Pentagon šalje jasan signal protivnicima u azijsko-pacifičkoj regiji (VIDEO)

USS John Finn
20 komentara

Američka ratna mornarica “svojom snagom” želi osigurati mir svojoj zemlji i svijetu, stoga je dobila novi razarač klase  “Arleigh Burke” kojeg je nazvala “USS John Finn”, po mornaru koji je branio bazu Pearl Harbor tijekom japanskog napada 7. prosinca 1941. godine i ostao na bojnom polju unatoč tome što je tijekom napada zadobio 20 rana.

Svečanost puštanja u službu je obavljeno upravo u bazi “Pearl Harbor“, na Havajima, a vodio ju je admiral Harry Harris. Službeno je naglasio da je razarač “USS John Finn” jasan signal američkim saveznicima i neprijateljima u azijsko-pacifičkoj regiji.

Admiral Harris je rekao kako je njegova zemlja “mirna nacija s mirnim vođom i vlastima, koji vjeruju da se mir u svijetu svijet postižu kroz snagu”.

Prema admiralu, početak djelovanja novog razarača pokazuje tko su američki protivnici.

“Ova zemlja će ostati fokusirana na Aziju i Pacifik”, rekao je admiral Harry Harris.

Razarači klase “Arleigh Burke” su ratni brodovi dizajnirani za lansiranje navođenih projektila i imaju visoke manevriranja, detekcije i opstanka. Modernizirani su i poboljšani nakon iskustva britanske mornarice u Falklandskom ratu.

Američka ratna mornaricaArleigh BurkerazaračUSS John Finn
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
yblotin
6 godine prije

I nigdje se ne spominje bacanje A-bombi na Japan koji je danas americki vazal, i nigdje se ne spominju fake news i Trump i sankcije na Iran?

Zapadni novinari bi znali napisati bolji clanak da je u pitanju Rusija… najprije bi par rijeci napisali o razaracu pa onda bi se prebacili na Staljina, o nevinoj Estoniji, tad o “zlocestom” Putinu koji nece da ih slusa…..itd.

slix
6 godine prije

Mirna nacija, moš’ mislit’!!! Skoro da nema rata u novijoj povijesti u koji nisu bili upleteni na neki način

Crni žutokljunac
6 godine prije

Da, baš mirni. Mrava nebi zgazili! Kinezi su bili otpočetka zastrašeni, ali kako vreme prolazi sve više gube respekt prema Amerima. A i njihova vojska sve više smanjuje tehnološku inferiornost naspram Američke. Da ne spominjemo njihovu brojčanu nadmoć. Div se polako budi.

slavenski brat
6 godine prije

Gotovi su. Prošla su vremena američke dominacije.

Ацикез
6 godine prije

Само, да се и овај не поквари када крене у јуриш!

opet ja
6 godine prije

Ha ha od nastanka USA je bez rata i intervencija bila samo nekih 10-15 godina. Stalno ratovi protiv Indijanaca, Meksikanaca, Britanaca, intervencije u bližem i daljem okruženju. Jedan od perioda mira je pred sam WW2 u trajanju od nekih 5 godina. Beše tekst o tome na Global Research. A najviše su nastradali u građanskom ratu. Naravno sve po volji krupnog kapitala i bankstera…

bato
6 godine prije

e pa taj John Finn….taman za Holywood,……………videli smo pre nešto vise od mesec dana običan kontejnerski brod pa skoro na pola američki ratni brod , taj novi RAZARAČ kao i sve ostalo iz USA veliko šuplje kilavo (Mcdonald’s,coca cola, cadilaci i razna ostala sranja ,…….)….meni ne izgleda čvrsto i nenadjebljivo gledaj video 8:14 i pogledaj kako je sve izgužvano limerija ,…

EU dismr
6 godine prije

A možda da pošalju “jasan signal” trgovačkim brodovima da ih ne praskaju, onako, slučajno ..

dalmata
6 godine prije

Do sad nisan zna da je “Logicno” otvorija stranicu za crnohumoriste.”osigurat mir” kako ov klaun lupeta,i to USrA?!Da ima Boga posla bi vam vas mir vas Yenki logor

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI