeli OT ali moram) što bi Škoro bio da nije bilo HDZa, nitko i ništa, kafanski pevač, možda.

VOLGA VOLGA
Gost
VOLGA VOLGA
8 mjeseci prije

Iskreno,uljepšali ste mi dan,dijelim mišljenje izneseno u članku…ali naci porobljivači ,lopine i eugeničari se ne predaju…smišljaju već nešto drugo…zato svemu tome treba stati nakreaj…kako nije sramota i Crkvu -one koji odlučuju,što su napravili …Kako će moći izaći pred ljude i znati koliko su života što direktno,što indirektno uništili…Kada će SVI koji su ovo proizveli odgovarati za svoja zlodjela-zločin protiv čovječnosti,kada?

Lilly
Gost
Lilly
8 mjeseci prije
Reply to  VOLGA VOLGA

Na onom svijetu.

annabella
Gost
annabella
8 mjeseci prije
Reply to  VOLGA VOLGA

Kada (ako) se ljudi konačno probude i počnu misliti svojim glavama

tedi
Gost
tedi
8 mjeseci prije

E tako mi na Balkanu prolazimo vec 30g, pa valjda smo nesto naucili, vidim i mnogi bjeze od budala i fukara.
U Srbiji prazna kasa akcize na mmnoge robe rastu a Vucic tupi najveci BP imamo u Evropi.Zemljo otvori se.
Tko to zguta ima da ga nema.

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga
8 mjeseci prije

Ja cu drugu temu.Pisao sam vam prije tri tjedna da kupite akcije na berzama a neki su me ismijavali a ja uzeh samo na jednoj akciji 40% sad mogu napisati kako se zove pa provjerite danas sam to unovcio ,Infinion.Sad se ismijavajte i dalje pozzzzz😊😊

mislim
Gost
mislim
8 mjeseci prije
Reply to  Baba Vanga

je ,ali nisi htio reči ni tada, a nisi rekao ni sad .
KOJE?

mislim
Gost
mislim
8 mjeseci prije
Reply to  mislim

jel infinion , nikad čuo.

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga
8 mjeseci prije
Reply to  mislim

Infineon ☺

mislim
Gost
mislim
8 mjeseci prije
Reply to  Baba Vanga

pogledao sam.
po tehničkoj , bufet ima svoja ulaganja.
nisi napravio neku lovu, i nisi trebao još keširati.

SAD i senator
Gost
SAD i senator
8 mjeseci prije

Pitam se gdje je sada nesretna Ai Fen? I zašto Randal Paul ni nije rekao je li Meldonij on pojeo li ga je samo nabavio? Jer znam da Marco Rubio voli kokain.

Doping senator
Gost
Doping senator
8 mjeseci prije
Reply to  SAD i senator
Mateja
Gost
Mateja
8 mjeseci prije
Reply to  SAD i senator

Meldonij je bil za njegovega sodelavca Marka Rubija.

bez posla i bez šolda
Gost
bez posla i bez šolda
8 mjeseci prije

bild.de/geld/wirtschaft/wirtschaft/corona-krise-2-8-millionen-arbeitslose-im-mai-71028532.bild.html

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije

Mi smo na pragu novih otkrića, jedna tema zamenjuje drugu. Korona je bila, otišla. Ja jedem voće i povrće da održim imunitet, osim papaje jer ne bih da se zarazim koronom… načuo sam da korona boravi u papaji. Sada je nova tema ulični nemiri zbog ekonomije. To još nije stiglo na Balkan ali mi sve uvozimo sa zapada pa tako ćemo uvesti i nasilne proteste, sa odredjenim zakašnjenjem jer mi i ovako kasnimo za zapadom. A kad do toga dodje onda svi na ulice, mi plešemo (protestvujemo) celi dan i noć…

tedi
Gost
tedi
8 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Ne plasi se,samo zapdna Evropa ima da se plasi.DZonson je juce najvio da Britance ocekuje kriza koju nisu vidjeli zadnjih 300g,jer nafta ce da se kupuje,nema vise kolonija da sa njihove grbace zive, VB ima samo 5% energenata za svoje potrebe,Svedska je na granici kao i Norveska,Njemacka ima ugalja,i to dosta,ali voli da kupuje tudze energente,svoje cuva.Kod nas nitko ne prica o MINI SENGENU,Albanija, Kosovo,Makedonija, BiH,Hr nafta, ugalj, minerali,sume,Ceska, Poljska,dok su Rumunija, Bugarska i Grcka jad . E sada kako cemo trgovati ili morati dati, drugi je par opanaka ovisi o nasim vladama cime ce ih ucijenjivati,fukare i budale.
A sto se tice protesta istocna Evropa, pravoslavlje ne mora da se boji mi nikada nismo imali robove,da bi nam sada naplacivali dugove.Ovo malo migranata zele bas tamo gdje su im otimali narod i odvozili u roblje.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejan , ako se ANTIFU odma zgazi , nece bit problema .
A da treba demostrirati protiv ove globalisticke bande , treba ali ne razbijati i pljackati jer u tom slucaju to radimo sami sebi .

Starina
Gost
Starina
8 mjeseci prije

*Dobro je, jer tko prizna pola mu se prašta, a tko ne, sve mu se prašta.”
Ovoo je ispravno a ne ovo gore:
” Tko prizna pola mu se doda. ”
Nažalost nisam primjetio nigdje micanja sa pozicija, otkaze, jasne upute da ne trebaju nikakva cjepiva a kamoli čipiranja, oduzimanje imovine svih koji su sudjelovali u stožerima državnim I lokalnim, koji su na silu zatvarali biznise i granice( a sigurno su imali svaki dan dobre dnevnice) , otkazi policajcima koji su pisali kazne, povrat svih naplaćenih kazni te odšteta za duševne boli i kamate, otkazi svim Covidiotima novinarima i zabrana rada u idućih sto godina, otkazi svima po novinama koji su brisali komentare protiv korone, otkazi političarima koji prepustili vlast kvazi herojima itd itd. A kamoli oduzimanje imovine svih koji su aktivno donosili akte i takve neustavne i neljudske odluke!!!
Tako da članak donosi potpuno krivi zaključak jer Alemka i dalje priča o drugom valu i o ulasku u politiku..
A da ne spominjem da ima vrlo malo liječnika koji su podigli glas protiv ovih zatupljujućih laži tzv znanosti.
Gdjee su kod nas doktori kao npr. U Njemačkoj
https://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/
https://m.youtube.com/watch?v=8YjXE9Gogys

woivniaewnfviesnfvrnerviaewrfvaewrfvaew
Gost
woivniaewnfviesnfvrnerviaewrfvaewrfvaew
8 mjeseci prije

Pronađite izjavu generala Ivašova rusima i čitavom svijetu, upoznati sa njegovim radom znaju što je sve govorio u zadnjih tri desetljeća…………………ako rusi stanu iza njega spašeni su…………….

sobravia
Gost
sobravia
8 mjeseci prije

Susjeda nakupovala praška za pecivo na kile i još nosi masku. Jedino je tužna jer više nema nastupa stožeraša u 14.00.
Narod voli da ga vlasti plaše.

putnik83
Gost
putnik83
8 mjeseci prije
Reply to  sobravia

U početku nikome nije bilo svejedno.Mudar čovjek uvijek ima tromjesečnu zalihe hrane u kući.To je MUST HAVE.
Bolje imati a ne trebati, nego ne imati a trebati.Hranu uvijek možete rotirati i tako postići maksimalnu iskoristivost.
Hrana je danas i jeftina.Riža,tjestenina,suho meso,grah,kukuruz,konzervirano meso i voće nikad nisu bili povoljniji.
Ne bi se trebao smijat susjedi.Ja sam kupio hrane za 1000 eura kad je sve krenulo. 🙂
Samo 100 kg zukra,pa su me ljudi čudno gledali.Za nekoliko dana ti su se grabili za vreću šećera.Radnici su doslovno s kamiona skidali vreće s šećerom.U jednom trenutku bila je nestašica zukra,ulja i kvasca.
Strah od gladi čovjeku je prirodno urođen.Ne postoji gora smrt od skapavanja.
Odgovoran čovjek brine za sebe i svoju obitelj.
Jasno,nije bilo mjesta takvoj panici ,jer je smrtnost od virusa manja od 1%.Ugroženi su bili samo stariji ljudi i kronični bolesnici.
S koronom sam se borio na način da sam pojačao unos vitamina,higijenu,provjetravanje prostora,izlaganje suncu i po prvi put sam koristio pčelinji propolis,kao prirodni “pojačivač” imuniteta.Uz to i snažna tjelovježba.
Mogu reći da se nikad nisam osjećao bolje nego za vrijeme pandemije! :)) Za mojih 37 još sam momak,a tako i izgledam.Pucam od zdravlja i snage.Istina,ne pušim,ne pijem i aktivno treniram.
ps.
Jeli susjeda makar ispekla kolače s tim prašcima? 🙂

Mateja
Gost
Mateja
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Stari in kronični bodo ostali brez pokojnin in bodo prisiljeni ustanoviti tolpo, potem pa iti ropat.

DŠ...
Gost
DŠ...
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Šećer je suvišan u ljudskoj prehrani. Teško je povjerovati da si potrošio novce na takvu glupost.

putnik83
Gost
putnik83
8 mjeseci prije
Reply to  DŠ...

Cukar je suvišan,al ja volim kolače i slatko.Tu su i djeca.
Hrana je temeljna ljudska potreba,a ne “glupost”.Život ovisi o magičnom broju 3.
Čovjek može 3 minute bez kisika,3 dana bez vode i 3 tjedna bez hrane.(okvirno)
Muškarac mora biti odgovoran u brizi za svoju obitelj.Ja se ne kockam s “slučajnostima”.
Novac nisam bacio.Ionako bi to sve kupio kroz neko vrijeme.Ovako sam to sve imao u kući – umjesto u trgovini.
Kao što rekoh: bolje je imati a ne trebati,nego trebati a nemati.
Globalni poremećaj na tržištu hrane najprije bi se odrazio na šećer, kavu,banane,tropsko voće i začine.Tu su i lijekovi.
Zamisli da živiš u svijetu bez kave??? 🙂

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

putnik
zaista strašno je živeti bez kafe… zato sam je ja ostavio pre desetak godina. Kako li živim bez kafe i sam se pitam??? A tek bez šećera? Legalne droge koja izaziva zavisnost više nego kokain? Ma divno…

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Odisea
Kad vec pricas o ugljikohidratima bilo bi dobro da se upoznas sa materijom. Beli secer nije ni najmanje potreban organizmu. To je kao da si rekao da je kokain potreban organizmu. A to sto si ti zeljan kolaca i mislis da bi shodno tome svi trebali da budu zeljni kolaca pokazuje tvoje duboko nerazumevanje, kao i zavisnost od secera. Ti budi zavisan ali nemoj misliti da je normalno da svi budu zavisni od secera. Inace ima ljudi koji su na sirovoj hrani i ne unose secer a takodje ima ljudi koji su bretsrijanci koji ne unose nikakvu hranu vec samo vodu piju, a ima i retkih pojedinaca koji zive i bez unosenja vode.

Piretis
Member
Piretis
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

@guest_430073 – Ne bih da ti popujem ali iz tvojeg rezona se točno vidi kojoj generaciji pripadaš, generaciji kojoj ni ptičjeg mlijeka nije falilo. Kako bi ti po godinama komotno mogao biti otac reći ću ti da svi vi koji ste stvarali zalihe, a mi smo ih zvali brašnari i tariguzaši, u stvari nemate pojma da se život niti može isplanirati niti kontrolirati. Ako dođe do gladi imat ćeš samo mjesec ili dva više nego drugi koji nisu praznili dućane. Uz to sazna li netko da imaš hranu a on je gladan jadna li ti baba, postat ćeš meta.
Gladi kod nas nije bilo ni za rata, neće je biti ni u buduće, osim zbog elementarne nepogode a nikako zbog prehlade. Sve što si nabrojao (šećer, kava, banane…) i nisu hrana, to su luksuzi koje si možemo priuštiti ali nas teško mogu spasiti od gladi. Da si se sjetio pšenice, ribe ili suncokreta još bi i razumio ali tropsko voće… ajde molim te.

Mucke
Gost
Mucke
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

I ja mislim isto o pistolju , bolje ga je imati kad ti ne treba nego obratno.

putnik83
Gost
putnik83
8 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Svakako da je dobro imati legalno oružje u posjedu.
Dozvolu za držanje može dobiti svaka punoljetna osoba,koja nije zakonski procesuirana za teža krivična dijela s elementima nasilja.
Razlog za nabavku oružja može biti lov,članstvo u streljačkom klubu ili opravdana ugroza tjelesnog integriteta i života.
S oružjom uvijek postupati odgovorno,držati ga pod ključem,odvojeno od streljiva.Van dohvata djece.
Tetivno oružje i oružje kategorije C ne zahtijevaju dozvolu,dovoljno ga ja prijaviti MUP-u.
Uvijek je bolje nešto imati a ne trebati,nego trebati a nemati.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Kad su me pitali na policiji zasto zelis oruzje i to mitraljez , odgovorio sam im , da dolazi Antifa .:))

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Mucke

mucke ,ma koji pistolj , mitraljez… 🙂

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Putnik ja stavim 4 cajne zlice na solju kave , i to san smanji prijee sam stavjao 6 … 🙂

DŠ...
Gost
DŠ...
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Na žalost, Putniče, mnogi ljudi ograničene svijewti razmišljaju poput tebe. Što će ti šećer i kolači kada imaš voće i suho voće koje može trajati 10-ak mjeseci? Kava je toksična za organizam. Bi li konzumirao crne krumpiriće? Ne bi, ali zato piješ napitak od crnih zrna kave koja su u početku bila pastelnozelena. Ja 50 g čilija rastegnem na cijelu godinu jer čuvam svoju jetru i bubrege.

Zok
Gost
Zok
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Jel to sebe teklamiraš? Tražiš devojku😉

Zok
Gost
Zok
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Kako vidim, ti se ovde reklamiraš, dali tražiš devojku😉?

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

putnik 83 …. znas zasto su ti dali puno minusa…..iako si za mene dobar komentator
Mozda nisi misli lose ali i bakica i ti ste se oskrbili a ti je malo kritiziras da nije ni kolace ispekla ….
nemoj zamirit ali malo zvuci …. jadna baka nije upoznata sa vitaminima ali da ako ima kruha nece biti gladna .
Svi smo kupovali zalihe , tu nema dilema , jer u pocetku je svasta izgledalo .
Vijerojatno nisi misli lose samo je ispalo malo vise kriticki bez poyrebe.

Stota petoljetka
Gost
Stota petoljetka
8 mjeseci prije

Jedva cekam da svjetsku ekonomiju preuzmu bogate drzave G5,rusi,bjelorusi,venecuela,sjeverna koreja i balkanjerosi,ima da tece med i mleko,da gradimo kuce od cokolade i prozore od marmelade,to ce biti carstvo u kome ce carovati blagostanje i bogatstvo.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

stota
koja si ti budala. I zamisli tako 100 godina. strahota

putnik83
Gost
putnik83
8 mjeseci prije

Da bi uspostavili NOVI SVJETSKI POREDAK najprije treba uništit onaj stari.Odviše je human!
Čovjek je indoktrinirano biće.Zato ga neće bit problem gurnut u ponor.Narod na narod i čovjeka na čovjeka uvijek su lako mogli nahuškati.
Od samog rođenja nama se u svijest ugrađuje projecirana stvarnost.Vrtići,škole,udžbenici,religija,mediji služe izgradnji našeg poimanja svijeta.
Ono na što “prosvjetljenji” nisu računali je internet. Globalna mreža informacija.Internet je produkt vojske SAD-a.Nikad nije bio zamišljen na način na koji danas funkcionira.Napose se oteo kontroli i ljudi su po prvi put u višetisućljetnoj povijesti došli do pravih informacija.
Spoznali su zavjeru.Shvatili su da ništa nije onako kako nas uče.
Znanje je nekad bilo isključivo privilegija “plave krvi” i klera.Običnom čovjeku nije bilo dozvoljeno znati čitati,doći u doticaj s knjigom.
Mi smo prva generacija na planeti koja ima pristup informacijama.
Prva generacija koja razumije da su religija,nacija,kapitalizam,socijalizam,komunizam,kreativizam,darwinizam,demonokracija,novac,inflacija,devalvacija i sve druge “mnogumne” ideje plod iste kuhinje.
Ljudi nisu pokleknuli pred širiteljima straha i ljudske bijede.Sve je više onih koji su spremni ustati i boriti se.

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

putnik
Tvoj komentar nije tačan iz više razloga… koji to ljudi su prozreli zaveru? Misliš svi ljudi? Ili samo oni koji imaju pristup internetu? Kako ti umeš da nahvališ Ameriki poredak kao najhumaniji u odnosu na druge tako umeš da kažeš da su ljudi zahvaljujući informacijama progledali. Nije mi jasno da li se ti zajebavaš ovde na komentarima ili samo provociraš ili iznosiš svoje mišljenje koje nije baš objektivno. Većina ljudi je zombirana i u strahu. Zatrovana svim mogućim elementima koji unose iz hrane vode, vazduha, zatim od zračenja, zatim su prepuni emocionalnih blokada, ispranog mozga. Kamo sreće da su ljudi probudjeni. To što ti ovde na komentarima vidiš neke osobe koje su shvatile šta se dešava to ne znači da je tako i u svetu. Objektivnost… objektivnost… objektivnost…

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejan nebi se slozio sa tobom , mnogi ljudi znaju sto se dogada , kao sto si reka ,zarobijeni su u strahu , ali reci mi ko nije ,
Ako imas familju , bojis se za tsvoju famiju . sto je apsolutno tocno ali kad ti taknu famiju onda ce krenut kako treba .

Zavijeru su vidili veliki broj ljudi , putiujem dosta , krecem se i medu velikom broja ljudi , da ne razvlacim , ali cuo sam dosta misljenja i ljudi znaju , medutim razlog je onaj kojeg sam naveo u pocetku .

Zasto coviku govoris da provocira pa nista nije reka provokativno . Naprotiv .
Jedino bi ja doda na ovo , kad su vidili da su ljudi poceli razumiti da su , manipulirani , stvorila se “urota zavijere ” kojom se pokusava omalozavati ljude koji otkriju istinu .
Sve ostalo je ok . ja ne vidim razloga za tvoju burnu reakciju.
svak ima pravo na svoje misljenje .

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

Armagedon
Ako mislis da su se mnogi ljudi osvestili i shvatili u kakvoj iluziji zive misli i dalje. Buco ti je sve lepo rekao u komentaru.To sto su pojedini shvatili prevaru sa koronom ne znaci da su vecina njih shvatili. Ali je mozda tvoja percepcija da su ljudi probudjeni i svesni, bar velika vecina. Moja je percepcija drugacija, mali broj njih je probudjen. I js srecem razne ljude, od onih koji su izuzetno pronicljivi i upoznati sa desavanjima do onih koji slepo veruju medijima i vlasti jer zasto bi vlast lagala i unistavala svoju ekonomiju uvodjenjem karantina. I koliko god da vidim kako ljudi ponesto shvataju od prevare to nije veliki broj a posebno nije neka vecina od 70% ljudi. Kazes da su ljudi u strahu… pa taj strah im zamagljuje percepciju. A mnogo njih je uplaseno. I to govorim samo o koroni, ovde ne govorim o stupnju probudjenosti prosvetljenih ljudi. Tskvi prosvetljeni ljudi su retki pojedinci, a ogromna masa ljudi je zombirana.
Sto se tice komentatora putnik 83, on je ovih dana nahvalio ameriku kao najdemokratskiji i najbolji poredak u svetu. Moze on da ima kakvo god hoce misljenje, ali objektivnost mu prilicno nedostaje. A ja sam ga pitao da li se zajebava ili provocira ili iznosi svoje misljenje. Dirljiva je tvoja briga za njega. Ali verujem da putnik ume sam da odgovara, jer se bas raspisao u komentarima.
I armagedon, nikakva burna reakcija u mom komentaru nije bila. Burna reakcija je bila kod tebe prekjuce gde si ratovao sa mnogima i to na vrlo ostar nacin.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Dejan

derane rteagira sam jer je tako izgledalo , bez uvrede
Nijedan prelaz nije lako ovo je samo pocetak i on ce se dogodit prije ili kasnije , zeljeli mi ili ne ,
Pojedinci ne mogu puno utijecat , ali masa ce utijecat kad se svi uvijeti ispunu , to jest kada ni koji vodu kolo ne produ granicu ,
Kad san reka da su se ljudi osvijestili 70 posto nisam pogrijesi ali tih 70 od tih 70 posto s mnogima se jos moze manipulirat jer ne vidu , detalje koji se odvijaju , ni mi koji mislimo da vidimo neznamo jer se sve odvija u pozadini koja je sakrivena ,
Putnika i svakoga cu podrzati u onom sto matram da je pozitivno , sto po mod znaju mislim da je negativno recu da je negativno , bez daljena
U Americi nije sve crno , mogu cak rec da danas u Hrvatskoj ima puno vise negativnog , slozi se s menom ili ne
Iskreno ja bi volio da zivimo u robnoj razmijeni , bez banaka , bez biznisa , bez osiguranja i vog drugog sto putava
covijeka .
Dalije to moguce sad , nije i svijestan sam toga , proces je krenu , taj proces ce se dogodit , ali moramo bit realni da
se takvo nesto dogodi , mora bit sve sruseno , mora se proc kroz kaos , a koji je izgleda pred nama ,
za sad moramo biti cvrsto na zemlji , prihvatiti pozitivno onoliko koliko je to moguce i bit strpljivi

Vazno je prepoznati di je dobro i ko su nam saveznici
ko je los i ko jnam ne zeli dobro , ponekad moras imati saveznika ko ti se bas ne svida , ali to je danasnj realnost
kao sto sam reko , proces je poceo , sad treba prezivit. jednog dana ko prezivi imat ce sto pricat .

Nisam se ovo zadnje najboje izrazi , ali za to sve obijasnit trebalo bi mi bar deset stranica , ko razui razumice , ko ne razumi nikad i nece.

Buco
Gost
Buco
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Danas kada imamo koliko toliko pismen narod, on to vrijeme troši (ako uopče čita) na potpune gluposti.
Uglavnom svog malo slobodnog vremena nakon rintanja za nekog poslodavca, troši na “hlađenje” mozga sa nekom od 1000 serija, igricama i sl. zatupljivanjima.
Njihovo čitanje se svodi na preletavanje preko naslova na MSM te ubrzo završe na novom autu nekog nogometaša ili slici guzice neke starlete.
Čitanje nekog dužeg članka za njih predstavlja psihički napor, a samostalno promišljanje i zaključivanje je u mozgu zakržljalo i ta funkcija više ne postoji.
Njihova komunikacija se svodi na max. dvije rečenice, ili još bolje ako komunikaciju mogu riješiti sa par od nekoliko 1000 smajlića.
Govorim o broju od 90% ljudi, jer komentatori sa Logičnog nisu prosijek ljudi.
Na kraju dolazimo do istog postotka iz doba Srednjeg vijeka i nepismenih ljudi.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Buco

Buco , ima dosta istine samo su ti postoci , pogresni i to debelo .
Mnogi ljudi znaju sto se dogada , ali su zauzeti prezivjvanjem , kako ces nac vrimena za citat alo radis do 6 sati , putujes 1 -do 2 do kuce , cekaju te dijeca , itd . ovo je samo banalni primijer ali i stvarni

Citanje nije oraz necigove inteligencije , vec shvacanje i logicno zakjucivanje prepoznavanje i rijesavanje problema.
Neko moze citat cili zivot , super memorija , a logika u papru ,

tedi
Gost
tedi
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Srusili su stari poredak,onog momenta kada su zaljucali zemljane,samo se hrana vozila i nesto medic. sredstava za higijenu,sva svijetska privreda je stala, i saa ispocetka, nema vise na dug,plati pa mlati. Tek sada nastaje haos,nemojte se opustati jos uvijek nabavite ,ako imate sa cim potrepstine,em nece biti em ce kostati. Vidi Rusija i SA smanjile prizvodnju nafte,ne zato sto je nema,vec zato sto je prejeftina, raste cijena nafte, raste cijena hrane.Vec videno bar u bivsoj Jugi.

Majk Majers
Gost
Majk Majers
8 mjeseci prije

Ukratko, mi Balkanci smo za njih Amerika.
Fala vam za članak, budimo i dalje svi logični

putnik83
Gost
putnik83
8 mjeseci prije

Ne bi htio bit zloguki prorok,al ne očekujte ništa dobro od bliže budućnosti.
Osobno sam jako zabrinut dok gledam ovo sve oko nas.
Globalna ekonomija zasniva se na potrošnji i povjerenju pojedinca i institucija u tržišta. To povjerenje više ne postoji.
Smanjena potrošnja kojoj svjedočimo u svijetu vodi smanjenoj potražnji roba.Smanjena potražnja za robama dovodi do smanjenja potražnje za radnom snagom.
Smanjenje potražnje za radnom snagom opet vode u smanjenu potrošnju i to vam je jedan začarani krug.
Ovakav pad globalnih tržišta vodit u višegodišnju recesiju.Svjedočit ćemo izolacionizmu i otkazima.
Pobrinite se za sebe i svoju obitelj na vrijeme.Vratite se korijenima,selu,obiteljskom zajedništvu.
Obradite neki komad zemlje,pokušajte uzgajati stoku,pokušajte bit samodostatni u čim većoj mjeri.
Brzo ćemo vidjet da je “car gol”. I da se svijet više ne može graditi na 1% bogatih.
1% onih koji novac stvaraju iz NIČEG.To jest stvaraju ga iz našeg prihvaćanja tog istog “ničega” za sredstvo razmjene roba i usluga.
Citirat ću Jacka Ma-u,najbogatijeg Kineza (Alibaba),njegove riječi Donaldu Trumpu: Jednom kad prestane trgovima – počinje rat.

tedi
Gost
tedi
8 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Nema od rata nista,svako use i u svoje kljuse,globalisti to prijete,ali suverenisti tj.suverene drzave gledaju sebe,pa zar pandemija to nije pokazala, drzave u EU su zatvorile granicne prijelaze i postale suverene drzave,ovi evro papirici nista nece promijeniti.
Car je go, ljudi.

Max
Member
Max
8 mjeseci prije

Logično bio sam s vama od početka. Istina je pobijedila.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije
Reply to  Max

Max prijatelju
nista jos nije gotovo, a kamoli da pricamo o pobjedi. Ovo je tek pocetak bitke, koja za sada ide nama u prilog jer se ljudi polako bude iz sna. Svatko na svoj nacin, no pitanja se postavljaju i stvari su ogoljene do srzi. Ono sto si mozda trebao reci je da moramo nastaviti dalje i bez popustanja, ustrajno, ostati ovakvi kakvi jesmo. A Logicno, zajedno sa mnogim drugim portalima i velikim, ispravnim, hrabrim ljudima, pridonose ispravnom djelovanju i pravim aktivnostima. Zajedno sa nama komentatorima, stvara se masa koja moze oblikovati bolju buducnost. Treba biti ustrajan, nista manje ustrajan od zlocinaca. Dapace, duplo ustrajniji.

Max
Member
Max
8 mjeseci prije
Reply to  istina boli

@guest_430202 Kolega u pravu ste. Dobili smo bitku ali rat je tek počeo , Ja sam mislio samo na koronu.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije
Reply to  Max

Max,
bitno da se razumijemo kolega, i da mislimo isto, samo je bila razlika u izrazaju, pa rekoh da se nadovezem. Sve najbolje

Zax
Gost
Zax
8 mjeseci prije

O uzrocima ove plandemije ste vi na logicnom pisali prije pocetka ove histerije. A to je raspad globalnog financijskog sustava koji se poceo dogadjati krajem prosle godine. Nazalost pocetkom plandemije na logicnom su ti clanci nestali. Nazalost.

tedi
Gost
tedi
8 mjeseci prije
Reply to  Zax

Zax,sta ti je,pa morali su, ili bijeli ekran.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije
Reply to  Zax

zax , situacija se minja iz minuta u minut …..vidis li koliko se dnevno toga dogada ,
globalni sustav srusio odavno , medutim drze ga umijetn dokle god se ne rijesi ko je skim , do tada necemo imati novosti.
Sad traju obracuni , zatim preslaganja , kad mali igraci (male drzave )predu na jednu ili drugu stranu
e onda ce se znati o tome sto pitas , sad je to sve nejasno.

L. R.
Admin
Famed Member
8 mjeseci prije
Reply to  Zax

Poštovani Zak,

Niti jedan članak nije nestao. Svi su online. Imate pretraživač, pa potražite.

LP

Redakcija

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije

Odlogiranje – Isključivanje iz Matrixa (iluzije) 1. dio Dejvid Ajk
https://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/odlogiranje-iskljucivanje-iz-matrixa-iluzije-1-dio

Šule
Gost
Šule
8 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Evo Dejo tebi tvog gurua AJKA..kakav je on vizionar osim propali sportski komentator koji je počeo ismijavat ljede kao što si ti sa gušterima ljudima,vanzemaljcima i sl budalaštinama..dokaza nigdje nema osim pričanja satima -a on lijepo zarađuje a ti u depri jer ga nisi vidio.

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije
Reply to  Šule

Sule
Od Ajka ima dosta toga pametnog i pronicljivog da se procita. A kod tebe ja nisam dosad video nikakvu pamet i pronicljivost vec provokacije i ismevanja drugih. Mozda lecis neke komplekse pomocu komentara. A mozda i ne umes da pises pametno i pronicljivo… U tom slucaju razumum te… i radije cu citati Dejvida Ajka nego tebe

Stjepan Cuković
Gost
Stjepan Cuković
8 mjeseci prije

Zbog javnog objavljivanja vaših članaka i drugih svojih komentara kojima sam se protivio korona ludilu svaki drugi dan mi blokiraju profil ali ostajem uporan makar me potpuno onemogućili objavljivati preko faceboka. Pitam se tko će smoći hrabrosti i onemogućiti u daljnem radu ove koji ne dozvoljavaju da mislimo svojim glavama.

Armagedon
Gost
Armagedon
8 mjeseci prije

stjepane , pa Tramp im je obecao i zakon je u procesu , da Fezbook i ostli medij nesmu vise imati cenzuru.
Za vas u Evropi , moracete naci jednog Trampa.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

Stjepane
bravo, tako se to radi! Treba siriti istinu i biti uporan! Svaka cast!

burt
Gost
burt
8 mjeseci prije

A i B tipovi sezonske gripe, studeni 2017-travanj 2018, Rusija 90 smrtnih slučajeva, cijepljeno protiv sezonske gripe 46% stanovnika Rusije
covid-19, 25. ožujak- 2.lipanj 2020 godina, Rusija 5215 smrtnih slučajeva

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije
Reply to  burt

burt
ti baš ne odustaješ od izmišljene opasnosti korona virusa. I navodiš statistiku. A nije ti palo na pamet da je to lažna statistika. A jesi li se ti uplašio ove korona pošasti?

burt
Gost
burt
8 mjeseci prije
Reply to  Dejan

to su statistički podaci za Rusiju, cijepljenje protiv sezonske gripe je značajno reduciralo broj žrtava u odnosu na covid-19, to je službena statistika Putinovih institucija

tedi
Gost
tedi
8 mjeseci prije
Reply to  burt

HEHE, davno smo naucili,da je statistika zbir netocnih podataka.

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije
Reply to  burt

burt burt
vec svi znamo da kad ti kazes pogledaj udesno, mi obavezno gledamo ulijevo jer si procitan ko kniga odavno.U stvari kad malo bolje razmislim, ti si kao jedna te ista stranica knjige koja se stalno ponavlja. Ukratko, nista pametno od tebe.

savic goran
Gost
savic goran
8 mjeseci prije

Лепо написано.Чекамо јесен,неће бити досадно када се магла бар мало разиђеsa

bumbar
Gost
bumbar
8 mjeseci prije

Scenarij ove tzv. pandemije, i cilj koji se njenim fabriciranjem treba postići, lijepo je objašnjen u dokumentu Rockefeller Fondacije iz 2010. LOCK STEP scenarij, napisan prije 10 godina, kaže:
“Tijekom pandemije, nacionalni čelnici širom svijeta ojačali su vlast i nametnuli rigorozne propise i ograničenja, od obveznog nošenja maski za lice do provjere temperature tijela na ulazima u komunalne prostore poput željezničkih stanica i supermarketa.
Čak i nakon što je pandemija prestala, ta se povećana autoritarna kontrola i nadzor građana i njihovih aktivnosti zadržala, pa čak i intenzivirala. Da bi se zaštitili od širenja sve većih globalnih problema – od pandemije i transnacionalnog terorizma do ekološke krize i rastućeg siromaštva – ČELNICI ŠIROM SVIJETA JOŠ SU ČVRŠĆE STEGLI POLUGE VLASTI”.
Dakle, psihopati koji su tzv.pandemiju proizveli, trebali su alibi da se uvede totalna kontrola nad stanovništvom. Cjepivo s ID implantantom bi im trebalo ovaj totalni nadzor uvelike olakšati. (ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines)

Sam
Gost
Sam
8 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Bas tako. Nek procitaju pet puta oni kojima nije jasno,sta je iza,ko,kako i zasto.
A ta postavka…nacionalni celnici ojacali su vlast i…. znaci da je uveden princip koji ce se vise tesko vratiti nazad tj nebitno je ko su trenutni nacionalni celnici vec to da je uveden princip ojacavanja vlasti,nametanja rigoroznih mjera,prosirenje autoritarnih mjera i ogranicenja a sve u cilju lakseg ispunjavanja agende koja je uspostavljena od Rokefelera i ekipe.
Ostali su samo sluge koji implementiraju agendu.

annabella
Gost
annabella
8 mjeseci prije
Reply to  Sam

Kako to idu zajedno veća ljudska prava i opći nadzor???

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  annabella

xyz
Nesto ovako? https://youtu.be/KfK8hjDxfLI

bumbar
Gost
bumbar
8 mjeseci prije
Reply to  bumbar

Ma naravno, sve je u redu s ovim scenarijem za ljude poput Vas koji vole totalitarne režime, i to još na globalnoj razini. Zato ćete se sigurno obradovati kad čujete da ima i nastavak, te da je ista Rockefeller Fondacija 21.4. ove godine objavila i novu epizodu uvođenja globalne diktature pod naslovom “Nacionalni akcijski plan testiranja na COVID-19- pragmatični koraci za ponovno otvaranje naših radnih mjesta i naše zajednice “.
Odmah nakon toga, tj. 1.5. ove godine, Demokrati u američkom Kongresu taj plan pretaču u prijedlog Zakona „H.R. 6666, the COVID-19 TESTING, REACHING AND CONTACTING EVERYONE (TRACE) Act” i stavljaju ga u zakonsku proceduru.
Taj zakon predviđa formiranje Odbora za istraživanje pandemije, po uzoru na Odbor za ratnu proizvodnju koji je bio američka agencija za nadzor i proizvodnju tijekom Drugog svjetskog rata. Ukratko, cijela mašinerija se treba pokrenuti i od vrata do vrata testirati svakog stanovnika SAD-a (za početak). Nakon takvog testiranja, svaki pojedinac koji bude zdrav i cijepljen, dobit će certifikat da se može vratiti na posao, putovati, imati bankovni račun tj. kupovati i prodavati, a gospodaarstvo se onda može vratiti u normalni tok.
A psihopati koji su ovo režirali onda nas napokon sviju imaju na daljinskom upravljaču. Tko voli, nek’ izvoli!

PeroTunguz
Gost
PeroTunguz
8 mjeseci prije

Ja htio da stavim ovaj link na facebook … I NE MOZE
Jednostavno nestane s TIMELINE za sekund

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Evo propasti ugleda Lanceta:


requested by NEJM”.

It appears a major study published 22nd May in renowned international medical journal The Lancet, which ruled antimalarial drugs touted by Donald Trump as possible COVID-19 treatments could be lethal, was BASED ON DATA SUPPLIED BY AN OBSCURE ANALYTICS COMPANY, Surgisphere, which counts a sci-fi writer and exotic model among its staff.

Within days of publication, LARGE RANDOMIZED TRIALS OF THE DRUGS, INTENDED TO PROVE OR DISPROVE THE STUDY’S ANALYSIS, WERE HALTED, and the World Health Organization and several national governments changed Covid-19 policies and treatments accordingly.

However, Surgisphere, which also provided patient data for TWO OTHER HIGH-PROFILE CORONAVIRUS PAPERS, has come under intense online scrutiny from researchers, who’ve pointed out many obvious shortcomings in the Lancet paper. The journal has now issued an Expression of Concern saying “important scientific questions have been raised about data” and noting “an independent audit of the provenance and validity of the data has been commissioned by the authors not affiliated with Surgisphere and is ongoing, with results expected very shortly.””, sputniknews.com

Za one koji sumnjaju da je osnova znanosti u – istini.

1991
Gost
1991
8 mjeseci prije

Ne vjerujem da niko be reagira na sve ovo.prije mjesec dana idem na plac ekipa oko mene maske nosi skaceju kad im se priblizis ..I onda vele na tv nema vise korone I odjedanput svi vani bez problema .da sad opet vele korona je opet bi kreteni 2 metra distance drzali.utakmice se igraju a gledatelji nesmijeju na stadion.ko je tu lud.ovo je bila jedna velika vjezba poslusnosti I uspjela je.na silu pokusavaju ljude individuirat ocito je zurba velika

Istrazuj
Gost
Istrazuj
8 mjeseci prije

Haha…
Ovaj Pernar je stvarno odlican!
Razbija bandu stozerasku direktno u parlamentu!
https://www.youtube.com/watch?v=WGSx4tgodvs

esjfvihaewfvrerwbfewfqewf
Gost
esjfvihaewfvrerwbfewfqewf
8 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Briljirao je Pernar.

neznanje
Gost
neznanje
8 mjeseci prije

Zamislimo epidemiju bez proteklih mjera ,sve je slobodno kao prije. 50 do 100 miliona mrtvih. Hrpa invalida i reakcija Mislava P. Ajde Mislave jedan sajens fikšen tekst s 100 000 000 mrtvih, reakcija ljudi, reakcija novinara, reakcija političara. Interestantan eksperiment.

Mucke
Gost
Mucke
8 mjeseci prije
Reply to  neznanje

Hafize usi su ti narasle na pola metra a nos na metar.

viking
Gost
viking
8 mjeseci prije

Alemka, Capak i Božinović su tipični globalistički plaćenici na daljinski upravljač. Ajmo se samo kratko prisjetit šta su nam uz blagoslov vlasti i svesrdnu podršku plaćeničkih medija, pa i crkve, sve radili i servirali u 2 mjeseca karantene:
– masovna medijska cenzura i svakodnevno TV/internet ispiranje mozga,
– poticanje na glorificiranje samozvanih spasitelja i “heroja” (pljeskanje, pjevanje “moje domovine” iz kućnog pritvora itd),
– sustavno i namjerno širenje lažnih vijesti (prikazivanje navodnih masovnih grobnica, odvoženje mrtvih kamionima itd),
– plasiranje lažnih statistika i naručene propagande (ivan đikić i njemu slični su nas stalno podsjećali na navodnu životnu ugrozu),
– organiziranje sramne javne podrške kampanji širenja straha, u čemu su sudjelovali i pojedini poznati sportaši te estradne zvijezde (gade mi se više od stožera!)…

Alemka i ekipa sada jedva čekaju mig svojih gospodara kako bi nastavili masovno umno i ekonomsko mučenje stanovništva, što je izgledno na jesen. U tome će im kao i do sada svesrdno pomagati banditska plaćenička medijska oligarhija.

Moram priznati da sam duboko razočaran i brojnošću ljudi oko nas, ali i svuda po Europi, a koji su potpali pod utjecaj masovne hipnoze. Izgleda da takvima jedino glad može otvoriti oči i navesti ih da konačno počmu misliti svojom glavom. Zbog astronomskih razmjera ekonomske štete koju su već počinili gore imenovani i brojni drugi pripadnici međunarodne farmaceutsko-globalističke bande, masovna nezaposlenost, siromaštvo, pa i glad nam vrlo lako mogu uskoro pokucati na vrata.

Mucke
Gost
Mucke
8 mjeseci prije

Jes istina , dramaticna dogadjanja u svijetu povodom plandemije i sve one slike masovnih grobnica i vojnih kamiona koji odvoze hrpe mrtvih,golf loptica sa ticalima na svakoj slici i nevjerovatno pozrtovno medicinsko osoblje koje je na prvoj crti obrane ginulo kao snoplje.
U stvarnosti medicinsko osoblje od dosade je radilo ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=PbapuhCq1nk
I onda su jos trazili da im se plate prekovremeni.

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

“kreatori kaosa su dobili “napad inteligencije””
?
Ne bih rekla; ne odustaju oni ni od čega: da vidite kako će pokušat uvalit “drugi val”… do nove godine što će sve biti sa cjepivima…

Točnije, kod inteligentnih je proradila pamet, pa idu provjeravat podatke.

Ipak, čudno je to: da se zbog rezultata jedne studije – druge obustave.
Zamjenila bih sve te šefove projekata: kontrolira ih netko i naređuje im.
Ali, globalisti opet vode: “službenih” dokaza da klorokin zaista pomaže oboljelima od Covida – nema.
To što je on dokazan u praksi, druga je stvar.

Tko zna hoće li sad biti dovoljno novooboljelih za testiranje?

Prvi dio naslova je također sporan: gospodarstva su uništena još ranije.

andronik
Gost
andronik
8 mjeseci prije

sve tocno. ja sam se od pocetka samo smijao takvom cirkusu. nevjerovatno da je to uopce postojalo. kad se sjetis onih idiota iz stozera i onda onig budaletina kvazi znanstvenika a u stvari glupih lizaca guziva onog smeca beskorisnog i glupog, djikic, rudan, lauc i koje sve jos retardirano glupo kljuse ne!!!

istina boli
Gost
istina boli
8 mjeseci prije

“Dobro je, jer tko prizna pola mu se prašta, a tko ne, sve mu se prašta.”
??????
ne kuzim. Tko ne prizna sve mu se prasta?
haha, pa sto se mene tice nema prastanja. A kamoli zaborava. Ona je produzena ruka zlocinaca, koju treba odjseci, pa samim time i oslabiti zlocince. Dobro je receno, ima novinara na tom spisku, medicinara i politicara koji su svi zajedno plesali u tom kolu………sve kazniti, sto vise to bolje. Nisu to dudeki koji nisu znali sta rade. Znali su dobro sve, i prodali mamu svoju za lovu. Nema milosti. Goli otok i slicno.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
8 mjeseci prije

L.R. Štovani Mislave P.
“Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.”
Nemoguce je da ovako nešto bude napisano od osobe prosječne inteligencije i osobe koja posjeduje imalo informacija na ovu temu. Bilo bi mi interesantno čuti tvoje obrazloženje navedenog citata.
Malo pomoći kroz jedno pitanje s moje strane da bi razumio situaciju: Ako Mislave uzmemo Njemačku kao jednu od najvećih ekonomskih sila na svijetu , da li ti je poznatoi da ovog momenta u Njemačkoj svaki peti na puno vrijeme uposlenik je ovisan o socijalnoj pomoći, i da je tendencija daljnjeg pada i obezvrjeđivanja radnika i dalje u tijeku? U usporedbi sa 70-80 taj se broj vise nego udvadesetorostručio. Kako to izgleda u drugim EU državama pokušaj si to sebi sam predočiti.
Po tvom čini se da radnik u svojim pravima i primanjima nije još dovoljno zakinut, pa eto dođe nam ti sa idejom da umjesto svakog petog, bude svaki drugi primatelj socijalne pomoći, unatoč njegovom radu.
Molio bih te da, ukoliko je moguće, ne osporavaš i opravdavaš ovu notornu glupost, posebno ne u nekoj usporedbi sa Kinom i Afričkim zemljama, nego ukoliko je moguće tu rečenicu izbaciš iz teksta.

P.S. Mislim da bi ti bilo daleko pametnije, korektnije, objektivnije, kada bi umjesto sto pišeš kako su plaće u EU i suviše previsoke za kineske i afričke te da bi ih se trebalo s njima izjednačiti, pišeš upravo suprotno: trebali bi kineske, afričke i svake druge teško potplaćene izjednačiti sa Europskim.

L. R.
Admin
Famed Member
8 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Poštovani Davore drugi,

Smanjiti cijenu rada, ne znači smanjiti plaću, nego omogućiti radniku bolji život tako što će biti zaposlen i za svoju plaću kupiti sve što mu je potrebno.

U zemlji koja više uvozi, nego što izvozi imamo problem s cijenom rada, koja se regulira monetarnom politikom usklađenom s mogućnostima i sposobnosti jedne zemlje u datom momentu.

LP

Redakcija

Pročitajte i ove članke:

https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/kina-jugoslavija-hrvatska-tko-zna-zna-tko-ne-zna-neka-trpi-igra-loto-i-nada-se.html

https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/hrvatska-sve-vise-slici-jugoslaviji-koju-je-ante-markovic-dokrajcio-svojom-reformom.html

Davor drugi
Gost
Davor drugi
8 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Mojoj cijenjenoj L.R. Redakciji,

I Have a Dream,
da će se jednog dana znatno smanjiti cijena moga (našeg) rada i obrnutom proporcijom povećati moja (naša) plaća.
I Have a Dream….
Budite mi pozdravljeni i svako dobro,
vaš vjerni čitatelj Davor drugi

P.S. Radim sada i zaista nemam vremena pročitati članke koje ste mi poslali, ali ću to svakako još večeras učiniti. Obećajem!
P.S.S. I ne zamjeri mi ako sam bio “malo” pogrub u prvom komentaru.

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
8 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

Lepo to teorijski zvuči kada sam nemoraš dokazati u praksi kako bi to izgledalo. Koliko članova Logično redakcije je otvorilo radna mesta i koliko njih plača pristojne plaće svojim radnicima? Osim druga koji drži hotel u brčom.
Nekako kada čitam ovaj portal mi se čini da imate za sve na svetu recept. Svaki problem je rešen ovde ovako teoretično i to iz prve.
Kako je u realnosti, imate li neke realne uspehe gde se zarađuje lepi novac i radnike plaća pošteno ili samo teoretske kule u oblacima?
Molim bez izgovora da u nas ionako ništa nevalja i da se ne može poslovat nego samo pametovat.

hogar strašni
Gost
hogar strašni
8 mjeseci prije

Plašili su nas koronom a kad pogledate na stranici https://hr.wikipedia.org/wiki/Broj_ljudskih_%C5%BErtava_u_Drugom_svjetskom_ratu
Žrtve drugog svjetskog rata koji je bio strašan i brutalan. Ako je to točno ispada da je smrtnost svijetske populacije bila SAMO 4%. Gdje je smrtnost korone u svijetu na ukupan broj ljudi. Nije vrijedno spomena. kako sam vidio u komentarima dalje uništavanje gospodarstva da ga drugi mogu preuzeti i zajašiti domaće stanovništvo.

Becko
Gost
Becko
8 mjeseci prije

Bjelorusija :-)))). Pa dovoljno je pogledati njihovu statistiku (grafikone). Slikoviti primjer fabriciranja podataka. BTW Hrvatska ima manju smrtnost od Bjelorusije. Otidjite u Lombardiju pa tamo pricajte ove nebuloze o virusu. Logika pisca teksta se svodi na ima mrtvih ima virusa, nema mrtvih nema virusa :-))))) . To da skrivenih i zlih drzavno korporativnih interesa i mreza ima po cijelom svijetu nije upitno ali virus je stvaran I opasan ako je ne iskontrolira. Sve drzave su imale slicne strategije cak i Bjelorusija. Ali definitivno autokratske drzave su vise fabricirale podatke sto se vidi golim okom na grafikonima

inbox@imbex.hr
Gost
inbox@imbex.hr
8 mjeseci prije
Reply to  Becko

Ovdje je ozbiljna raja ne Imbex. Ako treba kinta za kartu da se vratis na Imbex salji molbu u inbox.

Becko
Gost
Becko
8 mjeseci prije
Reply to  inbox@imbex.hr

:-).Index.yu zaobilazim ,ta nakupina i.diota je zasluzila plivati u septickoj do kraja zivota. Logicno nije zlo kao Index ali je ponekad glupasto kao i ovaj clanak. Ali isto tako dio suradnika i komentatora su rovovski ukopani u svojim stavovima a bez istinski dozivljenih i osvjestenih spoznaja

Dejan
Gost
Dejan
8 mjeseci prije
Reply to  Becko

Becko
A kakve ti spoznaje mozes da nam pruzis? Mozda neka tvoja misticna iskustva i spoznaje najdubljih tajni zivota?
Ili da se zadrzimo na spoznaju o farsi pandemije? Virus korone postoji, kao i virus gripa i razni respiratorni virusi. I sta sa tim? Moze da se napravi planetarni karantin kao sad zbog “opasnog virusa” a to je moglo i ranije zbog virusa pandemijskog gripa. Ali je ovo svesno dignuto na taj nivo me zbog opasne korone vec zbog toga sto je elita krenula u planetarni totalitarizam, a dobar razlog je i globalni finansijski slom jer je svetska ekonomija vec bila u ogromnim problemima i pre pandemije. A pandemija je sjajna stvar za elitu jer je moze majstorski upotrebljavati kako joj se prohte. A ti verujes u stvsrnu opasnost od virusa? Dobro su te mediji obradili. Samo nastavi da ih pratis…

annabella
Gost
annabella
8 mjeseci prije

Ne kradite – država ne trpi konkurenciju! 😂

Dr.Indoktririrani
Gost
Dr.Indoktririrani
8 mjeseci prije

Masa ke top.meso!?
A ciljevi,ko zna?!
Certif.0f Vaccine Identität. Digit 19,
Preraspodjela resursa,ja imamsve a ti…
Kontrola -cenzura…
Korupcija do zadnje kapi otpora…
Daljenastavisam.

Slagalica
Gost
Slagalica
8 mjeseci prije

Poštovana redakcijo,
Ponovo bih Vas zamolio da napravite analizu UKUPNE smrtnosti u evropi i da se napravi uporedna analiza sa prethodnim godinama.
Samo ukupna smrtnost (a ne samo od korone) daje validne podatke za poredjenja s obzirom da je manipulacija pripisivanja smrti koroni velika…
Na sajtu https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/ imaju samo podaci ukupne smrtnosti od 2016-2020 za sljedece evropske zemlje …

These graphs were generated in week 2020-22 with data from all 24 participating countries: Austria, Belgium, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany (Berlin), Germany (Hesse), Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, UK (England), UK (Northern Ireland), UK (Scotland), UK (Wales).

Uzimajuci podatke sa grafika (po sedmicama) broj svih umrlih po godinama za period do 21 sedmice dobio sam sljedece podatke:

2016: Ukupni broj umrlih od pocetka godine do 21 sedmice iste godine cca 1 150 000
2017: Ukupni broj umrlih od pocetka godine do 21 sedmice iste godine cca 1 215 000
2108: Ukupni broj umrlih od pocetka godine do 21 sedmice iste godine cca 1 210 000
2109: Ukupni broj umrlih od pocetka godine do 21 sedmice iste godine cca 1 190 000
2020: Ukupni broj umrlih od pocetka godine do 21 sedmice iste godine cca 1 300 000

Za ove zemlje najveci broj umrlih je u 2020 … Za godine ranije od 2016 nisam uspio naci podatke. Takodje sam na sajtu UN-a vidio neke grafike sa kojih bi se moglo reci da je u periodu 2000-2005 mozda bila i veca smrtnost ali je podatke tesko izvuci sa njihovih grafika jer davaju “crude death”

bernarda
Gost
bernarda
8 mjeseci prije

Zašto se čuditi? 90% navodnih znanstvenih istraživanja, bilo da se radi o bolestima, klimi, zagađivanju, ekosustavima ili drugim, bez obzira na to gdje su objavljena, sve se vrši bez znanstvene strogosti, na ograničenim uzorcima, s podacima koji se najčešće zakrpe za tvrdnju teze. dežurnog istraživača. Gotovo svi parametri se ne uzimaju u obzir niti se odabiru slobodno a priori od onih znanstveno otkrivenih. Trebaju samo novinare da stavljaju velike naslove i promoviraju razne kampanje i politike lobiranja.
Jednostavno pitanje: Tko je odredio ovu tvrtku da napravi istragu?
Ovo je prvo pitanje za postaviti. Procitala sam vise puta ovaj clanak ali nigdje nisam procitala tko je odabrao ovu tvrtku i od koga je bila placenada provede istragu o navedenim lijekovima.
Ovo je kap koja je prelila casu: i cijelo je čovječanstvo platilo cijenu. Ukratko, WHO se, jednom zauvijek, plastično potvrdio kao automat za igre u rukama beskrupuloznih šakala. Da je pravde odmah bi se trebao zatvori i arogantna uprava bi se stavila pod istragu.

Doktor
Gost
Doktor
8 mjeseci prije

“Visokom cijenom rada su uništili domaće gospodarstvo u učinili ga ovisim o stranim proizvodima i uslugama.”
Odavno ne procitah vecu glupost?! Cijena rada nikada nije bila visoka neko su porezi, extra porezi i extra profit ti koji su unistili gospodarstva! Nekada su kapitalisti bili zadovoljni ako na godisnjem nivou imaju 10% ciste dobiti a sada ako nemaju barem 100% ciste dobiti smatraju da se bave pogresnim biznisom! Zbog ekstra profita preselili su proizvodnju u siromasne i korumpirane zemlje gdje skoro pa da i ne placaju poreze. Svaka drzava bi trbala takve kapitaliste protjerati da zive tamo gdje ostvaruju kapital!

Mr.No
Gost
Mr.No
8 mjeseci prije
Reply to  Doktor

@Doktor: tako jednostavno,za neke je ipak i to visoka nauka.Ako mogu dodati.Do prije 20-tak godina čista industrija je bila na konju sa 5-7% Tek posle Klintonive i Tacareve(obrnuto) deregulacije bankovnog,poreznog i monetarnog sektora-,,samo nebo je granica” Industrija ne plaća malte ne nigdje više poreze-to plaćaju radnici kroz ,,niske plate i cijenu rada” Koje su po bajnom autoru iznimno visoke.
A na dole raji ima glava do poda da se savija.

prepri43
Gost
prepri43
8 mjeseci prije

Živi bili pa vidili,na kraju se broje mrtvi!

Ajmo
Gost
Ajmo
8 mjeseci prije

Toliko su Stožeraši isticali da su nas spasili jer su analizirali svaki pojedini kontakt svakog koronaša. Njih 2500. A gdje se kretalo ovih 80 000 koje nisu nazvali ni crtali stabla njihovih kontakata. Jel se zbila neka katastrofa? Vide li oni leševe po cesti? Koliko Bil Kil, Kilary i Soroš plaćaju sve te marionetske vlade i stožeraše diljem Europe?

radijacija2000
Gost
radijacija2000
8 mjeseci prije

Prema planu, sledeći čekor je izazivanje anarhije (naravno, kontrolirana, kao i sve obojene revolucije do sada )

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije

Koje su maske pale? One sa starih Venecijanskih Masquerade balova?

Dopizdilomi
Gost
Dopizdilomi
8 mjeseci prije

Cijelom svijetu treba reset. Sorose, Rothschilde, Bilderberg grupu i slične zajedno s nasljednicima i rođacima treba eliminirati iz čovječanstva i napretka te kompletno promjeniti bankarski sustav i to pod hitno. Možda bi civilizacija nakon toga imala šanse za opstanak i razvoj.

Bosanac
Gost
Bosanac
8 mjeseci prije
Reply to  Dopizdilomi

Sta ces Ti uradit po tom pitanju?

Dopizdilomi
Gost
Dopizdilomi
8 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Evo na primjer izvest ću manevar zaobilaženja tebe i prilaska s leđa te ti ga duboko metnuti odpozadi a ti češ biti zadovoljan i pljeskati jer te je konačno neko iskoristio za nešto.

Grom iz vedra neba
Gost
Grom iz vedra neba
8 mjeseci prije

Poštovani Mislave, manje više se s napisanim sve slažem, ali imam jednu nejasnoću, pa skoro bi se moglo reći i primjedbu, a odnosi se na (izvadak iz članka …” a gdje jasno piše da smrtnost u Bjelorusiji iznosi 0,0026% tj. 26 osoba na 1.000.000 stanovnika”). Nekako se sjećam da je najčešća smrtnost, odn. stopa smrtnosti ili mortaliteta na godišnjem nivou u većini zemalja cca 8-9 promila (u nekim zemljama s mlađom populacijom može bit i malo manja). E sad, 9 promila je 0,9% pa ako je razdijelimo na mjesece, ispada da je po mjesecu zaokruženo na cca 0,07%. Tako npr. talijana ima malo više od 60 mil, sa stopom mortaliteta oko 9 promila talijana godišnje umre cca 540.000. Moguće da se ona stopa koju si naveo odnosi na povećanje smrtnosti, što je fakat zanemarivo povećanje. Samo to, molim te provjeri pa razjasni o čemu se radi. Pozdrav

L. R.
Admin
Famed Member
8 mjeseci prije

Poštovani Grom iz vedra neba,

Evo o čemu se radi. Smrtnost o kojoj mainstream mediji pišu, vezana je za omjer oboljelih i umrlih, međutim ti podatci nisu prezicni jer nitko ne zna koliko točno imamo zaraženih i oboljelih. Zato smo imali negla povećanja i padove. Govorili su nam da treba što više testirati, kako bi nam produžili karantenu, ali kada su shvatili da više testiranja smanjuje procenat smrtnosti, ona su prekinuta.

Druga manipulacija je vezana za omjer stanovnika i broj umrlih. Nije isto kada umre u Wuhanu 5000 osoba ili u državi koja broj pet puta manje stanovnika.

Statistike koje oslikavaju pravo stanje su one koji prikazuju broj mrtvih na milijun stanovnika. Dakle, kada uzmemo tu varijablu, ona je usporediva sa svim državama. To je upravo učinio Mislav.

Sve možete provjerit na ovoj adresi: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Lp

Redakcija

miro
Gost
miro
8 mjeseci prije

cini se da utor ovoga teksta , zeli zastititi kinu svim sredstvima, isto sve dok proleterske zemlje postoje kao sssr i kina sloboe nema,

POVEZANE VIJESTI

Izbornik