Bivši izraelski ministar obrane: “ISIL nam se ispričao zbog greške u napadu na Golan”

Izraelska vojska
12 komentara

Bivši izraelski ministar obrane Moshe Yaalon je rekao da je primio ispriku od strane terorista Islamske države zbog krivnje što su pogriješili i napali položaje Izraela na Golanskoj visoravni.

U intervjuu od prošle subote za izraelsku televiziju “Chanel10”, Moshe Yaalon, bivši izraelski ministar obrane, potvrdio je da je ISIL napao izraelsku vojsku na okupiranom dijelu Golanske visoravni, a ne sirijske provladine milicije, zbog čega je izraelska vojska provela dva zračna udara u sirijskoj pokrajini Quneitra.

Međutim, dodao je kako su teroristi tvrdili da je sve bila pogreška i da napad nije bio usmjeren na izraelske položaje, a zatim se ISIL odmah ispričao, naglasio je Yaalon.

Obzirom na ove okolnosti, iako nije znao reći točan datum napada, Yaalon se okomio na aktualnog ministra obrane Avigdora Liebermana “zbog nepotrebnih napada na položaje sirijske vojske”.

Na pitanje: “Ima li Izrael izravne kontakte s Islamskom državom?”, bivši ministar obrane židovske države Moshe Yaalon nije htio odgovoriti.

Izvor: Chanel10 – Mako.co.il

ISILispričnica
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
PERO
6 godine prije

Prijatelji se kao zabunili,inače isilovci sve to rade u dogovoru sa Izraelcima,ispale granate na neko dogovoreno mjesto u kamenjaru i onda Izraelci tuku po sirijskoj vojsci.

davor
6 godine prije

Duše Yad Vashema se okreću u grobu od sramote u šta se obećani im Izrael pretvorio

tuf
6 godine prije

Sve ok, prijatelji kao sto su i bili.

Hr ---------
6 godine prije

Nista novo ISIS = ISrael Inteligence Servis

Steve
6 godine prije

Pa tako, reci brate otvoreno da svi znaju a ne tu ovo, ono… Sada je konačno svima jasno i šta se i ko se krije iza napada ,,hemijskim oružjem… Osovina: Trump + ISIL+ Jew + snage sirijske opozicije

Laki Topalović
6 godine prije

Ja mislio zjbncja, kad ono stvarno, izjava Yaalona i prijevod na engleskom..

PeroDD
6 godine prije

Baš su se ispričali bivšem ministru!! Je i talibani su se ispričali Predsjedniku Carteru zbog napada neki dan….

rodoljub
6 godine prije

Da li je N1 objavio ovu izjavu ? Naravno da nije . Televizija N1 je instalirana na Balkanu da bi promovisala americku korporativnu mafiju . Istina koja razotkriva zlocine zapada se na toj televiziji ne objavljuje . Glavnu rec u toj televiziji ima njen gazda-vlasnik David Petreus , bivsi sef CIA .

Jupiter
6 godine prije

Čudno? Prvi put čujem da se isil nekome izvinjava. Da nisu slučajno , greškom udarili na tatu?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI