Za Bidena, „prosinac hladan, a siječanj vruć“?

Joe Biden

Prema izvoru bliskom obavještajnoj zajednici primjetno je usmjereno kretanje nosača zrakoplova i brodovlja, oklopna vozila, ogromni transporteri koji premještaju trupe na različite lokacije, a zračne snage opremu po kontinentalnom i morskome dijelu SAD-a.

U europskim bazama primjetna je također povećana prisutnost američke vojske. Čista je to slika defensivne, obrambene situacije. Raspoređivanje američkih trupa poruka je zlim igračima ukoliko nešto pokušaju, da ih čeka oštar odgovor. Podnošenjem tužbe Texasa (bez obzira na ishod) znakom je to da igra za Bidena ide svome kraju. Stoga zli igrači pokušavaju uvući druge zemlje (Kina) i organizacije u domaću američku politku (UN). 10. prosinca sastala trgovinska delegacija kojem su sastanku nazočili Ji Ping, netko iz CNN-a i netko iz Bidenove kampanje. Zanimljiv podatak?



Tony Bobulinsky, bivši poslovni partner Huntera Bidena, izjavio je New York Postu da je „bivši potpredsjednik voljno participirao u obiteljskoj shemi da zaradi milujune dolara u partnerstvu sa sumnjivom tvrtkom kineskih komunista“. Nadalje kaže, „da je bio izvršnim direktorom u holding kompanijskom partnerstvu između kineske tvrtke i Bidenovih, uključujući Huntera, Joea Bidena i Joeva brata Jamesa. Kompanija nije sudjelovala zbog novca već ‘političkog ili utjecajnog ulaganja’ “. https://heavy.com/news/tony-bobulinski/

Hunter Biden poslao je e-mail menadžerici washingtonskog ureda u rujnu 2017., zamolivši je da napravi ključeve za svoje „cimere“ Joea Bidena i Gongwen Donga, ovog potonjeg predstavivši kao emisara predsjednika kineskog energetskog konglomerata CEFC.

Spomenuti Bobulinski izjavio je da je „bio jednim od primatelja emaila iz svibnja 2017. koji navodno spominje Joea Bidena kao „velikog igrača“ s 10% udjela u zajedničkom poslu s Hunterom Bidenom i CEFC-om“. CEFC je proslijedio 5 miljuna dolara Hunterovoj kompaniji, Hudson West III, manje od dva mjeseca prije Hunterova zahtjeva menadžerici ureda za izradu ključeva za njegova oca i CEFC emisara, piše u izvješću Senatskog odbora (Senate Committtee).

Počevši od dana kad je CEFC uplatio Hunterovoj kompaniji u kolovozu 2017. do rujna 2018., Hunterova kompanija Hudson West je uplatila Hunterovoj odvjetničkoj tvrtki Owasco 4,79 milijuna dolara za konzultantske troškove. Američki regulatori označili su bežični transfer dana 4. kolovoza 2017. tvrtki Owasco „potencijalno kriminalnom financijskom aktivnošću“, kaže se dalje u izvješću.

Prema istome izvješću Senatskoga odbora također u istome razdoblju od 2017-2018, Hunterova odvjetnička tvfrtka Owasco doznačila 1,4 milijuna dolara konzultantskoj tvrki Lion Hall Group Jamesa Bidena, brata Joea Bidena, što je također označeno kao potencijalno kriminalna financijska aktivnost.

Nadalje, povezano s Hunterovim partnerstvom, Patrick Ho, koji je radio kao predsjedavajući CEFC-a, uhićen je u studenome 2017. i osuđen za kršenje Zakona o inozemnoj korupcijskoj praksi (FCPA – Foreign Corrupt Practices Act) … https://www.theepochtimes.com/hunter-biden-called-his-father-and-chinese-business-partner-office-mates-in-september-2017-email_3615446.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2020-12-12-5

Za Bidena, „prosinac hladan, a siječanj vruć“?

joe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tucker carlson
3 godine prije

Razmještanje vojske nema nikakve veze sa razlogom navedenim u članku.gledajte u mjesecima koji dolaze.vojska se namjerava upotrijebiti protiv naroda,kako Ce to izgledati,vidjet cemo.hvala.

3 godine prije

Moram priznati da sam i sam shokiran kolicinom umjesanosti ZLA zvanog “Kina” u ova dogadjanja u SAD… Vec duze vremena, meni licno je jasno da je tzv “KINA” samo jedna tvorevina ZLA, koja se sastoji od nekoliko zlocinackih familija, koje uz nevidjeni Teror – kontriliraju 1.5 milijardi ljudi… I tako je to u Kini “oduvijek” kazu (idioti)… Dakle – nemam nikakve sumnje da su te zlocinacke tzv “kineske” familije sa samog vrha piramide Kineskog zla – u totalnoj kooperaciji sa ovom kamatarskom-cionistickom bandom. Tako je to od 70-tih kad je “filantrop” Rockfeller sa svojim potrckom i zlocincem Kisindzerom – “otvorio Kinu za investicije”… Tada prakticno i krece po svemu sudeci – pravi “novi satanisticki val”… Tzv “dollar” kao svjetska valuta – postaje obicni “cionisticki papiric” kojeg one kamatarske familije porijeklom iz institucije “Dvorski zidov” – bukvalno stampaju sumanuto… Danas se naravno ta zlocinacka “derevna institucija” – naziva centralna banka FED.… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
mQstar
3 godine prije

#1372

Poslije Bill Barr “na mala vrata” …
https://twitter.com/lebronsonroids/status/1338643811975753730?s=19

👀 slučajnost?

puki
3 godine prije

udarna vijest: da li se preko PCR testa sa onim štapićima testiranim osobama, tajno guraju nano čestice, odnosno sićušni nano robotići u mozak? video o tome napravio je poznati njemački neovisni novinar, Oliver Janich.. Da ove sumnje nisu bez osnove, da se preko testa ljudima možda već nešto podvaljuje o tome sam pisao ovdje, prije 2 mjeseca.. Ono kada je na osnovi članka na službenom portalu, njemačke državne TV, postala sumnja, da se preko PCR testa, pojedincima možda već uvaljuje RNK Cjepivo ,a da oni o tome nemaju pojma. Osnova za sumnju dakle bila je sasvim opravdana, jer je u tom članku, u kojem se hvali RNK cjepivo pisalo: da postoji mogućnost da se cjepivo ne mora davati injekcijom,. već preko nosa…Baš isto kao što se prilikom PCR testa ugurava štapić… Taj članak je gle čuda, u međuvremenu uklonjen sa portala ARD-a, Očitio se netko izbrbljao, tko je pisao taj… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Zaista bit će vruće.

3 godine prije

“…Dijelite link i pogledajte videa, posebno treći…”

Kolega,
ja sam ovaj treci video vidoo davno. Prie 2 mjeseca mozda…
Dakle, postoji par mogucnosti:

  • ako je materijal stvaran i vjerodostojan – onda Trumpova ekipa ga jos nije objavila – jer cekaju “nesto”…
  • ako je materijal stvaran i vjerodostojan – Trumpova ekipa ga koristi da na neki nacin ucjeni ove igrace kabale…
  • Trumpova ekipa je – dio kabale (da… i to je jedna od mogucnosti naravno)
  • video nema uporsite u stvarnom materijalu…

Mozda ima jos neko mogucnost…

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Pričekajmo, prvo 01. siječanj 2021. ili 20. siječanj 2021.
Niš nije gotovo!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI