Sjajni načini da odmah uljepšate unajmljeni prostor

Useljavanje
1 komentar

Kada pomislimo na koji način možemo dodati malo osobnog stila i funkcionalnosti našim iznajmljenim stanovima ili kućama, obično pomislimo na to što bismo mogli kupiti. Razmišljamo koje tepihe, dekorativne elemente i biljke možemo uvesti u naš prostor kako bismo ga osjećali svojim domom. U redu, ponekad je kupnja neizbježna, ali postoje neke stvari koje možete učiniti, a koštaju samo nešto malo vremena i angažmana.

Kao prvo, naglasimo da je prljavštinu i plijesan neophodno odstraniti što je prije moguće. Rješavajući se toga napravili ste prvi korak u pretvaranju nekog prostora u vlastiti životni prostor. Dakle, osnovna stvar je detaljno i generalno čišćenje kako biste uljepšali unajmljeni prostor i učinili ga sebi ugodnim.

Potom, slijedi uređivanje. Prije nego krenete u kupnju, uzmite u obzir i činjenicu da je najbolji, a uz to i besplatan način poboljšanja životnoga prostora iznošenje onoga što ne funkcionira ili što vama osobno ne odgovara, a to je loša rasvjeta, suvišna vrata i čudna rješenja.

Privremeno jednostavno maknite što ne želite i odložite izvan pogleda. Tako vaši najmodavci neće niti znati da ste nešto dirali. Jednostavno kada dođe vrijeme da idete dalje, vratite stvari na prvotno mjesto.

Skidanje zastarjelih vrata od polica, podstavljanje istih nekim lijepim i živahnim papirom i izvlačenje posuđa veselih boja na vidno mjesto kuhinju osvježe i oživljavaju. Dodajući dašak svoje osobnosti osobnom prostoru ostavljate dojam da baš vi živite tamo.

Dosta velikih i starih kuća ima vrata na čudnim mjestima, primjerice hodniku. Ako promijenite funkciju prostoriji možda ona neće niti trebati vrata, a niti bilo koje drugo vizualno pokrivanje. Time ćete postići bolju protočnost prostora, a ujedno će djelovati otvorena i prozračna.

Osim svega, uvijek imajte na umu da izgled i funkcionalnost moraju ići ruku pod ruku. Zato učinite svoj dom ujedno lijepim i praktičnim.

iznajmljivanje stanamali savjetiUređenje doma
Pretplatiti se
Obavijesti o
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
VasilisaPremudra
4 godine prije

#Kao prvo, naglasimo da je prljavštinu i plijesan neophodno odstraniti što je prije moguće.

U slucaju plijesni bih ipak prvo potrazila drugi stan.
Ne velim da se plijesan ne moze ukloniti, no velike su sanse da ce se i vratiti. Za sanirati plijesan potrebno je ukloniti uzroke nastajanja, sto obicno podrazumijeva i manje ili vise gradjevinske intervencije.
Kljucna je i dobra ventilacija.

Boravak u pljesnjivom prostoru ozbiljno ugrozava zdravlje, i zaista ga treba izbjegavati.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI