“Oni su sve pogrešno shvatili!” Trump kaže da se cijela skupina G7 smije američkim “lažnim vijestima”

G7 summit
13 komentara

Američki predsjednik Donald Trump tvrdi kako su američki mediji, zbog svojih “netočnih” izvještaja o sastanku svjetskih lidera, postali predmet ismijavanja na summitu G7, koji se održava u Francuskoj.

“U Francuskoj se svi smijemo tome koliko je svjesno netočno američko izvještavanje o događajima i razgovorima na G-7”, Trump je, u nedjelju navečer, objavio na Twitteru. “Ovi lideri i mnogi drugi dobivaju pravi uvid u slučajeve Lažnih vijesti u njihovom najboljem izdanju!”

“Sve su pogrešno shvatili od Irana, do Kineskih tarife, do Borisa!” – tvrdi Trump.

Tijekom vikenda Trump je uvjeravao svoje sljedbenike na Twitteru, ali i svijet, kako se slaže s čelnicima šest velikih gospodarstava usred skeptičnog izvješćivanja, uglavnom usredotočenih na brojne nesuglasice koje su SAD imale s drugim državama. Američka protekcionistička trgovinska politika, Trumpov ratoborni pristup Iranu i njegova podrška viziji Borisa Johnsona o Brexitu zasjenili su druga pitanja koja je Trump iznio na stol.

Započevši svoju nedjeljnu jutarnju rutinu kritizirajući “anti-Trump pristranost” glavnih medija, američki predsjednik je ostatak poslijepodneva proveo objavljujući na Twitteru kako ostali čelnici cijene i podržavaju njegova mišljenja.

“Pa, imamo vrlo dobre sastanke, vođe se odlično slažu, a naša je zemlja, ekonomski gledano, odlična.”- tvrdi Trump.

Što se točno događa iza zatvorenih vrata nikad nećemo saznati, ali pretpostavljamo da se žustre rasprave vode oko načina na koji Trump vodi svoju politiku, ali i drugih gorućih problema.

G7Lažne vijesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ante
4 godine prije

Taj sastanak više sliči na sastanak mafijaša na kojima Amerika vodi glavnu riječi.

nije bitno tko
4 godine prije

Sastanak ludog gazde i njegovih vazala.

Faust
4 godine prije

Donald Trump još nije počeo ni jedan novi rat što je raritet među predsjednicima USA.I gleda kako se što bezbolnije izvući iz suludih avantura svojih prethodnika.Ipak,mediji od njega stvaraju najvećeg negativca što je u konkurenciji lidera EU sasvim nerealno.A protekcionizam je logičan korak u zaštiti ekonomije USA koja je izgubila milijune radnih mjesta i bilijune profita zahvaljujući prije svega globalističkoj politici njegovog prethodnika Baracka Husseina Obame.Sve bi države trebale carinama štititi domaću proizvodnju i uvoziti samo ono što ne mogu proizvesti.

samo tako
4 godine prije

Zanimljivo je kako glavni mediji visoko cijene zločinačke umove, a nisko one koji to nisu.
Trump nije započeo rat, ali ni nema namjeru završiti nijedan sukob, nigdje. Eventualno smanjiti razinu, pretvarajuči žrtve u dobrovolje vazale, potpuno kontrolirane od usranaca. Fakat nemoguča misija u aktualnim geopolitičkim odnosima.
G6 če plesati onako kako G1 svira, i u pravu su da je G8 nepotreban, osmi nije baš neki talentirani plesač

antinwo.hr
4 godine prije

Gamad na slici.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI