Sudski navodi dokazuju kako je navodna Epsteinova žrtva bila prisiljena na spolni odnos sa bivšim izraelskim premijerom

Ehud Barak
14 komentara

Odvjetnik Alan Dershowitz, koji pokušava dobiti dokumente o tom pitanju, ranije je rekao kako anonimna osoba pokušava spriječiti puštanje dokumenata u javnost i to onih koji se odnose na slučaj klevete Roberts Giuffre-Maxwell, dodajući kao ti dokumenti mogu sadržavati imena ljudi, koji su usko povezani s Jeffreyjem Epsteinom.

Virginia Giuffre, jedna od navodnih žrtava Jeffreyja Epsteina, tvrdila je da ju je milijarder prisilio na seks s bivšim izraelskim premijerom Ehudom Barakom, što je izvijestio je Miami Herald, pozivajući se na sudske podneske američkog odvjetnika Alana Dershowitza, koji je također optužen za nesavjesno postupanje prema Giuffre.

Dershowitz trenutno traži pristup tajnim sudskim dokumentima koji sadrže dokaze o umiješanosti Jeffreyja Epsteina, dok su odvjetnici Virginije Giuffre zatražili od federalnog suca ne davanje nikakvih podataka, tvrdeći da bi Dershowitz  mogao zloupotrijebiti te podatke u korist Epsteina. Međutim, tijekom nedavnog saslušanja, odvjetnik i profesor s Harvarda, Howard Cooper, rekao je da je tim već dobio neke iskaze.

“Giuffre je također tvrdila da je bila prisiljena na seks s bivšim izraelskim premijerom Ehudom Barackom”, kako stoji u navodima, kao odgovor na optužbe protiv Dershowitza. “No, Giuffre nije ponudila nikakav dokaz za te tvrdnje, osim svoje riječi”.

Izvori bliski bivšem izraelskom premijeru obratili su se u vezi takvih navoda, izjavivši za izraelski informativni portal N12 da je njegovo ime “ubačeno u članak, kako bi se odbacili navodi protiv Dershowitza”.

Epstein, bogati financijer i osuđeni seksualni prijestupnik, bio je optužen u New Yorku za seksualnu trgovinu i zavjeru u 2019. godini. Na sve optužbe koje su iznesene protiv njega, rekao je da se ne osjeća krivim. U kolovozu 2019. godine pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji Kazneno-popravnog centra Metropolitan, ubrzo nakon što je maknut s promatranja zbog pokušaja  samoubojstva prije suđenja. Medicinski službenik iz New Yorka kasnije je za Epsteinovu smrt izjavio kako se radilo o samoubojstvu vješanjem u što mnogi sumnjaju.

Optužbe za silovanjeubistvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
davor3
3 godine prije

Epstein i Barak su isto imali medjusobno sex.
Jucer je americki ambasador u Moskvi objesio pedo zastavu na americku ambasadu.
To su nase zapadne vrijednosti, kazu hrvatski politicari.

A americki politicari iz obe vladajuce partije su izglasali novi zakon za kaznjavanje kineskih kompanija i Kineza.
Zakon se zove za zastitu autonomije Hong Konga.

Svijet iz izbacen iz ekvilibrijuma, centar kaosa je Washington.
Trump je bezpomocan, htio je nesto ali nece uspiti.

Struje rata i pohlepe u kongresu su puno jace.
Americka elita je okusila slast upravljanja svijetom i to ne zeli ispustiti.

puki
3 godine prije

Baš kada je ovaj portal prije 2 dana objavio onaj članak o uvođenju feudalizma u SAD-u, sjetih se nečega u vezi sa tim.. Prije 2 godine, elitni kabalin portal “Politico”, objavio je članak u kojem se otvoreno zalažu za ponovno uvođenje ropstva u SAD-u… Dakle, Politico nije neki mali “obskurni” portalčić, već elitni mainstream portal, kojega često citiraju Index i Jutarnji, uvijek sa onom ljigavom poštapalicom “ugledni”… Autori članka su Eric Posner i Glenn Weyl (mislim da su obojica khazari). Weyl je visoki član Gatesovog Microsofta. U tom članku oni otvoreno predlažu, da svaki Amerikanac treba imati pravo, da u SAD sebi dovede jednog migranta i da ga ima pravo izrabljivati, da taj imigrant radi za njega. Sve je to naravno zapakovano u celofan, kofol ekonomske koristi.. za Amerikance i za migrante.. O ovome je tada pisao poznati njemački neovisni novinar Norbert Haering, stručnjak za ekonomiju i financije, (koji je… Čitaj više »

puki
3 godine prije

ništa čudno “potomci Zmije” su sotonisti, oni odavno vrše svakojake ritualne orgije, zlostavljanje i mučenje djece (androkrom), incest, pedofilija i sve moguće… Pogledajte samo one debilne članove britanske kraljevske obitelji, kako izgledaju debilno… kada prakticiraju incest izmedju sebe…pogledajte onu lesinu, princa Phillipa i Elizabetu i klempavog joj sina i debilnog joj unuka Harrya a tako je i u obiteljima vodećih kabalinh mafijasa, Rotschilda, Rockefellera, Sorosa, gatesa…. Pogledajte samo te vodnjikave oci, koje su slične i u Gatesa i u sorosa i u Merkelice, i u Daniel Cohna-Bendita i drugih…Tko zna tko je pravio debilne Gatesove sinove Kaze Oliver janich, nedavno, govoreći i o lopovskom PCR testu za koronu: Rotschild i ostali nisu oni toliko inteligentni ZBOG INCESTA koji vrse u okvirima svojih familija, oduvijek, i vjerojatno i sami nisu bili svjesni sto sve mogu učiniti sa tom spravicom za testiranje korone.. Onda su im njihovi savjetnici vjerojatno rekli: sa tom… Čitaj više »

puki
3 godine prije

Epstein, njegova agentica koja je bila svodnica za djevojke, Ghislaine Maxwell, odvjetnik Derschowitz… sve PIN-ovi (pripadnici izabranog naroda). Inace Virgina Roberts je, koliko ja znam,. optuzila i samog Derschowitzca

a i nas dobri ujak Bill je bio Epsteinov pajdas, zmijoliki se vole medjusobno

Mrčikola
3 godine prije

Pošteni kurvaluk je, kažu, počeo s razvojem civilizacije, a meni se prije čini da je civilizacija počela razvojem “kurvaluka” i vidimo da danas “kurvaluk” prijeti uništiti sve pa i pošteni kurvaluk.
Vidmo, također, da cijena kapitala ide ispod nule ali inercijom, zbog zakulisanih igara, sve to nekako ipak tavori.
Ako cijena usluga prijateljica noći krene tim putem ili ti ga, što narod kaže, bude “p.čke po ništa”, tu nikakve igre neće pomoći i sve koji vide, znati će da je kraj.

glineni golub
3 godine prije

Čitaj protokole sve fino pise o ovim vremenima. Bez obzira što im se osporava izvornost praksa ih u 99,9 posto slučajeva potvrđuje.

alex
3 godine prije

Pa kad se već ybe, bolje da je ybe high class, nego neki zemza.

Max
3 godine prije

Ne čudi me to , Sve je to ista bratija učlanjena u ista društva.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI