“Uskoro će Kijev zabraniti i Sunce samo zato što izlazi s ruske strane”

kijev mjesec
17 komentara

U emisiji “Vrijeme će pokazati” ruskog Prvog kanala se govorilo o nedavnoj raspravi u ukrajinskoj Vrhovnoj Radi o nacrtu rezolucije o nepriznavanja ruskih predsjedničkih izbora od strane Kijeva. Prema ukrajinskom politologu Aleksandru Semčenku, ukrajinski parlament s istim uspjehom može zabraniti Suncu da izlazi s ruske strane.

Doktor političkih znanosti Aleksandar Semčenko je podsjetio da je nacrt rezolucije predstavio predsjednik Vrhovne Rade Ukrajine Andrej Parubij, “koji se ponaša kao tinejdžer ili mentalno retardirana osoba”.

“Svojim aktivnostima on to pokazuje. On je jedan od vođa “Narodnog fronta”, frakcije koja je pokrenula ovu inicijativu. To jest, on je jedan od inicijatora uredbe. Na primjer, Vrhovna Rada s istim uspjehom može donijeti odluku o ukidanju zakona o gravitaciji ili zabraniti Suncu da izlazi na istoku, jer se u Ukrajini pojavljuje iz Rusije. Tako mogu zabraniti i Sunce”, smatra politolog.

Podsjetimo, nacrt rezolucije br. 1853 Vrhovne Rade govori o nepriznavanju predsjedničkih izbora u Rusiji od strane Ukrajine.

Osim predsjednika ukrajinskog parlamenta Andreja Parubija, njegovo usvajanje podržava i Bloka Petra Porošenka, uključujući i zastupnicu u parlamentu Irinu Lucenko. Međutim, 21. ožujka je Lucenko najavila potrebu da Ukrajina ipak prizna rezultate izbora u Rusiji, jer inače Kijev neće moći pregovarati s Moskvom.

Vrhovna Rada
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
čokolino
6 godine prije

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran.

Riddick
6 godine prije

Samo ukucajte na youtube “порошенко пьяный” (pijani Porošenko) izbaciće vam gomilu klipova Ukrajinskog predsednika mortus pijan na raznim mestima.u
javnosti.
On je predstavnik cele Ukrajine i stanja u državi , raspad jednom rečju.

MilanCZ
6 godine prije

juče sam obecao da cu napisati malo opsirniju informaciju vezanu sa Nord Stream 2 koji je jako vezan za Ukrajinu.Zbog cega sva ta halabuka amerikanaca oko svega toga,mozete procitati u naslijednom tekstu: Ukrajina je najvećim potrošačem plina u Evropi.Tko bude dodavao plin Ukrajini,ovladne celu Ukrajinu.Zatim što su u evropi energetski izvori raspodjeljeni na vodne izvore,ugalj,atomsku energiju u Ukrajini nakon 2.svjetskog rata izvršena je kompletna plinofikacija.Niti jedna zemlja u EU nije tako plinofikovana kao Ukrajina.Na Ukrajini je na plin skoro pa sve,sva kompletna topenji,sve peci na plin,a teška proizvodnja je kompletno plinifikovana.Zavislost Ukrajine nije jednom na plinu ali na jeftinom plinu kojeg su do sada dobivali iz Rusije.Prije tri jedna Rusija je zaustavila dopremu plina do Ukrajine a vlada u Kijevu dogovorila se sa Berlinom oko isporuke plina,Berlin ili bolje rečeno EU bude dorovnavat cjenu Gazpromu kako bi Ukrajina mogla imati jeftin plin.Ali,objem takvog prenosa je veliki,trenutni plinovod Nord Stream 1… Čitaj više »

Zadranin
6 godine prije

Zabrana udisanja zraka kad puše istočni vjetar. Inače ćeš se zaraziti rusizmom bog te heba.

Ovaj Andrej Parubij, pa tribalo bi ga letvom od dva metra jedno mjesec dana lupati, da mu ne padaju napamet svakakve gluposti.

Pljuc.

Stephen
6 godine prije

Potrošenkova mafija bi i sunce zabranila, ali izgleda da im je to jedini izvor topline !!

igi
6 godine prije

…mogu oni lajati koliko hoće ali nitko u EU ne treba njihove proizvode i nitko neće svoj npr. krumpir zamjeniti ukrajinskim;…pucaju sebi u noge a kad padnu treba netko drugi da im probuši glavu i skrati muke.

Kan Horde
6 godine prije

Parubij je ubojica s Majdana…komandant Majdana mu je bila titula…njega oni snajperisti iz Gruzije koji su pucali spominju kao glavnog koordinatora tog ubijanja snajperima demonstranata i policajaca u veljači 2014.

onaj najgl.....veći Dalton
6 godine prije

Suvremena znanost je na najboljem putu da znanstveno dokaže da je u Ukrajini najbolji zrak………..za budale.
Evo još nešto u prilog novoj znanstvenoj činjenici.
Ukrajinci su Vam povjerili svoje zlato na čuvanje?comment image

Danilo
6 godine prije

Kada će novi izbori u Ukrajini pa da konačno vidimo gde je ta Ukrajina i gde žele Ukrainci?

Spartak
6 godine prije

Ove kijevske naci-nakaze više se ne mogu nazvati ni idiotima, jer to vrijeđa idiote.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI