U Idlibu novi val sukoba između islamističkih skupina (VIDEO 18+)

Sirija
13 komentara

U sirijskoj pokrajini Idlib je počeo novi val sukoba između suparničkih terorističkih skupina.

Nakon što su se pripadnici skupine Ahrar Al-Sham sukobili s militantima terorističke skupine Al-Nusra Front,  potonji su uspjeli uhvatiti dva pripadnika Al-Shama i likvidirali su ih nasred ulice u gradu Idlibu.

Dva militanta Ahrar Al-Shama su zaustavljena od strane terorista Al-Nusra Fronta dok su se vozili na motociklu. Nakon kratkog ispitivanja, teroristi Al-Nusra Fronta su ih likvidirali.

Danas se na društvenim medijima pojavila sirova amaterska snimka likvidacije. Prema izvorima takozvane ”oporbe”, dvojica maskiranih naoružanih osoba su militanti Hayat Tahrir Al-Sham, a dvojica zarobljenika su militanti Ahrar Al-Shama.

Na snimci se može vidjeti da su dva muškarca povezana i naređeno im je da kleknu. Prvi militant je ubijen odmah hicem u potiljak, dok je drugi pokušavao pobjeći, ali je ubijen automatskom vatrom, i pada već nakon prvog pucnja.

Iako točan razlog likvidacije nije jasan, poznato je da su Hayat Tahrir Al-Sham i Ahrar Al-Sham trenutno u međusobnom ratu, budući da Al-Nusra Front, skupina koja vodi koaliciju Hayat Tahrir Al-Sham, nastoji preuzeti kontrolu nad svim područjima koja militanti drže u sjeverozapadnoj Siriji.

VIDEO – Likvidacija dvojice militanata Ahrar Al-Shama u Idlibu (18+)

 

Ahrar Al-ShamAl-Nusra FrontLikvidacija
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Andrej
6 godine prije

Kada zivot vrijedi manje od 1 centa. Bezlicna prasnjava ulica vidjela je kraj necijih promasenih zivota. U sljedecoj ulici ce egzekutori upoznati svoje egzekutore i rat ce zazivjeti u svojem punom (be)smislu.

Konstantin
6 godine prije

Andrej …. ma samo neka se ubijaju medjusobno …. i to sto vise! ;o)

VeBi
6 godine prije

2 “ljudska” sljama manje.

Il-2
6 godine prije

Truble in paradise?

tuf
6 godine prije

Petak je dobro poceo sa prekrasnom vijesti da su Rusi na temelju obavjestajnih podataka unistili bunker sa 40 terorista, ukljucujuci 4 visoka ISIL-ova zapovjednika koji su se nasli kako bi razvili daljnje akcije. Samo tako, ne dozvolite im ni da disu !
P.S. Naravno da CNN, BBC i HRT o tome nece izvjestavati, ipak su to njihovi pobunjenici i borci za slobodu, jel.

Arkaj
6 godine prije

@VeBi
Tako lako je potonuti u divljaštvo i otpisivat tuđe živote. Ništa ne znamo o likvidiranim ni o njihovim likvidatorima osim da je snimka očito napravljena potajno a popratno objašnjenje može bit i pogrešno. U situacijama poput ove u siriji strada i puno ljudi koji su uvučeni u vrtlog događaja a koji bi inače bili normalni građani. Prezir po meni treba sačuvati za one koji su kreirali ovu situaciju u siriji i raspirivali raspad sirijske države i nezakonje a ti nikad nisu držali oružje u ruci niti nekog ubili vlastitom rukom. Pri tome i političari iz naših krajeva imaju gomilu masla na glavi….

Patriarch of Bosnia
6 godine prije

Umjerena opozicija.

Nil1
6 godine prije

strasno jbte ?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI