fbpx

Pucnjava u kalifornijskoj bazi marinaca uznemirila okolno stanovništvo

Marinci

U američkoj bazi za marince izdana je zapovijed za odlazak u sklonište, nakon što je ondje zabilježena pucnjava. Osumnjičeni je sada u pritvoru i upućen je u zdravstvenu ustanovu zbog rana koje si je sam nanio.

Vojna policija reagirala je na situaciju ”aktivne pucnjave” u bazi mornaričkog korpusa Twentynine Palms, koja je zabilježena poslije 6 sati ujutro u utorak.

Vojna instalacija na jugu Kalifornije najveća je baza marinaca u zemlji. Građani su na svojim telefonima dobili upozorenja o pucnjavi, neka od njih objavljena su na Twitteru.

Telefonskim putem upozoreni su stanovnici ga se ili drže dalje od baze ili da se zabarikadiraju.

Kapetan Nicole Plymale, službenik za odnose s javnošću baze, kasnije je rekao da je osumnjičeni odvezen, nakon što su prijavljeni pucnji.

Kasnije ujutro u utorak baza je potvrdila da se pojedinac “trenutno liječi i da će biti prevezen u zdravstvenu ustanovu”, te da je zadobio ranu koju si je sam nanio. Nisu prijavljene druge ozljede. Na mjestu je podignuto sklonište.

Baza, koja se smatra vrhunskim vojnim poligonom, koji se prostire na više od 900 kvadratnih milja, nalazi se otprilike 150 milja izvan Los Angelesa, u pustinji Mojave.

4
Ostavite komentar

avatar
10000
 
4 Grupirani komentari
0 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
4 Komentatori
MaxBanOvanZadranintihobl Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
Obavijest
tihobl
Gost
tihobl

Znaci pocelo je.

Zadranin
Gost
Zadranin

Bit će opet neki saudijac.

Uključila se 11/9 naredba.

P***!

BanOvan
Gost
BanOvan

Laki je malo nervozan…

Max
Gost
Max

Možda mu savijest nešto nije mogla podnijeti.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik