Sirijska vojska je preuzela kontrolu nad gradovima al-Arbaeen i al-Zaka u provinciji Hama (VIDEO)

Sirija
22 komentara

Vojne postrojbe obnovile su kontrolu nad gradovima al-Arbaeen i al-Zaka, na sjeveru pokrajine provincije Hama, nakon žestokih borbi s terorističkim skupinama, nanoseći im velike gubitke, izvještava SANA.

Vojni izvor rekao je da su vojne jedinice obnovile potpunu kontrolu nad gradovima al-Arbaeen i al-Zaka, na sjeveru zemlje provincije Hama, nakon žestokih borbi s terorističkim skupinama i nanijele im velike gubitke u osoblju i oružju, što ih je prisililo da se povuku prema područjima Kafar Zita i al-Latamina.

Prenosimo snimku SANE na kojoj možete vidjeti oslobođena područja.

 

Oslobođenje područjasirijska vojska
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Fenix
4 godine prije

Nakon “primirja” Saa pocela dobro da gazi teroriste. Pokazalo se da uz dobru koordinaciju Ruaf-a i Saa teroristi nemaju sansu i njihove se linije raspadaju bez mogucnosti reorganizacije. Sto znaci da iza slabog uspjeha do sad stoji politika (opet ponavljam do sada jer je sad dobro krenulo).

Zadranin
4 godine prije

To Sirijci! udri po gamadi sponzoriranoj od strane amerokenjaca, izraelaca, i ostalih “prvaka borbe za demokraciju”.

P***!

Dundo
4 godine prije

Gradom se ne mogu nazvati mjesta koja imaju tisuću do tisuću i pol stanovnika. U svakom slučaju, pozdravljam napredak sirijske vojske.

Ante
4 godine prije

Čestiam Sirijskoj vojsci i njenim saveznicima na pobjedi nad teroristima.

@Rope
4 godine prije

Istovremeno Turci i Ameri rade zonu razgraničenja što odgovara Izraelu, prenosi Sputnik.

Guja
4 godine prije

Kao da su Sirija i Rusija uvijek korak-dva iza USA i Izraela. Možda je vrijeme da sve zaravnaju uz uobičajeni izgovore: “Imamo pravo na samoodbranu” i “Štitimo naše interese”, koje Izrael i USA tako rado koriste.

puki
4 godine prije
Tomaz
4 godine prije

Nesto mi slabo ide Asadu u zadnje vreme izgleda Rusi malo zategli ventil… mslo ste skromni sa vijestima iz Sirije postali

Lucija
4 godine prije

😊 webtribune, prema pravda.rs:
” S obzirom na relativnu ravninu područja koja je pod napadom sirijske vojske, tenkovi T-90 imaju mogućnost da vide daleka područja uz pomoć TERMIČKOG VIDA i udara u kopnu u prvom krugu uz pomoć svojih digitalnih sistema za kontrolu požara. Primer toga pružen je pre dve nedelje, kada je prikazan T-90 koji je tokom noćnih sati uništavao džihadističku tehniku na gotovo pet kilometara udaljenosti.”

Max
4 godine prije

“lavovi” “kalifata” rikavaju i dalje.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI