Estetski lijepa rješenja za odlaganje stvari na stol

Pladanj
0
0

Ukoliko imate dovoljno prostora u kući ili stanu za držanje stolova, radnih ploča i ostalih površina savršeno urednim, blago vama! To znači da sve što smeta možete odložiti u kuhinjski ormarić ili neki drugi spremišni prostor. Kada se te nasumične stvari nagomilaju, gotovo da bolno bodu oči! Ali što ako živite u jako malom prostoru i nema vam druge nego da koristite stol za držanje svih tih stvari na njemu? E, za vas nudimo nekoliko rješenja za takvu situaciju koja ne ostavljaju dojam da ste samo nešto natrpali na gomilu i prislonili uza zid, već su estetski prihvatljiva.

Spremite stvari u kutiju

Iako vam se na prvu ne čini privlačnom ideja spremanja stvari u kutije, jer je prva asocijacija kao da se nalazite u ostavi, a ne kuhinji. Međutim, ne morate kutije pune stvari naslagati jednu na drugu po radnoj ploči ili stolu. Možete kutije položiti na stranu i na taj način postići izgled police. Na taj ćete način ukrotiti vaše stvari i dati im određeni vizualni smisao.

Koristite pladnjeve

Još jedan način vizualnog dovođenja u red je da stvari smjestite na pladnjeve. Ova ideja odlično se može sprovesti u djelo povrh komoda i vitrina u drugim sobama, pa tako je možete jednako primijeniti u kuhinji i u kupatilu. Pronađite manji pladanj na kojem ćete složiti bilo koje predmete ili pomagala koji vam trebaju biti nadohvat ruke. Ograničit će sve te stvari samo na taj jedan prostor, bit će ih lakše pronaći i vizualno će lijepo izgledati.

Podignite stvari gore

Dodatci za police ne služe samo za prostor unutar ormara i kuhinjskih polica. Možete koristiti atraktivan dodatak za dodavanje još jedne razine prostora i na radnoj ploči. Na taj način ćete također stvoriti oku ugodan prostor za odlaganje stvari. Umjesto da odaje dojam nabacanih tegli i boca, djelovat će kao namjerno složena kompozicija.

mali savjetiUređenje doma
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI