fbpx

Američki Predstavnički dom usvojio drugi zakon o slabljenju mjera protiv koronavirusa, „HEROES Act“ vrijedan tri biliona dolara

Nancy Pelosi

Američki Predstavnički dom usvojio je u petak drugi zakon o pomoći zbog COVID-19 u zemlji, masivni prijedlog koji uključuje pomoć od tri biliona dolara za lokalne samouprave, poljoprivrednike, zdravstvene radnike, studente opterećene obrazovnim dugom i programe Medicare i Medicaid.

Iako su se republikanci Doma suprotstavili velikom zakonu o potrošnji, Zakon o zdravstvenom i ekonomskom oporavku i hitnim rješenjima za zdravlje i oporavak (HEROES) ipak je donesen glasanjem sa 208 glasova za i 199 protiv.

Glasanje je bilo istorijsko, jer su zakonodavci prvi put izabrali da dozvole predstavnicima da glasaju putem punomoćnika, što znači da oni koji nisu prisutni u Domu za glasanje mogu da opunomoće druge poslanike da glasaju umjesto njih. Glasanje o ovoj odluci desilo se po stranačkim linijama, a protiv odluke glasali su svi republikanci.

Otprilike 1800 stranica zakona zapravo je peti dio glavnih zakona koje je Kongres usvojio za rješavanje problema nastalih krizom COVID-19. Dok su drugi ciljali na jačanje specifičnih sektora ekonomije, poput poljoprivrede i zdravstvene zaštite, HEROES zakon je tek drugi koji će američkim porodicama obećati stimulativne čekove. Prvi, Zakon o pomoći zbog koronavirusa, pomoći i ekonomskoj sigurnosti (CARES), usvojen je 27. marta i obuhvatao je 2 biliona dolara finansiranja, uključujući čekove do 1200 dolara za stanovnike SAD.

Zakon HEROES uključuje finansiranje drugog kruga takvih plaćanja, prateći ista pravila kao i prvi.

Takođe su u HEROES zakonu obuhvaćene milijarde dolara pomoći državnim i lokalnim vlastima; 10 milijardi dolara za program dodatne pomoć u ishrani (SNAP); 3,6 milijardi dolara bespovratnih sredstava državama za planiranje u vanrednim situacijama; finansiranje podrške za širenje ispitivanja COVID-19, praćenje kontakata i liječenje, u skladu sa nacionalnom strategijom testiranja Bijele kuće; finansijska podrška kvalifikovanim iznajmljivačima i vlasnicima kuća kako bi im se pomoglo da izbjegnu deložacije i isključenja; i produženje naknade za nezaposlenost u iznosu od 600 USD nedeljno do januara sljedeće godine.

Takođe uključuje odredbe za pomoć poljoprivrednicima, kao i radnicima koji su kategorisani kao “neophodni”, poput onih u saobraćajnoj industriji, zajedno sa produženim radnim vizama za imigrante i finansiranjem produženog porodiljskog i ljekarskog odsustva.

Prijedlog zakona je napadnut sa obje strane, pošto se konzervativci okupljaju protiv drugog ogromnog troška zakona, a naprednjaci optužuju da mjere prijedloga zakona ne idu dovoljno daleko. Na primjer, jedan amandman koji su demokrati uveli drastično je ograničio opseg opraštanja studentskih zajmova koji pruža, iako su demokrati prvobitno uveli ovaj prijedlog zakona.

Međutim, američki predsjednik Donald Trump rekao je ranije ove nedelje da je nacrt zakona “DOA mrtav od početka. Naravno, to zna i predsjednica doma Nancy Pelosi.”

Vođa senatske većine Mitch McConnell, koji vodi republikance gornjeg doma, rekao je da Kongres treba “pritisnuti dugme za pauzu” prije nego što krene naprijed sa “cijelom tom dodatnom pomoći za državne i lokalne samouprave”. On je u četvrtak za Fox News rekao da će senatski republikanci pristati da podrže zakon tek nakon pregovora s Trumpom.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
30 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

dosli lihvari po naplatu, prvo su inscenirali koronu i paniku, sjebali ekonomiju, unistili mnoge ljude i radna mjesta, unistili egzistencije, i sada dolaze kao spasitelji
EU parlament je takodjer predlozio nekoliko bilijuna eura pomoci, za drzave EU-a,
sada stupaju na scenu krvopije i sprovoditelji duznickog ropstva iz FED-a, ECB-a, MMF-a, S. banke…

tihobl
Gost
tihobl
5 mjeseci prije

Kakvi spasitelji?
Sve pare dobija Blek Stijena (Black Rock). A onda ce pare podijeliti jaranima, a sitnis narodu. Cuo si da kazu da ce bogati postati jos bogatiji. A ostali amerikanci prestaju jesti meso.

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

Evo još malo propagandne sa portal Jutarnjeg,- da nije tragično i ozbiljno, bilo bi smiješno. U stvari jeste smješno i jebavanje u zdrav mozak:

https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/ovo-su-najcesci-simptomi-covida-19-u-europi-anosmija-je-pri-samom-vrhu-iza-toga-se-krije-sposobnost-korone-da-napadne-olfaktivnu-zarulju/10306009/

U članku se govori o najčešim simptomima korone, pazite ovo:

“Glavobolje i gubitak njuha najčešći su simptomi covida-19 kod europskih pacijenata koji imaju blag ili umjeren oblik bolesti, pokazuju rezultati istraživanja koje ističe da se bolest pojavljuje u različitim oblicima, ovisno o dobi i spolu oboljele osobe.”

Drugi najčešći simptomi su začepljen nos (67,8 posto) i kašalj (63,2 posto), umor (63,3 posto), zatim bolovi u mišićima ( 62,5 posto), nos koji curi (60,1 posto) i gubitak okusa (54,2 posto), dok je vrućicu imalo manje od polovice oboljelih (45,4 posto).”

He, he, he…Zvuči li vam ovo poznato? Da, naravno,- to su sve poznati simptomi gripe, ili jače prehlade ili bronhitisa. Koje je svatko od nas u svom životu, dosada imao vjerojatno najmanje 10 puta. Dakle, još jedan dokaz da su od gripe naprosto izmsislili novu bolest korona.

PATMAT
Gost
PATMAT
5 mjeseci prije

Točno

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

Ovo je vrijeme, kada zvjeri pokazuju svoje tragove… Evo još jednoga
Gordan Lauc, još jedan samozvani stručnjak, znastvenik i pička materina… Ustvari, plaćena gnjida WHO-a i farmaceutske industrije i još uz to, što se vidi iz njegovog načina komunikacije i riječnika, tipični primitivni, bahati, balkanski krkan i đilkoš (džaba ti sve akademske titule), koji je primitivno napao Lovrena i Cetinskoga. Ali, na ovdje objavljenim, slikama gdje on stoji i drži nekakve govore, vide se u pozadini logoi : “Biomed Reangets” i “Genos”- farmaceutske firme.

https://teleskop.hr/gordan-lauc

https://teleskop.hr/gordan-lauc-primitivno-izvrijedao-lovrena-i-cetinskog-nemojte-slusati-budaletine

ali dobro mu je odgovorila dr. Demirović:
http://promise.hr/lijecnica-cija-se-kcer-razboljela-nakon-cjepiva-usutkala-lauca-mislila-sam-da-cete-ostati-frajer/

PATMAT
Gost
PATMAT
5 mjeseci prije

Točno

Bosanac
Gost
Bosanac
5 mjeseci prije

Pravi revoluciju puki 🙂

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

– ono što se nedavno pisali o Indiji, da se okreće trgovini sa SAD-om i američkim firmama, i jedna od tih firmi je, gle čuda i “proizvođač lijekova (dakle farmaceustki koncetn) Abbott Laboratories, koji je nedavno razvio ”brze” testove na koronavirus.”. He, he… sve jasno. Samo još da napomenem, da je ovaj koncern bio jedan od 3 farmaceutska koncerna, koji su 2003. nagradili Christiana Drostena, koji je sada glavni njemački lažov, njihova “Alemka Markotić”.
Da indijske vlasti i političari odavno šuruju sa kabalinom dubokom državom,- moglo se to vidjeti na prostom primjeru– što su puno puta dopuštali fašističkom zločincu Gatesu, da sa svojim organizacijama vrši cjepljenja po Indiji (vjerojatno za velike pare). Iako su pošteni lokalni političari i sudovu skužili Gatesa i istjerali njega i njegovu organizaciju iz Indije. I također se sjetimo,- da je kabala prije nekoliko godina upravo u Indiji, kao u prvoj državi na svijetu, isprobvala ukidanje gotovine i uvođenje potpunog sistema plaćanja karticama. O čemu ste nedavno objavioi članak NOrberta Haringa. Naravno i tu je vjerojatno veliku ulogu igrala korupcija i indijski političari su vjerojatno za to dobili ogromnu lovu od kabale.
A da ne gajimo iluzije, treba podsjetiti na to, da je utjecaj Britanije, bivšeg kolonijalnog gospodara i u Indiji i u Pakistani, i dan danas veliki. Da se vodeći političaru u obje države regruturaju iz redova elitea, da im se omogućava eitno školovanje u V. Britaniji. gdje ih se dresira i slično..A nisu britanska kolinjalan đubrad slučajno ostavilao kaos iza sebe, nakon što su napustili Indiju i Pakistan. To jest, najmjerno su vjerojatno ostavili taj prostor Kašmira, (većinski muslimanski) u granicama Indije, oko kojega se obje države kolju desetljećima.
Isti takav kaos anglocionisti su ostavili za sobom i na Bliksom istoku, kada su se povukli iz kolonija. Samovoljno su crtali granice država, ono po pustinji, onako sa ravnalom i trokutom

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

– ovdje se u drugom clanku diskutiralo o Trumpu je li on igrač kabale ili ne…On daje kontradiktorne izjave, ali uvijek je davao takve izjave, od samog početka svoje vladavine. I kada se radilo o politici prema Siriji, Rusiji, Iranu, i svemu ostalomu. Ponekad lupne nešto u stilu mainstrema i kabale- kao ono kada je drečao da će Asad platiti za navodni kemijski napad…i kao prijetnje Iranu, a ponekad daje pomirljive i drugačije izjave,- posebno na tviteru. Ja sam i ranije rekao: očito postoje 2 Trumpa: jedan, koji pod pritiskom duboke države, radi i govori što oni zahtjevaju i drugi- koji, većinom na tviteru, katkada kaže svoje vlastito mišljenje, koje odudara od onoga što službeno lupeta.
Nedavno sam na jednom portalu pročitao, da je Trump prije tjedan dana izjavio, da će pandemija korone nestati sama od sebe i bez cjepiva: Izjava je prenešena iz Huffington posta- medija duboke države, dakle, izjava je vjerojatno autentična.
Osobno mislim da TRump nije igrač kabale- ali oni ga kontroliraju. Ne zaboravimo, zet mu je khazar Kushner.
Oduvijek govorim, od samog početka, Trumpve vladavine- on nema puno vlasti, dakle ne treba ga precjenjivati. Ne znam koliko on doista ima svojih ljudi u američkoj administraciji i vojsci. Dakle, stvarno odanih ljudi, (ne glumaca)., koji bi u datom trenutku bili spremni preći na njegovu stranu. Međutim, ustvari jedino na koga se on može osloniti je američko stanovništvo, prije svega njegovi birači. Trump će se kad tad morati odlučiti, i doći će trenutak, kada više neće biti moguće vrludanje. Ako kabala nametne cjepljenje, onda će se pokazti, onda se TRump mora odlučiti: ili sa narodom, ili protiv njega. To inače važi i za sve druge političare. Ako Trump nema toliko ovlasti i nema ljudi i snaga da nekaj promjeni, onda barem može izdati proglas narodu SAD-a i reći popu pop i bobu bob. To bi ga onda vjerojatno koštalo predsjedničkog položaja i vjerojatno bi ga odmah skinuli s položaja. Ali nema druge. Dakle, morati će se odlučiti.To je minunum što može učiniti.

PATMAT
Gost
PATMAT
5 mjeseci prije

Izvrsno Puki. Evo o svemu nakon dugog dugog praćenja mislim. Ne glorificiram Trumpa i svima koji me pitaju o njemu kažem upravo ovo. Samo ne znam dali će bit ovo na kraju jer to je ako pogledaš je jako radikalno i opasno za njega. Mislim da će on ići laganijim putem tj. da će uzimat ono šta mu odgovara i što mu je potrebno. Ne može i ne smije sve kazati i rješavati.
Kabala je umrežena ali nije jedno tijelo ,ima raznih frakcija,masonerija itd, i mnogi imaju svoje vlastite ciljeve. Ja bi volio da sruši ovu pedofilsko ,satanističku grupaciju a to će mu khazari dopustiti- možda. Dok rušenje hazarske mafije je za njega nemoguć cilj.

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

puki

Am. Predsjednik ima velike ovlasti, bar zakonske. Polupredsjednički sustav…

Oni u Jutarnjem su – navni…
A možda i usmjereno na one s alergijama…isto curi nos
Najnovije zastrašivanje zvuči, otprilike: otkriveno novo djelovanje Covida na – djecu, liči na Kawasaki sindrom…
Pa jedno desetak dana…djelovanje Covida na centralni nervni sistem ( zbog gubitka okusa; sad su dodali i gubitak njuha)…

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

Dodatak:
“Studija objavljena 30. januara, … izazvala je veliku buru, jer se činilo da potvrđuje ono čega su se plašili zdravstveni stručnjaci: ​​da neko ko nema simptome virusa COVID-19 i dalje može da ga prenese drugima.
….
Ali sada se ispostavilo da su informacije bile POGREŠNE.

…ispostavilo se da je žena iz Šangaja 20. i 21. januara bila … u blizini Minhena, gde je imala sastanak sa jednom od četiri osobe koja su se kasnije razbolele … nije bila bolesna u to vreme, nije imala simptome virusa, ali se razbolela nakon povratka u Kinu.

Istraživači zapravo nisu razgovarali sa ženom pre objavljivanja studije. Rad se oslanjao na informacije od četvorice ostalih pacijenata: „Rekli su nam da deluje da pacijent iz Kine nema simptome.“

Nakon toga, međutim, zdravstvene službe su razgovarale telefonom sa pacijentkinjom iz Šangaja i ispostavilo se da je IMALA SIMPTOME DOK JE BILA U NEMAČKOJ.

…asimptomatski prenos ( ako uopće postoji ?, op.aut.), verovatno ima malu ulogu u epidemiji uopšte, navodi SZO. Ljudi koji kašlju ili kijaju imaju veću verovatnoću za širenje virusa. (‘Ajde…? 😃)

… do sada najviše pažnje posvećeno pacijentima koji se ozbiljno razbole, ali na primeru četvorice zaraženih iz Nemačke vidimo da su svi imali vrlo blagu infekciju. “, webtribune.rs
Btw, navedeno je da su neki iz zdravstva u Švedskoj bili prilično bijesni – opravdano, po mom mišljenju, jer , naglašavaju: izraz ‘asimptotski’ znači – bez simptoma, zdrav čovjek…a nikako onaj s blagim simptomima , a koji mogu promaći sugovorniku…

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

Je li kabala možda ipak najavila zaustavljanje plana i zaustavljanje propagandne mašinerije, jer j vidjela da sve više ljudi uviđa istinu?

Ima možda nekih opreznih naznaka, za takvu tezu: Evo naprimjer:

– Slovenija kao prva država proglasila kraj epidemije
– Italija uskoro otvara granice
– Markotića izjavila, još nije gotovo, još je opasno, ali blizu smo pobjede nad pandemijom, možda neće biti 2. vala
– Glasnogovornik Merkelice, Helge Braun izjavio da u Njemačkoj neće biti obaveze cjepljenja, da će ako cjepivo dođe, to biti samo na dobrovoljnoj osnovi…,ali svi moraju biti svjesni tog rizika
– Zamjenik WHO-a, Ryan, prije 3 dana izjavio: virus neće nikada nestati, jedino rješenje je cjepljenjem, ali … “ljudi moraju to željeti”.. tako je rekao

Dakle, do jučer su svi grmili, da smo tek na početku pandemije, ili usred pandemije, i svakodnevno nas obasipali sa novim paničnim vijestima i najavljivali ove o one mjere, i nema normalnosti, a sada drugačije izjave… Je li to početak strategije “exita”, malo pomalo, (ono da se vlasi ne dosjete), – dakle, ipak zaustavljanje plana? Jer oni sada ne mogu sve odjednom preko noći prekinuti i zaustaviti i ukinuti sve mjere.-jer bi to bilo previše sumnjivo i oni bi pred javnošću ispali lažovi i prevaranti, pa dakle, treba ovako malo pomalo. Markotićka, specijalac za biloško oružje, koja se motala u sumjivim američkim ustanovama USAMRAIID (američka verzija kineske laboratorije u Wuhanu) i na Sveučilištu Galveston u Texasu(koji je imao svoje prstiće u istraživanjima u Wuhanskoj laboratoriji), sada najavljuje možda ipak “pobjedu nad pandemijom” i možda neće biti 2. vala. Ista Markotićka, koja je prije nekliko tjedana, ljude koji se ne drže mjera, nazivala “biološkim oružjem” i potencijalnim ubojicama… Markotićka je vjerojatno povezana sa bandom iz WHO-a i gatesove ekipe i ništa što ona izjavi nije slučajno- već ona dobiva instrukcije od svojih šefova. Je su li dakle šefovi kabaline mafije, koji su ovo sve organizirali naredili zaustavljanje cijele akcije i polagani exit iz krize korone, napuštanje svih mjera? Ili je sve opet njihova mućka i zatišje pred novu buru? I je li možda ovo ipak bila generalna proba, pa će nam uskoro uvaliti neki novi “smrtonosni virus”? Vidjet ćemo…

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga
5 mjeseci prije

Kao sto sam pisao USA ce stampati dolare do iznemoglosti i nemoze propasti za razliku od Rusije koja je u teskim problemima.

Zadranin
Gost
Zadranin
5 mjeseci prije

Baba Vanga

Aj ne sramoti se.

P***!

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga
5 mjeseci prije

Zadranin
Daj napisi nesto protiv moje teze a ne svaki put isto.😊

Zadranin
Gost
Zadranin
5 mjeseci prije

Baba Vanga

U kakvim je teškim problemima Rusija?

Štampanje neograničene količine novaca zahtjeva i neograničenu potražnju tih istih novaca. Ili će amerokenjistan postati novi Zimbabve, ili su našli novu naivčinu u svijetu koja će ih “neograničeno” financirati kupovinom tog neograničeno štampanog novca.

Aj nam reci koja je to naivčina.

Baba Vanga
Gost
Baba Vanga
5 mjeseci prije

Zadranin
Očigledno nerazumiješ igru pa nemogu ti ni objasniti Pozzzzz

Zadranin
Gost
Zadranin
5 mjeseci prije

Baba Vanga

Aj molim te objasni. I ne samo meni, nego svima.

Pa ćemo se onda “igrati”.

P***!

Servacij
Gost
Servacij
5 mjeseci prije

Baba Vanga

Ajde ljubavi što čekaš?

Vaso
Gost
Vaso
5 mjeseci prije

Obicni ljudi ce imati male koristi od te love. Korporacije uzimaju stotine milijardi od drzave koju nece morati vratiti. Jer oni i predstavljaju dio drzave. Mnogi veliki igraci nista negube. Radi te love kad se zavrsi sve ovo onda ce dignuti poreze koje ce radnici i mali biznis morati da odplacuju. Mali biznisi nemaju zalihu love za razliku od korporacija tako da ce mnogi propasti a t je i cilj nazalost. Mnogi ljudi u americi, australiji , kanadi itd, iz malog biznisa nisu na nuli nego u minusu od 100tisuca do par miliona dolara . Ide se nato da svi bankrotiraju od obicni ljudi , mali biznisa do drzava zato je i napravljen virus a vjerovatno ce biti i jos toga. Lakse kontrolises ljude i drzave kad su u bankrotu. A ovde na balkanu nezna se ko gori predsjednik.

promatrac
Gost
promatrac
5 mjeseci prije

Jedno duze vrijeme vec gledam netocne prijevode vijesti. Bilijun (a ne bilion) je jedinica u hrvatskom jeziku koja oznacava tisucu milijardi. U engleskom jeziku “bilion” je jedinica koja predstavlja milijardu, a tisucu milijardi je “trillion”.
Ljudi su bez odjeka ranije na to upozirili. Ne znam kome sluzi na cast pogresno informirati. Ovdje se jasno govori o milijardama (billions), a ne bilijunima (trillions), dok biliun ne postoji u hrvatskom jeziku.

L. R.
Admin
Famed Member
5 mjeseci prije

Poštovani Promatrač,

Osoba koja je pisala ili prevodila članak, ne piše hrvatskim jezikom. Radi se o srpsko-hrvatskoj varijanti korištenoj u BiH.

Hvala na razumijevanju.

Redakacija

Filipini 2
Gost
Filipini 2
5 mjeseci prije

Proizvajalec slavne Dengavaxia bo s Trumpovo in Pelosijevo pomočjo ponovil Filipine – v ZDA.

bumbar
Gost
bumbar
5 mjeseci prije

Svakako treba spomenuti i NOVI ZAKON kojeg su Demokrati pustili u zakonsku proceduru 1.5.2020., a koji se zove “H.R.6666 – COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act”: https://www.congress.gov/116/bills/hr6666/BILLS-116hr6666ih.pdf
Za provedbu ovog zakona predviđaju potrošiti 100 MILIJARDI dolara, da bi svaka lokalna zajednica dobila mobilnu zdravstvenu jedinicu koja će provoditi dijagnostički program testiranja na COVID-19 OD VRATA DO VRATA.

Prijedlog zakona TRACE ACT lijepo je sinkroniziran s još nekim zanimljivim događajima.
Npr. Microsoftu je nedavno odobren, a 26.3.2020.objavljen, patent pod brojem 060606 (opsesija šesticama je očita) za kripto-valutni sustav koji koristi podatke dobivene aktivnošću ljudskog tijela. Drugim riječima, Gates sada posjeduje patent za provođenje globalnog nadzora putem kvantne tetovaže umetnute kao čip u ljudsko tijelo. https://archive.fo/1GLg

Neposredno prije uvođenja Zakona TRACE ACT, Rockefferova Fondacija objavila je 21.4.2020. novi dokument, kao scenarij po kojem bi američki Kongres morao usvojiti Zakon H.R. 6666: https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/2020/04/TheRockefellerFoundation_WhitePaper_Covid19_4_21_2020.pdf
Taj dokument je naslovljen kao “Nacionalni Plan za testiranje na COVID-19, Pragmatični koraci za otvaranje naših radnih mjesta i zajednica.”
Gdje Rockeffeller okom, tu američki Demokrati skokom, pa se taj preslikani Rockefellerov plan za par dana odmah našao u Kongresu spreman da se pretoči u Zakon.

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

Za one koji neznaju: i Hitler je bio opsjednut brojevima i okultnim…čini mi se, baš šesticom…

Osim toga, neki prema Bibliji tumače da onaj broj nisu tri šestice – nego 612…

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

Ova vražulja je po svaku cjenu trazila da se Trumpu cak i sudi.. po zlobnosti nista manje od Hilarice!.. sve ove 4, 5 poznati svjetski dama su direktno iz rokefelerova gnjezda..

alex
Gost
alex
5 mjeseci prije

Zakon?!? A, jbm tiAmere! Nemaju stožer!!!🤣🤣🤣

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

Ludilo se nastavja i nastavit ce se dokle god jedna strana ne bude porazena.
Korona je samo nacin za drzati vecinu u kontroli dok se dvi strane ne rasciste , Ako pobijedi duboka drzava , ide se na NWO odma i pocece cipiranje dok je jos frisko
Ako pobijedi Tramp virujem da bi se mogli vratit u normalu .

Jedini nacin po meni pobijediti Duboku drzavu u kojoj je i veliki broj republikanaca i demokrata je da Tramp osigura vojni vrh sa svojim ljudima , postaviti Flima za glavnog u tajnim sluzbama
proglasiti opasnost za nacionalnu sigurnost
ukinuti gornji i dovnji dom to jest raspustiti
obracunati se sa njima sto je u toku , sve pozatvarati u ime Americkog naroda
sve obijaviti na televiziji tako da narod zna sto se dogada.

Dali je ovo moguce neznam , nemam voje da citam koje su ovlasti presijednika , ali mislim da je ovo jedini nacin da se dovede sve nazad u red i u normalno zivot .
Sve ostalo je mucenje i produljenje agonije u nedogled , iz koje ce na kraju izbiti gradanski rat

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac
5 mjeseci prije

Domaci i strani siritelji PTSP panike,straha i stresa daleko opasniji od virusa gripice. Daj kad ce ovce shvatiti da se ljudi ubijali od straha corone virusa. Samo moja nevjesta gusi svoju obitelj sa domestikom i ostalim kemijama. Trajno nagrizanje respiratornih puteva od klora i domestika i ostalih teskih kemija i para. Unuk prska babu Bog zna cime sta mu mama dala. Na YT videa djeca se bacaju sa krova kuca. Na dusu svima koji su sirili paniku…
Sada bi ops turizam 110 %.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
30
0
()
x