Sredite dnevni boravak za malo novca uz pomoć polica

Police
1 komentar

Police su toliko raznolike površine koje pomažu u organizaciji vašeg životnog prostora! Osim toga vizualno su jako interesantne i pokazuju koji su vaši interesi i ukusi. Ujedno su jedan od rijetkih dijelova namještaja koji mogu za smiješno malu investiciju napraviti nevjerojatno velik preobražaj.

Najjednostavniji način je da kupite dugačku dasku i pričvrstite je uza zid, primjerice ispod prozora. Na takvoj polici možete recimo držati biljke ili druge dekorativne elemente, a može vam koristiti i kao praktično mjesto za odlaganje svakodnevnih stvari.

Otvorene „lebdeće“ police su drugi način za uzimanje maksimuma iz okomitog dijela prostora. Na njima možete držati i pokazivati sve ono što volite, a opet imati sve lijepo organizirano. Djeluju minimalistički i jako su povoljne. Igrajte se, postavite ih tek par ili koliko god želite, te na uobičajenoj visini za police ili kao smjelo ali interesantno rješenje skroz dolje.

Ugradbeni ormari djeluju zapanjujuće u svakom prostoru. Ali i koštaju pozamašnu svotu novca. Međutim, ako ste vi ili vama bliska osoba vični u drvodjeljstvu ili imate sreće da poznajete pouzdanog stolara, i s običnim policama da se postići efekt ugradbenih elemenata.
S dobro raspoređenim policama po zidu možete zamijeniti i kućni ured, pa od njih, nekih kraćih i duljih, napraviti i stol i police za odlaganje uredskih potrepština.

Police

Police dolaze u različitim veličinama i oblicima i s njima se može doista postići različitih zanimljivih rješenja. Međutim, one šesterokutne prostoru daju izuzetnu dubinu i višedimenzionalnost. Mogu postati i najizražajniji predmet u prostoriji, izgledajući skoro pa kao umjetničko djelo.

mali savjetiUređenje doma
Pretplatiti se
Obavijesti o
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Umpah Pah
4 godine prije

POLICE ?
Kao u stanici policije ?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI