”Vlada ga je ionako pokušala ubiti.” Zatvorenici tvrde da je Epstein izvršio samoubojstvo zbog zlostavljanja i prijetnji.

Epstein
13 komentara

Dok je bio u zatvoru, seksualni trgovac Jeffrey Epstein trpio je maltretiranja i zlostavljanja od drugih zatvorenika, ali i stražara, što ga je moglo dovesti do toga da izvrši samoubojstvo, tvrdi se u novom izvještaju, pozivajući se na izjave ostalih zatvorenika.

“Prije nego što je izvršio samoubojstvo, Jeffrey Epstein prije vremena je okusio pakao”, tvrdi New York Daily News, navodeći izjave dobivene od strane nekoliko zatvorenika Kazneno-popravnog centra Metropolitan, u kojem je bio osramoćeni financijer prije njegove smrti.

“Govorio je da će se ubiti jer ga vlada ionako pokušava ubiti”, rekao je jedan zatvorenik, čije ime list nije otkrio.

Angelique Lopez, nećakinja Efraina Reyesa, posljednjeg Epsteinovog cimera iz ćelije, rekla je da je multi-milijunaški seksualni prijestupnik “bio jako depresivan”, prema njezinom ujaku. “Na spomen da mu se više ne da živjeti, moj mu je ujak odgovorio:” Ne čini ništa od onoga što si naumio sve dok sam u ćeliji.”

Prema njezinim riječima, zatvorski službenici “ponašali su se prema njemu na krajnje ponižavajući način”, tjerajući Epsteina neka spava na podu.

Prema The Newsu, Epstein nije trpio samo zlostavljanje od strane stražara, već je bio u “sukobu” između ostalih zatvorenika zbog svog novca. Neki su mu prijetili zbog toga, drugi su lako prevarili osramoćenog financijera na iznos od 4.000 dolara.

“Pokušavaju vam prodati sve, telefone, elektroniku, bolju ćeliju”, rekao je neimenovani zatvorenik. “Kad je ušao tamo, svi su se svađali oko toga tko će ga dobiti.”

Neki bi zatvorenici gurnuli bilješke ispod vrata, govoreći: “Ubit ćemo te, nasilniče, pedofilu”, rekao je zatvorenik.

Iako je Epstein potencijalno bio na rubu samoubojstva prije svoje smrti, Reyes je sumnjao da se čovjek mogao ubiti u ćeliji, prema riječima njegove nećakinje.

“Moj je ujak stalno govorio da kreveti na kat nisu bili dovoljno visoki za izvršavanje samoubojstva. To nije imalo smisla. Kreveti nisu bili tako visoki. Stricu se to jednostavno nije činilo u redu, rekla je.

Od Epsteinove smrti, nada da će se bilo tko od njegovih pomoćnika biti priveden pravdi sada počiva na trajnom progonu Ghislaine Maxwell, njegove pomoćnice u trgovini ljudima.

Ranije ovog mjeseca Maxwellini odvjetnici napisali su žalbe na zatvorske uvjete njihovih klijenata. Prema njihovim riječima, Maxwell ima velikih problema s boravkom zatvorskom centru Metropolitan u Brooklynu, jer navodno ubrzano mršavi i gubi kosu.

jeffrey epstein
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
3 godine prije

Ako je on izvrsio samoubistvo onda sam i ja.

Uklonili su nezgodnog svjedoka i to je sve. Ne treba sad izmisljati teorije zavjere o samoubistvu.

buga
3 godine prije

Ako se ubio zbog zlostavljanja zatvorenika i stražara odlično neka je bar malo osjetio patnju pred kraj života. Ti pedofilski monstrumi koji se iživljaju na nemoćnoj djeci nisu ni zaslužili ništa drugo. Ali teško da je došlo do zlostavljanja čak i u nas pedofili se u zatvorima odvajaju od ostalih zatvorenika stoga ovdje se vjerovatno radi o sprečavanju istog da oda svoje prijatelje i sučesnike u tim gnjusnim zločinima.

nekoime
3 godine prije

Sirota Ghislaine, sigurno je alergična na rešetke. A i posluga nije baš nekaj.

piždro
3 godine prije

Koja provala pišijada. zatvorenicima obećano da će dobit pomilovanje i check na kraju tunela

Stara kuka
3 godine prije

”Vlada ga je ionako pokušala ubiti.”
Nije samo pokušala. Ili još netko vjeruje da se sam ubio?

mnmnmn
3 godine prije

pa zar itko u ovo vjeruje? milijardera koji ima privatne avione i otok i zna prljave tajne najmocnijih ljudi, da ce stavit u celiju sa obicnim smrtnicima??? u zemlji u kojoj bogatasi niti porez ne placaju, a kamoli da odgovaraju za “sitne” zlocine kao pedofilija…ovo stvarno samo lakovjerni ameri mogu prozvakat.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI