Napredna neprijateljska tehnologija ili “nešto drugo?” Mornarica treba objasniti svoja ” NLO viđenja “

NLO

Član Odbora za domovinsku sigurnost želi da američka mornarica rasvijetli prijavljene susrete s čudnim letjelicama, koji lete u suprotnosti s fizičkim zakonima, te da objasni predstavljaju li takve letjelice prijetnju nacionalnoj sigurnosti.

Opsjednutost “neidentificiranim fenomenom iz zraka” dobila je novi poticaj prije dvije godine,nakon što je američka vlada napokon priznala da je pokrenula Napredni program identifikacije prijetnje u zraku (AATIP). Dok se mislilo da je tajni program navodno ukinut, Pentagon je priznao da odjel još uvijek rutinski istražuje viđenja NLO-a (Neidentrificiranih letećih objekata), naglašavajući da “N” samo označava “neidentificirane” i ne odnosi se automatski na vanzemaljce.

No, izvješća američkih mornaričkih pilota koji su vidjeli čudne letjelice koje, čini se, prkose zakonima fizike, putujući hipersoničnom brzinom bez vidljivih motora, potaknuli su američke zakonodavce da zatraže pojašnjenje. Republikanac Mark Walker nedavno je napisao pismo ministru mornarice Richardu Spenceru, tražeći od njega da dodatno rasvijetli mogu li to biti viđenja napredne ruske ili kineske tehnologije ili je u pitanju nešto više?

“Zabrinuti smo zbog toga”, rekao je Walker, član Odbora za domovinsku sigurnost. “Neki od novih infracrvenih radarskih sustava koje stavljamo na neke od naših novih zrakoplova, otkrivaju neke stvari … Ima li neka druga zemlja napredniji obrambeni sustav, ili je to nešto drugo? Mi ne pokušavamo prozivati ljude, ali AATIP je trebao biti zatvoren”, rekao je predstavnik. “Dakle, dio mog pitanja – je li stvarno zatvoren?”

“Moramo znati što je ovo … Ne želimo nikoga poplašiti time, ali ako postoje dokazi, vjerujem da je važno da ljudi znaju” dodao je.

Ako se doista otrkije istina o tim neidneficiranim objektima, pretpostavljamo da neće tako lako ni brzo doći do nas, običnih ljudi. Tko god da leti u takvim letjelicama, izaziva neku vrstu histerije kod nas dolje što stojimo na zemlji. Samo se nadamo da nemaju loše namjere.

7
Ostavite komentar

avatar
10000
 
6 Grupirani komentari
1 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
7 Komentatori
tediPeroStjepanIza_horizontaMishko Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
Obavijest
otpisani
Member
otpisani

Ma kakva prijetnja! Nema tu loših namjera …neće poslovni partneri jedan na drugoga (naročito kada onaj drugi ima “božansku” silu i sposobnosti), ali je problem što ne može svaka “šuša” znati za sve tajne koje vlade kriju od svojih robova. …strpljiv spašen, kako stvari idu, uskoro će i roblje znati tko je pravi gazda na Zemlji samo da se još malo više stegne “remen oko vrata i malo skrati uzica”…

samo tako
Gost
samo tako

Nikako da jedan, barem taj jedan NLO zaluta i na moj travnjak…. do*izdilo mi čekati

Mishko
Gost
Mishko

Alija osmi putnik

Iza_horizonta
Gost
Iza_horizonta

Zašti niko nikad ne snimi te NLOe u visokoj rezoluciji? To se posebno odnosi na te čuvene očevidce iz vazduhoplovstva koji su opremljeni kamerama. Kad bombarduju snime mačku kako se kreće.

Pero
Gost
Pero

Samo ti trazi visoku rezoluciju. Doci ce ti visoka rezolucija za NLO ko i za Mars, Saturn i tko zna sto jos. A za to vrijeme se zivot na Marsu trazi u Atacami….

Stjepan
Gost
Stjepan

😂😂… Baš znaju sami sebe isprepadat … 🤣🤣🤣

tedi
Gost
tedi

Nesto je trulo u drzavi Danskoj.Skretanje teme sa bitnih dogadaja naz apadnoj hemisferi,mada je i nesto Medvedev o vanzemaljcima trtoljio.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik