VIDEO: Dvoboj tenka i vozila bombaša samoubojice

abrams, terorista samoubica
20 komentara

Iračke šiitske milicije su objavile šokantan video dvoboja između svog tenka i terorističkog vozila punog eksploziva u pustinji Iraka. Snimka pokazuje eksploziju automobila bombaša samoubojica samo nekoliko metara od tenka i vojnika koji su pratili prizor.

Na snimci se primjećuje da je pokušaj tenka da zaustavi vozilo, koje se približavalo prema oklopnom vozilu pored kojega je stajao nezaštićeni vojnik.

Kao što pojašnjavaju borci koji su objavili video, tenk je ispalio projektil na vozilo terorista, ali prvi hitac nije pogodio cilj.

Terorist se vozilo nastavio kretati i zaustavio se nekoliko metara od vojske. Posada tenka je iskoristila priliku da ponovno pokuša pogoditi vozilo.

Tada je automobil eksplodirao, iako nije jasno je li ga pogodio tenk ili se samoubojica sam raznio. U svakom slučaju, kao što se vidi na snimci, posada tenka, obližnjeg oklopnog vozila i vojnik koji je gledao cijeli prizor su prošli bez ozljeda, unatoč silini eksplozije.

https://www.youtube.com/watch?v=u2gjLxQeh44

ISILIslamska državaKalifatsiitska milicija
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
6 godine prije

Srećom nije više eksplodiralo inače sve bi otišlo u 3 lepe.

Spock
6 godine prije

Ne znam kako im je kao prvo prišao u sred pustinje, šta je posada tenka kartala unutra ili?

Imam
6 godine prije

Sta su prosli sve ti vojnici kada onaj vojnik sece kraj tenka dok ovaj gadja autobombu. Kako da im je vise svejedno, ziv ili mrtav. Neka se rat vise zavrsi.

Bradonja
6 godine prije

Jihadi jaran je odletio direktno u narucje 72 koke i sada je u raju kako ga j3 zamisljao:svaki dan prcanje i samo prcanje…

antun comb
6 godine prije

a i vi ste ovu patku prenijeli sa southfronta….. nije to nikakav dvoboj nego se sam aktivirao.

runner
6 godine prije

sreca da je ekplodirao dalje od tenka,inace adio tenk i posada

antun comb
6 godine prije

Well if you can see exactly on 1:06 very good if you see very good the Tank did not shoot the VBIED, the Daesh fool detonated on him self. So the tank didn’t destroy the VBIED I even add this on Vegas Pro 15 and I was seeing frame by frame tank didn’t show any shell. Don’t confuse your self’s that the tank shoot the VBIED. But it would be nice if he shoot him but all ok.

Busola
6 godine prije

U tim ISIL-ovcim onima najnaivnijima ima takvih luđaka i zabavljača da je to strašno. Izmanipulirani , blesavi , smješni a znaju biti smrtonosni…

Tko nije pogledao legendaran video , pogledajte i sve će vam biti jasnije tko upravlja njima na džojstik , a oni još si misle da se bore za nešto više. Pijuni u rukama zla za zgrtanje love ispranog mozga.

https://www.youtube.com/watch?v=aM3ElTvF52I&t=15s

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI