“Bilderberg 2017.” – Odlazak na sastanak “gospodara svijeta” bi bio problem za Trumpa

Bilderberg 2017
22 komentara

“Ako postoji mjesto gdje američki predsjednik može čuti riječi: ‘Ti si prolupao’ onda je to skup Kluba Bilderberg”, kaže novinar Charlie Skelton.

Svake godine se “Klub Bilderberg“, kojeg čine političari, bankari, korporativni divovi i članovi europskih kraljevskih obitelji, a čije se članove naziva “gospodarima svijeta”, sastaje na luksuznom mjestu. Skup je jako čuvan, kako bi “gospodari svijeta” u miru razgovarali o globalnoj budućnost. Ove godine se četverodnevni sastanak održava u mjestu Chantilly, Virginia (SAD), samo nekoliko kilometara od Bijele kuće.

Kao i posljednji put u Dresdenu u Njemačkoj, ove godine će američki predsjednik Donald Trump biti jedna od glavnih tema skupa. Na dnevnom redu su razna pitanja, a među njima i ona naziva “Trumpova administracija – Izvješće o napretku”, stoji na službenoj internetskoj stranici skupa.

“Odlazak Trumpa na skup bi bilo kao poslati ga u kažnjeničku koloniju zato što je u razredu slao poruke na Twitteru. Naime, ako postoji mjesto gdje predsjednik može čuti riječi: ‘Ti si prolupao’ onda je to skup Kluba Bilderberg”, šali se kolumnist The Guardiana Charlie Skelton.

Prema tome, Bijela kuća se “neće kockati” i na skup je poslala neke od “velikih ličnosti Trumpovog tima za obranu”, savjetnika za nacionalnu sigurnost Herberta Raymonda McMastera, državnog tajnika za trgovinu Wilbura Rossa i novog Trumpovog stratega Chrisa Liddella. Skelton se pita hoće li američki predsjednik dobiti “naredbu kako se ponašati” nakon sastanka ili će i dalje djelovati kao i prije.

Na ovogodišnjem sastanku će biti 131 osoba iz 21 zemlje, što su barem oni koji su javno potvrdili svoje sudjelovanje. Raspravljat će se o “Rusiji u svjetskom poretku“, “Ratu informacijama“, “Transatlantskim odnosima“, “Smjeru EU“, “Širenju nuklearnog oružja” i “Transatlantskom obrambenom savezu“. Osim toga, puno će govora biti o Kini i usponu takozvanog “populizma”, te drugim pitanjima.

Sudionici skupa Kluba Bilderberg u Chantillyu, Virginia (SAD), od 1. do 4. lipnja: Bilderberg Meetings

BilderbergCharlie SkeltonSastanak
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MilanCZ
6 godine prije

Ta grupa vise nista neodlucuje,sada su na sceni drugi igraci kojí vuku konce u geopolitici..neklope se iz té skupině u noví geopoliticki projekat,mogli mnogi imati iznenadnu i brzu smrt.

shumadinac
6 godine prije

Gde da se prijavim – možda im neke stvari objasnim 😉

Creator
6 godine prije

Hrpa jadnika koja misli da ima neku moć, no u vrlo skoroj budućnost ta moć će nestati i postati će hrpa gubitnika po zatvorima diljem svijeta.

Hash
6 godine prije

Mame im ga spalim
Da mi je jedan iskander da im ga roknem. Ne bih žalio da i ja zbog tog odem u pakao, Bože mi oprosti

zvone
6 godine prije

Kazu da je Putin rekao da se danas Rusi progonu kao zhidovi, pa to smo znali.

vladek68
6 godine prije

baš sam mislio reći kako bi bilo fino da im neko pošteno zabiberi dok su tamo,,pa da se javi neki mangup na telefon i kaže da su to napravili ISILovci 🙂

dano
6 godine prije

I pred 1. i 2.svijetski rat se je tražila nova svijetska podjela kolonija sa prirodnim resursima širom svijeta zbog rastučih apetita pojedinih ekonomija.Ako ovi sastanci pomognu u spriječavanju novog rata neka sastanče! Mi na banana balkanu smo i onako več podijeljeni i nema nam spasa u cjelini a pojedinci nek se snađu!

dano
6 godine prije

Za društvo logičnog jedna glazbena želja od grupe dubioza kolektiv “himna generacije”

Alen
6 godine prije

Ovo je godisnji seminar izvrsnog sektora stvarnog vladara zapadnog svijeta…

žrec
6 godine prije

Slobodno me ispravite ako griješim, ali mislim da nikada američki predsjednik ne sudjeluje na Bildbergeru. Obama je sudjelovao dok još nije bio izabran, a možda i još neki. Inače, bildberger se precjenjuje, to je kao i CFR, debatni klub koji služi za mobilizaciju i pronalaženje novog kadra. Strategija i urote se ne raspravlja na skupovima od 100-njak ljudi.

davor
6 godine prije

Jel dolazi i Carla del Ponte? Trebao bi netko iz Haaga tamo naići i pohapsiti sve i omogućiti im “safe passage” do novog D-bloka zatvora u Schveningenu.

Nightwatch
6 godine prije

Idu se klanjat 20 metarskim sovama negdje u sumi

tuf
6 godine prije

Zanimljivo da im ove godine fale vrhovnici tvrtki poput Facebooka i Googlea, ali zato imaju 5 Turaka među gostima.
No što tamo rade predstavnici sustava kao što je CERN, kao i glavni urednici NWO novina ? Čini mi se da se ovo više svelo na operativni sastanak, gdje se rade snimke stanja i pripadnicima srednjeg ranga dijele zadaci. Odluke se donose drugdje.

ilija kolovrat
6 godine prije

Sada je izvedena rosada, druga je ekipa na sceni,”Bilderberg” moze ici pomalo ali sigurno u povijest…
Uz pozdrav:

LipiAnte
6 godine prije

U novije doba je internet pomutio racune tim masonima.

bato
6 godine prije

grupa koju treba zabraniti a članove u zatvor ili na prisilni rad, s tim da im se uzme sve imanje,…ološ planetarna

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI