fbpx

Ouest-France: Uoči G20 Trump okrivljuje Twitter i Njemačku, te prijeti Kini i Iranu

Donald Trump

Nekoliko dana prije summita G20 u Osaki Donald Trump je optužio Twitter za pristranost u njegovom službenom računu i rekao da Njemačka ne plaća za američku obranu, dok troši milijarde na ruski plin. Ouest-France citira Fox Business i piše kako je američki čelnik također istaknuo kako Sjedinjene Države ne planiraju ratovati s Iranom, ali će se moći braniti, a ako stranke ne dođu do trgovinskog sporazuma, obećao je i nove sankcije za kinesku robu.

Donald Trump je okrivio Twitter za cenzuru, zaprijetio je Kini i Iranu, a također je požalio na ponašanje Njemačke, javlja Ouest-France. Te su izjave dane u intervjuu američkom televizijskom kanalu Fox Business uoči predsjednikovog posjeta Japanu, gdje će sudjelovati na samitu G20.

Prema francuskom listu, Donald Trump se požalio na Twitter, iako ovu društvenu mrežu koristi za sve vrste izjava i uzdizanja svojih politika.

Prema njegovim riječima, “ljudima je vrlo teško pristupiti”, a zbog aktivnosti  zaposlenika društvene mreže je za njega “mnogo teže objasniti svoje ideje”.

“Ti ljudi su apsolutno pristrani demokrati”, dodao je američki predsjednik.

Što se tiče Irana, Trump se nada da  neće doći do rata, ali će Sjedinjene Države “zauzeti vrlo jak stav ako se nešto dogodi”. Američki predsjednik je tvrdio kako ne govori o raspoređivanju američkih vojnika, već samo da “ako se nešto dogodi, neće dugo trajati”.

Ouest-France podsjeća da će se Trump na summitu u Osaki sastati s Angelom Merkel. U isto vrijeme, čelnik Sjedinjenih Država je u intervjuu Fox Business optužio Berlin da iskorištava SAD.

„Njemačka plaća milijarde i milijarde dolara Rusiji za energiju, a unatoč tome, dužni smo ih braniti”, požalio se američki predsjednik.

Osim toga, Donald Trump je zaprijetio uvođenjem novih carina na kineski uvoz ako njegov susret sa Xi Jinpingom na marginama summita ne dovede do trgovinskog sporazuma.

“Spreman sam uvesti dodatne carine, vrlo značajne dodatne carine, ako ne uspije,… ako se ne složimo”, kazao je predsjednik u intervjuu za televizijski kanal i pojasnio da će carine iznositi 10%, a ne 25%.

Istodobno, primjećuje Ouest-France, čelnik Bijele kuće ne isključuje mogućnost da bi se čelnici dviju zemalja mogli dogovoriti. Trumpov sastanak sa Xi Jinpingom u Japanu bit će prvi sastanak dvojice vođa nakon razgovora u studenom prošle godine. Francuski list  podsjeća da su trgovinski pregovori između Sjedinjenih Država i Kine u zastoju od početka svibnja i propalih pregovora između dvije visoke delegacije u Washingtonu.

Ouest-France

 

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
14 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Stojzin
Gost
Stojzin
1 godina prije

Zasto bi Rusija napala Njemacku, ako ke Njemacka veliki kupac plina?

Sir Oliver
Gost
Sir Oliver
1 godina prije

Velika usta ima ovaj zuco.

Tony
Gost
Tony
1 godina prije

Njemci bi trebali reci vec jednom idite do djavola vise i vi i vasa odbrana i od koga vi nas branite ali smiju li 🙁 🙁 …

Sir Oliver
Gost
Sir Oliver
1 godina prije
Reply to  Tony

Njemacka je okupirana 1945.Rusi se povukli a ovi jos ostali.Pa nemojte ih vise branit,idite vise.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije
Reply to  Tony

Možda nekako u rukavicama, fino im reči da ih oslobađaju dužnosti

Željko
Gost
Željko
1 godina prije
Reply to  Tony

@Tony Nijemci su jaki samo na nama iz JI Europe!

puki
Gost
puki
1 godina prije

prije okruglo mjesec dana u Švicarskoj je održana godišnja konferencija grupe Bilderberg. Sa malim zakašnjenjem , evo sudionika ovogodišnje konferencije:

predsjedavajući:

Henri de La Croix de Castries (65 godina) – šef velikog francuskog osiguravajućeg koncerna AXA. Potječe iz plemićke obitelji de Castries koji suj svi članovi masonskog reda “Rozenkrojcera”. AXA je jedna od najvećih firmi za osiguranje u Europi i svijetu. Ranije je radio u francuskom minstarstvu financija. De Castries je član glavnog odbora skupine Bilderberg i od 2012. predsjedavajući godišnjih konferencija Bilderberga. On je također predsjednik francuskoig globalističkog think tanka “Institut Montaigne”, usko povezanog sa Rockefellerovim CFR-om u New Yorku

predsjedavajući odbor:

Marie-Josee Kravis (rođena Drouin) (70) – supruga Henryja Kravisa (vidi dolje), rođena Kanađanka. Bila je članica uprave FED-a, kao i medijskog koncerna Sun-Times Media Group. Također je članica Rockefellerovog CFR-a, kao i think tanka Hudson Institute, kojega financiraju više moćnih koncerna, između ostalih McDonalds i Monsanto. Članica je upravnog odbora Bilderberg grupe.

Victor Halberstadt (80) – stari nizozemski židovski aktivist globalističke elite. Bio je savjetnik u nizozemskom ministarstvu financija. Dugodišnji član je Socijalno-ekonomskog vijeća , savjetničkog dijela nizozemske vlade. Bio je 20 godina predsjednik međunarodnog upravnog odbora koncerna Daimler-Chrysler. Član Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) u Švicarskoj. WEF je ublažena varijanta Bilderberga. Član glavnog odbora velike židovske banke Goldman Sachs. Član kuratorija nizozemske opere. Nositelj je najvećeg nizozemskog ordena “Vitez reda nizozemskog lava”. Počasni generalni tajnik Bilderberg grupe. Član upravnog odbora Bilderberg grupe.

Paul M. Achtleitner (63) – njemački menadžer. Član upravnih odbora velikih njemačkih koncerna, Bayer Pharma, Daimler, RWE , Henkel, i KGaA. Ujedno je od 2012. glavni šef Deutsche bank. Deutsche bank je najveća njemačka privatna banka. U Njemačkoj i drugim državama vodstvo ove banke jako je kritizirano zbog raznih mućki i manipulacija ove banke zadnjih godina. Između ostalog saznalo se da je DB na burzama također špekulirala sa cijenama pšenice. Špekulacije velikih zapadnjačkih koncerna i banaka sa cijenam pšenice dovele su zadnjih godina do krize nedostataka hrane i gladi u nekim siromašnim državama 3. svijeta. DB je zadnjih godina u financijskim teškoćama. Achtleitner je član glavnog odbora grupe Bilderberg.

Henry Kissinger (95) – Ne treba puno objašnjavati. Član glavnog odbora grupe Bilderberg, CFR-a i skoro svih mogućih ameriških globaliystičkih organizacija. Usko povezan sa obitelji Rockefeller.

Willem Alexandar – nizozemski kralj. Nizozemska kraljevska obitelj je u samim vrhovima grupe Bilderberg i redovito sudjeluje na godišnjim konferencijama. Ranije je sudjelovala Willemova majka Beatrix. Otkada je ona otišla u mirovunu i predala krunu svom sinu, sada on sudjeluje. Ali Beatrix je još uvijek u vrhu grupe Bilderberg, zajedno sa Kissingerom i ekipom. Nizozemska je država koja je središte grupe Bilderberg. I cijela politička vrhuška Nizozemske je povezana sa grupom Bilderberg, oduvijek. Zato nije čudo, što je Nizozemska, “najliberalnija država na svijetu”, tako reći, “država vodilja”, za globalističku elitu. Država koja prva “probija led”. Država koja je prva uvela gej brak na svijetu, koja je prva legalizirala korištenje droga, koja je prva legalizirala prostituciju kao svaki obični normalni posao sa plaćanjem poreza, bolesničkim osiguranjem, itd, koja je prva legalizirala eutanazaiju koja postaje sve ekstremnija pa se tako legalizira i samoubojstvo po želji…itd.. A Nizozemska je bila i prva i dosada jedina država u kojoj je legalno djeloval pedofilan stranka 32 godine.

Prva osnivačka konferencija grupe Bilderberg održana je 1954. u hotelu Bilderberg u mjestu Oosterbeek kod Arnheima u Nizozemskoj. Organizacija je kasnije dobila ime po tom hotelu. Iza svega je konce vukla obitelj Rockefeller, a konferenciju je u ime Rockefellera i ostale elite pripremio Jozef Rettinger, bivši jezuit, Nijemac podrijetlom iz današnje sjeverozapadne Poljske (koja je u to vrijeme kad je on rođen, krajem 19. st., pripadala Njemačkom carstvu). Pored poznatog grofa Coudenhove-Kalergija i francuskog masona Jeana Monneta, Rettinger je bio najvažnija osoba u pripremanju svih tih globalističkih procesa za stvaranje EU, kasnih 40-ih i ranih 50-ih godina. Iako u javnosti manje poznat od Kalergija i Monneta, jer se uvijek držao u pozadini. Ipak zna se da je nakon 1. sv. rata otišao u London, gdje se umrežio sa anglosakosnskom elitom i masonerijom i postao član novoosnovanog “think tanka” “Kraljevski institut za međunarodne odnose” (RIIA), kojie će se kasnije preimenovati u Chatahm House. CH i američko “Vijeće za vanjske odnose (CFR)”, osnovani su nakon zajedničkiog dogovora na mirovnoj konferencijiu u Versaillesu 1919. Godinu dana kasnije, osnovan je RIIA (CH) u Londonu, a 2 godimne kasnije CFR u New Yorku. u CH-u caruju Rotšildi, u CFR-u njihovi pajdaši Rockefelleri. Rettinger je osmislio i takozvan “chatamska pravila”, po kojima, je svaki sudionik godišnjih konferencija Bilderberga, obavezan na čuvanje tajne, da javnosti ne odaje, što se govorilo i raspravljao na toj konferenciji.
Bilderbegovci su na toj svojoj prvoj osnivačkoj konferenciji 1954. odlučili da se stvori EU i pripremili sve planove i dokumente za Rimske ugovore, koji su službeno usvojeni tri godine kasnije 1957., i tako su udareni temelji Europske ekonomske zajednice, koja će početkom 90-ih godina biti pretvorena u političku EU. Od tada pa do danas, svake godine, većinom početkom lipnja, održava se godišnja konferencija skupine Bilderberg, iza zatvorenih vrata. Samo probrani novinari mogu sudjelovati na tim konferencijama. Tom prvom osnivačkom konferencijom skupine Bilderberg 1954. godine, predsjedavao je nizozemski princ Bernhard, muž tadašnje nizozemske kraljice Juliane, otac donedavne kraljice Beatrix i djed novog kralja Willema Alexandra. Princ Bernhard, bio je podrijetlom iz njemačke plemićke obitelji i 30-ih godina je bio član Hitlerove strake NSDAP i član SS-a. Kasnije je postao britanski čovjek, koji je pred kraj 2. svjetskog rata iz Londona, bio zadužen za pripremanje invazije Britanaca u Nizozemskoj 1944.

ostali sudionici konferencije:

Roger Altman – američki židovski bankar. Sedamdesetih godina imao je jednu od vodećih funkcija u velikoj židovskoj banci Lehman Brothers, koja je propala 2008. nakon velike financijske krize. Bio je dužnosnik u američkoj Vladi Jimmyja Cartera u ministarstvu financija. Zatim je bio dopredsjednik u velikom židovskom financijskom koncernu Blackstone Group. Kasnije je bio suosnivač vlastite investment banku Evercore. Bio je savjetnik Johna Kerryja i Hillary Clinton, za vrijeme izbornih kampanaja za američkog predsjednika, 2004., odnosno 2008. godine. Altman je također jedan od povjerenika upravnog odbora Bilderberg grupe.

Henry R. Kravis (75) – američki židovski tajkun, suprug Marie Josee Kravis. Suvlasnik velikog židovskog koncerna Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR), zajedno sa svoja dva rođaka, Jerome Kolhbergom i George Robertsom. KKR je vlasnik Nove TV i N1. Kravis je član glavnog odbora grupe Bilderberg, CFR-a i dopredsjednik Rockefellerovog sveučilišta, Rockefeller University. Član glavng odbora grupe Bilderberg

Mathias Döpfner (56 godina) – Šef jednog od najvećih njemačkih medijskih koncerna Axel Springer, koji, između ostalog izdaje poznate njemačke žute novine Bild Zeitung. Mediji koncerna Axel Springer poznati su po svojoj pro-američkoj i pro-izraelskoj orjentaciji, koja je kao obavezna čak propisana u statutima koncerna. U jednom intervjuu, Doepfner je za sebe rekao: “Ja sam nežidovski cionist”. Osim što je šef koncerna Axel Springer, Döpfner obnaša još više drugih dužnosti. Član je nadzornog odbora velikog američkog medijskog koncerna Time Warner. Zatim član je nadzorng odbora velikog američkog financijskog instituta RHJI, te talijanskog medijskog koncerna RCS MediaGroup. Osim toga Döpfner je član Američke akademije za dodijelu Oscara, Ameriškog židovskog vijeća, te organizacije Atlantikbruecke-glavne podržnice Rokefelerovog CFR-a u Njemačkoj, u kojoj su članovi i Merkelica i svi vodeći njemački poltičari i urednici glavnih medija. Doepfner je član glavnog odbora grupe Bilderberg. Axel Springer je vlasnik i mnogih medija u istočnoj Europi, među njiima i srpskog Blica. Nedavno je objavljeno da židovski koncern KKR preuzima Axel Springer.

Ivan Krastev (54) bugarski politolog i politički savjetnik, umrežen u globalističkoj eliti
član: “Europskog vijeća za vanjske odnose” (ECFR) elitarne organizacje koju financira Soros, piše za New York Times.

Metin Sitti – turski znastvenik, stručnjak za mikro-robotiku, kibernertiku, biomimetiče mikro-sustave i slično, dakle na polju robotike i umjetne inteligencije, što elitu jako zanima. Profesor na privatnom tusrkom sveučilištu Kodž (masonek obitelji Kodž), te također na privatno, sveučilištu “Carnegie Mellon University” u SAD-u, koje je dobiklo ime po masonu i undustrijalcu Andrewu Carnegieju. Osim toga, on je i direktor odjela za minteligente sistema na njemačkom institutu Max Planck u Stuttgartu.

Sara Mazur (53) – švedska znastvenica, na polju elektronskog strojarstva, ranije radila u koncernu Erricsson (ranije bio poznat po mobitelima), članica Švedske akademije strojarskih znanosti. Direktorica je firme Investor AB.

Megan McArdle – kolumnistuca i urednica u korporativno-propagandnom listu “Washington Post”

Claire McCaskill – bivša urednica na državnoj televiziji NBC News

puki
Gost
puki
1 godina prije

(2)

James O. Ellis (72) – bivši admiral i visoki zapovjednik američke armije. Koji je sudjelovao u Vijetnamskom ratu, prvom zaljevskom ratu (1991.), kao i u bombardiranju Srbije od strane NATO-a 1999. Ranije je bio član upravnog odbora koncerna Lockheed Martin, koji proizvodi oružje. Trenutno je član savjetničkog odbora, državnog “Nacionalnog vijeća za svemir” (National Space Council)

Audrey Azoulay – francuska židovka, direktorica UNESCO-a. Prije toga bila je francuska ministrica za kulturu za vrijeme predsjednika Hollandea. Njen otac André Azoulay, židov podrijetlom iz Maroka, je savjetnik marokanskog kralja Muhameda VI. Članovi marokanske kraljevske kuće su američki i izraelski slugani, isto kao i jordanska kraljevska kuća. Održavaju uske veze sa europskim kraljevskim kućama, posebno sa španjolskom. Muhamedov otac, pokojni marokanski kralj Hasan, bio je prisni prijatelj sa bivšim španjolskim kraljem Juanom Carlosom, . Španjolska kraljevska kuća uključena je u vrhovima Bilderberga.

Timothy Garton Ash – britanski židovski povjesničar i aktivist, profesor na sveučilištu Oxford. On pripada samom vrhu globalističke elite. Njegovi komentari i članci redovito se objavljivaju u vodećim zapadnim propagandnim mainstream medijima. Poznat je po svojim agresivnim antiruskim stavovima, kao i po tome, što je hvalio Merkelicu na sav glas. 2017. dobio je “Karlovu nagradu”. To je nagrda globalističke elite, koja se svake godine dodjeluje u Aachenu u Njemačkoj. Ove godine dobitnik je bio Antonio Guterres- glavni tajnik UN-a, koji se zalaže za masovnu migraciju- Lani je dobitnik bio Macron, a 2016., je dobitnik bio Bergoglio-papa Franjo. Prvi dobitnik ove nagrade uspostavljene 1950. bio je čuveni grof i mason Coudenhove-Kalergi, a na listi dobitnika su i Kissinger, Clinton, Tony Blair, Merkelica, bivši šef ECB-a Jean-Claude Trichet i mnogi drugi, Kratko rečeno; nagrada sa kojom elita nagrađuje sama sebe.Među dobitnicima nagrade su i valuta “euro” , kao i cijela EU.

Patricia Barbizet (65) – francuska bankarka i tajkunica. šefica koncerna Artemis. Ranije je ila je šefica firme Christie u Londonu, članica glavnog odbora koncerna Renault, te modnih koncerna Gucci i Yves Saint Laurent. Njen muž je član odbora Rotschildove banke Barclays. I ranije je nekoliko puta sudjelovala na konferencijam Bilderberga.

Dimitrios T. Papalexopoulos – grčki biznismen, šef globalnog grčkog koncerna “Titan Cement”. Član je Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). (ublažena varijanta grupe Bilderberg). Radi i za Zakladu njemačkih socijaldemokrata Friedrich-Ebert-Stiftung, koja je aktivna i u Hrvatskoj i “regiji”. Koja sufinancira više hrvatskih i ostaloih NGO-ova. Član je glavnog odbora neoliberalnog američkog think tanka “Endeavor”, koji su osnovali američki židovski aktivisti, Linda Rottenberg i Peter Kellner. Predsjednik “Endeavor” je američko-židovski biznismen, Edgar Bronfman Jr, šef velikog medijskog koncerna Warner Music Group. Papalexopoulos je i ranije nekoliko puta sudjelovao na konferencijam Bilderberga.

Borge Brende – bivši norveški ministar za vanjske poslove, sada je ravnatelj Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). WEF je nešto kao ublažena varijanta skupine Bilderberg, “Bilderberg light”. Iza WEF-a stoje Bilderbergovci, a šef i osnivač WEF-a je Rockefellerov čovjek, Klaus Schwab, član Trilaterale. Dok su godišnje konferencije Bilderbergovaca zatvorene za javnost i na njima sudjeluju samo probrana elita i oni koji dobiju pozivnice, godišnji skupovi WEF-a u švicarskom Davosu su otvoreni za javnost i na njima može sudjelovati svatko.

Mark Carney – česti sudionik godišnjih konferena Bilderberga, član Rockefellerovog elitnog bankarskog kluba “Group of Thirty”. Direktor je engleske nacionalne banke Bank of England, koja je pod kontrolom Rotschilda. Ranije je bio direktor kanadske nacionalne banke i menadžer u Goldman Sachsu. Pored toga, je predsjednik FSB-a, na toj dužnosti je naslijedio Maria Draghija, koji je do 2011. bio predsjednik FSB-a. FSB (Financy Stability Board=Odbor za financijsku stabilnost) ima zadatak nadzirati svjetski financijski sustav. Iza FSB-a naravno stoji bankomafija, kao i iza FED-a, ESB-a MMF-a, Svjetske banke i BIS-a. BIS (Banka za platno izjrdnačavanje), sjedište FSB-a je u banci BIS u Baselu u Švicarskoj. Članice u FSB-u su i Svjetska banka, ESB i Europska komisija.

Jared Cohen – židovski tajkun, osnivač i šef firme “Jigsaw at Alphabet Inc.”. Koja se ranije zvala Google Ideas. i bila je dio koncerna Google, za koji je Cohen ranije radio. Jigsaw at Alphabet Inc. (ranije; Google Ideas), bavi se razvijanjem tehnologije za “sprječavanje ekstremizma”, drugim riječima za pripremanje totalitarističkog sustava, što su mokri snovi globalističke elite. Cohen je ranije radio u američkoj vladi, kao savjetnik Bushove ministrice za vanjske poslove Condolezze Rice i takodjer kao savjetnik Obamine ministirce za vanjske poslove, Hilary Clinton. Član je glavnog odbora Rockefellerovog CFR-a. I ranije je sudjelovao na konferencijama Bilderberga.

Omer Koç (čitaj: Kodž) – šef velikog koncerna Koç Holding , turske tajkunske obitelji Koç. Koç Holding je osnovao Vehbi Koç, koji je inače bio turski mason, koji je dvadesetih godina prošlog stoljeća u Turskoj izgradio svoju firmu. Omer Koç je unuk Vehbija Koça. Članovi tajkunske masonske obitelji Koc redovito svake godine sudjeluju na godišnjim konferencijama Bilderberga.

Robert Rubin – redoviti sudionik konferencija Bilderberga. Židovski bankar, biznismen i političar Demokartske stranke. Bio ministar financija u Clintonovoj vladi. Bio je na vodećim funkcijama u više velikih koncerna i banaka. Dopredsjednik Rockefellerovog CFR-a. Jedan od gospodarskih savjetnika predsjednika Obame. Rubin je poznat je po tome što je kao član uprave banke Cytigroup 2009. dobio premiju (odnoso dodijelio ju sam sebi) u iznosu od 126 milijuna dolara, iako je američka vlada istovremeno uložila oko 350 milijuna za spašavanje te krizne banke od bankrota.

James Baker – bivši američki ministar za vanjske poslove za vrijeme vlade Busha starijega (1988-1992). I lani je sudjelova na konferenciji Bilderberga

David Petraeus (67) – bivši američki general. Bio je na vrhovnim zapovjednim funkcijama američke armije u operacijam u Iraku, pa onda od 2008. do 2010. vrhovni zapovjednik američkih snaga u Afganistanu. Od 2011. do 2012. bio je šef CIA. Dao ostavku nakon što je otkriveno da je imao preljubničku aferu. Sada je član upravnog odbora u židovskom koncernu KKR. Redovito sudjekuje na konferencijama Bilderberga

Sir Robert John Sawers (64) – bivši šef britanske tajne službe, Secret Intelligence Service (MI6). Redovito sudjeluje na konferencijama Bilderberga.

Eric Schmidt (64) – Bivši šef koncerna Google, sada je član upravnog odbora Alphabet Inc., još većeg koncerna, u okviru kojega se nalazi Google. Ranije je bio član uprave koncerna Apple. Bivši savjetnik predsjednika Obame za pitanja tehnologije. Njegova supruga Lisa Shields je članica glavnog odbora Rockefellerovog CFR-a. Schmidt je član glavnog odbora think tanka The New America Foundation, koji dobiva stotine milijuna dolara od Billa Gatesa, od Rockefellera, od Sorosevog Otvorenog društva, od Zaklada Ford i Carnegie,..i mnogih drugih, kao i od državnih organa kao već poznati i zloglasni USAID. Po četvri put sudjeluje na konferencijama Bilderberga.

David E. Sanger (USA)- urednik u New York Timesu. židov.

John Micklethwait (52) – britanski židov. Urednik Rotschildovog magazina The Economist. Stalni član grupe Bilderberg.

Peter Thiel (52) – američki investor i milijarder podrijetlom iz Njemačke. Suosnivač sustava PayPal. Suvlasnik firme Founders Fund. Suvlasnik firme Palantir. Thil je otvoreni gej i gej aktivist za razne američke gej organizacije. Za koje je donirao milijune dolara. Zalaže se za uvođenje gay braka u cijeloj SAD. Thiel se bavi s time, bez zezanja, kako postati besmrtan. Angažiraio je neke znadstvenike i medicinare u tu svrhu. Pije svježu krv što je sam priznao. Član glavnog odbora Bilderberg grupe.

Rudolf Scholten (64) – Šef austrijske banke Oesterreichische Kontrollbank AG (OeKB). Devedesetih godina je bio ministar za kulturu, pa onda ministar znanosti u austrijskoj vladi, za austrijske Socijaldemokrate, pa onda na vodećim funkcijama u nekoliko firmi. Član glavnog odbora Bilderberg grupe.

Martin H. Wolf (68) – utjecajni britanski židovski aktivist i novinar. Suizdavač i glavni urednik lista Financial Times. Sedamdesetih godina radio je u Svjetskoj banci. Član je više sveučlišta, ekonomskih instituta i drugih organizacija. Član je i Rockefellerovog CFR.a. U Britaniji ga smatraju jednim od najutecajnijih osoba u svjetskoj ekonomiji. Za vrijeme financijske krize bio je savjetnik britanske vlade. Stalni sudionik konferencija Bilderberga.

Rafal Trzaskowski – gradonačelnik Varšave iz liberalne stranke, bivšeg premjera Donalda Tuska. Zalaže se za LGBT lobi u Poljskoj i sudjelovao je u gej paradi u Varšavi.

Darren Walker – Predsjednik Zaklade Ford. Zaklada Ford je pored Soroseve zaklade “Otvoreno društvo” i dvaju zakladi obitelji Rockefeller, jako uključena u financiranje mućki, laži, prevara, obojenih revolucija… rodne ideologije, gej parada i slično…. po cijelom svijetu. Kofd nas u regiji, nije toliko aktivan, ali jeste u Rusiji i ostalim državama istočne Europe, te u Aziji i Južnoj Americi….

puki
Gost
puki
1 godina prije

(3)

Jose Manuel Barroso (64) – bivši premjer Portugala i bivši predsjednik Europske komisije. U mladosti je bio član ekstremno lijeve maoističke komunističke partije ‘Komunistička partija portugalskog radničkog pokreta za reorganizaciju Partije proletarijata’. 1998. Barroso je absolvirao “Georgetown Leadership Seminar” (GLS), na Washingtonskom sveučilištu Georgetown. Taj seminar-GLS je u okviru Instituta za studij diplomacije na sveučilištu Georgetown, a članovi izvršnog komiteta GLS su između ostalih : Madeleine Albright i Henry Kissinger . Ovaj seminar na kojem se faktički dresiraju europski političari , pohađao je i hrvatski član Predsjedništva BiH, Željko Komšić. 2005. Barroso je proveo tjedan dana svog odmora na jahti grčkog tajkuna Spirosa Lacisa. To je bilo mjesec dana, nakon što je EU odobrila 10 milijuna eura grčkoj državi za spašavanje brodoprijevozne špedicije čiji je vlasnik Lacis.
2013. Barroso kao predsjednik EK, tadašnji predsjednik Europskog vijeća, van Rompuy, britanski premjer Cameron i Obama, potpisali su otvaranje pregovora između EU i SAD o slobodnoj trgovinskoj zoni (poznato pod kraticom TTIP). Nakon što mu je izišao mandat predjedbika EK, Barrosso je sada uhljebljen u velikoj židovskoj banci Goldma Sachs. I redovito sudjeluje na konferencijama Bilderberga.

Ana Botin (59) – predsjednica velike španjolske banke “Santander”. Studirala u SAD, gdje je dugo godina radila za Rockefellerovu veliku banku JP Morgan (Chase). List “Financial Times” ju je proglasio najutjecajniom menadžericom u Europi. Ana Botin je izdanak poznate španjolske tajkunske bankarske obitelji Botin. Njen pra-pradjed je bio suosnivač banke Santander. Njen pradjed, djed i otac – svi su, kao i ona, bili predsjednici ove banke. Redovito sudjeluje na konferencijama Bilderberga.

Marcus Wallenberg (63) – švedski biznismen i tajkun iz najmoćnije švedske tajkunske obitelji Wallenberg, rođak Jacoba Wallenberga. On i njegov stričević Jacob drže skoro pola Švedske u svoji rukama. M. Wallenberg je član upravnih odbora u: Skandinaviska Enskilda Banken, Electrolux, Ericsson, LKAB, AstraZeneca, Stora Enso, i Temasek Holdings…i mnogih druguh firmi. te član nadzornog odbora automobilskog koncerna Saab. On je i dioničar i suvlasnik Saaba. On i rođak mu Jacob, obojica su članovi glavnog odbora grupe Bilderberg.

Svein Richard Brandtzaeg (62) – šef velikog norveškog koncerna Norsk Hydro ASA, koji je jedan od 4 najveća aluminijska koncerna na svijetu, koji ostvaruje godišnji promet od 8,6 milijardi eura. Povodom stote godišnjice koncerna, u Norveškoj, prije nekoliko godina, je izišla knjiga koja se bavi povješću ovog koncerna. Tako je u knjizi prikazano da je koncern Norsk Hydro ASA za vrijeme 2. svjetskog rata, za vrijeme njemačke okupacije Norveške, surađivao sa nacistima. I u jednoj svojoj tvornici držao oko 1300 radnika-robova, većinom ruskih zarobljenika. Norsk Hydro ASA je za vrijeme 2. sv. rata također surađivao sa velikim njemačkim kemijskim koncernom IG Farben. IG Farben koji je za vrijeme rata radio za naciste, od 1929. je bio partner Rockefellerovog koncerna Standard Oil. Cijelo vrijeme i za vrijeme 2. svj. rata Standard Oil je stalno vodio poslove sa IG Farben. Brandtzaeg redovito sudjeluluje na konferencijam Bilderberga.

Reid Hoffman (47) – američki židovski milijarder. Suosnivač i suvlasnik društvene mreže LinkedIn, namjenjene biznismenima i firmama za održavanje međusobnih kontakta. Redovito sudjeluje na godišnjima konferencijama Bilderberga, također i na godišnjim skupovima WEF-a (Svjetski ekonomski forum) u Davosu.

Alex Karp – američki židovski tajkun. Suosnivač firme Palantir Technologies, koja se bavi razvojem softvera za pitanja sigurnosti i financijske sigurnosti. Julian Assange i WikiLeaks otkrili su prije nekolioko godina, da je Palantir Technologies surađivao sa američkim državnim organima sigurnosti, sa CIA-om i ostalima. CIA je koristila usluge i tehniku ove firme. Redovito sudjeluje na godišnjima konferencijama Bilderberga.

André Kudelski (54) – švicarski židovski tajkun. Suvlasnik koncerna Kudelski Group, koji se bavi razvijanjem tehnologije na polju sigurnosnih sustava, posebno na području plaćene televizije (pay TV), interneta, itd. Osim toga, Kudelski je i član upravnih odbora velikih švicarskih koncerna, Nestle, Edipresse Group i Swiss International Air Lines. Član je galvnog odbora Bilderberg grupe.

Thomas Leysen (54) – belgijski biznismen. Šef velikog koncerna Umicore koji se bavi reciklažom. Također Šef medijskog koncerna Corelio. Član upravnog odbora velike investment banke KBC Group. Član nadzornog odbora njemačke banke Metzler. Redovito sudjeluje na godišnjima konferencijama Bilderberga.

Craig James Mundie (70) – američki stručnjak za računalsku tehnologiju i menadžer. Član upravnog odbora koncerna Microsoft. Bivši Obamin člana Predsjedničkog savjeta za znanost i tehnologiju. Član glavnog odbora Bilderberg grupe.

Niall Ferguson (51) – britanski povjesničar na sveučilištu Harvard. Specijalist za europsku povijest i povijest obitelji Rotschild. Član je libertarnog think tanka “Hoover Institution”, koji je 1919. osnovao kasniji američki predsjednik Herbert Hoover (1929-1933). Hoover je inače tada bio član Rockefelerovog CFR-a. Hoover Institution financiraju banke i koncerni kao JP Morgan, General Motors, Exxon i drugi. Ferguson je i član “Institute for New Economic Thinking” (INET), kojega financira George Soroš. Jedan od suosnivača i članova INET-a je i američko-židovski ekonom Jeffrey Sachs, poznat po tome, što ga je MMF 1989, poslao da pomogne Anti Markoviću u pravljenju reformi i spašavanju Jugoslavije. Tada je bio napravljen takozvani “Sachs-Markovićev” plan. Fergusson već nekoliko godina uzastopce sudjeluje na konferencijama Bilderberga.

Dietlinde “Lili” Gruber (58) – talijanska novinarka, voditeljica i političarka, podrijetlom iz austrijsko-njemačke manjine iz Južnog Tirola. Radila na talijanskoj državnoj postaji RAI, onda je postala političarka i zastupnica u Europskom parlamentu za savez lijevih stranaka “L’Ulivo”. U Italiji je zovu “crvena Lili”. Prije 10 godina opet se vratila novinarstvu i sada je voditeljica i urednica emisije “Otto e mezzo” na priavatnom talijanskom kanalu “La 7”. Redovito sudjeluje na koferencijama Bilderberga.

Susan “Zanny” Minton Beddoes (52) – židovka, urednica u Rotschildovom magazinu The Economist. Članica je think tanka “Carnegie zaklade za međnarodni mir” , pisala je za “Foreign Policy”, magazin ove organizacije, kao i za magazin Rockefellerevog CFR-a, “Foreign Affairs”. Njen muž, Sebastian Mallaby je također utjecajni novinar i globalistički aktivist, koji piše za Foreign Affairs, Financial Times i Washington Post i član je Rockefellerovog CFR-a. Ona je stalna članica grupe Bilderberg.

Jens Stoltenberg (60) – bivši norveški premjer iz Socijalističke stranke a sada generalni tajnik NATO-a. Sin bivšeg norveškog diplomate, Thorvalda Stoltenberga, koji je 60-ih godina bio norveški veleposlanik u Jugoslaviji. Tako je mali Jens kao dječak živio je nekoliko godina u Beogradu. U mladosti je Jens Stoltenberg bio komunist i član omladinske organizacije markista-lenjinista pod imenom Crvena mladost. Jens Stoltenberg je poznat i kao lobist za cjepljenje djece. Od 2002. do 2005. Stoltenberg je bio ravnatelj organizacije GAVI, koja se zalaže za cjepljenje sve djece u svijetu. Organizaciju GAVI osnovao je Bill Gates koji je i financira. Organizacija GAVI lani je pred jednim sudom optužena u Indiji, da je u cjepiva koja su bila namjenjena za ženske osobe koje su u stanju roditi, u dobi od 14 do 49 godina, namjerno dodavala sastojke koji žene čine neplodnima. Jens Stoltenberg priznao je da je u mladosti pušio hašiš. Njegova mlađa sestra prije 4 godine je umrla od heroina, bila je ovisnica. Njegov otac Thorvald Stoltenberg član je Trilaterlane komisije. Jens Stoltenberg redovito sudjeluje na konferencijama Bilderberga, otkada je tajnik NATO-a.

Ursula von der Leyen (61) – njemačka ministrica obrane iz CDU. Pripada lijevom, liberalnom krilu stranke i poznata je po svojim feminističkim idejama. Merkeličina povjernica i prijateljica. U ranija 2 mandata Merkeličnine vlade je bila ministrica za obitelj i ministrica za rad. Njen otac bio je dugo godina premjer pokrajina Donja Saska (Niedersachsen). Njen brat je šef firme Deezer sa sjedištem u Parizu. Deezer na internetu nudi glazbu za pretplatnike. Sudjeluje na konferencijama Bilderberga, već četvrti put uzastopce, Njemački neovisni mediji, misle, da je gazde iz Bilderberga, možda pripremaju kao nasljednicu Merkelice i buduću kancelarku.

Michael O’Leary (59) – irski biznismen, šef poznate zrakoplovne kompanije Ryanair. četvrti put uzastopce sudjeluje na konferencijama Bilderberga.

Jeremy Fleming-šef britanske obavještajne službe GCHQ (Centrala vladine komunikacije), jedne od 3 britanske državne obavještajne službe, druge dvije su poznate Mi5 i Mi6

Paschal Donhoe – irski ministar financija , i lani je sudjelovao na konferenciji

Sigrid Kaag- nizozemska ministrica za vanjsku trgovinu i razvoj u vladi Ruttea. Umrežena u globalističkoj eliti. Ranije je radila u UN-u , u Međunarodnoj organizacciji za migraciju (IOM) i naftnom koncernu Shell. Po drugi put uzastopce sudjeluje na konferenijama Bilderberga.

Bruno Le Maire – francuski ministar financija iz Macronove vlade….

pevnwierbviqewrpgvqwuerbqur
Gost
pevnwierbviqewrpgvqwuerbqur
1 godina prije
Reply to  puki

Hvala na trudu

Vedran
Gost
Vedran
1 godina prije

Malo si rekao….

puki
Gost
puki
1 godina prije

(4)

Pietro Supino- ravnatelj švicarskog medijskog koncerna “Tamedia Group”, koja izdaje poznate ljevičarske pro-globalističke dnevne novine “Tages-Anzeiger”. Koncern Tamedia, pripada tajkunskoj obitelji Coninx. Sadašnji glavni šef koncerna Tamedia je Hans Heinrich Coninx, koji je ujedno i član glavnog odbora u banci “Rotschild Bank”. Supino je nećak Hansa Heinricha Connixa. Mediji koncerna Tamedia, usko surađuju sa njemačkim korporativnim lijevim dnevnim listom “Süddeutsche Zeitung” i usko su povezani sa globalističkom organizacijom Atlantikbrücke, glavnom njemačkom podružnicom Rockefellerovog Vijeća za vanjske odnose(Council on Foreign Relations-CFR). Supino po 2. put sudjeluje na konferenciji Bilderberga.

Stacey Abrams – američka crnačka političarka iz Demokratske stranke, koja je 2019. bila prva crnkinja (afroamerikanka), koja je bila kandidat za guvernera jedne savezne držve (Džordžija), ali je izgubila protiv republikanskog kandidata.

Isabel Albers (48)- belgijska novinarka, urednica novina De Tijd / L’Echo.

Andrew Adonis (56) – britanski političar iz Laburistilčke stranke, otac mu je bio ciparsko-grčki ueljenik. Adonis je bio bivši ministar prometa u Blairovoj vladi i ima plemićku titulu barona. Zalaže se za novi referendum o brexitu.

Ines Arrimadas (38) – španjolska političarka, zastupnica u španjolskom parlamentu iz katalonske stranke Ciudadanos. To je pro-španjolska stranka, koja se protivi zahtjevima za otcjepljenje Katalonije. Prošle godine na skupu Bilderberga, bio je predsjednik ove stranke Alberto Rivera

Clement Beaune (39)- savjetnik francuskog predsjednika Macrona za vanjskopolitička pitanja

Silvija Seres (49) – norveška znastvenica, aktivistica, savjetnica u koncernima, itd… sa zavidnom međunarodnim karijerom na polju informatike i koječega. Rođena u Srbiji, mađarskog podrijetla. Bila na sveučilištu Oxford, na nekom međunarodnom koledžu u Saudijskoj Arabiji, i u Sillicon Valleyu (centru Microsofta, Applea i ostalih) u Kaliforniji…itd.

Dominic Barton (57) – kanadski mendažer i biznismen, bivši menažer globalnog koncerna McKinsey & Company, najvećeg takvog koncerna na polju savjetovanja i aktivizma za koncerne i firme.

Matthew Daniels – američki akademičar i aktivist za ljudska prava (čitaj mlatitelj prazne slame za globalističke elitu). Predaje na “Institutu za svjetsku politiku” i osnivač je Centra za ljudska prava i međunarodne odnose. Odlično umrežen u globalisitičkoj eliti.

Hans-Christian Boos, (47), njemački programer, osnivač firme Arago, koja se bavi istraživanjm umjetne inteligencije. Pitanje razvoja umjetne intelkigencije, puno zanima globalističku elitu.

Nick Bostrom (47) – švedski znastvenik i filozof na sveučilištu Oxfordu. Posebno se bavi pitanjima umjetne inteligencije i transhumanizma, Zastupa tezu, da je tehnički napredak važniji od etičkih (moralnih) načela. Umrežen u globalnnoj eliti, njegovi fenovi su Bill Gates i Elon Musk.

Richard J. Gnodde – šef međunarodnog odjela velike židovske banke Goldman Sachs International

Mary Kay Henry (61)- predsjednica američko-kanadskog sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu (SEIU). Deklarirana lezba i LGBT aktivistica za gej brak.

Andre Hoffmann (60)- švicarski tajkun, milijarder, nasljednik velikog globalnog obiteljskog farmaceutskog koncerna Hoffman-La Roche, jednog od najvećih farmaceutskih koncerna na svijetu. Koncern Hoffman-La Roche je više puta bio upleten u razne mućke.

Adam M. Grant (38)- američki židovski psiholog i sveučilišni profesor umrežen u globalnij eliti.

Thomas Buberl (46)-njemački menadžer, predsjednik izvršnog odbora globalnog francuskog koncerna AXE, (na polju osiguranja) (čiji je šef Henri de Castries, predsjedavajući konferencija Bilderberga. Buberl je također član upravnog odbora medijskog koncerna Bertelsmann (vlasnik RTL-a). Član njemačih liberala- FDP

Ahmet Ünal Ceviköz – zastupnik turskog parlamenta iz oporbene kemalističke republikanske stranke (CHP).

Kathalijne Buitenweg (49)- čelnica nizozemskih Zelenih.

Patrice Caine – šef francuskog multinacionalnog koncerna Thales Group (godišnji utržak 16 milijardi eura).
koncern se bavi izradom vojne tehnike, tehnike za zračni promet i svemirske letove, te konceptima za mjere sigurnosti i transporta. Koncern sudjeluje u satelitskom programu Galileo. Koncern je i član Inicijative Global Compact u UN-u.

Pablo Casado (38)- predsjednik španjolske Narodne stranke (PP), španjolskog “HDZ”-a.

Lars Findsen – šef danske obavještajne službe

Stefano Feltri- urednik talijanskih lijevo-liberalnih novina “Il Fatto Quotidiano”.

Jolanta Pietkowska (55) – poljska voditeljica na privatnim tv kanalima TVN i TVN24-BIS. Oba kanala pripadaju američkom medijskom koncernu “Discovery Inc.”, čiji je šef židov David Zeslav. Obdava kanala su naravno liberalno-globalističke orjentacije, kao i RTL i Nova TV kod nas.

Radoslaw Sikorski – bivši poljski ministar vanjskih poslova, oženjen američko-židovskom aktivisticom Anne Applebaum, (također ranije sudjelovala na skupovima Bilderberga, koja je poznata po svojoj antiruskoj retorici i zahtjevima za rat protiv Rusije.

Matteo Renzi- bivši talijanski premjer, ranije je bio bankar, inače oosbni prijatelj tajkunsko-masonske obitelji Agneli.

Mark Rutte – nizozemski premjer, redovito sudjeluje na konferencijama Bilderberga

Jared Kushner – Trumpov zet

Linda Teuteberg – glavna tajnica njemačkih Liberala (FDP)

Louise Arbour (71)-bivša glavna tužiteljica Haškog suda, umrežena u samim vrhovima globalističke elite. Od 2004 do 2008 bila je visoka komesarka UN-a za ljudska prava, od 2017. je zasebna opunomoćenica UN-a za “međunraodnu migraciju”. Ona je također imala svoje prste u pravljenju “marakeškog pakta” o migraciji. Između 2009 i 2014. bila je predsjednica Soroseve organizacije “International Crisis Group” (Međuanrodna krizna grupa), koja ima svoje urede i u BiH, i u koj rade mnoge Soroseve i ostale globalističke mutikaše

Niki Kerameus (39) – čelnica grčke stranke “Nea demokratia”. To je grčki “HDZ”, koji je zajedno sa grčkim SDP-om, u zadnjih 20-ak godina upropastio Grčku, naravno uz pomoć lešinara iz Goldman Sachsa i ostalih. A onda je Grčkoj, lešini od države, smrtni udarac konačno zadao, Sorosev trojanski konj, Aleksis Cipras.

Connie Hedegaard – bivša komesarka za zaštitu klime u EK za vrijem Barrosa, bivša minstrica u danskoj vladi, predsjednica Zaklade KR, danske tajkunskle obitelji Kann Rasmussen , članica glavnog odbora u koncernima Donfoss Groupi i Volkswagen, članica glavnog odbora grupe Bilderberg i članica Sorosevog Europskog vijeća za vanjske odnose (ECFR)

Evren Balta – turska profesorica na sveučilištu

Matthew Turpin- direktor odjela za Kinu u Američkom nacionalnom vijeću za sigurnost.

Michael Sabia – ravnatelj mirovinskog i socijalnog fonda kanadske provincije Quebec, po drugi put uzastopce sudjeluje na skupu Bilderberga

Jüri Ratas – premjer Estonije, po drugi put uzastopce sudjeluje na skupu Bilderberga.

Dieter Zetsche – njemački menadžer, višestruki milijunaš, donedavni predsjednik koncerna Daimler Crysler (Mercedes). Poznat po tome, što je podržavao Merkeličnu politiku masovne migracije i hvalio migrante kao “stručnu snagu”, koja će pomoći ekonomiji Njemačke.

Erkki Liikanen (69)- finski političar iz finskih Socijaldemokrat (SDP). Do nedavno je bio predsjednik Finske nacionalne banke.

Estela Barbot – članica upravog odbora portugalskog koncern (REN) Redes Energéticas Nacionais– koji je glavni opskrbljivač struje u Portugalu. To je privatna firma, dakle struja je u Portugalu očito privatizirana.

Arnold Croiset van Uchelen – nizozemac, jedan od šefova engleske, odnosno međuanrodne odvjetičke firme “Allen & Overy LLP”, koja vodi odvjetničke i sudske poslove, ali za samo za velike bogate klijente, koncerne, političare, banke, itd… ukratko rečeno mafijaška odvjetnička firma, koja zastupa međunarodnu mafiju. Allen & Overy LLP godišnje obrće stotine milujuna dolara

Vernon Jordan (84)- bivši crnački kobajagi aktivist za “građanska prava”, danas uključen u vrhove američke elite, kao jedan od rijetkih crnaca. Jedini crnac, koji je stalni član grupe Bilderberg i koji redovno sudjelujue skoro svake godine na godišnjim konferencijama Bilderbergovaca. Bio je savjetnik Clintona za vrijeme Clintove vlade i prijatelj je sa Clintonom. Član je upravnog odbora velike židovske banke Lazard (suvlasnik FED-a). Bio je i član upravnih odbora u koncernima American Express, J.C. Penney Corporation, Asbury Automotive Group i Dow Jones & Company.

Ueli Maurer (69) – predsjedavajući švicarske vlade. Švicarska vlada nema premjera, kao ostale države, već se među članovima vlade svake godine bira predsjedavajući. Maurer je iz Švicarske narodne stranke (SVP).

Helge Lund (57)- norveški menadžer, trenutno direktor naftnog koncerna BP , te također direktor danskog farmaceutskog koncerna Novo Nordisk.

Francois Godement – francuski politički aktivist elite, jedan od članova glavnog odbora franuskog elitinog think tanka “Institut Montaigne”, specijalist za pitanja Azije. “Institut Montaigne ” je usko povezan sa Rockefellerovim CFR-om u New Yorku i u Francuskoj je leglo globalističke elite. Predsjednik Institut Montaigne je ovaj Henri de Castries, predsjedavajući konferencija grupe Bilderberg. Nekoliko francuskih stalnih članova Bilderberga su iz ovog think tanka. Kada se samo pogleda lista korporativnih članova “Institut Montaigne”. koncerna, banaka, firmi koje daju lovu za ovaj think tank… npr: velike mafijaške banke Bank of America, Merrill Lynch, BNP Paribas, Rothschild & Cie Banque,.. pa veliki koncerni kao AXA, Michelin, Microsoft… itd. a i spomenuta odvjetnička firma Allen & Overy je također član.

Edeltraud Hanappi-Egger (55) – austrijska profesorica, na sveučilištu, predsjednica odjela bečkog sveučilišta za “Gender and Diversity Management“

puki
Gost
puki
1 godina prije

(5)

Edeltraud Hanappi-Egger (55) – austrijska profesorica, na sveučilištu, predsjednica odjela bečkog sveučilišta za “Gender and Diversity Management“

Nadia Schadlow (54) – židovka, bivša Trumpova zamjenica savjetnika za nacionalnu sigurnost, koja je preklani sama dala ostavku na taj položaj, nezadovoljna što je tada smjenjen glavni savjetnik za nacionalnu sigurnost McMaster. Članica glavnog odbora libertarijanskog, globalističkog think tanka “Hudson Institute” Po drugi put uzastopce sudjeluje na konferenciji Bilderberga.

Stephen Kotkin – americki židov profesor na sveučilištu Princeton i politički aktivist i publicist

Ulf Kristersson- čelni švedske Moderatne stranke. To je švedska narodna stranka, ustvari pro-globalistička kao i Merkeličlin CDU, i također je članica u EPP-u (savezu europskih narodnih stranaka)

Sonja Jost (37) – njemačka znastvenica na polju kemije, koja je izmislila postupak proizvodnje lijekova na vodenoj bazi, tako da se ne više ne mora praviti na bazi nafte, tako nekako otprilike. I osnovala svoju malu firmu DexLeChem. Ali sve to je još u fazi testiranja i proba. Ali očigledno je da je globalistička elite i farmaceutska mafija nanjušila mogući veliki biznis, ako to uspije, pa su je vjerojatno zato pozvali na skup Bilderbergove mafije.

Mellody Lucas Hobson – šefica firme Ariel Investment, žena poznatog holivudskog redatelja i producenta Georgea Lucasa, ranije radila za veliku Rockefellerovu banku JP Morgan Chase, crnkinja.

Martina Hirayama- švicarska ministrica za obrazovanje. Inače bjelkinja, ali sudeći po prezimenu vjerojatno udata za Japanca.

Selva Demiralp – turska profesorica ekonomije na privatnom sveučilištu Kodž (turske masonske tajkunske obitelji Kodž)

Tidjane Thiam (57) – šef velike švicarske banke Credit Suisse. Thiam je crnac, potječe iz afričke elite, sa obje strane obitelji. Njegova majka je iz Obale Bjelokosti i bliska rođakinja prvog predsjednika Obale Bjelkosti Félixa Houphouët-Boignyja, a otac mu je iz Senegala, stric mu je bio premjer Senegala. Tidjane Thiam se školovao na elitnim školama i sveučilištima u Francuskoj i SAD-u i bio stipedniust kompanije McKInsey. Thiam je odavno unrežden u globalističkoj i bankarskoj eliti, ima državljanstvo i Francuske i Obale Bjelokosti.

Fernando Medina (46) – gradonačelnik Lisabona iz portugalske Socijalističke stranke (PS).

Javier Monzon – šef španjolskog medijskig koncern PRISA, kojem pripadaju mnoge novine i mediji, među kojima je najpoznatiji ljevičarski dnevni list El Pais, blizak španjoskim socijaldemokratima. Osnivač El Paisa Juan Luis Cebrian je stalni član grupe Bilderberg. Monzon je ranije bio menadžer velike banke Santander, te član upravnog odbora telekomunikacijskog koncerna Telefonica, jednog od najvećih u Europi, kojem, pripada poznata marka O2. Većinski vlasnik koncerna PRISA, 2010. postao je američki židovski tajkun Nicolas Berggruen, koji je također član grupe Bilderberg, te član Rockfefellerovog CFR-a

Satya Nadella (52)- trenutni predsjednik Gatesovog koncera Microsoft. Nadella je sin indijskih useljenika. Potječe iz indijske elite. Njegova obitelj je u Indiji pripadala kasti Brahmana- to je viša indijska klasa-elita.

Dominique Nora (61)- francuska urednica ljevičarskog političkog magazina L Obs. Židovka.

George Pagoulatos- grčki sveučilišni profesor. za europsku politku i ekonomiju na sveučilištu u Ateni, umrežen u globalističkoj eliti, Dopredsjednik globalističke grčke zaklade “Hellenic Foundation for European & Foreign Policy.” Predsjednik te zaklade je Lukas Cukalis, bivši savjetnik predsjednika Europske komisije, i član glavnog odbora grupe Bilderberg. Zakladu “Hellenic Foundation for European and Foreign Policy” financiraju Zaklada Ford, američke organizacije USAID, German Marshall Fond, itd. kao i Europska komisija.

Matthew Pottinger – bivši časnik američke armije, sada član državnog Nacionalnog vijeća za sigurnost. National Security Council.

Patrick Pouyanne (56)- francuski menadžer, šef koncerna Total. Total je veliki multinacionalni naftni koncern, jedan od najvećih na svijetu. U Europi ima svojih oko 12.500 benzinskih crpki. Po drugi put uzastopce sudjeluje na konferenciji Bilderberga.

Janis Sarts – Latvijac. Direktor istraživačkog centra “StratCom”, koji je povezan sa NATO-om i ima sjedište u Rigi.

Minouche Shafik (57) – britanska bankarica i mendžerica, podrijetlom iz Egipta. Umrežena u britanskoj globalističkoij i bankarskoj eliti. Bila je zamjenica guvernera britanske nacionlne banke “Bank of England” (u stvari pod kontrolom Rotschilda), bila je direktorica elitarne” London School of Economics”, također je imala neku funkciju u MMF-u. Od engleske krajice je dobila počasnu titulu “dame” (čitaj: dejm). To je ženski pandam muške titule “sir”.

Peter Warren Singer (45)- utjecajni američko-židovski aktivist i politički savjetnik, umrežen u samin vrhovima elite. Član Rockefellerovog thinka tanka “Brookings Institution”, jednog od “velike četvorke”; 4 velika i glavna think tanka anglocionističke globalne elite: CFR (Vijeće za vanjske odnose), Carnegie zaklada za međunarodni mir , britanski Chatham House i Brookinmgs Instution. Bio je član stožera Obamine izborne kampanje 2008 u pitanjima obrambene politike, a sada je član “Savjetničkog vijeća za politiku međuanrodnih komunikacija i informacija” u američkom ministarstvu vanjskih poslova. Specijalist za ratnu strategiju 21. stoljeća. Strateški analitičar fondacije “New America Foundation”-

Timothy Snyder (50)- američki židovski povjesničar i aktivist, umrežen u globalistlčoj eliti. Sveučilišni profesor na sveuičilištu Yale, te na Bečkom institutu za znanosti o čovjeku. Specijalist za povijest Istočne Eurooe i za istraživanje holokausta. Člam je Rockefellerovog CFR-a (Vijeće za vanjske odnodse) . Član organizacije ” Committee on Conscience of the United States Holocaust Memorial Museum”. Više puta laprdao protiv Rusije i Putina

Gerhard Zeiler (64)- austrijski menadžer, predsjednik medijskog koncerna “Turner Broadcasting System International” (TBSI), koji je podružnica američkog koncerna “Turner Broadcasting System” (TBS), kojega je osnovao poznati milijarder Ted Turner. TBSI-ju pripada i CNN International. TBS pripada još većem koncernu “Time Warner” Zeiler je ranije bio direktor austrijske državne TV ÖRF i šef njemačkog RTL-a, te član uprave koncerna Bertelsmann

Tom Tugendhat (46)- britanski židovski političar iz Konzervativne stranke (torijevaca), bivši časnik britanske armije. Zalaže se za ostanak V. Britanije u EU. Njegiv otac, sir Michael Tugendhat je sudac ustavnog suda Engleske i Walesa.

Jessica Uhl (51)- američka menadžerka, financijska direktorica velikog nizozemsko-britanskog naftnog koncerna Royal Dutch Shell. Ranije je bila članica uprave u velikom propalom koncernu Enron, te u Rockefellerovij banci Citibank

Ulrik Vestergaard Knudsen (50) bivši danski ministar vanjskih poslova, zamjenik glavnog tajnika OECD-a.

Suleyman Mustafa (35) – britanski programer i aktivist, otac Sirijac, majka Engleskinja. Suosnivač firme DeepMind, zajedno sa Demisom Hassabisom i Shaneom Longom. DeepMind se bavi razvojem umjetne inteligecije, što očiti jako interesira globalističku elitu. 2014. Google je preuzeo Deep Mind. Drugi suosnivač Demis Hassabis, također je bio na skupu Bilderberga, preklani.

Johan Rockström (54)- švedski znastvenik i aktivist na polju ekologije i klime, umrežen u globalističkoj eliti, član više od desetak raznih organizacija i instituta, koje se bave pitanjima klime, razvoja, “održivosti” i slično. Od prošle godine je direktor Instituta za istraživanje klime u Potsdamu u Njemačko Taj institut je naravno rakođer povetazn sa elitim i trubi u istu trubu o ugroženisti klime i štetnom utjecaju CO2 i slično.

Bard Vegar Solhjell – ravnatelj WWF-a iz Norveške. WWF (World Wide Fund for Nature) poznata organizacija kofol za očuvanje prirode i životinjskog svijeta i za pazite ovo, “smanjenje ljudskog utjecaja na okoliš” (tako stoji u njihovom programu). Međutim, WWF, koji ima onaj logo slatkog medvjedića pande je u stvari eugenička organizacija globalističke elite. Koju su 1961. stvorili nizohemski Princ Bernhard (muž tadašnje kraljice Julianne i djed današnjeg kralja Willema Alexandra, engleski princ Philllip (muž kraljice Elizabete), Julian Huxley, te Godfrey A. Rockefeller iz obitekji Rockefeller. Sve odreda fanatični eugeničari. Princ Bernhard (podrijretlom Nijenac) bio je inače 30-ih godina pristalica Hitlera i nacista, kasnije 1954, je predsjedavao prvom osinivačkom konferencijiom grupe Bilderberg. Princ Phillip (danas mu je 96 godina) kao tinejdžer 30-ih godina je bio pristtalica Hitlera (kao i cijela engleska kraljevska obitelj) i poznati je eugeničar, koji je izjavio “Da se mogu ponovo roditi, rado bih se rodio kao srmtonosni virus, da pomognem u rješavanju prenaseljenosti zemlje”. Julius Huxley, bio je član enngleske elite, teški eugeničar i član Britaanskog eugebičkog društva,. Poznati Aldous Huxley koji je napisao ono apokalipično djelo “Lijepi novi svijet” , bio je njegov brat. Aldous Huxley čija se knjiga često citira na neovisnim portalima u stvari je također bio eugeničar i pristalica elite i novog svjetskog poretka, a ne nekakav neovisni krtitičar.
WWF je, kako su dokazali mmnogi neovisni a i pojedini manistream mediji, često bio uplteen u mućke i surađivao sa korporacijama kao Monsanto i Coca Cola, koji WWF daju puno love.

Mark Tucker (62)- novi šef velike britanske banke HSBC, najveće banke u Europi i četvrte u svijetu. Na tom položaju naslijedio je Douglasa Flinta, koji je također bio redoviti sudionik konferencija Bildeberga.

puki
Gost
puki
1 godina prije

U njemačkim i američkim neovisnim medijima, bilo je najavljeno da će na konferenciji Bilderberga, sudjelovati i Annegret Kramp-Karenbauer, nasljednica Merkelice na čelu stranke CDU. Kao i američki ministar vanjskih poslova Mike Pompeo, Njihova imena nisu bili na službenoj listi uzvanika, koju je uoči početka konferencije objavljena na službenoj web stranici grupe Bilderberg. Jesu li njih dvoje također sudjelovali na konferenciji, nije poznato.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik