fbpx

Nećakinja Osame Bin Ladena izjavila da je Trumpov ponovni izbor za predsjednika SAD-a nužan kako bi se izbjegao novi rujan 2001.

Donald Trump

Mnogi će se vjerojatno iznenaditi kad otkriju postojanje ovog tajnog Trumpovog obožavatelja, koji također čvrsto drži stavove o političkoj korektnosti slično kao i Ilhan Omar.

Nećakinja Osame Bin Ladena rekla je da se još jedan teroristički napad u stilu 9/11 može spriječiti samo ako predsjednik Donald Trump bude ponovno izabran, u studenom 2020. godine.

U intervjuu za The New York Post, 33-godišnja Noor Bin Ladin, čiji ogranak obitelji svoje ime piše drugačije od bivšeg čelnika Al-Qaede, rekla je da se „ISIS raširio pod upravom Obame/Bidena, što je dovelo do njihovog dolaska u Europu. Trump je pokazao da štiti Ameriku i nas od stranih prijetnji uklanjanjem terorista u korijenu i prije nego što su dobili priliku za napad”.

Nećakinja glavnog organizatora terorističkog napada koji se zbio 11. rujna 2001., boravi u Švicarskoj, ali sebe smatra “Amerikankom u srcu” i često nosi crvenu bejzbol kapu na kojoj piše: “Učinimo Ameriku ponovno velikom”.

Također je rekla da će podržati aktualnog predsjednika na izborima ove godine: “Pristalica sam predsjednika Trumpa otkako je objavio da se kandidirao u ranim danima 2015. Promatrala sam ga izdaleka i divim se odlučnosti ovog čovjeka”, rekla je.

“Mora biti ponovno izabran. Od vitalne je važnosti za budućnost ne samo Amerike, već i Zapadne civilizacije u cjelini. Gledajte sve terorističke napade koji su se dogodili u Europi u proteklih 19 godina. Potpuno su nas potresli do srži. Radikalni islamizam potpuno se uvukao u naše društvo. U SAD-u je vrlo zabrinjavajuće što se ljevica u potpunosti svrstala uz ljude koji dijele tu ideologiju”.

Bin Laden ”skrivenog profila”, čija je omiljena televizijska emisija Fox News “Tucker Carlson Tonight”, također malo suosjeća s takozvanim “odredom” u američkom Zastupničkom domu, koji čine AlexandriaOcasio-Cortez iz New Yorka, Ilhan Omar iz Minnesote, AyannaPressley iz Massachusettsa i Rashida Tlaib iz Minnesote.

Fokusirajući se posebno na predstavnika Omara, gospođa Bin Laden rekla je da, “sada imate situaciju u Americi kada imate ljude poput Ilhana Omara, koji aktivno mrze vašu zemlju”. Također je primijetila kako je Omar tražio “suosjećajne” kazne za 13 regruta ISIS-a, iz svoje matične države Minnesote.

“Čast mi je što mogu otići živjeti u Sjedinjene Države i iskoristiti sve mogućnosti. Ako on [Omar] toliko mrzi SAD, zašto ne ode odande”?

Razmišljajući o tome kako je imala samo 14 godina kad je njezin ujak Osama osmislio terorističke zločine od 11. rujna, Noor se prisjetila da je bila “devastirana tim postupcima Osame”.

“Bila sam tako shrvana. S mamom sam išala u SAD nekoliko puta godišnje, od treće godine nadalje. SAD sam smatrala svojim drugim domom”.

Noor je također oštro kritizirala ideju koja nalaže da su SAD institucionalno rasistička zemlja.

“Unatoč imenu koje nosim, nisam imala niti jedno loše iskustvo s Amerikancima. Naprotiv, susrela sam se samo s dobrotom i prihvaćenošću”.

4 11
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
18 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Opet prozirna igra. Idemo rušiti Trumpov ugled na način da pokažemo kako ga podržavaju “neprijatelji Amerike”.

Pa tako naglasak nije na tome da ga je “podržala” odrasla samostalna osoba po imenu Noor Bin Ladin nego je naglasak na tome da je u pitanju nećakinja Osame Bin Ladena – jednog od najomrznutijih ljudi u SAD, pogotovo u desnim krugovima. Time se sugerira zaključak da kakav je to onda Trump domoljub kad ga podržavaju rođaci terorista. Nažalost, vjerojatno će se među desničarima naći jedan broj budala koji će tu udicu progutati.

A i ti su zaboravili da je nekada taj isti Osama bio veliki američki prijatelj i heroj dok se borio u Afganistanu protiv sovjetske okupacije. Negdje mislim 1989. Time Magazin ga je čak proglasio “osobom godine” zbog njegove borbe protiv Sovjeta.

Bob Rock
Gost
Bob Rock
1 mjesec prije

Druže Stara kuka nije to točno! Točno je da takve izjave pale na američkom izbornom tržištu!

oko
Gost
oko
1 mjesec prije

A zasto je ona neprijatelj Amerike? Necaka, zena koja ga poznaje sa forografija i nikada nije sa njim rec jednu progovorila. Ona je liicnost za sebe i veze nema sa Osamom. Propaganda level USA Informer ili USA ALO.
P.S. Tudjmanov unuk je srbovao u zatvoru u Srbiji do te mere da je dobijao batine zato sto smara ljude i logikom ove propagande bi dosli do toga da je Njofra sa kokardom na glavi jurisao na Tokijo.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Daj pokušaj pročitati tekst s razumijevanjem. a ako ti ne uspjeva bolje šuti.

Ico
Gost
Ico
1 mjesec prije

Familija Bin Laden je sa pokojnim starim bivšim predsjednikom Bush-om imala, ako ne prvi, a onda među prvima investicijski fond. Prije 11. rujna je familija Bin Laden tamoljena da se povuče iz navedenog investicijskog fonda, tako su pisali mediji

Davor drugi
Gost
Davor drugi
1 mjesec prije

Nisam nešto siguran da je bila tolika borba i uloga USA u uništenju ISIL, sve mi nešto govori da se Rusija nije tu “malo” uplela da bi ta grupacija i danas bila i te kako aktivna.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Izmisljotina

Bob Rock
Gost
Bob Rock
1 mjesec prije

Amerikance očito svi smatraju izrazito glupim ljudima, čim izlaze s takvim izjavama!
Ova izjava je plasirana isključivo s ciljem pomoći Trumpu!

nessy
Gost
nessy
1 mjesec prije

Ilhan Abdullahi Omar je zena, a ne muskarac, zastupnica Minnesote iz demokratske stranke.

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

Ilhan Omar (podrijetlom iz Somalije), je lani izazvala prašinu, kada je rekla da korumpirani proizraelski (židovski) lobiji imaju prevelik utjecaj na američku politiku. Spomenula je poznatu židovsku lobi organizaciju: Aipac (American Israel Public Affairs Committee) .Nakon toga je naravno odmah napadnuta od strane židovskih organizacija i kabalina “inkvizicija” ju je prinudila da “prizna grijeh” i da se pokaje. Nakon toga se javno ispričala i rekla, da je sretna, što su joj židovske kolege objasnile “bolnu povijest antisemitskih klišeja”… Dakle, ispada, da je to što je rekla, da PIN-ovi imaju preveliki utjecaj u SAD-u, da je to ante semitizam, iako je to činjenica koja je jasna i svakom mentalno zaostalom, tko se samo malo pažljivije pozabavi američkom politikom..
Ilhan Omar je i prije toga izazivala prašinu, kada je 2012. izjavila da je “Izrael hipnotizirao svijet” i da je u Izrealu režim aparthejda..
Ovo da je “Izrael hipnotizirao svijet, odnosno kabala, vidimo danas, kada su doista hipnotizirali cijeli svijet sa koronom i drže nas sve za muda..

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Tebi je ilhan Omar nekakva refrenca? Bolje ti je citirati Miki Mausa. Djeluje ozbiljnije. I ona nije samo podrijetlom iz Somalije. Ona je tamo i rođena, zajedno s obitelji prebjegla u izbjeglički kamp u Keiniji, a onda su svi skupa dobili najprije azil, a onda i državljanstvo u SAD. A sada je kongresna zastupnica Minesote koja je inače u velikoj većini naseljena bijelcima skandinavskog podrijetla.

A mala ilhan, ne previše bistra, kakva već je se samo ovom prilikom zaigrala. Kao žena i crnkinja ona je pomislila da joj visok plasman na “olimpijadi opresanosti” daje potpuni imunitet i da može napasti koga god želi. Ali kako god žene, pogotovo one drugih rasa osim bijele dobro stajale na toj olimpijadi ona nije odmah shvatila da ni u jednom sportu takmičari ne smiju napasti suce. A to je upravo napravila.

Drznula se napasti suce. One koji u konačnici imaju zadnju riječ i određuju tko je koliko “opresan” i tko iz toga može izvlačiti kolika prava i privilegije. A ti “suci” su izvan i iznad svake konkurencije. I ako njih dirneš moraš biti spreman povući svaku riječ i i ponizno moliti za milost i oprost ako ne želiš da te diskvalificiraju.

I mala Ilhan je kao dobra curica baš to i napravila. A suci su joj dali samo žuti karton uz napomenu da ubuduće dobro pazi i opet ne izlane nešto tako blasfemično. Jer koliko god im može biti korisna, objasnili su joj da nije nezamjenjiva.

I od tog dana Ilhan šuti, a arbitri nisu ljuti.

Perun
Gost
Perun
1 mjesec prije

“Napravimo Ameriku ponovno s velikim k…..m

Herman
Gost
Herman
1 mjesec prije

Ako sam dobro shvatio naslo to znači sljedeće:” ako opet ne izaberete ludog trump(enstina) onda će cia na čelu s mossadom izvesti još jedan lažni napad po americi poubijati vlastiti narod civile da bi uprla prstom u nekog virtualnog neprijatelja.
Ponavljam već 20 godina amerika je največe ZLO ali ne zato šta je američki narod zao već je glup a zlo u americi s zove hazari chifuty pa sad vi mislite tko vlada amerikom.
Evo pitanje, u ovim svim ratovima koje vode ameri po svijstu od pustinjske oluje pa na ovamo recite mi u brojkama koliko je chifutara bilo u vojsci. E ja ću vam reči. NULA!
Chifuty ne idu u rat oni za to šalju glupe amerikance.

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

 zna sve to ova Ilhan Omar, pa i rekla je to (malo uvijenije) — vidi moj gornji post.. a vjerojatno zna da je i 11.9. bila podvala, ali to ne smije otvoreno reći, ali to otvoreno kažu Ron Paul, PC Roberts,. William Engadhl…Inače, ovo što je reako Stara kuka da je obitelj bin Laden bila u prijateljskim odnosima sa obitelji Bush– je činjenica, pokazao Michael Moore u svom dokumentarnom filmu 2003. kao i to da je Osama također bio jedan od CIA-inih “proizvoda”, kao i Mudžahedini (Talibani), AL Kaida, … ISIS…
dr. Paul Craig Roberts , bivši podministar u Reagonovoj vladi 80-ih godina je 2014. dao intervju nezavisnom portalu “The Saker”. Na pitenje The Sakera: tko vlada s kim? Da li SAD sa Izraelom, ili Izrael sa SAD-om, maše li pas s repom, ili rep maše s psom, Roberts je jasno rekao, da Izrael, odnosno “izrealski lobi” vlada sa SAD-om. Da se nijedan političar u SAD-u, ne smije suprostaviti tom lobiju, da je svatko, tko mu se suprostavi, odmah gotov, uništen… proglase ga antisemitom, ekstremistom, uništi mu se egzistencija.. Roberts je rekao,– ako se njima zamjeriš, gotov si, to ti je kao da te pogodi raketa Crusing Missile Hellfire..

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Obični soldati koji ginu su im većinom crnci i nekakvi Ramirezi, Gonzalesi što bi se reklo hispanoamerikanci. Ima tu ilegalaca koji za 5 godina vojne službe zarađuju državljanstvo. Jednom sam slušao na vijestima kako je u Iraku poginuo John Soldo, naše gore list, to prezime postoji u Hercegovini. Dakle ima i ljudi našeg porijekla i ponešto klasičnih bijelih Amera regrutiranih po zatvorima. Vojna plaća i oprost kazne lako motiviraju dobrovoljce. Generali i ti visoki oficiri koji šalju soldate u smrt su uglavnom bijelci, West Point akademija kod mnogih je obiteljska tradicija. A ti generali plešu po notama ćivutskih bankstera i otprilike tako izgleda današnji sastav US Army – rod topovska hrana koji se šalje da ratuje daleko izvan SAD. Ćivuti ne nose uniforme i nemaju činove ali nalaze se na vrhu zapovjednog lanca.

puki
Gost
puki
1 mjesec prije

I još nešto… što je također poznata činjenica..

PIN-ovski milijarder Elliot Silverstein, je mjesec dana prije 11.9. 2001. osigurao dva nebodera WTC-a u New Yorku plativši veliku sumu osiguravajućoj firmi…. i nakon isnceniranog rušenja, od osiguravajuće firme zgrnuo još veću sumu, veliku lovu…. Zdrav ljudski razum svakom kaže, da je unaprijed znao za to, ali mainstream mediji i ovdje su pokušali ljude zapišati u zdrav mozak, pa kazali,: ma nije Silverstein znao za to, optuživati ga za to je “teorija zavjere”, on je naprosto eto bio tako paranaoičan čovjek, koji želi svaku sigurnost..

Max
Member
Max
1 mjesec prije

Isil se jest razvio u vrijeme Obame i Bidena oni su ga pomogli osnovati.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Ovdje se cijelo vrijeme provlači službena laž o 9/11. Bin Laden je bio upetljan na nižim razinama ali daleko od toga da je on to mogao organizirati. Osama Bin Laden je treniran u CIA kampovima za vrijeme sovjetske intervencije u Afganistanu. Vjerovatno je ostao vanjski suradnik CIA-e što nije ništa neobično. Sama Al-Kaida znači baza – baza suradnika CIA-e u arapskom svijetu i to je vodio Osama Bin Laden. Osim što je odabran da bude javnosti predstavljen kao glavni krivac njegova uloga u toj operaciji je minorna. Ova mala izgleda zaista nema pojma da joj je strikan bio u američkoj državnoj službi i sama je žrtva manipulacije. Netko ju je našao da bi iskompromitirao Trumpa jer mala kao mala nije zanimljiva već kao nećakinja strike Osame koji je po službenoj bajci iz afganistanskih pećina organizirao napade na državu za koju radi. Neki ljudi stvarno vjeruju u to. Djelomično jest inside job ali ništa bez Mossada pa opet ispada da su glavnu operativnu ulogu u terorističkom napadu odigrali obavještajci jedne strane države.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
18
0
()
x