“Trebamo razgovarati” – Trump želi susret s Putinom u Vijetnamu

Putin i Trump
15 komentara

Tijekom sastanka organizacije Azijsko-pacifičke ekonomske suradnje (APEC), koji će se održati 11. i 12. studenog u Vijetnamu, mogao bi se održati drugi osobni susret predsjednika Rusije i SAD-a, Vladimira Putina i Donalda Trumpa. Američki predsjednik je to najavio u svom intervjuu za Fox News.

Njegovo putovanje na summit je Trump nazvano “iznimno važnim”, dodajući “kako se može sastati s Putinom”.

Prema riječima čelnika Bijele kuće, “trebaju razgovarati o Ukrajini”. Trump je također istaknuo kako Rusija može pomoći Sjedinjenim Američkim Državama u rješavanju krize na Korejskom poluotoku i u situaciji u Siriji.

Uredi predsjednika Rusije i Sjedinjenih Američkih Država još nisu službeno objavili jesu li planirani razgovori između čelnika dviju zemalja.

Posljednji put su se Putin i Trump sastali u Njemačkoj u srpnju na marginama summita G20.

APECVijetnam
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Borac2
6 godine prije

Trump je mudar coek! :))

Alerik
6 godine prije

Prije neki dan Rusiju je posjetio i njemački predsjednik (ne znam kako se zove, kao što to ne zna ni većina Nijemaca), Putin mu je posvetio čak tri sata. S Putinom je bila i Kolinda. Ali to nisu ili razgovori ravnopravnih sugovornika. Ne zato što ovih dvoje ne bi bili intelektualno dorasli Putinu, ni zato što je Rusija veća zemlja, već zato što nemaju iste ovlasti, nisu izvršna vlast pa ne mogu razgovarati na istoj razini o državnim pitanjima. S Trumpom stvari stoje drugačije jer dolazi iz zemlje koja ima predsjednički sustav kao i Rusija. Njegove ovlasti u razgovoru s Putinom su na istoj razini. Tako bi trebalo biti, ali nije. U prvoj godini Trumpovog mandata se pokazalo da njegove ovlasti i nisu toliko velike i važne – odluke mu ruše u Kongresu, ruše sudovi, a prolazi samo ono što želi vojno industrijski kompleks. Američka politika nije nacionalna, već imperijalna.… Čitaj više »

mars
6 godine prije

“Oooj, šta učini crni Putine!” – rekli bi američki gospodari novca. U samo četiri godine (2014.- 2017.) od statusa izopćenika, babaroge, krampusa i nadasve nedostojnog podcijenjivanog partnera, kako ličnog tako i države koju predstavlja, a koji je pokušala nametnuti tzv. međunarodna zajednica sa SAD-om na čelu, do statusa najpoželjnijeg sagovornika i državnika sa kojim bi se susretali i razgovarali svi, od poglavice nekog amazonskog plemena do američkog predsjednika, i od kojeg neki traže dogovor i saradnju, neki zajedničke interese, neki zaštitu a neki da malo olabavi jer ga ne mogu pratiti. Mudra, pametna, racionalna, realna i odmjerena unutrašnja i vanjska politika koja je stekla i stiče sve više pristalica u drugim zemljama, uz jasnu viziju, stav i demonstriranu odlučnost da se ona kao takva brani i provodi, uz silu koja može parirati svakome, njega lično i Rusiju su na geopolitičkoj pozornici ponovo doveli tu gdje je sada, i bez obzira… Čitaj više »

Hrvat
6 godine prije

Bože, pomozi im! Hrvati te mole s ovoga komadića Planeta kojeg si nam dao.

Kajzer Soze
6 godine prije

U 50 € da Tramponja neće izdržati pun mandat !

Majk Majers
6 godine prije

Kad gledan ovu fotografiju gore, vidin vodju koji zna sta zeli i kako to ostvarit. Nasuprot njemu stoji obicni,lajavi klaun. Ka da istrenirani doberman stoji uz “picolisca”, koji laje na istog pokusavajuci sebi dokazat da je opasniji….

Rokokoko
6 godine prije

Nakon sto ga je Rouhani otkantao,on bi sad razgovarao sa Putinom.Skuzio je tko je glavni igrac,a Nethanyahu jos prije njega.

DeProggy
6 godine prije

Tko se razumije u govor gesti nek promotri položaj ruku oba predsjednika….zna i vidi se tko je master a tko puppet….master of puppets I´m pulling your striiiing….twisting your mind, smashing your dreams,blinded by me you cant see the thing….just call my name, cause I hear you scream…
Master, Master!!

VladoGrozny
6 godine prije

Prvo, Trump nije rekao da hoce i da zeli razgovarati, rekao je da ‘moze’ !

Drugo, Trump mora pitati svoje gazde o cemu ce i kako i skime razgovarati.

Trece, ljudi dragi shvatite vec jednom da je on Sutak Lutak, puppet, glasnogovornik, loudspeaker, kako god hocete…a to sto njegovi gazde zele ili bi malo razgovarali sa Putinom, pa oni to rade gotovo svakodnevno, tako da malo ove farse za javnost, ovce, bleke, i ostalu SSZ, neka im bude.
A osobno prizeljkujem da ga Vladimir Vladimirovic tako ‘ naguzi’ i da ne razgovara sa njim o nicemu nego o vremenskim prilikama.
Aj, bas da vidimo sto ce se desit i sto ce biti objavljeno za publiku 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI