Evakuacija iz Raqqe završila uništenjem vojne kolone “kalifata” (VIDEO)

SU-34
19 komentara

Kako prenosi Interfax, ruski vojni zrakoplovi i helikopteri su uništili više od 120 militanata “Islamske države” koji su se iz smjera Raqqe kretali prema Palmiri.

Prema objavljenim snimkama i izvješćima agencije Interfax, rusko zrakoplovstvo je presrelo kolonu od 32 vozila. Teroristi su htjeli izaći iz okuženja, a zatim ići prema području Palmire, gdje su ostaci “kalifata” u potpunom rasulu.

Obavještajni izvori su saznali da su teroristi odlučili napustiti mjesto koje se našlo na udaru kurdskih postrojbi iz “Sirijskih demokratskih snaga”. Ruska vojska je cijelo područje držala pod pojačanom prismotrom.

Kada se kolona terorista na terenskim vozilima s teškim strojnicama našla na pogodnom mjestu, proveden je napad i snage “kalifata” su potpuno uništene.

Prema podacima ruskog Ministarstva obrane, teroristi su uspjeli napustiti Raqqu na temelju sporazuma sa zapovjedništvom kurdskih postrojbi “Sirijskih demokratskih snaga” i terorističkih vođa skupina kalifata koje djeluju na ovom području.

Prema ovom dogovoru, militanti su za siguran izlaz dobili takozvani “Južni koridor“. RIA Novosti da su zbog toga u tom dijelu pojačane sve obavještajne aktivnosti i praćenje ruskim bespilotnim letjelicama.

Nakon što je uočena, kolona terorista je uništena zračnim udarima i helikopterima ruskih zrakoplovnih jedinica za posebne operacije.

Kalifatuništenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jirźi
6 godine prije

Samo jako i bez milosti

tuf
6 godine prije

Kakva krasna subota, prvo Brzezinski otegnuo papke, pa ovaj masovni kvar Toyota… dajte nam još i Duterteovu deratizaciju za desert !

jerlo
6 godine prije

Bravo Rusijo – sad nek se pjeni Kolinda.
Da nisam Hrvat, pozelio bi biti Rus !!!

Ana
6 godine prije

Sad ce junacima koji su iznenada proijenili misljenje pa se vratili davati kucice i macice da miluju ne bi li se izlijecili od stresa! Uz urednu socijalnu pomoc svake vrste, te lijecnicke tretmane, u slucaju da ih je ruska ruka skacila!

zvone
6 godine prije

Ima jos dobrih vijesti.
Tamo negdje uz sirijsko-libanonsku granicu su se teroristi medjusobno poklali.
Fotografije samo za one koji su +18

+18 Graphic Content: Gruesome jihadi infighting kills scores along …
AMN Al-Masdar News (registration)-4 hours ago
DAMASCUS, SYRIA (2: 40 P.M.) – Scores of jihadi rebels have been killed and injured as the self-proclaimed Islamic State blitzed positions for the rival jihadi .

Borac2
6 godine prije

Jos vise takvih akcija, prosla su vremena “cekanja”. Sad su u naletu i cekaju opkoljene daeshovce u pustinji da im razrokaju kolone. Takvih napada u zadnjih tjedan dana bilo ne nekoliko.

Sinisa
6 godine prije

I Rusi znaju ispod pojasa 😀

nikud nikam
6 godine prije

U 0.47 min. je prikazan rr bacač osa 90mm koji sam dužio u jna. Naš proizvod isporučen s ovih prostora.

Zvrk
6 godine prije

nemaju baš jake dokaze da je baš odande izvučeno. mislim da je ovo više za propagandu.

jale
6 godine prije

Šta imaju Kurdi dogovarati, nije Sirija njihova prćija!!!

Tonny
6 godine prije

Russia Insider
Once again ousted oligarchs and nefarious political characters inside Russia are financed by the likes of the Rothschilds, George Soros’ NGOs, and some of the same industrialist families responsible for murdering the Romanovs. Where once a notorious Bolshevik financier Olof Aschberg and J.P. Morgan colluded before, during, and after the Russian Revolution, today mafiosos and Putin enemies like Mikhael Khodorkovsky conspire with the likes of the Rothschilds and American counterparts.
The first revolutionary government was almost entirely Jewish, sourced from Jewish revolutionaries in Europe and America

Bobi
6 godine prije

Kao sto sam rekao neki dan, uništavati će ih na otvorenom i evo ga. Nema civilnih žrtava, kratko i jebitačno. Bravo !

subaru
6 godine prije

Čudno da ne koriste aerosolne bombe, onako natiskane dvije bi rješile sve jenkiđihadvoriorse. Dobra je ona kad aligator pogađa i ona na kraju, jenkiđihadratnici lete u nebo.

Grdelin
6 godine prije

Bravo Rusi ! Tako se to radi sa tim kozojebima : brzo , efikasno i bez milosti ! Jer to nisu ljudska bića nego čudovišta u ljudskom obliku … samo tako dalje Rusi , BRAVO !!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI