VIDEO: Dvoboj tenka i vozila bombaša samoubojice

abrams, terorista samoubica
22 komentara

Iračke šiitske milicije su objavile šokantan video dvoboja između svog tenka i terorističkog vozila punog eksploziva u pustinji Iraka. Snimka pokazuje eksploziju automobila bombaša samoubojica samo nekoliko metara od tenka i vojnika koji su pratili prizor.

Na snimci se primjećuje da je pokušaj tenka da zaustavi vozilo, koje se približavalo prema oklopnom vozilu pored kojega je stajao nezaštićeni vojnik.

Kao što pojašnjavaju borci koji su objavili video, tenk je ispalio projektil na vozilo terorista, ali prvi hitac nije pogodio cilj.

Terorist se vozilo nastavio kretati i zaustavio se nekoliko metara od vojske. Posada tenka je iskoristila priliku da ponovno pokuša pogoditi vozilo.

Tada je automobil eksplodirao, iako nije jasno je li ga pogodio tenk ili se samoubojica sam raznio. U svakom slučaju, kao što se vidi na snimci, posada tenka, obližnjeg oklopnog vozila i vojnik koji je gledao cijeli prizor su prošli bez ozljeda, unatoč silini eksplozije.

https://www.youtube.com/watch?v=u2gjLxQeh44

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Spock
Gost
Spock

Ne znam kako im je kao prvo prišao u sred pustinje, šta je posada tenka kartala unutra ili?

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah

Ali da bas nikoga nema, ni lijevo, ni desno, NEDOPUSTIVO!

antun comb
Gost
antun comb

ahahaaa, zato sto su se razbjezali. cak su se i oni u tenku usrali i pritajili.

Helena
Gost
Helena

Fascinira me kad pročitam komentar poput tvog. Ti bi sigurno izašao iz tenka i goloruk krenuo u obračun sa teroristom. Šta je par stotina kila eksploziva? Da mi te je upoznati …

Ivo
Gost
Ivo

hahah, kakav tenkre ovaj antuntun. Neviđeno..:) Treba ga hitno poslati u Siriju, da riješi te bombaše samoubice. On će to odmah.

faust
Gost
faust

Vjerojatno su čekali odobrenje da otvore vatru.Tako funkcionira vojska,po zapovijedi,Antune

Imam
Gost
Imam

Sta su prosli sve ti vojnici kada onaj vojnik sece kraj tenka dok ovaj gadja autobombu. Kako da im je vise svejedno, ziv ili mrtav. Neka se rat vise zavrsi.

antun comb
Gost
antun comb

negadja niko nista niti je iko pogodio “autobombu”. sam je aktivirao eksploziv.

Riddick
Gost
Riddick

Od kud znaš da je aktivirao eksploziv da ti nije rekla njegova udovica?

Riddick
Gost
Riddick

Srećom nije više eksplodiralo inače sve bi otišlo u 3 lepe.

Bradonja
Gost
Bradonja

Jihadi jaran je odletio direktno u narucje 72 koke i sada je u raju kako ga j3 zamisljao:svaki dan prcanje i samo prcanje…

Ogi
Gost
Ogi

Da nije uletio u narucje 72 pedera i svaki dan prcanje i samo prcanje….hahaha.

Busola
Gost
Busola

U tim ISIL-ovcim onima najnaivnijima ima takvih luđaka i zabavljača da je to strašno. Izmanipulirani , blesavi , smješni a znaju biti smrtonosni…

Tko nije pogledao legendaran video , pogledajte i sve će vam biti jasnije tko upravlja njima na džojstik , a oni još si misle da se bore za nešto više. Pijuni u rukama zla za zgrtanje love ispranog mozga.

https://www.youtube.com/watch?v=aM3ElTvF52I&t=15s

Zagor
Gost
Zagor

Hahaha. A Je To.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah

AH PRETJERAH I OPROSTITE!Ta vozila unistavaju sve zivo u radijusu od 400m.Njima upravlja nadrogirano topovsko meso.Za mene je to odlicna reklama za japansku automobilsku industriju:TATA KUPI MI TOYOTU!

antun comb
Gost
antun comb

Well if you can see exactly on 1:06 very good if you see very good the Tank did not shoot the VBIED, the Daesh fool detonated on him self. So the tank didn’t destroy the VBIED I even add this on Vegas Pro 15 and I was seeing frame by frame tank didn’t show any shell. Don’t confuse your self’s that the tank shoot the VBIED. But it would be nice if he shoot him but all ok.

antun comb
Gost
antun comb

Sorry, but I’m just not seeing any evidence the tank had anything to do with it. No muzzle flash from tank barrel and no shock wave in front of the barrel before the VBIED blows. Could have been taken out by an ATGM or maybe mechanical problems forced the head-choppers to hit the big red “Snackbar! Do not press!” button early.

Ivo
Gost
Ivo

što je, antuntune? Ne razumiješ, trebaš prijevod?

runner
Gost
runner

sreca da je ekplodirao dalje od tenka,inace adio tenk i posada

antun comb
Gost
antun comb

a i vi ste ovu patku prenijeli sa southfronta….. nije to nikakav dvoboj nego se sam aktivirao.

Lisac
Gost
Lisac

Taj je onda jako bistar – mogao se raznijeti još dalje. Možda i nije htio da netko strada nego je čekao da ga roknu – sumnjam da je za volanom IS-isovac.

Riddick
Gost
Riddick

Mozda ga je neko ranio, pa mu pao pritisak, počelo da mu se muti pred očima i prašina ispred pa se malo zaustavio da uzme tabletice kaptagona iz ladice kod suvozacevog sedišta.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik