Putin otkriva koliko je spriječeno atentata u Rusiji 2017. godine

FSB - u akciji
6 komentara

Tijekom protekle godine, ruska Federalna služba sigurnosti (FSB) uspjela je spriječiti počinjenje 68 terorističkih akcija na području Rusije, uključujući i 28 atentata, rekao je Vladimir Putin. Ova brojka premašuje broj spriječenih atentata u Francuskoj 2017. godine.

Govoreći na sastanku Savezne sigurnosne službe (FSB), Vladimir Putin je objavio rezultate borbe protiv terorizma u Rusiji od 2012. godine.

U posljednjih šest godina broj terorističkih akcija u Rusiji je osjetno smanjen. U 2012. godini bilo ih je 316, u 2014. godini 84, a prošle godine 25″, rekao je predsjednik. Prema njegovim riječima, “ovaj pozitivan trend izravno je povezan s intenziviranjem preventivnog rada u kontekstu borbe protiv terorizma”.

“68 terorističkih akcija je spriječeno u 2017., uključujući i 25 atentata”, dodao je Putin.

Nedavno su francuske antiterorističke službe također izvijestile o svojim aktivnostima za 2017. godinu. Tako je u intervjuu za dnevnik Le Progrès početkom godine, ministar unutarnjih poslova Gérard Collomb priopćio da su francuske obavještajne službe u 2017. godini spriječile 20 atentata.

FSBterorističke akcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
atentat
6 godine prije

offtopic

17 novembar
6 godine prije

kad zapad obara avione i ubija ruske politicare i civile onda ruske sluzbe niti vide niti smiju ista da urade .

davor
6 godine prije

Bortnikov i ekipa šute i rade, nema senzacionalizma kao State Department i ekipa Brennan i Lovejoy i Don Johnson Miami Vice.

čitatelj portala
6 godine prije

Na facu kao što je Vladimir Putin su sigurno pokušani atentati preko nekoliko puta.

Globalista
6 godine prije

Unutar ruskih sluzbi ima spijuna a bilo ih podosta koji su za dolare spijunirali za ameriku uli britaniju.Jedan od njih je GRU Sergej Skripaľ koji je juče otrovan u mjestu Salisbury a prema izjavama doktora otrovan je bio fentanyl-syntetický opiátom koji je sto puta jaci od heroina.Doticni gospodin je spijunirao za britaniju a 2004 godine bio je uhapsen i osuđen za izdaju drzavnih tajni.A 2010 godine bio zamjenjen za ruske spijune koji su bili uhvaceni u americi i britaniji.Momak malo pretjerao,osilio se i zeleni dolari su mu pomutili pamet,Mogao je i sam svjestan biti toga da dugo nece,engleske obavjestajne sluzbe su ga maknule jer im vise netreba,budaletina ..kad su mu slađi doalri od pameti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI