Kontrolirajte nered – kako se organizirati koristeći pladnjeve

Pladanj svjećnjaci
0
0

Mnogi od nas imaju prostor u svome domu, obično je to stol, na koji odlažemo razne “stvari” ili skupljamo ono što općenito volimo imati, ali jedno s drugim nema baš ništa zajedničko. Slično se događa i u kuhinji i kupatilu kada nam se nered napravi od svih silnih predmeta za koje želimo da su nadohvat ruke. Jednostavno rješenje za držanje tog nereda pod kontrolom bez potrebe za promjenom navika je organizirati se uz pomoć pladnjeva.

Pladnjevi s mnoštvo pojedinih stvari imaju tu moć da ih pretvore u jednu vizualnu cjelinu. Odlično spaja i one spojive, a i one nespojive stvari i uobličuje ih u određenu jedinstvenu i nenatrpanu cjelinu. Također olakšava čišćenje, što je bonus. Možda ćete pomisliti da je uporaba pladnjeva za držanje stvari samo dekorativni izbor i dodatni izvor za skupljanje prašine, međutim ovdje govorimo o stvarima koje su potrebne i koje bi ionako stajale na nasumičnim mjestima i skupljale jednaku količinu prašine.

To mogu biti razne neiskorištene i poluiskorištene svijeće, vaša bižuterija, neke dekorativne stvari, kemijske, komplet za igranje jamba – pladanj će vam pomoći u umanjivanju neurednog izgleda porazbacanih stvari, a dodatno će djelovati kao ukrasan element.

Stolić u dnevnom boravku je najlogičnije i najprirodnije mjesto za koje se najčešće “lijepe” različiti predmeti. Sve to može izgledati uredno ako stoji na pladnju. Još ako uz to dodate i recimo cvijeće, sve će izgledati kao da je dio dekoracije.

U kuhinji recimo možete sva kuhinjska pomagala i začine držati nadohvat ruke, a opet uredno na pladnju koji ćete izabrati da stilski odgovara vašoj kuhinji.

Kada vam dolaze gosti, ima li boljeg načina da se smanji trčanje naprijed – nazad nego da se sve što znate da je potrebno smjesti na običan pladanj?

čišćenje domamali savjetiOrganiziranost
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI